Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze: MKS - KPSK Stal Mielec
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3
endriu
Jest ich 12 szt. cholernie długo to zejdzie, ale warto poczekać, pomijając oczywiście jakość. Będzie do d... ale jest w nich dużo Was kibiców.Czekamy...

"W trzeciej odsłonie bardzo dobrze w przyjęciu zaprezentowała się Małgorzata Śliwa"

Powyższy cytat z wiad. sportowych TVS.
Kto uważnie słuchał komentarza ten... Dla mnie bomba laugh.gif

Trener po nabytku takiej przyjmującej chyba będzie już spał spokojnie. celb (23).gif
Szkoda, że tylko wirtualnie...

pozdr...
checkin
Witam.

Ostatnia piłka meczu MKS DG-KPSK Stal Mielec

Ten sam filmik w lepszej jakości:

http://pl.youtube.com/watch?v=yga8NeKYdeQ&fmt=18

i trochę fotek:

http://picasaweb.google.pl/citizendg/LSK20...KPSKStalMielec#

Pozdrawiam
bargidg
Ciekawe czy Szer dał rade nagrać meczyk (retransmisje) z rańca smile2.gif Oby oby... smile2.gif
szer
Nagrałem, teraz kwestia zmontowania tego i wyeksportowania do jednego formatu.
Z tym, że początek mam z wczoraj (Polsat Sport), a resztę z dzisiaj (Polsat Sport Extra) ;d. Ale na obu wersjach mam jakieś paski :|. Mam nadzieję, że nie przeszkodzi to w oglądaniu. Jakieś kawałki meczu wrzucę na Youtube'a.
bargidg
No to czekamy, czekamy smile2.gifsmile2.gifsmile2.gifsmile2.gif
endriu

Jeszcze 11 szt, może do sylwestra zdążę:)

pozdr...
Goły
Podczas meczu ze Stala Mielec do puszek zebraliśmy 228,11 zł ! Wszystkim serdecznie dziękujemy i liczymy na dalsza współprace,gdyż dzień 29-ego listopada się zbliża !!
endriu
CYTAT(Goły @ wto, 11 lis 2008 - 15:28) *
Podczas meczu ze Stala Mielec do puszek zebraliśmy 228,11 zł ! Wszystkim serdecznie dziękujemy i liczymy na dalsza współprace,gdyż dzień 29-ego listopada się zbliża !!

Goły jakieś rozliczenia i stan posiadania wskazany dość szybko:)

pozdr...
szer
Końcówka drugiego seta według Polsat Sport
http://pl.youtube.com/watch?v=XwVeG7GNl2Y
endriu

pozdr...
szer
Jedna z dłuższych akcji w meczu smile2.gif

Końcówka meczu

A tutaj http://ipla.tv/channel/plus_liga/1/ nasz mecz do obejrzenie smile2.gif. Wymagane pobranie ich player'a.
Zibar
Emocje po meczu powoli opadają, na stronie dodałem jeszcze krótkie wypowiedzi Kaśki, Eweliny i Marzeny. Muszę wam powiedzieć, że zdenerwowanie wśród dziewczyn było widać jeszcze po ostatnim gwizdku i że zostawiły na parkiecie kawał własnego zdrowia. Teraz pewnie czeka nasz zespół trudny rewanż w Mielcu, bo żal i niedosyt Satli słychać było na każdym kroku.
krzysiek
Nikt nie mówił, że będzie łatwo wink.gif W każdym meczu dziewczyny będą musiały zostawić kawałek własnego zdrowia, bo w przeciwnym wypadku nie ma co liczyć na wygrane. Moim zdaniem poziom ligi w tym sezonie jest dużo bardziej wyrównany i ogólnie się podniósł ( może poza zespołami z Piły i Kalisza, które się gdzieś zagubiły na starcie ) Poza tym już teraz nie jesteśmy beniaminkiem ligi skazanym na porażki,więc nie ma co liczyć, że którykolwiek z zespołów nas zlekceważy. Jeśli tylko nasze dziewczyny opanują nerwy i do meczów będą podchodziły z "chłodnymi" głowami to myślę, że na koniec sezonu będziemy mieli powód do dumy smile2.gif Co nie znaczy, że już teraz nie jesteśmy z nich dumni wink.gif
endriu

pozdr...
Padziu
CYTAT
Spotkanie pomiędzy zespołami mieleckiej Stali oraz MKS Dąbrowy Górniczej miało dać odpowiedź przede wszystkim na pytanie o aktualną dyspozycję podopiecznych Waldemara Kawki. Zawodniczki po dobrym otwarciu sezonu w spotkaniu z Gedanią zaliczyły dość zimny prysznic w starciu z niedocenianą ekipą z Bydgoszczy. Pierwszy set spotkania pokazał, że mielczanki przyjechały zdecydowanie z jasnym celem, aby z parkietu ligowego wywieźć cenną zdobycz punktową. Wygrana do 17 w pierwszej partii robiła spore wrażenie na zgromadzonych w miejscowej hali kibicach. Podrażnione tym faktem gospodynie w kolejnych partiach poprawiły kluczowy element przyjęcia, a spora w tym zasługa wprowadzonej na boisko Marzeny Wilczyńskiej. Kapitalnie funkcjonowały przede wszystkim akcje grane z pierwszego tempa, a godna podziwu była współpraca pomiędzy rozgrywającą Magdaleną Śliwą oraz środkową Katarzyną Wysocką, uznaną zresztą za najlepszą zawodniczką spotkania.

MKS Dąbrowa Górnicza - Stal Mielec 3:1
(17:25, 26:24, 25:19, 25:11)

Składy:
MKS: Wysocka, Tkaczewska (libero), Strządała, Sadowska, Sieczka, Lis, śliwa oraz Wilczyńska, Staniucha – Szczurek i Cieśla
Stal: Ściurka, Banecka (Libero), Łukaszewska, Ordak, Dązbłaż, Skorupa, Niedźwiecka oraz Zaroślińska, Wilk, Olczyk, Związek

źródło:www.sportowefakty.pl
Zibar
CYTAT
SIATKÓWKA MKS znów zwycięski

O sile dąbrowskiego MKS-u miały stanowić doświadczone zawodniczki, mające brać ciężar gry w trudnych momentach na swoje barki.

Tymczasem o losach ostatniego spotkania ze Stalą Mielec przesądziła młoda Marzena Wilczyńska. Po jej zagrywce ostatni, czwarty set stał się tylko formalnością, a dąbrowianki wygrały 3:1.

W pierwszym secie dąbrowianki popełniały błąd za błędem i przegrały tę partię do 17. - Nerwowo zaczęłyśmy to spotkanie, miałyśmy słabe przyjęcie i zagrywkę, co spowodowało taki obrót meczu - mówiła kapitan MKS-u, Magdalena Śliwa. Druga partia, po zaciętej walce zakończyła się dopiero po grze na przewagi. Ostatni 26 punkt dla MKS padł po błędzie rywalek, a konkretnie Iwony Niedźwieckiej.

W kolejnych setach dąbrowianki poprawiły grę, a wielki wpływ na to miało wejście Wilczyńskiej. Zespół zaczął grać szybciej, dokładniej i pewniej. Trzecią partię MKS wygrał do 19. W czwartym secie dąbrowianki zdominowały parkiet. Zawodniczki z Mielca zostały znokautowane zagrywką Wilczyńskiej, z 3:1 zrobiło się 9:1.

- Cieszę się, że wniosłam coś dobrego do gry. Jednak przeciwniczki postawiły nam dzisiaj bardzo wysoko poprzeczkę - stwierdziłaWilczyńska.

Równie duży wpływ na losy spotkania miała Katarzyna Wysocka, która zdobyła 18 punktów, za co zresztą została wybrana zawodniczką meczu. MKS dobrą zagrywką zdobyły aż 8 pkt, a kolejnych 14 blokiem.

Maciej Wasik - POLSKA Dziennik Zachodni

Coż za zainteresowanie mediów naszym MKS-em, już dziś nowy mecz, a artykułu ukazują się dalej. W papierowej wersji DZ jest ponoć obszerny wywiad z Marzką ma ktoś pełny tekst ?
Poza tym relacje Polsatu stają się imho coraz bardziej profesjonalne. W porównaniu z tym co robiła TVP to kosmos. Prośba do Szer'a masz to nagranie? Jakbyś mógł to dzis tez nagraj! cha (2).gif
bartos
lepiej późno niż wcale biggrin.gif

to moje foty z tego meczu
http://www.flickriver.com/photos/bartos/se...57609269833931/
lub jako slideshow:
http://www.flickr.com/photos/bartos/sets/7...269833931/show/
Zibar
Zapowiedz by sf, nie wskazuje faworyta i dobrze, bo jak nasze są wskazwywane to im nie idzie najlepiej,
CYTAT
Wszystkie mecze i każdy wywalczony punkt na wagę złota - zapowiedź 12. kolejki PlusLigi Kobiet
autor: Aleksander Wójcik, 2009-01-15, 15:53, źródło: inf. własna

Po przerwie świąteczno-noworocznej rozegrana zostanie już druga kolejka, a trzecia z rundy rewanżowej. Rozgrywki wkraczają w decydującą fazę. W 12 kolejce spotkań PlusLigi Kobiet nie ma tym razem jakiś szlagierów. Ale wszystkie spotkania są niezwykle ważne, zarówno dla drużyn chcących zająć jak najlepszą pozycję przed decydującym starciem o medale Mistrzostw Polski jak i tych walczących o zachowanie ligowego bytu.

KPSK Stal Mielec - MKS Dąbrowa Górnicza, poniedziałek, godz. 18.00

Ostatnim spotkaniem zamykającym czasowo 12. kolejkę będzie pojedynek wciąż zagrożonych spadkiem z ligi mielczanek z zespołem trenera Waldemara Kawki - plasującym się w bezpiecznym środku tabeli. Zespół Stali, od początku rozgrywek nie spisywał się najlepiej, stąd na początku grudnia nastąpiła zmiana trenera. Romana Murdzę zastąpił Wiesław Popik. Drużyna pod jego wodzą wygrała tylko jedno z czterech spotkań, ale w dalszym ciągu walczy z Calisią i Gedanią, o zajęcie 8 - ostatniej bezpiecznej pozycji w tabeli. Natomiast siatkarki z Dąbrowy-Górniczej po udanym początku sezonu, wyrosły na czwartą siłę ligi, z apetytami na medale. Jednakże ostatnie słabsze mecze Magdaleny Śliwy i spółki oraz zmienna forma - spowodowały, że muszą teraz powalczyć z AZS Białystok i Centrostalem o rozstawienie na miejscach 4-6 przed fazą play-off. W dwóch poprzednich kolejkach drużyna mielecka wygrała ważne, bezpośrednie spotkanie z Calisią 3:2 i planowo poległa w Bielsku-Białej. Natomiast dąbrowianki skompromitowały się w Żukowie, by tydzień temu uporać się na własnym parkiecie z bydgoszczankami. Z pierwszego meczu rozegranego w listopadzie ubiegłego roku w Dąbrowie-Górniczej, zwycięsko wyszły miejscowe siatkarki. Trudno zawyrokować kto jest faworytem w tym spotkaniu? Być może mecz rozstrzygnie się dopiero tie-breaku.

ale jest jeden atut w naszych rękach - PS laugh.gif do tej pory nie zawodził

CYTAT
Wygrać z Dąbrową we własnej hali.
Po blisko miesięcznej przerwie siatkarki Stali Mielec zagrają mecz PlusLigi Kobiet przed własną publicznością. Tym razem mielczanki zmierzą się z siatkarkami MKS Dąbrowa Górnicza. Mecz odbędzie się w poniedziałek o godzinie 18.00.

Strona mielecka jest mało wylewna. Czuć z daleka, że się mocno koncentrują na to spotkanie! a jak wy to widzicie ph34r.gif

Hi-tek
Mym skromnym zdaniem mecz bedzie mial kilka aspektow:
po 1 spektakl przygotowany przez zawodniczki na parkiecie
po 2 spektakl jaki moga zgotowac nam trenarzy:)
po 3 to co na trybunach

odniose sie tylko do 3 punktu bo tak bezpieczniej:) My musimy dac z siebie 100% albo i wiecej bo nie mozemy zejsc ponizej pewnego poziomu (zreszta sami sobie go ustalilismy). Co do kibicow Stali to wydaje mi sie ze podchodza do tego spotkania bez napinki chociaz prowadza dystrybucje nowych szalikow i za wszelka cene chcieli zdarzyc przed meczem z MKS'em
Szczepan
KK mieleckiej Stali bardzo prężny i wierny.
Narzekają na grę swoich dziewczyn i mocno wierzą w poprawę gry zespołu za sprawą p.Wiesia.
W poniedziałek na pewno będą dopingować na maksa!! celb (15).gif celb (3).gif celb (23).gif .
Obawiam się tylko podejścia naszych Gwiazdek; "znów wygrały to mogą pozwolić sobie na przegraną".
Obym się mylił, bo mecz - pojedynek trenerów.
Prosty
jedziemy, to nie wygraja wink.gif

mecz zapowiada sie ciekawie. Po 1 ze wzgledu trenerow, po 2 ze wzgledu na trudne gre w Mielcu - atmosfera i hala.

Do poniedzialku !
endriu
W "Pabie Sportowym" zaistniał Polsat Sport.

Prowadzący "Pab" zapraszają kibiców do oglądania występu naszych dziewczyn.

Początek transmisji w poniedziałek godz. 17:30

pozdr...
Szczepan
CYTAT(Prosty @ pią, 16 sty 2009 - 19:00) *
jedziemy, to nie wygraja wink.gif

mecz zapowiada sie ciekawie. Po 1 ze wzgledu trenerow, po 2 ze wzgledu na trudne gre w Mielcu - atmosfera i hala.

Do poniedzialku !

W Mielcu byłem i KK, kibice siatkówki, czy organizatorzy nie byli "trudni", a wręcz przeciwnie pozytywnie nastawieni i przyjacielsko.
KK MKS'u na ligowym i spoko.
KK MKS'u PO w Mielcu wygrane, a przez "przegrany" KK rewelacyjnie przyjęty. Poszukaj na forum relacji .
Atmosfera będzie jaką zdziałamy. KK SM nie odpuści - to Ich hala KK MKS'u też bo będzie i da czadu!!

Jak zawsze i na każdej hali!!!! celb (4).gif cha (40).gif celb (4).gif
Prosty
atmosfera mam na mysli stworzona przez kibicow Stali dla swoich siatkarek, glosno to musisz przyznac ze tam jest i to wlasnie mialem na mysli smile2.gif
szer
Głośno to tam jest szczególnie przy sektorze przyjezdnych ;d. Te dziesiątki głośników ^^

Nasza ekpia może mieć ciężko, ale raczej się nie poddamy! Pokażemy jak się bawimy smile2.gif
siikor
Przypominam pkt 10 naszego regulaminu :

10. Na wyjeździe trzymamy się w grupie! Nie ma łażenia w barwach po całej hali!!
Coelho
Ja pocialem konffeti i kupilem woreczki
teraz pakuje to konffeti w woreczki
w autokarze rozdam kazdemu po woreczku (zrobie ich 20)
Goły wybierz moment w ktorym sypiemy!!
Lui
CYTAT
Stal Mielec w poniedziałek podejmie MKS Dąbrowa Górnicza

W poniedziałek w hali przy ul. Solskiego w Mielcu dojdzie do starcia pomiędzy Stalą a MKS Dąbrowa Górnicza. Dąbrowianki typowane do walki o medale są niewątpliwie faworytem tego spotkania.

Trudność mieleckiej hali podkreślały takie gwiazdy jak Joanna Mirek czy Mariola Zenik. Jednak największym utrudnieniem mielczanek może nie być sam przeciwnik a fakt, że będzie to kolejne spotkanie przed kamerami, a jak wiemy mielczanki w tym sezonie wygrały tylko jeden taki mecz i to po dużych komplikacjach. Niewątpliwie największymi gwiazdami MKS są: Magdalena Śliwa, która już nie jeden blok potrafiła zgubić, Katarzyna Wysocka, notabene ex-mielczanka, Joanna Szczurek, która nie raz potrafiła pokazać swoją przydatność zarówno w przyjęciu jak i ataku. Stal jednak też posiada swoje żądła. Niewątpliwie mieleckich kibiców cieszy fakt, że do formy powróciła Iwona Niedźwiecka, która w zeszłym sezonie była głównym działem mieleckiej drużyny. Największą ostoją na przyjęciu mieleckiej drużyny jest była kadrowiczka Dorota Ściurka, na którą zagrywa najwięcej drużyn aby wyłączyć ja z ataku. Bardzo silnymi punktami mielczanek są także środkowa Ewelina Dązbłaż oraz Katarzyna Zaroślińska. Za tą drugą przemawia młodość i odwaga, ta dziewczyna nie boi się wstrzymywać ręki w ataku i nieraz pokazała jak kończyć najtrudniejsze piłki. W grze popularnej „Ewy” także można zobaczyć większe ożywienie i szybkość, w czym na pewno swoją zasługę ma nowy trener mielczanek Wiesław Popik.

Wydaje się, że najtrudniejsze zadanie będą miały mieleckie rozgrywające ponieważ i Katarzyna Wysocka i Małgorzata Lis nie raz już pokazały jak potrafią czytać grę, a ich ataki z „jednej nogi” kąsały już nie takie drużyny jak Mielec. Mielczankom nie wiedzie się zbyt dobrze w lidze, po jedenastu kolejkach zgromadziły zaledwie 10 oczek, co nie zapewnia spokojnego bytu, a przecież zespół z Mielca celował w tym sezonie w środek tabeli. Gra Dąbrowy to jednak ogromna sinusoida, potrafią zagrać świetny mecz i sprawić problem najlepszym, ale potrafią też przegrać z outsiderem ligi Gedanią Żukowo. Jak będzie tym razem, kto będzie schodził z parkietu w Mielcu z uśmiechem na twarzy? Czy Dąbrowie pomoże fakt, że zarówno Wysocka jak i Lis to byłe zawodniczki mieleckiej Stali i można śmiało powiedzieć, że znają tę halę od podszewki? Wszystko okaże się już w poniedziałek o godzinie 18. Mecz będzie transmitowany przez stację Polsat Sport.

siatka.org
bargidg
CYTAT
Zespół Stali zagra w poniedziałek z MKS-em Dąbrowa Górnicza, drużyną, którą w minionym sezonie prowadził obecny szkoleniowiec mielczanek, Wiesław Popik.

- Ten mecz jest dla mnie bardzo ważny. Mam coś komuś do udowodnienia - mówi szkoleniowiec Stali, który w ub. sezonie zajął z drużyną z Dąbrowy Górniczej wysoką piątą lokatę, a mimo to podziękowano mu za pracę.

Wiesiu bojowo nastawiony, nasz Waldek też musi pokazać sie z dobrej strony no i nasze Gwiazdki ! Oby po dobrym meczu z Bydgoszcza nie bylo popadniecia w samozachwyt jak to juz bylo smile2.gif Do Boju:)

MKS ON TOUR !
Coelho
Ok nie bedzie niespodzianki zrobilem z bratem ponad 60 woreczkow z konfetti
czyli dla kazddy w autokarze dostanie po 3 (rozdam je jak juz beda wszyscy siedziec na miejscach)
mysle ze po 3 na glowe to po kazdym secie wygranym (hehe mam nadzieje ze bedzie tylko 3 sety i 3 wygrane przez nas) sobie zucimy bedzie "kororowo" a panie sprzataczki beda lekko poddenerwowane
no i co konfetti jest wiec postaje nam dopingowac z pierdolnieciem na 10000000% pokazmy sie z jak
"najglosniejszej" stony.... no i to co najwazniejsze na wyjazdach Zabawa Zabawa i jecze raz DOPING!!!
pokazmy w mielcu jak sie bawi "Dabrowa-i jej bracia(hehe pomyslalem o sobie i hi-tku xD)dobra koniec mojej wypowiedzi bo zabardzo sie rozpisalem!!! PZDR FOR ALL a co do ON-TOUR-to widzimy sie jutro!

AAA!!! i bym zapomnial oto konfetti xD Kawal ciezkiej roboty xD
szer
Nie lepiej konfetti na miejscu rozdać?
siikor
Konfetti rozdamy w Mielcu na sektorze!
Zibar
ekipa KK już w drodze do Mielca, a my wybieramy się na wspólne oglądanie do pubu sportowego.
mneletnie przy fnd (3).gif a reszta przy fnd (4).gif lepsze imho to niż w domciu, a może będzie jeszcze dzwięk laugh.gif nie tak jak ostatnio oglądaliśmy mecz z Białm w pewnej pizzerii wink.gif
Kto na ochotę to do zobaczenia prze 18.
ario
Pierwszy raz mogę zobaczyć MKS w TV. najs biggrin.gif

"Przyjechali kibice z Dąbrowy. Oni jak i drużyna MKSu uważani są za najsympatyczniejszych w lidze" biggrin.gif
Master
Równiez ogladałem , Gładkie zwyciestwo , Dobra gra MKSu zwłaszcza Wysockiej rolleyes.gif 3-0

ostatni set , totalny demontaz Mielca 25-11

kibice MKSu kilkukrotnie pokazani w TV , weług mnie ok 15-18 osob
Franek8
Świetny mecz naszych Gwiazdek cud miód i orzeszki
totalna miazga w 3secie
noo chłopaki gratulację dla was chodź było was 19 to zrobiliście hałas na "hali"
oby tak dalej
Michael
Dokladnie 19 osob rolleyes.gif

Tak dobrze grajacego MKSu dawno nie wiedzialem, oby w sobote z Bialymstokiem bylo tak samo.
Padziu
Ja bardzo poproszę o taką samą grę za tydzień rolleyes.gif

Mecz świetny zwłaszcza 3 set. podobała mi się również wypowiedź naszej MVP Kasi Wysockiej w pomeczowym studiu:
red: Czy gracie już o medal?
Kasia:Nie na razie nie .Walczymy o 4 miejsce po rundzie zasadniczej.

Ah ta skromnosć
szer

Hehe mecz dobry! Kibicowsko też wink.gif. My wracamy do DG.
Kamil_
CYTAT(szer @ pon, 19 sty 2009 - 20:04) *
Hehe mecz dobry! Kibicowsko też wink.gif. My wracamy do DG.

No kibicowsko szpan się pokazaliście biggrin.gif

Chciałoby się zaśpiewać: 'Jesteśmy najlepsi!'
Martin
CYTAT
Zespół Stali zagra w poniedziałek z MKS-em Dąbrowa Górnicza, drużyną, którą w minionym sezonie prowadził obecny szkoleniowiec mielczanek, Wiesław Popik.

- Ten mecz jest dla mnie bardzo ważny. Mam coś komuś do udowodnienia - mówi szkoleniowiec Stali, który w ub. sezonie zajął z drużyną z Dąbrowy Górniczej wysoką piątą lokatę, a mimo to podziękowano mu za pracę.

No to Wiesiu udowodnił, że decyzja MKSu była właściwa.
Zibar
CYTAT(Martin @ pon, 19 sty 2009 - 21:04) *
No to Wiesiu udowodnił, że decyzja MKSu była właściwa.

laugh.gif taki tytuł miałem dac do opisu z meczu, trafne okreslenie.

Ale mnie najbardziej cieszy, że po raz kolejny na prkiecie widziłez zgrany zespół, w którym na wyróżnienie zasłużyły wszytkie zawodniczki = BRAWO.
...o postawie KK nie wspomnę celb (3).gif smile.gif
Coelho
hehehe no i po wyjezdzie xD
zabawa 1st KLASA-jak zawsze!!!

WIELKIE THX DLA KOLEZANEK Z MIELCA KTORE POZNALEM xD
heheh
-czesc dziewczyny, po ile macie te trombiałki?
-hej hej po 7zl
-to dla nas kibicow przyjezdnych 5zl... tak?
-nie nie 7zl
-wiecie co dziewczyny ladne jestescie... to co 5zl?
-hihihihehehe nie nei 7zl
-ok umowmy sie tak 5zl + moj nr ok?
-heheh ok ok (ich kolezanka siedziaca na sektorze)
-ok dziewczyny to co 5zl?
-nie nie 7zl
-ok macie tu 5zl dzieki za trabke
-hihihehe dzieki
-narazie
-papa

caly doping byl ok nawed niektore niewypaly biggrin.gif hahaha kazdy kto byl wie o so biega...
PZDR FOR ALL ON-TOUR'owicze do nastepnego wyjazdu!!!
siikor
a ja krótko : Żałujcie ludzie że nie byliście..!
Prosty
dziewczyny sie trudza, chca zarobic a przyjedzie typek i na sile kupuje za 5 zl
-macie tu 5 zl hahaha

doping bardzo dobry, szczegolnie w 3 secim jak kibice Mielca praktycznie nie istnieli, swietna zabawa

taki gratis do meczu, statystyka i nota przy Kasi Wysockiej 8. Tyle to chyba nigdy nie widzialem w zadnej druzynie oO

http://stats.lsk.net.pl/MatchStatistics.aspx?MatchID=62
Goły
Stal Mielec - MKS Dąbrowa Górnicza ( 19.01.09r)

Ten mecz to kolejny dowód na to że w tej lidze terminami rządzi telezwija. Po raz kolejny przesunięto nam mecz z soboty na poniedziałek , nie przeszkodziło nam to jednak w tym aby pojawic się na tym wyjeździe. Tego dnia w Mielcu melduję się 18 osób z Dąbrowy . Na mecz podróżujemy busem . Na wyposażeniu mamy 4 duże flagi na kij oraz jedną na płot. Cały mecz jak na tamtejsze warunki świetnie dopingujemy ( b. głośna muzyka) co szło w parze ze znakomita gra naszych siatkarek . Doping wspomagany 1 bębnem . Po każdym wygranym secie rzucamy także konfetti.
sarsolot
Po prostu bardzo pozytywnie wink.gif Kto nie był niech zaluje.
Hi-tek
wlasnie lookniety meczyk na spokojnie w domq. nasz doping fajnie slyszalny, pare razy dluzsze zblizenia. very sympatycznie.
Dla tych co byli THX za atmosfere
dla tych co nie byli wasza strata....
Szczepan
a ja dołożę od siebie:
regulamin nie do końca przestrzegany, ale było SUPER, pomijając wynik świetna zabawa.
Fajowa ekipa na wyjeździe i przodki DOPING!!!!
KK MKS'u po raz kolejny pokazał że jest górą i najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!

Wielkie gratki dla obecnych!!!!!!!!!!! thumbup1.gif

Meczu opisywać nie chcę, ponieważ obecni na meczu znają jego przebieg (to ich przewaga).

POZ.
Matias
Kurcze , dziewczyny tak szybko uwinęły się ze Stalą ,że nie zdążyłem wypić wszystkich zaplanowanych na meczyk piwek przed telewizorem ....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.