Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyjazdy - wszystko o meczach
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Koszykówka
Stron: 1, 2, 3
Joka
haha biggrin.gif no zapewne tongue.gif
menago
poczatek 3kwarty i przegrywamy 40-44

porazka 70-79
ale i tak jest niezle, przynajmniej po walce wink.gif
Joka
79-70 w plecy
Sabonis
Hmm... Mecz niestety przegrany ale:
1. BS Tychy, 2 sezon w 1 lidze - a KK składa się z 8 dzieciaków skandujących wszystkie kluby, które ich zdaniem trzymają z nimi sztamę.
2. Hala - jeśli oni chcą w niej grać w DBE to znów trzeba będzie budować nową.
3. A teraz co do meczu. 1 kwarta - wygrana, super początek gdy prowadziliśmy nawet 6-12.
4. Przyjęli nas na hali nie jak intruzów tylko jak normalnych kibiców (nawet dostaliśmy obstawę 2 ochroniarzy tongue.gif) 2/8 czyli 1 na nas 4.
5. Ogólnie wyjazd udany, mimo porażki.
6. Trener W. nauczył się brać "czas" jak przestaje iść gra.
7. Czirliderki jak zwykle okropne - i raczej na siłę tam wrzucone, bo na codzień trenują pewnie w sekcji bierek.
8. No to do 3go stycznia u siebie smile2.gif
Joka
do pkt. 7 : w końcu są ze śląska tongue.gif to czego oczekiwałeś od nich biggrin.gif ?
cycu_j
ufff wreszcie w domu tongue.gif
ja sie tylko podpisze bo postem sabonisa smile2.gif
wszystko ujęte tam biggrin.gif
Joka
CYTAT
Przykro mi to mówić, ale na dzisiejszym meczu wasza oprawa mnie załamała. Sztuczne ognie i szaliki z GKSu to był zdecydowanie zły pomysł. Poza tym z Dąbrowy kibiców było może 7-8, i dopingowali dużo głośniej niż wy. Nie mam tutaj zamiaru was obrażać, ale chłopcy przyłóżcie się do tego co robicie. Poza tym przyśpiewki. Co ma Cracovia do KKSu? Dlaczego na meczach koszykówki słyszę w kółko przyśpiewki ze słowami "GKS"? Chwilami miałem ochotę dosiąść się do kibiców z Dąbrowy, bo za was było mi wstyd. Wcale nie mam tutaj zamiaru was obrazić, jedynie zwrócić wam uwagę na to co robiliście - według mnie - źle. Podziwiam was za to że staracie się dopingować, ale momentami nie dopingujecie tego kogo powinniście.

forum BiGStaru Tychy... :] dobra robota chłopaki biggrin.gif
cycu_j
o jaaaa biggrin.gif
zawstydzony jestem tongue.gif
chłopaki była moc !! biggrin.gif
Sabonis
Ja tam jestem zadowolony. 8 chłopa i jest zabawa. Serio. Na całej hali nas było słychać. Chyba aż za bardzo, bo w Aktualnościach Sportowych nie pokazali nas jak dopingujemy. Siary by zrobili Tychom, że grając 2 sezon nie mają kibiców. Zresztą ciekawe gdzie się ci podziali skoro na finał 2 lata temu przyjechało ich trochę i dopingowali swoich. W zasadzie to pół wysuwanej trybuny wtedy zajęli. Może to nie te czasy. Teraz trzeba coś wymyślić na Krosno, co prawda przyjadą dopiero pod koniec rundy, ale na pewno z kibicami. Nie mogą nas przekrzyczeć na naszej hali.
Joka
http://www.kurian.pl/fotki/kosz/tychy/tychy_dabrowa_08/
galeria...
bendzinianin9206
Będzin również na meczu w Tychach się stawił biggrin.gif

Ja chciałem się odnieść tylko do dopingu. Co do tego kolesia z Tych który swoich kumpli wzywa to się trochę dziwie. O wiele lepiej jest skandować "GKS" bo to zasłużony klub wielosekcyjny który wszyscy kojarzą. Nie wiem, jaka jest historia drużyny, ale to chyba raczej dobrze. No chyba że w Hanysowie wolą sobie krzyczeć "Big Star"lub "wespołych świąt". Co do ich pozdrawiania sztam - ich sprawa, ja to odbieram dobrze bo przyjaciół mają nie byle jakich. Ale co tu się o hanysach rozpisywać...

Dąbrowski doping jak najbardziej na "+" wink.gif
Joka
GKS nie ma nic wspólnego z KK BigStar Tychy a wcześniej MOSiR Tychy jak się nie mylę..
cycu_j
CYTAT(bendzinianin9206 @ nie, 21 gru 2008 - 11:58) *
Będzin również na meczu w Tychach się stawił biggrin.gif

Ja chciałem się odnieść tylko do dopingu. Co do tego kolesia z Tych który swoich kumpli wzywa to się trochę dziwie. O wiele lepiej jest skandować "GKS" bo to zasłużony klub wielosekcyjny który wszyscy kojarzą. Nie wiem, jaka jest historia drużyny, ale to chyba raczej dobrze. No chyba że w Hanysowie wolą sobie krzyczeć "Big Star"lub "wespołych świąt". Co do ich pozdrawiania sztam - ich sprawa, ja to odbieram dobrze bo przyjaciół mają nie byle jakich. Ale co tu się o hanysach rozpisywać...

Dąbrowski doping jak najbardziej na "+" wink.gif

to ja powiem tak smile2.gif
na parkiety nie powinno przenosić się sztam z murawy piłkarskiej to raz. Równie dobrze mogliśmy my zacząć śpiewać Legia i Zagłębie smile2.gif
po drugie. Pokazywanie znaków typu fuck you do zawodnika rzucającego osobiste rozbawiło mnie do łez i pokazało całą prawdę o hanysach... i co najlepsze to dziecko w wieku 14 może lat.
Dziękuje że nasz doping był na plus a świadczy również o tym komentarz który umieszczono wcześniej z forum big stara tongue.gif
pozdrawiam smile2.gif
Joka
http://www.bigstar.tychy.pl/KKS_Big_Star_T...,idmenu-28.html
druga galeria wink.gif
Sabonis
Nie no bez przesady. Ja rozumiem jakby na prawdę była to sztama z nimi. Wątpię jednak, żeby w Tychach było lepiej niż u nas. Poza tym sztama owszem, ale z klubem koszykarskim.
To tak jak grać w bierki i trzymać z curlingiem ;]
Cóż młodość ma swoje wady i zalety. Więcej wad tongue.gif w przypadku kibiców z Tychów, albo raczej tej garstki z Tychów.
Nie ma co roztkliwiać się nad nimi. Jak im starsi nie pomogą to młodzieńczy zapał może szybko paść.
My patrzmy na siebie - i na to co robimy. A robimy to dobrze - kulturalnie, czasem z humorem, czasem z Maciasem tongue.gif sorry Macias to odnośnie wczorajszego twego zachowania do sędziów. Ja rozumiem - decyzje z kapelusza gwizdane ale nie tędy droga. Koleś i tak nie słuchał Cię.
Joka
a co Maciazzzz zrobił ?
Goły
Brawo chłopaki dobra robota !! Sektorówka wywieszona na barierkach i to na obcej hali pięknie sie prszentuje - juz myslałem że jej nie zabierzecie !!!!

a co do Tychów to tam prawdziwi kibice nie uznają tego czegoś jak Big Star Tychy , na meczu z ŁKSem Łódź 30 kibiców z Łodzi wspomoglo 80 sympatyków GKS Tychy i pokazali jak ma wygladac doping ! W czasach gdy był to GKS Tychy doping był 1 klasa !! wiec jak nie wiecie o co chodzi to nie spinajcie sie ! ale rozumiem że gdyby za rok MKs przetworzyli w MKS Alba Huta Katowice Mittal Dabrowa Górnicza to byście nawet w piosenkach nadmieniali nazwe sponsora ...
cycu_j
jakby przekształcili nazwe w jak to pan GURU nazwał "MKS Alba Huta Katowice Mittal Dabrowa Górnicza"
to śpiewalibyśmy dalej MKS bo w nazwie jest
jednak zamiast GKSu jest BIG STAR...
to oznacza tyle ze w nazwie nie są zawarte litery GKS więc śpiewając GKS to zapewne pod klub piłkarski.
a wołając cracovia itp to raczej nie uchodzi sie mianem dobrych kibiców...
bo to są sztamy z muraw.... nie z parkietów... to tak jakbyśmy wołali Legia i Zagłębie...
Sabonis
A już mieliśmy zacząć krzyczeć tongue.gif ale przecież siary robić nie będziemy, bo MKS kibiców ma... Prawdziwych tongue.gif
Joka
ale nigdy nie było koszykarskiego GKS ;]]
Kotu_
Jak by nie patrzec nasz wielki kibic siatkowki boji sie 13 letnich kibicow i o naszą sektorówke ...haha
a jak tak bardzo wypowiadasz sie na temat kiboicowania to tychy nie mialy za dobrych kibicow chyba ze na hokeju to tak a pilka byla nizej niz co kolwiek wiec widac to rozpoznanie w tym swiecie smile2.gif) z kibicowskim ...
Sabonis
Widzisz GOŁY. Wy nam bęben, my wam sektorówkę. Może u was potrzeba 800 ludzi do jej wyciągnięcia. Nas wystarczyło 8. Przynajmniej tak się zdobywa uznanie za granicą, bo ludzie karpia walili jak nas zobaczyli z tym wink.gif
bendzinianin9206
Fakt faktem, że wypadliśmy o wiele lepiej od hanysów.

Ja osobiście pojęcia nie mam jaka jest historia Big Staru, kim są soboy organizujące doping na koszu. Może był tam ktoś z grupy ultras GKS-u, może to tylko podszywanie się pod barwy. Taki doping w ich wykonaniu raczej nie jest na ekstralige.

Co do przenoszenia sztam ze stadionów na hale... Na hokeju, na Stadionie Ziomwym, na młynie często Bielsko, Elbląg i oczywiście Legia są pozdrawiane. To samo ww. sytuacja z meczu koszykarsiejsekcji ŁKS-u. Kluby wielosekcyjne kibiców mają jednych. Zresztą dla mnie to nie ważne. Każda ekipa ma swoją politykę. W każdym klubie i mieście sytuacja jest inna, inni kibice.
Jeżeli chcą sobie hanysi kibicować w szalikach takich jakich to robili i pozdrawiać przyjaciół-nożowników niech to będzie ich sprawa. Co do również ww. sytuacji z pozdrowieniami od hanysów dla zawodników. Może w ten sposób ktoś chciał się dowartościować? Dla niektórych pobazgranie bloku i wyzywanie wrogów jest równe byciu chuliganem. Ale to poprostu jeszcze brak wiedzy na niektóre tematy. Każdy kto był, lubdostał info z dobrego źródła wie kto się lepiej pokazał rolleyes.gif I tym optymistycznym akcentem kończymy naszą audycję wink.gif
Joka
to jak nie znasz ich historii to nie gadaj głupot biggrin.gif
rozmawiałam z jednym z kolesi z KK Tychów i wcale nie mają za różowo biggrin.gif stary KK się rozpadł i teraz dzieciaki się za to wzięly:)
Michael
CYTAT(Kotu_ @ pon, 22 gru 2008 - 22:09) *
Jak by nie patrzec nasz wielki kibic siatkowki boji sie 13 letnich kibicow i o naszą sektorówke ...haha
a jak tak bardzo wypowiadasz sie na temat kiboicowania to tychy nie mialy za dobrych kibicow chyba ze na hokeju to tak a pilka byla nizej niz co kolwiek wiec widac to rozpoznanie w tym swiecie smile2.gif) z kibicowskim ...

haha dobre, wasza sektorowka...
Joka
znowu ... ?:/
a te święta miały być wesołe...
Kotu_
jak chodzi o to czyja sektorowke to jestem ciekaw czy klub nie wylozyl za nia zadnej kasy pozatym jak tak wszystko juz jestprzed was podpisane (mowa o siatce ) to se to w 4 litery wsadzcie i trzymajcie caly czas zeby nikt tego nie dotykal
Sabonis
i znów się zaczyna... :/ czyje co jest... Temu się to nie podoba, tamtemu to. Chociaż nikt tu nie jest bez winy. Aczkolwiek - skończcie już z tymi wypominkami....
barneydg
Na pierwszym zebraniu było mówione, że rzeczy są wspólne. Wiem że dużo zrobiliście sami za wszą kase (mowa o siatkarzach) ale ustalone było że sektorówka i duże flagi były refundowane, mam takie informacje. Więc sektórówkę i duże flagi bierzemy na kosza zawsze, koniec kropka. Bębny są wspólne, trzeba się nimi dzielić a nie o nie bić. A takie konwersowanie o szopenie goły , jak to my użwyamy tej sektorówki to wsadź sobie głęboko w odbyt i tam je dla siebie zachowaj. Jesli bedziemy ją brać, a bedziemy, to będziemy ją uzytkować tak jak nam się to podoba.

:)Sabonis post wyżej zamknął spór(chwała mu za to), starajmy się nie odkopywać tego co zostało zakopane i w miarę udeptane.
Kotu_
Pytanie kierowane do ludzi chętnych na wyjazd do Łańcuta 10stycznia(sobota) cena przejazdu bedzie zalezna od ilosci chetnych bo bedzie od 25 do35 zl +bilet na mecz przejazd jest autokarem lub busem

Wszystkich chętnych zapraszam na zapisy w sobote 3 stycznia na zebranie kk do baru albo na meczu 4 stycznia

Zachecam do wyjazdu i wspierania swojego klubu:))
Kotu_
Oglaszam wszystkim zainetresowany iz nie bede organizowal wyjazdu na mecz z Łancutem ze wzgledu na brak zainteresowania tym spotkaniem przez naszych kibicow

acn
no i wyjazd poszedł w .. dry.gif
cycu_j
fajnie :|
ehhh ;/
menago
http://www.sportowefakty.pl/kosz/2009/01/0...a-ptg-sokol-la/ zapowiedz meczu

CYTAT
Ciekawy, jeżeli nie najciekawszy mecz XVIII kolejki spotkań szykuje się w Łańcucie. Na rozpoczęcie nowego roku we własnej hali miejscowy Sokół podejmie sąsiada z ligowej tabeli- MKS Dąbrowę Górniczą. Pojedynek zapowiada się na emocjonujące widowisko gdyż obydwie drużyny chcą się znaleźć w pierwszej ósemce i nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów.

Ekipa z Dąbrowy Górniczej 3 stycznia 2009r. uległa na własnym parkiecie Siarce Tarnobrzeg 69:79 i tym samym znalazła się na ósmym miejscu ligowej drabinki spotkań. Tym razem podopieczni Wojciecha Wieczorka przyjeżdżają na Podkarpacie by "wydrzeć" punkty kolejnemu zespołowi z tego terenu. Może się to okazać dość trudnym zadaniem gdyż Mistrzowie Podkarpacia zmotywowani ostatnim wyjazdowym zwycięstwem nie będą chcieli stracić kolejnych ważnych "oczek". Wielkim plusem drużyny z Zagłębia Dąbrowskiego będą z całą pewnością Radosław Basiński (średnio 10 punktów na mecz) oraz Piotr Zieliński (średnio 9 punktów na mecz), którzy swoim sprytem nie raz pomogli drużynie wyrwać Victorię z rąk przeciwników.

Podopieczni Dariusza Kaszowskiego w ramach XVII kolejki spotkań pokonali team Ireneusza Taraszkiewicza na jeleniogórskim terenie 64:62. Był to mecz, którym łańcucianie w doskonały sposób weszli w nowy rok i przełamali niechlubny ciąg porażek. Tym razem na własnym parkiecie łańcucianie podejmą ekipę z Dąbrowy Górniczej, której ulegli 4 października 2008r 54:69. Jak będzie tym razem? Zarówno zawodnicy jak i kibice liczą na Victorię. Łańcucki team dzieli od drużyny z Zagłębia Dąbrowskiego zaledwie jedno miejsce na ligowej drabince, więc każdy kosz w tym meczu będzie "na wagę złota". W dalszym ciągu ogromnym atutem łańcucian jest Tomasz Pisarczyk, który coraz częściej pokazuje, że stać go na wiele i w każdym spotkaniu pomaga drużynie w zdobywaniu punktów. Plusem ekipy gospodarzy będzie również długa ławka rezerwowych, własna hala oraz kibice, którzy połączyli siły z kibicami MOSiR-u Krosno i szykują na to spotkanie niezapomnianą oprawę.
Sabonis
W obecnej sytuacji jaka ma miejsce w naszej drużynie to, żeby się nie zdziwili jak dostaniemy... Nie wiem co się dzieje w tej druzynie ale jest źle.
Wierzę w zwycięstwo, ale jak przegrają to też się nie zdziwię... wink.gif
Padziu
Sokół Łańcut - MKS Dąbrowa Górn. 53:80 (13:24, 19:13, 9:23, 12:20)
Gratulacje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif celb (20).gif
MKS na 7 miejscu w tabeli
Sabonis
Taaaaak i przemegawypaśny występ Szczypy. 27pkt w tym 5 trójek - robi wrażenie biggrin.gif
menago
brawo! szkoda ze u siebie tak dobrze chlopakom nie idzie...
a tu relacja z meczu:

CYTAT
Tak wysoko na własnym parkiecie łańcucianie jeszcze nie przegrali. Gospodarze tym razem nie zrewanżowali się za porażkę i po raz kolejny ulegli drużynie z Zagłębia Dąbrowskiego. Tym razem 53:80 i pierwsza ósemka zaczęła się dla nich nieubłaganie oddalać.
Spotkanie od mocnego i skutecznego uderzenia rozpoczęli goście i po dwóch minutach prowadzili 12:2. Wszystko za sprawą Tomasza Milewskiego i Pawła Bogdanowicza, którzy z doskonałym skutkiem dziurawili kosz rywali. Po chwili dołączył do nich również Łukasz Szczypka, który grał "pierwsze skrzypce" przez całe spotkanie i nękał rywali doskonałą skutecznością (27 punktów). Sokół był w tym czasie zupełnym przeciwieństwem przyjezdnych. Łańcucianie gubili się na własnym parkiecie i popełniali błąd za błędem. Dopiero na trzy minuty przed końcem kwarty gospodarze zabrali się na odrabianie strat. Zza linii 6,25m nie pomylił się Michał Kułyk a rzutami za dwa punkty wtórował mu Łukasz Kwiatkowski. Nie wystarczyło to jednak by dogonić team z Dąbrowy Górniczej, który po pierwszych dziesięciu minutach prowadził 24:13.

W drugiej kwarcie podopieczni Dariusza Kaszowskiego dostali skrzydeł i zabrali do pracy. Akcje 2+1 wykorzystał Bartosz Dubiel - był to swego rodzaju chwilowy przełom w grze łańcucian. Tym razem to oni nękali rywali kolejnymi rzutami, które raz po raz lądowały w ich koszu. Team z Zagłębia Dąbrowskiego się nie poddawał. Sytuację rzutami z półdystansu próbował ratować Szczypka jednak na niewiele to się zdało. Tomasz Pisarczyk i Adrian Mroczek w asyście kolegów z drużyny doprowadzili do remisu 32:32. Końcówka pierwszej połowy należała jednak do podopiecznych Wojciecha Wieczorka, którzy zakończyli ją "trójką" Tomasza Koczwary i prowadzeniem 37:32.

Kibicom zgromadzonym na łańcuckiej hali ani przez chwilę nie przeszło przez myśl, że po tak dobrej drugiej kwarcie ich ulubieńcy stracą aż tyle punktów. Początek drugiej części meczu to lustrzane odbicie pierwszych dziesięciu minut spotkania. Dziewięć punktów z rzędu zdobyli Milewski oraz Szczypka i drużyna gości po raz kolejny zaczęła uciekać Sokołowi. Jak się okazało z doskonałym skutkiem. Gospodarze popełniali błąd za błędem i oddawali wymuszone rzuty, które za żadne skarby nie chciały lądować w koszu przeciwników. Dopiero na cztery minuty przed końcem trzeciej odsłony miejscowi zaczęli stawiać opór przeciwnikom. Kolejny raz dał o sobie znać Kwiatkowski, a na linii rzutów osobistych nie pomylił się Ireneusz Chromicz. Było to jednak ciągle za mało by dogonić gości.

Pierwsze minuty ostatniej części meczu to doskonała gra miejscowej drużyny, która chciała udowodnić, że łatwo skóry nie sprzeda. Po raz kolejny dla Sokoła punktowali Michał Kułyk i Tomasz Pisarczyk, którzy zdobyli osiem "oczek" dla zespołu. Team z Zagłębia Dąbrowskiego pewny wygranej nie odpuszczał i w dalszym ciągu "gromił" rywali kolejnymi rzutami Szczypki, Basińskiego i Bogdanowicza. Końcówka spotkania to błędy po obydwu stronach parkietu zarówno w rozegraniu akcji jak i w skuteczności rzutów. Mecz dwoma punktami zakończył Paweł Bogdanowicz. Victoria MKS-u Dąbrowa Górnicza stała się faktem - pokonali Sokół Łańcut 80:53.

Na uwagę zasługują również kibice z Łańcuta i Krosna, którzy pomimo porażki dopingowali łańcucką drużynę do ostatniej sekundy.

Sokół Łańcut- MKS Dąbrowa Górnicza 53:80 (13:24, 19:13, 9:23, 12:20)

Sokół: T.Pisarczyk 11, M.Kułyk 10 (2), A.Mroczek-Truskowski 9 (2), Ł.Kwiatkowski 8, B.Dubiel 5, J.Szurlej 4, J.Balawender 2, I.Chromicz 2, P.Podolec 2, B.Czerwonka 0, D.Kołacz 0, W.Pisarczyk 0.

MKS Dąbrowa: Ł.Szczypka 27 (5), T.Milewski 12, P.Bogdanowicz 11 (1), R.Basiński 9 (1), K.Koziński 7, M.Malcherczyk 6, P.Zieliński 5, T.Koczwara 3 (1), G.Zawierucha 0.

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2009/01/1...j-hali-relacja/

CYTAT
Dąbrowianie potwierdzili po raz kolejny, że lepiej czują się na obcych parkietach. Wygrali w Łańcucie, miejscu, gdzie przegrywali dotychczas najlepsi.

Miejscowi wyszli na parkiet z mocnym postanowieniem zmazania plamy, jaką dali tydzień temu przed własną publicznością. Jednak już po kilku minutach goście prowadzili aż 17-2! Od samego początku doskonale spisywał się Łukasz Szczypka. Rzucający obrońca dąbrowian bezlitośnie obnażał braki w defensywie Sokoła. Jego rzuty zza linii 6,25 m raz po raz dziurawiły siatkę podopiecznych Dariusza Kaszowskiego. Tak łatwy start, uśpił z kolei czujność przyjezdnych. Jednak gdy Sokół zbliżał się do rywali, ponownie dał znać o sobie Szczypka.

Po przerwie oglądaliśmy już tylko popis dąbrowian. Raz po raz podopieczni Wojciecha Wieczorka prezentowali coraz to efektowniejsze akcje. Lubowali się w tym, Tomasz Milewski i Marcin Malcherczyk. Radość gości zmąciła jedynie kontuzja Piotra Zielińskiego. Podkoszowy MKS-u w wyniku zderzenia, doznał urazu kolana. Całemu zdarzeniu towarzyszyło niekulturalne zachowanie kibiców z Krosna, którzy lżyli na zawodnika, a także rzucali w niego i ławkę gości różnymi przedmiotami.

Głos trenera:

Wojciech Wieczorek (trener Dąbrowy Górniczej): Po ostatnim spotkaniu odbyliśmy szereg męskich rozmów. Jak widać przyniosły one pozytywny efekt. Od samego początku moi podopieczni zagrali z pełną determinacją i przyniosło to efekt w postaci szybko uzyskanej przewagi. Cieszy mnie postawa zespołu zarówno w defensywie i ofensywie. Z bardzo dobrej strony pokazał się Łukasz Szczypka. Mam nadzieję, że nie poprzestanie na tym jednym meczu. Oburzony jestem postawą kibiców z Krosna. Tak się nie zachowują ludzie będący kibicami.

http://www.sportslaski.pl/Sokol-Dabrowa-G-...,4280,info.html

brawo 'kibice' krosna...
ktos wie co z Zielinskim? gdzie sie podziewa Deja? i kiedy wraca Weselak??
bo jak tak dalej pojdzie to pod koszem bedzie gral chyba sam trener...
Padziu
Czegoś tu nie rozumiem - skoro grali w Łańcucie to skąd 'oburzające zachowanie kibiców z KROSNA'??
menago
bo przyjechali wspomoc swoich przyjaciol z Łancuta i razem robic 'dopingowac'
wezu_91
Specjalnie na ten mecz "kibice" z Krosna, przyjechali do Łańcuta wspomagać swoich kolegów smile2.gif
Joka
niech się oni tylko pojawią w Dąbrowie ! angry.gif
Bartek90
CYTAT(Joka @ nie, 11 sty 2009 - 13:53) *
niech się oni tylko pojawią w Dąbrowie ! angry.gif

To co wtedy będzie...??
Joka
mecz i doping smile2.gif
Sabonis
Właśnie wychodzi jak wygląda KK Krosna. Dzieciarnia, która nie potrafi się zachować. Cóż wielu po tym świecie chodzi... :/
A jeśli chodzi o doping u nas to też bym się nie wypowiadał na ten temat. Nie ma z kim tego robić... Jeśli na sektor przychodzą ludzie nie mający w ogóle ochoty dopingować i mówią do nas abyśmy sobie siedli bo im zasłaniamy to coś jest nie tak...
acn
CYTAT(Bartek90 @ nie, 11 sty 2009 - 14:21) *
To co wtedy będzie...??

Według mnie odpowiednie 'przywitanie' . ;] .
Joka
Alek, mówiłam, żebyś nie mówił ! biggrin.gif
menago
Polonia W-wa - MKS
24-15 po 1kwarcie

wygrana 66-62

czy panowie nie moga tak zagrac u siebie???? za tydzien musi byc wygrana!
cycu_j
Polonia - Dąbrowa 62 : 66
wiadomość potwierdzona już smile2.gif
ole ole ! biggrin.gif
Sabonis
Ale jaja... po prostu jak to przeczytałem to myślałem że spadnę z krzesła... Ja już po prostu nie mam zielonego pojęcia o co tutaj chodzi. A może by tak nie iść na mecz, albo zasiąść na samej górze, żeby nas nie było widać na hali tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.