Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3
Padziu
A mogę wiedzieć kiedy się to odbyło??

PS. dzięki za info
szer
Nie no zajebiście...
Szczepan nie miej pretensji jak za przeproszeniem kur...wa nic nie wiedzieliśmy...
Na przyszłość większy przepływ informacji by się przydał... Wkońcu po to jest to forum...

I jeszcze jedno... Nie wszyscy są jak Ty więc oszczędź sobie. Nie każdy znajdzie czas codzień...
Prosty
-> szer, ja juz wole sie nie oddzywac, ale mnie trzepie - ktos ma do mnie pretensje, skoro nikt nie dal informacji o terminie :| mogles dac laskawie info PRZED, a nie wychwalac sie jak jakis szef PO.

Tez dalej nie komentuje
Padziu
pewnie było tak : Szczepan zadzwonił do panów Andrzeja i Zbyszka spotkali się i poszli na hale

prawda???
szer
Zapewne tak, a potem ma pretensje do nas o to... Cóż
Szczepan
Spotkania jako takiego nie było tylko sprzątanie kańciapy. Segregacja naszeto sprzętu itp., a spotkamy się napewno bo pare spraw musimy wspólnie omówić. W poprzednim poscie może źle się wyraziłem sorki!
Zibar
Nikt do nikogo pretensji nie ma.
Po prostu w tej sytucji ujawniła się jedna z naszych cech narodowych i tyle.
W zeszłym tygodniu zaproponowałem spotkanie na hali (w celu posprzątania kontorka) i ewentualnego kontynuowania go poza halą. Poprosiłem o podanie dnia i godziny. Pojawiło się kilka @ z tekstem "kiedy mi nie pasuje" i kilka propozycji może w piatek, może w czwartek itd. ale od 29 maja kiedy o to napisałem, żadna konkretna data zaakceptowana przez innych nie została prze Was podana.
Jeśli w takiej sprawie nie potrafimy się dogadać, to przepraszam ale już więcej nie będzie takich pytań z mojej strony.
Jeśli mamy funkcjonować w przyszłym sezonie, to organizacją i terminami spotkań zajmiemy się my i bedziemy podawać je "odgórnie".
Oczywiście nie wszystkim będzie pasowało, ale postaramy się, żeby dla większości było najwygodniej.

Co do kolejnego spotkania przyślijcie mi wasze maile, pod którymi jesteście dostępni, to oprócz info na forum wyśle je jeszcze na wasze skrzynki.
W nowym sezonie mam nadzieję, że będziemy bawić się może w mniejszym gronie, ale bardziej zgranym.

Co do samego sprzątania, to zabezpieczyliśmy wszystkie nasze gadżety poskładaliśmy je i łącznie z rurkami leżą w pudłach, dwie potragane flagi wzięliśmy do zszycia , tak, że do następnego użycia nie bedą się kurzuć.

Kolegów "skarbników" proszę o podanie co z kasą i na tym kończymy.

Dziękuję za wspólny sezon.
Szkoda, że nie doszło do spotkania z zawodniczkami i szkoda, że ewentualny sponsor milczy, ale będziemy działać dalej i może w kolejnych miesiącach to zmienimy.
szer
Co do terminu to mnie w sumie odpowiada każdy dzień, a jak nie to piszę to od razu wcześniej. Więc ja się mogę dostosować. Nie wiem jak reszta, pewnie nie do końca...
Jak zwykle złe wysłowienie się, złe sformułowanie wiadomości doprowadziło do nieporozumienia :|
Padziu
to w takim razie Sorki za słowa krytyki
Bocian
Kasy w puszce jest 193,56zł, puszka leży u nas.
Zibar
Powolutku musimy ustalić termin spotkania (nie dla całego KK a tylko tych najaktywniejszych), na którym omówimy sprawy organizacyjne na przyszły sezon (wejściówki itp).
Czekam na propozycje (przypominam, że przyszły tydzień jest krótszy o wolny piątek).

Jesteśmy po pierwszej rozmowie w sprawie spotkania całego KK z zespołem i wstępnie ustaliliśmy termin po powrocie zespołu z obozu w Szczyrku czyli po 28 sierpnia.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko uda się zorganizować jak najlepiej.

O terminach sparingów poinformujemy w tym temacie, bo będzie to informacja niejawna (z tych samych powodów co poprzednio, czyli, że sparingi są be z ochrony i widowni), ale ma być ich na naszej hali całkiem sporo, z tym, że godziny mogą nie wszytkim odpowiadać.
Kamil_
Ja na wstępie chciałbym się zapytać, jak rozumieć tych najaktywniejszych, bo od połowy sezonu to i tak na sektorze było nas ~30 na 70 wejściówek...

Ja od siebie proponuję środę, 13 sierpnia.
Szczepan
Witam!!
Ja chciałbym, aby takie spotkanie odbyło się jak najszybciej. Na pewno kilka osób ma jakieś koncepcje na nadchodzący sezon i warto było by je przedyskutować (mi wpadło do głowy kilka pomysłów). rolleyes.gif
Goły
Ogarniajcie termin jak najszybciej bo nie ma sensu zwlekac , i tak wszystkim sie nie dogodzi...od nas nie bociana sikora i wokera wiec jak coś to moge byc albo ja sam albo z równym ...prosiłbym jednak o spotkanie do 12 sierpnia gdyz 13-ego mykam z tego nudnego miasta rolleyes.gif
Prosty
mi kazdy termin pasuje, zrobmy tak, zeby Goly mogl byc na pogawedkach.

edit : 12 sierpnia mam zdjecie szwow i dentyste, wiec do 16 jestem zajety
Lui
Ja tez bym chciał jak najszybciej bo raczej w przyszłym tygodniu wyjeżdzam, wiec ja proponuje poniedziałek 11 sierpnia. smile2.gif
szer
Heh mnie 11-21 sierpnia nie ma w DG więc zapewne odpadam smile2.gif.
Chyba, że spotkanie do tego 11 sierpnia się odbędzie. A w zasadzie do 10 włącznie
Zibar
W takim razie krakowskim targiem:
Spotkanie odbędzie sie we wtorek 12 sierpnia o godz. 17.30
zbiórka w zależności od pogody przed halą lub na portierni hali.
Zapraszamy
Szczepan
Dzięki Wam za szybkie postanowienie odnośnie spotkania.
My ustalimy swoje, a p.Kawka chciałby się z nami spotkać.
Goły jako prowadzący musi być.
Więcej informacji przekażę na spotkaniu KK.
Goły
I co z zebraniem ??
Zibar
Wczoraj udało nam się ustalić termin spotania z zespołem.
W związku z licznymi sparingami i wyjazdami na turmieje będzie to poniedziałek 15 września godz. 18.00.
W zależności od pogody miejscem będzie hala lub ośrodek sportów letnich Zielona.
Szczegóły podamy w przyszłym tygodniu smile.gif
Formatujcie karty w aparatach i nie zapomnijcie o stroju sportowy, bo może rozegramy parę piłek z naszymi dziewczynami sml (3).gif biggrinthumb.gif
pzd
Zibar
Goły
Jak przyjdzie 15 osob , z czego aktywnie w tym spotkaniu bedzie uczestniczylo 5 osob to powiem od razu - jestescie śmieszni .
Prosty
a ile osob ma dostep do tego forum zeby o tym wiedziec ? tongue.gif wiem, ze nie mozna napisac na ogolnym, bo by bylo 100 osob ... ja przyjde tylko z kumplem
Zibar
Nie pamietam czy chodzisz na nasze spotkania, bo tam o tym wielokrotnie mówiłem, i jest to naprawdę proste tongue.gif czy tam wydawało mi się jasne.
Spotkanie jest nieoficjalne, tylko dla KK więc info jest na tym forum, ci co mają do niego dostęp informują pozostałych (koleżanki i kolegów z KK ,a nie koleżanki i kolegów z klasy co nigdy na hali nie byli, sąsiadów, dziadków, ciotki itd.)
Termin ustaliłem tak, żeby wszyscy zainteresowani spokojnie sie o tym dowiedzieli i mogli przyjść.
Jak macie jakieś propozycje co do samego spotkania to piszcie tutaj.
Za Gołym również prosze o aktywne uczestnictwo, żeby nie było jak na zebraniach, że większośc siedzi jak na tureckim kazaniu, więcej luzu - to okazja do blizszego poznania zawodniczek i trenerów, więc wykorzystajmy ja jak najlepiej.

Najprawdopodobniej zorganizuemy jeszcze jedno spotkanie w całego KK w przyszłym tygodniu to jeszcze będzie okazja do porozmawiania na ten temat.
endriu
Tak, w następnym tygodniu proponuję spotkać się coś koło czwartku w granicach 18-ej.
Każdy potwierdzi uczestnictwo (plus osoby towarzyszące) w spotkaniu z siatkarkami .
Trzaśnemy foty do legitek, bo czas nagli.

ps.
Szczepan, poliki mają być ogolone biggrin.gif i oko wymalowane biggrin.gif
Szczepan
Witam!
Napiszę to wszystko w jednym poście, bo nie chce mi się po tematach skakać.
9 września nie wiem czy zawitam i w późniejszych terminach także.
Nie pojmuję endriu Twojego P.S.'a. Wyjaśnij może mi go na PW. Bo z lewego oka makijaż mi już zszedł.
Najnowsze dziecko KK ma być naszym wizerunkiem, a więc na grupowe wyjazdy KK będzie ją chyba zabierał. Myślę iż na ciemnych "halach" biggrin.gif może być nazbyt widoczna czarno-biała flaga. Porażać zawodniczki, sędziów i wszystkich zgromadzonych.
Teraz poproszę o kilka zjebek - pozwoliłem sobie wyrazić swoje zdanie.
POZ.
Zibar
Tak więc zgodnie z ustaleniami ze spotkania w ubieglym tygodniu spotykamy się na hali o 18.00. (aura nam nie sprzyja)
Zabierzcie dobre humory, kto ma koszulkę KK, obuwie zmienne, to zobaczycie jak wygląda hala z perspektywy zawodniczek, i jak łatwo się przebija piłkę na takim lotnisku laugh.gif do dzieła smile.gif .
Nie zapomnijcie o fotoaparatach
Do zobaczenia

ario
Baterie załadowane biggrin.gif hehe

Do zobaczenia na hali smile2.gif
Kamil_
No to cóż Panowie, po zaciętej walce przegraliśmy 0-3 smile2.gif
ario
15:25,16:25 i? biggrin.gif
szer
Może i przegrana 3-0 ale akcje niektóre niezłe mieliśmy ;d;d

Spotkanie było na wielki plus wink.gif. Meczyk, foteczki ;d.
Prosty
dziewczyny oszukiwaly przy zmianie punktow na nasza korzysc biggrin.gif

jak mowil Pan Kawka - "pierwsze spotkanie zawsze takie jest", a wiec czekamy na nastepne tongue.gif
Kamil_
CYTAT(szer @ pon, 15 wrz 2008 - 20:04) *
ale akcje niektóre niezłe mieliśmy ;d;d

Rozumiem, że mówisz o moim zablokowaniu Krysi? laugh.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
szer
Buehehhe ;d. Też zablokowałem ;p. Chyba Liniarską (albo Strządałę) jak dobrze pamiętam ;p;p
Michael
Moze ktos wrzucic nasze wspolne zdjecie z siatkarkami??smile2.gif
Prosty
ogolnie jakbyscie mogli to powrzucajcie wszystkie zdjecia ( takie ogolne ) gdzies, na jakis serwer smile2.gif
Zibar
Cieszę się, że Wam się podobało. W miarę możliwości może uda sie zorganizować kolejne, ale to później.
Teraz musimy pokazać, że umiemy kibicować i wspierać zespół w trudnych momentach
fotki ze spotkania możecie przesyłać na adreszdjecia@mks.dabrowa.pl to umieszczę je w galerii klubowej

PS
możemy wyjść z konspiracji i pisać o spotkaniu na otwartym forum laugh.gif
Prosty
CYTAT(Zibar @ pon, 15 wrz 2008 - 21:38) *
Cieszę się, że Wam się podobało. W miarę możliwości może uda sie zorganizować kolejne, ale to później.

Moze byc pozniej, nawet na koniec sezonu smile2.gif
Goły
W środę 29.10.08r o godz. 18:30 spotkanie KK . Nie zapomnijcie o kasie na szaliki - 11 zł !
Lui
CYTAT(Goły @ sob, 25 paź 2008 - 13:06) *
W środę 29.10.08r o godz. 18:30 spotkanie KK . Nie zapomnijcie o kasie na szaliki - 11 zł !

A będzie jakaś dodatkowa zbiórka na oprawe ?
Goły
Narazie nie...
Padziu
CYTAT(Goły @ sob, 25 paź 2008 - 13:06) *

Według ostatniego Przeglądu Dąbrowskiego 29.10.08r o g.18:00 jest mecz kosza więc chyba będziemy musieli zmienić termin spotkania sad.gif
Lui
CYTAT(Padziu @ sob, 25 paź 2008 - 22:40) *
Według ostatniego Przeglądu Dąbrowskiego 29.10.08r o g.18:00 jest mecz kosza więc chyba będziemy musieli zmienić termin spotkania sad.gif

Dokładnie, wszędzie piszę ze mecz z Katowicami jest 29.X.08. r.
endriu
Dzisiaj po wizycie na hali będzie wszystko wiadomo. Jeżeli środa zajęta, to zrobimy spotkanie we wtorek.
Prosty
spotkanie we Wtorek o 18;30
endriu
Spotkanie KK odbędzie się tam gdzie zawsze 28.10.2008 wtorek

Proszę o zabranie gotówki w kwocie 11 zł. J

Jeżeli ktoś trafił w totka, może przynieść więcej:))

pozdr...
Szczepan
A jak ktoś jest przed wypłatą i ma 8 groszy przy duszy??
Prosty
CYTAT(Szczepan @ nie, 26 paź 2008 - 23:10) *
A jak ktoś jest przed wypłatą i ma 8 groszy przy duszy??

to ja moge zalozyc za Ciebie
rolnik
mam pytanie. Czy będzie jeszcze spotkanie przed meczem z Mielcem? Wczoraj mnie nie było a chciałbym np. zapłacic za szaliczek.
bargidg
i ja podobnie jak rolnik, zaspalem na spotkanie sad.gif chcialem zaplacic i dorzucic cos do kasy KK
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.