Kamil_
Fri, 21 May 2010 - 11:48
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.htmlCYTAT
Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka.
- Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia.
Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie...
Michael
Fri, 21 May 2010 - 12:48
CYTAT
Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka.
- Nie wiem jeszcze gdzie, ale odchodzę po tym sezonie - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv.
- Cieszę się, że tak się żegnam z tym klubem. Jestem wdzięczna za te wszystkie lata, której tutaj mi poświęcono - dodała przyjmująca, która już niedługo będzie miała możliwość zadebiutować w reprezentacji Polski.
Ewelina Sieczka może dalej grać w polskiej lidze, ale ma też zagraniczne oferty.
Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia.
mksdabrowa.tv
Oprócz tego prawdopodobnie nową zawodniczką Muszynianki Muszyna jest już Katarzyna Gajgał.
Kamil_
Fri, 21 May 2010 - 13:20
Bardziej boli ewentualna strata Kasi

Ale co się jej dziwić. To będzie spory awans sportowy i finansowy.
A Sieka jak dla mnie to wyląduje albo w Bydgoszczy albo w Pile. Może też Łódź.
Ugf
Fri, 21 May 2010 - 13:26
Odejście Eweliny Sieczki mnie dziwi. Kasi trochę też, dlatego, że myślałam, że nie chce się znowu przeprowadzać ... No ale ... Jedno i drugie - wielka strata :/
bargidg
Fri, 21 May 2010 - 14:21
Ja myślę jednak, że Gajgał zostanie. Nie mam tu niczego potwierdzone tak mi coś poprostu szepce do ucha. Natomiast strasznie zdziwiło mnie odejście zawodniczki z nr. "8". Jeszcze tak niedawno czytałem jej słowa w Magazynie Siatkówka, że jest osobą, która przywiązuje się do miejsc a w Dąbrowie jest jej dobrze. No cóż zobaczymy jak to się dalej potoczy. Ale nie ma co, życzymy jej wszyscy szczęścia. Zawsze będzie miała zapisane w statystykach, że jest wychowanką MMKS Dąbrowa Górnicza
CYTAT
Joanna Szczurek zapytana o plany na przyszły sezon i czy kibice będą ją nadal mogli oglądać w barwach klubu z Dąbrowy Górniczej odpowiedziała: - Jeszcze nie wiem, ale jest mi tutaj dobrze. To dobry, stabilny klub, więc niewykluczone, że tak.
Uff... Kamień z serca

Bo my dalej chcemy oglądać te "Szybkie Szczury" (KMWTW - Miluza 2010r)

Czekamy na dalsze konkrety... Kontrakty do końca maja więc w przyszłym tygodniu będzie wszystko wiadome
Kamil_
Fri, 21 May 2010 - 14:28
Ja czuję, że będzie zmiana trenera. Kawka na bardzo szczęśliwego nie wyglądał i wczoraj na dekoracji i po przyjeździe do DG.
Czy to słuszne? Nie wiem, ale niektóre warianty taktyczne powtarzały się u nas przez cały sezon i rozpracować nas to chyba nie był problem.
Migel
Fri, 21 May 2010 - 14:37
CYTAT
Natomiast strasznie zdziwiło mnie odejście zawodniczki z nr. "8". Jeszcze tak niedawno czytałem jej słowa w Magazynie Siatkówka, że jest osobą, która przywiązuje się do miejsc a w Dąbrowie jest jej dobrze. No cóż zobaczymy jak to się dalej potoczy. Ale nie ma co, życzymy jej wszyscy szczęścia. Zawsze będzie miała zapisane w statystykach, że jest wychowanką MMKS Dąbrowa Górnicza smile2.gif
Może to i dobrze, że Sieka opuszcza Dąbrowę - w końcu dostanie się pod inny warsztat trenerski, inne środowisko i być może dokona w Łodzi/Bydgoszczy/Bielsku/Novarze (niepotrzebne skreślić

) jeszcze większego postępu niż podczas 3 lat w ekstraklasowej Dąbrowie. Pokazała, że jest materiałem na solidną przyjmującą (być może - daj Boże! - reprezentacyjną), może teraz czas na zmianę barw klubowych, by udowodniła, że dobrze gra nie tylko na Zagłębiowskiej ziemi
banny006
Fri, 21 May 2010 - 19:15
ciekawe kto jeszcze odejdzie oby nie stało się tak że zostanie w klubie tylko prezes i nasz trenerjo
wozo
Fri, 21 May 2010 - 23:12
CYTAT(Kamil_ @ pią, 21 maj 2010 - 11:20)

Bardziej boli ewentualna strata Kasi

Ale co się jej dziwić. To będzie spory awans sportowy i finansowy.
A Sieka jak dla mnie to wyląduje albo w Bydgoszczy albo w Pile. Może też Łódź.
Nie wiem po co taka dziewczyna jak Sieka ma odchodzić do Bydgoszczy czy Piły? Gdzie będzie miała takie warunki jak w Dąbrowie? Jak odchodzić to tylko do lepszej drużyny jak Bielsko, Muszyna albo za granicę. W Dąbrowie ma perspektywę gry w europejskich pucharach i odejście do słabszej drużyny będzie dla niej krokiem do tyłu. U nasz jest podstawową zawodniczką i ławy nie grzeje...
bargidg
Sat, 22 May 2010 - 11:01
Chyba schodzimy powoli z tematu.
Dlatego w gwoli powrócenia kolejne potwierdzenie:
CYTAT
Myślę, że zdecyduję się na przedłużenie umowy, jeśli tylko będą mnie chcieli. Wywalczony medal dodaje sił, dobrze się czuję, dlaczego miałabym kończyć karierę. Chyba jeszcze sobie pogram – z uśmiechem dodała Magda Śliwa.
lsk.net.pl
Czyli na rozegraniu bez zmian Marta i Magda
SokratesDG
Sat, 22 May 2010 - 11:14
No to krótko - trener Mistrza Włoch Pesaro jest do wzięcia
mirog13
Sat, 22 May 2010 - 11:18
Szkoda że Sieka odchodzi , ale mam nadzieję , że rozwinie swój talent i będzie godnie nas reprezentować w innym klubie.Powodzenia Sieka!!!!!
Na jej miejsce już trzeba myśleć o zastępstwie by potem nie obudzić się z ręką w nocniku!!!!!
Mam idealną kandydatke która chce u nas grać ale reszta zależy od prezesa Karlika.
To Dominika Sieradzan z Miluzy , ja jestem za bo to b.doświadczona była reprezentantka Polski.
Do tego jeszcze bym ściągnał Anię Rybaczewski i już byłoby pięknie!!!!!
Zobaczymy jak spiszą się nasi działacze , oby na piątkę!!!!!
Mały77
Sat, 22 May 2010 - 19:46
CYTAT(Michael @ pią, 21 maj 2010 - 12:48)

CYTAT
- Nie wiem jeszcze gdzie, ale odchodzę po tym sezonie - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv.
- Cieszę się, że tak się żegnam z tym klubem. Jestem wdzięczna za te wszystkie lata, której tutaj mi poświęcono - dodała przyjmująca, która już niedługo będzie miała możliwość zadebiutować w reprezentacji Polski.
Ewelina Sieczka może dalej grać w polskiej lidze, ale ma też zagraniczne oferty.
Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia.
mksdabrowa.tv
Oprócz tego prawdopodobnie nową zawodniczką Muszynianki Muszyna jest już Katarzyna Gajgał.
A ja uważam, że odejście faworyzowanej Eweliny wyjdzie tylko dla zespołu na dobre

miała siły na dobrą grę ok. 1,5 seta (no chyba, że na trybunach był selekcjoner - wtedy dostawała kopa).
Uważam, że w wielu meczach Walawender była lepsza, a siedziała na ławie - tak samo jak pamiętam ją z tamtego sezonu gdzie w swoim zespole była jednym z liderów a u nas ... siedziała tylko przez"uwielbienie" trenejro do Eweliny.
Ja raczej poszukałbym zastępstwa dla Kasi Gajgał - dobrym wyborem byłaby Wojtowicz z Piły - myślę, że do wyciągnięcia.
No i po taki sukcesie spodziewam się nowych sponsorów - po coś chyba wypełnialiśmy te ankiety
Migel
Sun, 23 May 2010 - 13:50
CYTAT
Przy normalnej rozgrywającej wsyzstkie Nasze skrzydłowe byłyby skuteczniejsze...
A to Dąbrowa nie ma normalnej rozgrywającej?
Prosty
Sun, 23 May 2010 - 20:28
Gajgał według siatki.org w Muszynie
bargidg
Sun, 23 May 2010 - 20:29
CYTAT
A skoro to forum nie powstało po to żeby każdy mógł wyrazic swoja opinię, a jak widze po to żeby się krytykowac to zyczę KK troche rozumu
A czy to forum powstało tylko dla KK ? nie wydaje mi się... Jest to ogólnie dostępne forum dla każego mieszkańca Dąbrowy Górniczej, Zagłębia Dąbrowskiego i całej Polski, który ma zamiar coś ciekawego powiedzieć. Dlatego rozumu życzę też i Tobie, gdyż 3/4 osób wypowiadających się tutaj jest spoza Klubu Kibica.
Basta!
Erjot
Sun, 23 May 2010 - 21:47
wg volley24.pl odchodzi od nas Kasia Walawender (szuka klubu)
norek
Sun, 23 May 2010 - 21:54
to widze zeby nie bylo ze za rok to bedziemy walczyc nie o medale tylko o utrzymanie sie jak wszystkie nagle odchodza a nic nie slychac kto ma przyjsc
tomekl80
Sun, 23 May 2010 - 22:23
CYTAT(Erjot @ nie, 23 maj 2010 - 21:47)

wg volley24.pl odchodzi od nas Kasia Walawender (szuka klubu)
No to pięknie

. To już widzę jak będzie wyglądał ten przyszły sezon

. A już miałem kupić karnet

.
Swoją drogą aż dziw bierze, że tak nagle wszystkie chcą odejść. Czyżby konfliktowy trener? Zresztą Moim skromnym zdaniem trener pewnie Swoim zachowaniem dał ostatecznie do myślenia Kasi Walawender

.
Mariuszek_
Sun, 23 May 2010 - 22:24
Panowie, nie jarajmy się, bo dopiero się sezon co skończył. Jeszcze myślę, że będzie mile zaskoczeni tegorocznym oknem transferowym.
Migel
Sun, 23 May 2010 - 22:51
CYTAT
Swoją drogą aż dziw bierze, że tak nagle wszystkie chcą odejść. Czyżby konfliktowy trener? Zresztą Moim skromnym zdaniem trener pewnie Swoim zachowaniem dał ostatecznie do myślenia Kasi Walawender sad.gif.
Oj tam, oj tam, Przynajmniej nikt mu nie będzie za uchem bruździł.
A informacja z Gajgał już jest taka pewna na 120%? Bo juz sam nie wiem, czy traktować te doniesienia jako fakt, czy kontynuację ploty menedżera. Wszak żadnego pewnego komunikatu nie było, a taka siatka.org opiera się na dementowanej przez samą siatkarkę wiadomości sprzed miesiąca.
Ostatnie słowo w temacie Sieczki: bez obrony nie ma kontry, bez przyjęcia nie ma właściwie niczego poza łatwymi punktami w plecy. Pozostawiam tę jakże smutną konstatację do refleksji.
wozo
Sun, 23 May 2010 - 23:17
CYTAT(Prosty @ nie, 23 maj 2010 - 18:28)

Gdzie znalazłeś tą informację? Ja nie widzę na siatka.org informacji o tym.
Jeżeli chodzi o Kaśkę Walawender to nic nie pokazała w tym sezonie. Bardzo mało grała (to raczej wina Pana Kawki) a jak już wchodziła to robiła sporo prostych błędów. Moim zdaniem przy obecnym składzie nie pasowała do drużyny. Teraz jednak ma swoją szansę po odejściu Sieki dlatego dziwie się, że szuka klubu. Mam nadzieję, że Agata Pura i Ola Liniarska nigdzie się nie wybierają. Kasia Gajgał rewelacją sezonu też nie była - słaby początek, potem kontuzja...dopiero końcówka dobra. Klub potrzebuje obecnie rasowej killerki w ataku. Mam nadzieję, że po okienku transferowym w przyszłym sezonie będziemy walczyć o najwyższe cele a nie o utrzymanie w lidze.
Erjot
Sun, 23 May 2010 - 23:40
CYTAT(wozo @ nie, 23 maj 2010 - 23:17)

Gdzie znalazłeś tą informację?
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2010-0...rzak-w-muszynie
Kamil_
Mon, 24 May 2010 - 00:06
Śmiech na sali jeśli połowa drużyny się nam zmieni. Co nam z tego doświadczenia, które zebraliśmy w LM skoro będzie procentowało w innych zespołach

Jeśli chcemy zrobić super drużynę to możemy wymienić maksymalnie 2-3 zawodniczki co sezon, bo inaczej to będzie zlepek, który co sezon będzie się musiał zgrywać. A coś czuję, że wymienimy teraz połowę - 5,6 zawodniczek...
No i najważniejsze jest dla mnie zatrzymać Krysię Tkaczewską-Strasz za wszelką cenę na zawsze u nas

To może być taki nasz Raul. Ile będzie chciała podwyżki tyle powinni jej dać
wozo
Mon, 24 May 2010 - 00:18
CYTAT(Erjot @ nie, 23 maj 2010 - 21:40)

CYTAT(wozo @ nie, 23 maj 2010 - 23:17)

Gdzie znalazłeś tą informację?
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2010-0...rzak-w-muszynieCzyli tak jak myślałem chodziło Ci o tą plotkę która się pojawiła jeszcze w kwietniu. Zdementowała to Kasia i Muszynianka. Jak na razie nic w tej sprawie nie wiadomo i nie ma żadnych nowych informacji. Na razie tylko pewne jest odejście Sieki...i to nie na 100% bo takie deklaracje mogą być jedynie sposobem na wynegocjowanie lepszego kontraktu.
norek
Mon, 24 May 2010 - 00:34
jesli chodzi o kasie to prosze link
http://www.volley24.pl/index.php/PlusLiga-Kobiet ze jest juz w muszynie
bargidg
Mon, 24 May 2010 - 00:47
Wątpie. Wg mnie volley24.pl ma te informacje wyssane z palca. Nigdzie nie ma jeszcze żadnego potwierdzenia. Dlatego na serio narazie traktuję odejście Sieczki. Co do Walawender i Gajgał poczekajmy. Mam nadzieję, że środkowa nam nie zrobi psikusa...
norek
Mon, 24 May 2010 - 00:53
ja tez mam taka nadzieje bo ciezko bedzie ja zastapic a co do kasi walawender to sie nie dziwie ze chce odejsc tez bym odszedl jak by trener cos takiego do mnie powiedzial
wozo
Mon, 24 May 2010 - 00:54
Informacje o transferach na stronie volley24.pl oparte są o info prasowe które na tym etapie są jedynie spekulacjami i plotkami. Kiedy potwierdzi to Gajgał i Walawender lub kluby z którymi podpisały kontrakty to wtedy będzie to na 100% pewne.
mirog13
Mon, 24 May 2010 - 07:59
Właśnie taka killerka jest nam niezbędna.
Na Neslihan Darnel pewno nas nie stać ale już na Anię Rybaczewski chyba tak.
No i do niej Dominika Sieradzan obowiązkowo.
kamillll
Mon, 24 May 2010 - 11:54
heh.
kasia walawender też odchodzi na 100%.
na fejsbuku zamieściła wpis, cytuję:
"Katarzyna Walawender: Ostatni tydzień w Dąbrowie.... oby nigdy więcej takich klubów na ścieżce życiowej!!!!"
czyli coś musi być na rzeczy...
bargidg
Mon, 24 May 2010 - 12:14
Taa... Zgodnie z myślą trenera Kawki... Kasia zamknie się...
No to mamy problem z przyjęciem... Zostaje tylko Szczurek, a to nie wróży najlepiej i Marzenka póki co...
Waldi i Carlos myślcie... bo nieciekawie sie robi...
Prosty
Mon, 24 May 2010 - 16:42
narazie to jeszcze sa kontrakty, nawet jak tylko na ten sezon to CHYBA koncza sie 31 maja. Tak wiec pewnie w czerwcu sie dowiemy czegos na 100%
Kamil_
Mon, 24 May 2010 - 17:08
CYTAT(kamillll @ pon, 24 maj 2010 - 10:54)

heh.
kasia walawender też odchodzi na 100%.
na fejsbuku zamieściła wpis, cytuję:
"Katarzyna Walawender: Ostatni tydzień w Dąbrowie.... oby nigdy więcej takich klubów na ścieżce życiowej!!!!"
czyli coś musi być na rzeczy...
o ja... Czyli w klubie jednak źle się dzieje. I to wielce przez kibiców zawodniczki nie chciały kontraktów przedłużyć...
Edycja. Podczas fety Kasia krzyczała, że jesteśmy najlepsi i że na NAS zawsze mogła liczyć. Także to nie przez nas
bonus11
Mon, 24 May 2010 - 17:35
Na niedzielnym spotkaniu o miano najlepszej drużyny w PlusLidze Kobiet pojawiła się ikona bielskiego BKS-u ostatnich lat - Katarzyna Gajgał. - W BKS-ie gra wiele moich bardzo dobrych koleżanek i cieszy mnie ich sukces - powiedziała siatkarka.
- W BKS-ie gra wiele moich bardzo dobrych koleżanek i cieszy mnie ich sukces. W spotkaniu o taką stawkę niezwykle istotnym elementem jest psychika zawodniczek. Można powiedzieć, że kto wytrzyma i przetrwa, ten wygra. Było nerwowo, ale siatkarki Aluprofu na pewno zaprezentowały bardziej wyrównany poziom, grały dobrze i równo. Dlatego wygrały ten finał - skomentowała wynik pojedynku o mistrzostwo
Polski Katarzyna Gajgał.
Zawodniczka ta przez wiele sezonów reprezentowała barwy bielskiego BKS-u, a obecnie jest zawodniczką MKS-u Dąbrowa Górnicza i wspólnie z koleżankami z Dąbrowy wywalczyła brązowy medal PlusLigi Kobiet. Trudno się jednak dziwić, że Katarzyna Gajgał ciągle czuje sentyment do Bielska-Białej, ponieważ grała w tym mieście nieprzerwanie przez 10 lat, przyczyniając się do zdobycia przez ten klub między innymi dwóch tytułów mistrzowskich oraz trzech triumfów w Pucharze Polski. Od jakiegoś czasu w mediach pojawiają się jednak informacje, że Katarzyna Gajgał jest na celowniku włodarzy klubu z Muszyny. Ile jest w tym prawdy? - Wszystko się okaże i nic więcej nie będę mówić na ten temat - wyjaśnia siatkarka.
Wiec jednak cos jest na rzeczy:(
Kamil_
Mon, 24 May 2010 - 17:50
Jak dla mnie to chce wynegocjować dobry kontrakt w MKSie

Więc jeśli ją stracimy to na własne życzenie
rafbed76
Mon, 24 May 2010 - 20:09
Co sie dziwić że zawodniczki odchodzą skoro Trener KAWKA jeszcze nie dawno uczył WF w szkole podstawowej. Takie doświadczenie w starciu z profesjonalistkami musi przynieść pioronujące efekty. Zamiast budować zespół na walkęo medal buduje zespół na baraże.
A dziewczyny może jeszcze się zastanowią i może przyjdzie ktoś wartościowy ale czas ucieka.
bargidg
Mon, 24 May 2010 - 23:22
Ktoś wcześniej wspomniał w tym temacie o Wojtowicz. No to pewna informacja za siatka.org:
CYTAT
przez dwa najbliższe lata w BKS-ie zagra Gabriela Wojtowicz z PTPS Piła. 22-letnia kadrowiczka to najwyższa polska siatkarka mierząca 202 cm wzrostu.
Z materiału wiemy też, że Horka idzie na macierzyński urlop.
Wszyscy się wzmacniają... Tylko Dąbrowa śpi...
EDIT:
aaa i zapomniałbym o najważniejszym. W Bielsku szykuje się zmiana trenera. Wiktorowicza ma zastąpić Włoch Giuseppe Cuccarini
tomekl80
Tue, 25 May 2010 - 01:16
Ale czego My oczekujemy? Trenera nie zmienią, bo p. Kawka trzyma się mocno. Kolesiostwo w prezesurze jest tak silne, że choćby mieli pociągnąć klub na dno to nie zmienią trenera! Przecież trzeba spełniać swoje chore ambicje trenerskie! Tak jak ktoś kiedyś powiedział "Spadaj dziadu" (niech mu ziemia lekką będzie) tak My mamy człowieka z hasłem "Zamknij się!". Szkoda w ogóle komentować

.
Migel
Tue, 25 May 2010 - 11:10
CYTAT(tomekl80 @ wto, 25 maj 2010 - 01:16)

Ale czego My oczekujemy? Trenera nie zmienią, bo p. Kawka trzyma się mocno. Kolesiostwo w prezesurze jest tak silne, że choćby mieli pociągnąć klub na dno to nie zmienią trenera! Przecież trzeba spełniać swoje chore ambicje trenerskie! Tak jak ktoś kiedyś powiedział "Spadaj dziadu" (niech mu ziemia lekką będzie) tak My mamy człowieka z hasłem "Zamknij się!". Szkoda w ogóle komentować

.
Człowieka z hasłem "Zamknij się, dobrze" o trzecim miejscem w Pluslidze Kobiet oraz półfinałem PP. Antyfanów Postrachu Kasi W. muszę zmartwić: wyniki go bronią, pewnie jeszcze parę lat się z nim pomęczymy (o ile on sam sobą na stanowisku trenerskim się nie zmęczy), a o transferach dowiemy się dopiero w czerwcu, bo jak ktoś mądry zauważył - wtedy kończą się MKSiankom kontrakty. I to już chyba będą informacje pewne, a nie zasłony dymne i czcze plotki jak w przypadku Kasi Gajgał.
Franek8
Tue, 25 May 2010 - 17:51
w miejsce Eweliny ja na przykład widzę Anitę Kwiatkowską ze Stali mielec
myślę, że godnie mogłaby zastępować Siekę, a może nawet i lepiej
szer
Tue, 25 May 2010 - 23:07
Joanna Frąckowiak wraca do Polski więc można by się nią zainteresować ;D
Akurat potrzebujemy przyjmującej
torbit
Wed, 26 May 2010 - 07:17
W miejsce Sieczki Anita Kwiatkowska albo Ela Skowrońska z Muszyny. Zatrzymać Gajgał a pozbyć się Lis i na środek Studzienna z BKS-u (ale ona ma chyba jeszcze wazny kontrakt). Na ataku widziałbym Katarzyne Zaroślińska z Łodzi. A za Strasz Agate Sawicka. Taki koncert życzeń.
Kamil_
Wed, 26 May 2010 - 10:04
Krysia musi zostać!
tomekl80
Wed, 26 May 2010 - 16:56
CYTAT(Kamil_ @ śro, 26 maj 2010 - 10:04)

Krysia musi zostać!

Sawicka jest o wiele lepsza! Nie kierujmy się sentymentami. To, że jest wychowanką do niczego nie upoważnia.
Kamil_
Wed, 26 May 2010 - 17:58
CYTAT(tomekl80 @ śro, 26 maj 2010 - 15:56)

Krysia musi zostać!

Sawicka jest o wiele lepsza! Nie kierujmy się sentymentami. To, że jest wychowanką do niczego nie upoważnia.
Utożsamianie się z miastem w którym się gra i więź z nim jest dla mnie najważniejsza. A w ostatecznym rozrachunku może to w przyszłości zaprocentować.
Nie pamiętam na spotkaniu przed którym sezonem zapytałem zawodniczek jak im się podoba miasto. Spuściły tylko głowy i coś odburknęły, że jeszcze nie widziały. (a było to już po paru tygodniach treningów) To ja dziękuję za takie najemniczki i rozumiem skąd czasem wola walki taka a nie inna.
bonus11
Wed, 26 May 2010 - 19:16
W informacjach sportowych na TVP3 był materiał na temat MKS-u i podali ze sztab szkoleniowy nie zostanie zmieniony:(
Padziu
Wed, 26 May 2010 - 21:31
TUTAJ jest dostępny materiał o którym mowa w powyższym poście
tomekl80
Wed, 26 May 2010 - 21:38
CYTAT(bonus11 @ śro, 26 maj 2010 - 19:16)

W informacjach sportowych na TVP3 był materiał na temat MKS-u i podali ze sztab szkoleniowy nie zostanie zmieniony:(
No to kaplica

. Czyli jednak kolesiostwo wygrywa

.
SokratesDG
Wed, 26 May 2010 - 21:52
CYTAT(tomekl80 @ śro, 26 maj 2010 - 16:56)

Krysia musi zostać!

A w czym to niby Sawicka jest lepsza? Ja jakoś tej lepszości nie dostrzegłem, ale pewnie mam za słaby wzrok. Poza tym - pożyjemy zobaczymy już niedługo Montreux.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.