Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: gdzie/co to jest?...
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Bathurst
no dobra, to tak na szybko...

Uploaded with ImageShack.us
mawwm
za parkiem Zielona w okolicy "Krzyży Powstańczych"?
Bathurst
niestety pudło rolleyes.gif
Slyzaba
Myślę, że to może być zajezdnia przy Kasprzaka - okolice https://maps.google.pl/maps?q=Marcina+Kaspr...85skie&z=18
Bathurst
@Ulabrzydula jak możesz to dawaj zdjęcia przez ImageShack - jak nie wiesz jak to ślij na priv - nie obciąża forum i będą mi się zdjęcia wyświetlać ;-)

@Slyzaba - brawo trafiony. Przyznam że te słupy zostawiłem w kadrze zdjęcia, żeby ktoś się ich złapał i rozwiązał zagadkę :-)

Uploaded with ImageShack.us
Slyzaba
CYTAT
nie obciąża forum i będą mi się zdjęcia wyświetlać ;-)
- ile to już lat bez poprawnie działających fotek...?

CYTAT
@Slyzaba - brawo trafiony. Przyznam że te słupy zostawiłem w kadrze zdjęcia, żeby ktoś się ich złapał i rozwiązał zagadkę :-)

Rozpoznałem to miejsce nie po słupach a po niebieskiej bryle dawnego TRANSu. Potem dopiero wpasowały się one w cały obraz.
ulabrzyduladg88
Yyyy.... czyli, że coś źle zrobiłam?
Przepraszam, nie wiedziałam. Następnym razem poproszę o pomoc smile2.gif

P.S. Wkurzam się bo jestem kiepska w to zgadywanie. Dawajcie dalej ale jakieś prostsze zagadki proszę! smile2.gif
Bathurst
nie, wszystko OK.

@Slyzaba- jeśli to po mojej stronie, to co mogę zrobić żeby się fotki wyświetlały? Nie zmieniam nic bo w ImageShot widzę wszystko smile.gif Wstawiaj zdjęcie - Mawmm przypomniał o starym dobrym regulaminie konkursu
Zibar
CYTAT(ulabrzyduladg88 @ pią, 26 lip 2013 - 07:41) *
P.S. Wkurzam się bo jestem kiepska w to zgadywanie. Dawajcie dalej ale jakieś prostsze zagadki proszę! smile2.gif

To może spróbujecie rozwiązać tę z 2009, chba jeszcze nie padła prawidłowa odpowiedź - snf (51).gif post 587:)
Slyzaba
Niezłe... ;-)
Z ręką na sercu - pierwsze widzę... jakość kiepska... może foto robione w jakimś kościele?

Bathurst
CYTAT(Zibar @ pią, 26 lip 2013 - 21:16) *
CYTAT(ulabrzyduladg88 @ pią, 26 lip 2013 - 07:41) *

To może spróbujecie rozwiązać tę z 2009, chba jeszcze nie padła prawidłowa odpowiedź - snf (51).gif post 587:)

Hmm wygląda trochę jak herb Sztygarki. Myślę, że to jest w Muzeum.
Zibar
Tak, jest to wewnątrz budynku. Jest tam kilka herbów miasta z różnymi motywami, tu skurat z młotami.
ulabrzyduladg88
Kto jest za tym, że Bathurst się nie bawi!?! On wszystko zgaduje !
;-)
Zibar
Ale on nie zgadł. Podpowiedziałem tylko, że to jest wewnatrz budynku ogólnodostępnego, ale nie jest to Sztygarka smile.gif Bliżej był Sylwek.PsPrzeczytałem dwaposty i taki mi skrót myślowy powstał, trochę mylący.
Bathurst
Budynek Muzeum to też można podciągnąć pod "Sztygarkę" tongue.gif Jeśli to jest w budynku szkoły (?) to nieźle - 5 lat tam się uczyłem i nic ni epamiętam. Sylwek pisał, że w jakimś kościele to się znajduje to w jaki sposób bliżej rozwiązania był?
Zibar
Bliżej, bo kierunek dobry, ale nie wymienił w którym angel1.gif
Bathurst
to pewnie albo w Bazylice albo w Kościele pw. św Barbary - przyznam że na oczy tego nie widziałem
Slyzaba
Pisałem:
CYTAT
może foto robione w jakimś kościele

Bazylika i Antoni mają a'la pomarańczowe kolory ścian więc pod tym kątem foto pasuje?
Może to z kaplicy (św. Barbary?) u Antoniego?

janek80
Witam, gdzie znajdę takie rolki http://www.sklep-presto.pl/pol_pl_Rolki-fi...els-39688_1.jpg ? Chodzi mi o sklep stacjonarny, żeby można było przymierzyć, zobaczyć na żywo itp. Albo ogólnie gdzie w Dąbrowie znajdę dobry sklep z rolkami i akcesoriami na rolki?

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.