Zibar
Wed, 29 Oct 2008 - 17:53
Jurto od 17.00 do ok 18.30 będziemy w hali jeśli ktoś chce wpłacić na szaliki będzie okazja, o innym terminie napisze Goły
bargidg
Wed, 29 Oct 2008 - 17:55
Dzieki Wielkie, napewno sie pojawie
ario
Wed, 10 Dec 2008 - 17:10
Nie będzie mnie dzisiaj.
Nauka - siła wyższa

Proszę o relację ze spotkania

i o poinformowanie mnie o jakiś ważnych sprawach
Zibar
Sat, 28 Mar 2009 - 21:36
CZWARTEK 2 kwietnia br.(środa z oczywistych względów odpada

) godz. 17.30
Walne zgromadzenie KK.
Miejsce Pub Sportowy
Prosty
Sun, 29 Mar 2009 - 00:22
wreszcie nie w srode, moglo by zawsze zostac w czw
SokratesDG
Mon, 30 Mar 2009 - 12:13
Czy spotkanie jest otwarte? Znaczy się czy można na nie przyjść nie należąc formalnie do klubu kibica?
Goły
Mon, 30 Mar 2009 - 13:24
Nie mozna bo spotkania chuliganów MKS-u Dąbrowa są tajne , będziemy obgadywać w jaki sposób "przetłumaczyć " siatkarkom żeby zmieniły swoją postawę na parkiecie....
Można przyjść jak sie nie jest w klubie kibica...
krzysiek
Tue, 31 Mar 2009 - 00:34
CYTAT(Goły @ pon, 30 mar 2009 - 13:24)

...będziemy obgadywać w jaki sposób "przetłumaczyć " siatkarkom żeby zmieniły swoją postawę na parkiecie....
Może by tak zastosować "manewr poznański" z przed kilku lat
Szczepan
Wed, 01 Apr 2009 - 11:35
A można być trzeźwym??
Goły
Wed, 01 Apr 2009 - 11:48
Oficjalne oświadczenie ..
Dzisiaj podczas spotkania Klubu Kibica MKS Dabrowa Górnicza swoj udział w tymże klubie zakoncza osoby , ktore kiedys tworzyły grupe DF'04! (ja ,sikor woker bocian równy) gdyż sytacja ktora ma miejsce ostatnimi czasy przerasta nasze oczekiwania ,my lubimy jechac na mecz , uchlać się , powyzywac kogos a władze Klubu Kibica tego nie rozumieją i sie na nas obrazaja...Ta sytuacja zdecydowanie nam nie odpowiada. Na spotkaniu przekazana zostanie puszka , w ktorej znajduja jak dotad zebrane pieniążki.
Dziekujemy za współprace i zyczymy powodzenia na kibicowskim szlaku !!
Kamil_
Wed, 01 Apr 2009 - 13:50

decyzja jest ostateczna?
Lui
Wed, 01 Apr 2009 - 13:58
Prima Aprillis
Kamil_
Wed, 01 Apr 2009 - 14:20
Hehe zapomniałem
Lui
Wed, 01 Apr 2009 - 14:25
miejmy nadzieje, że o to chodzi
Padziu
Wed, 01 Apr 2009 - 15:06
CYTAT(Goły @ śro, 01 kwi 2009 - 11:48)

Oficjalne oświadczenie ..
Dzisiaj podczas spotkania Klubu Kibica MKS Dabrowa Górnicza swoj udział w tymże klubie zakoncza osoby , ktore kiedys tworzyły grupe DF'04! (ja ,sikor woker bocian równy) gdyż sytacja ktora ma miejsce ostatnimi czasy przerasta nasze oczekiwania ,my lubimy jechac na mecz , uchlać się , powyzywac kogos a władze Klubu Kibica tego nie rozumieją i sie na nas obrazaja...Ta sytuacja zdecydowanie nam nie odpowiada. Na spotkaniu przekazana zostanie puszka , w ktorej znajduja jak dotad zebrane pieniążki.
Dziekujemy za współprace i zyczymy powodzenia na kibicowskim szlaku !!
Goły - chyba nie dziś tylko jutro jak coś
Zibar
Thu, 10 Sep 2009 - 09:36
w środę 16 września o g. 19.00 odbędzie się zebrania organizacyjne dla KK na rozpoczynający się nowy sezon. Spotykamy się przed halą i razem wchodzimy na salkę.Wszystkich zainteresowanych zapraszam i proszę o wpisywanie tematów które chcecie poruszyć na tym spotkaniu.
Hi-tek
Thu, 10 Sep 2009 - 20:25
w/g mnie sprawa ktora jako pierwsza powinna zostac poruszona to omowienie zasad uczestnictwa w KK, czyli liczba wymaganych wyjazdow itd, druga sprawa to moze zmiana sektora, warto powrocic do pomyslu z konca ubieglego sezonu.. reszta w praniu
Szczepan
Sat, 12 Sep 2009 - 00:24
Widzę iż temacik martwy, a środa za pasem.
Mam osobiście kilka spraw na które chciałbym usłyszeć odpowiedzi i podyskutować.
W związku z tym iż to są sprawy wewnętrzne KK i jego członków pozwalam sobie na założenie podobnego tematu na forum zamkniętym.
Może nie zrzeszeni kibice czy dąbrowianie coś tu naklepią.
Aby "to" poprawić.
Mile będą widziane jakieś sugestie.
POZ.
Zibar
Wed, 07 Oct 2009 - 07:31
Ostatnie spotkanie organizacyjne dla KK przed sezonem 2009/2010
Hala "Centrum" wtorek 13 października godz. 19.00 OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA - końcowe ustalenie wszystkich spraw poruszanych na poprzednich spotkaniach, domknięcie listy członków KK, zostało kilka ostatnich wejściówek - zarezerwujcie trochę więcej czasu, bo spraw do omówienia jest wiele, w związku z wieloma prv dot. dostępu do drugiego forum, przypominam, że tak jak chcieliście na spotkaniu, wycinam wszystkich, których nie mam na liście.
Goły
Wed, 07 Oct 2009 - 11:42
Za przeproszeniem , który taki mądry to wymyślił ? Sosnowiec ?chyba za to co zrobiliśmy dla tego klubu przez te 2 lata należy nam się chyba chociaz dostep do forum tak ? o wejściówki się juz nie prosze ...
Hi-tek
Wed, 07 Oct 2009 - 12:02
Co Ty chcesz od Sosnowca?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.