Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mecze: MKS-PTPS Piła
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
SokratesDG
"Nic się nie stało, dziewczyny, nic się nie stało..."

Dla tych, którzy nie wiedzą, to jest z mojej strony sarkazm (mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć co znaczy to słowo).

A na meczu z Bydgoszczą wszyscy powinniśmy sobie nucić refren tej PIOSENKI
Kamil_
Jesteś monotematyczny. Już się tego czytać nie da.
Prosty
CYTAT(Kamil_ @ sob, 27 lut 2010 - 22:49) *
Jesteś monotematyczny. Już się tego czytać nie da.

True!  dry.gif

co do 8, dużo częściej jest żenua, jest nadzieją trenera kolejny rok i ciągle nic z tego, ale nie będziemy tego drażnić

wozo
Skoro w Pile przegrywamy to ja bym na Waszym miejscu nie liczył na łatwe punkty w Łodzi. Szczególnie po tym co dziewczyny pokazały z tą drużyną na własnej hali dry.gif
Kamil_
Nie bój się smile2.gif 1-3 będzie na lajcie smile2.gif

Z Piłą mecz 'przyjaźni' to punkty oddać trzeba było wink.gif
torbit
No to była Piła Tango. Zero woli zwycięstwa. Totalny minimalizm za wyjatkiem Asi Szczurek (mimo fatalnego poczatku, potarfiła sie pozbierac) no i Kaski Gajgał. Mysle ze dziewczyny z Zukowa wykazałyby wiecej ambicji, niż poniektóre nasze zawodniczki. A co do pani z nr.8 to może nasz trenejro szykuje dla niej zagraniczny transfer do jednego czołowych klubów Europy i stąd ta promocja wink.gif . Bo nie potrafie zrozumiec jak po tylu nieudanych atakach sciagac rozgywajaca a ja zostawic.
ptps_pila
Witam, to teraz prosto z Piły hehe

Mecz jak mecz, musi być wygrany i musi być przegrany. Jak to zawsze jest wygrywa lepszy, w tym przypadku okazała się Piła.

Teraz pomijając mecz, Wasza ekipa około 22:30 wyjechała z Piły po intenstywnej imprezie integracyjnej ;D
Bar -> Kebap -> Wizyta na meczu 2 ligowym PTPS-Calisia -> Bar -> Wymiana szalikami -> Odjazd tongue.gif
No i cóz, tyle tongue.gif ps. sory za byczki lecz na lapku siedze
Szczepan
Żenada.
I tyle na temat meczu.
checkin
Wrzuciłem do galerii zdjęcia z wczorajszego meczu.
Na razie kibiców Dąbrowy, pozostałe w późniejszym terminie.

-----------

Późniejszy termin już minął i wrzuciłem resztę fotek (moich i Jacka Szera) wink.gif

norek
Wyjazd do pily na duzy +niech zaluja ci co nie byli tyle w tym temacie
krzysiek
Oglądałem ten mecz wczoraj, patrzyłem i ku..a mać nie wierzyłem, że to się dzieje naprawdę blink.gif
Michael
PTPS Piła - MKS Dąbrowa Górnicza 27.02.2010r. 3:1 (25:8, 13:25, 25:13, 25:23)

Na ten mecz udajemy się w 9 osobowej grupie, z Dąbrowy wyjeżdżamy około godziny 6:15. Po drodze kilka wymuszonych postojów (m.in. przez wycinkę drzew i akcje zwrot laugh.gif) przez co do Piły docieramy około 13:30. Krótki spacer po mieście, obiad i na hale docieramy około 14:30. Doping jak na tak mała liczbę osób całkiem dobry, choć wręcz niemożliwym było przebić się przez rozentuzjazmowanych prowadzeniem 12:0 pilan. Doping wspomagany 1 bębnem, kilkoma małymi flagami i skromną baloniadą pod koniec 4 seta. W młynku PTPSu około 45 gardeł wspomaganych 3 bębnami, 5 dużymi flagami i kilkoma sektorówkami, większość meczu bardzo dobry doping pociągający za sobą całą hale. Na koniec wzajemne pozdrowienia z obu stron. Krzyczymy także "chodźcie do Nas", lecz po raz kolejny bez reakcja Naszych "Gwiazdek".... Po meczu z integracja z miejscowymi kibicami. Zaczynając od baru przez kebab docieramy na mecz play-out II ligi żeńskiej PTPS II Piła - MKS Calisia Kalisz i kończymy znów w barze gdzie wspólnie świętujemy olimpijskie złoto Justyny Kowalczyk(niektórzy nawet za bardzo, jednak obyło się bez ofiar). Następnie wymiana szali i Piłę opuszczamy około godziny 22:45. Spokojna podróż i w D.G. jesteśmy o g. 5:00. Mimo prawie 24 h w podróży i porażki w kiepskim stylu wyjazd jak najbardziej na duży plus rolleyes.gif.
Damian86mdc
Na szczescie nie ogladalem tej wpadki.
jednakże po powrocie do domu załączyłem stronke MKS-u i zobaczyłem ekhem wiuecie co.
myślałem jednak że to jakaś pomyłka więc po jakimś czasie luknołem raz jeszce neistety zwida okazała się prawdą i wynik wbił mnie w fotel.
IMPOSSIBILE.
Byłem w szoku, jedan wiare mam że utrzymamy 3 miejsce prezd Play-offami.
wozo
Trzeba oczywiście wierzyć w zajęcie 3 miejsca w fazie zasadniczej. Jednak porażka w Pile nie wprawia kibiców w optymizm przed ostatnimi meczami...tym bardziej, że przeciwnicy wcale nie są łatwi. Nawet jeśli we własnej hali możemy walczyć z Muszyną i Bielskiem to wyjazdowa postawa dziewczyn pozostawia wiele do życzenia. W tym sezonie tracimy zbyt wiele punktów w meczach przed którymi na papierze każdy dopisywał nam 3 punkty. Wydaje się, że mimo silnej drużyny dziewczyny nie mają aspiracji do walki o mistrzostwo i zbyt wiele odpuszczają. Prezes powinien wyciągnąć wreszcie wnioski...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.