*kajka*
Sun, 03 Feb 2008 - 15:31
Taak - wygrana i tak trzymać!!! Mam parę słów do Klubu Kibica... miło popatrzeć jak wygląda Wasz sektor- flagi, szaliki, bęben, doping itd... ale.... no właśnie reszta publiczności też przyszła kibicować swojemu klubowi wsród nich były osoby starsze , małe dzieci itd .Siedziałam niedaleko Waszego sektora i usłyszałam w pewnym momencie coś co mnie zaskoczyło: część z Was wyrwała sie z okrzykiem do reszty sali : Ruszcie D...y!!!!..No panowie trochę kultury tymbardziej , że sala naprawdę pięknie dopingowała oklaskami, wstawała na setowe piłki, robiła fale- nie wszyscy muszą od razu krzyczeć i spiewać (po to jest własnie KK). Pragnę przypomnieć, że jesteśmy wszyscy po tej samej stronie. Pozdro dla wszystkich kibiców oraz fanów siatkówki -tych z klubu kibica i nie tylko:)
deepablo
Sun, 03 Feb 2008 - 17:05
CYTAT(*kajka* @ nie, 03 lut 2008 - 15:31)

Taak - wygrana i tak trzymać!!! Mam parę słów do Klubu Kibica... miło popatrzeć jak wygląda Wasz sektor- flagi, szaliki, bęben, doping itd... ale.... no właśnie reszta publiczności też przyszła kibicować swojemu klubowi wsród nich były osoby starsze , małe dzieci itd .Siedziałam niedaleko Waszego sektora i usłyszałam w pewnym momencie coś co mnie zaskoczyło: część z Was wyrwała sie z okrzykiem do reszty sali : Ruszcie D...y!!!!..No panowie trochę kultury tymbardziej , że sala naprawdę pięknie dopingowała oklaskami, wstawała na setowe piłki, robiła fale- nie wszyscy muszą od razu krzyczeć i spiewać (po to jest własnie KK). Pragnę przypomnieć, że jesteśmy wszyscy po tej samej stronie. Pozdro dla wszystkich kibiców oraz fanów siatkówki -tych z klubu kibica i nie tylko:)
Chociaż żeby każdy obecny na meczu klaskał to by było dobrze, druga sprawa zrobiliśmy fale która się udała za 3 czy 4 razem jeszcze po tym jak spiker powiedział, że ją robimy.
p.s. Goły, kupimy Ci megafon bo widocznie nie wszyscy słyszą ze robimy fale

może wtedy zrobią za pierwszym razem jak będziesz odliczał od 10 w dół ...
endriu
Sun, 03 Feb 2008 - 21:10
CYTAT(*kajka* @ nie, 03 lut 2008 - 15:31)

Siedziałam niedaleko Waszego sektora i usłyszałam w pewnym momencie coś co mnie zaskoczyło: część z Was wyrwała sie z okrzykiem do reszty sali : Ruszcie D...y!!!!..
Takie okrzyki nie powinny mieć miejsca!!! Z meczu na mecz jest lepiej z kibicowaniem, więcej kibiców włącza się w doping, wspiera oklaskami nasze dziewczyny. Prowadzący doping zareagował szybko......na....
Kilku moich znajomych, którzy pierwszy raz byli na meczu fajnie się bawili, powiedzieli, że na hali była atmosfera sportowego święta.
Tylko kulturalny doping!!! Trzeba czasu... Ale moim zdaniem jest już bardzo dobrze i oby było tylko lepiej, czego sobie i wszystkim kibicom życzę.
pozdr...
Padziu
Sun, 03 Feb 2008 - 21:55
CYTAT(endriu @ nie, 03 lut 2008 - 21:10)

Takie okrzyki nie powinny mieć miejsca!!! Z meczu na mecz jest lepiej z kibicowaniem, więcej kibiców włącza się w doping, wspiera oklaskami nasze dziewczyny. Prowadzący doping zareagował szybko......na....
Kilku moich znajomych, którzy pierwszy raz byli na meczu fajnie się bawili, powiedzieli, że na hali była atmosfera sportowego święta.
Tylko kulturalny doping!!! Trzeba czasu... Ale moim zdaniem jest już bardzo dobrze i oby było tylko lepiej, czego sobie i wszystkim kibicom życzę.
pozdr...
Krzyczeliśmy "Ruszcie d*py" bo 3 razy fala nie wyszła. Czy wy nie potraficie na 2 sek. wstać z miejsc??
*kajka*
Sun, 03 Feb 2008 - 22:02
CYTAT(Padziu @ nie, 03 lut 2008 - 21:55)

Krzyczeliśmy "Ruszcie d*py" bo 3 razy fala nie wyszła. Czy wy nie potraficie na 2 sek. wstać z miejsc??

Hmm... więc niestety się nie przesłyszałam... szkoda . Nie będę polemizować co do tego czy sala wstawała w odpowiednim momencie czy nie ,bo nie o to tu chodzi... zastanów się Padziu czy to usprawiedliwia takie okrzyki. Jesli tak uwazasz to chyba nie wiesz jednak co to znaczy kulturalny doping. PS Dzięki Endriu za zrozumienie sytuacji i poparcie:)
endriu
Sun, 03 Feb 2008 - 22:06
CYTAT(Padziu @ nie, 03 lut 2008 - 21:55)

Padziu oglądałeś ostatni mecz AZS Olsztyn-Jastrzębski?? Tam fala wyszła z pomocą spikera, i u nas też wyszła w takich samych okolicznościach.
A "ruszcie du.." to moim zdaniem wiocha totalna!!! Takie okrzyki świadczą o poziomie intelektualnym osób skandujących te słowa.
pozdr...
szer
Sun, 03 Feb 2008 - 22:08
Jak dobrze, że siedziałem wtedy na małej trybunie ;p. Ale fakt, hasło nie na miejscu! Poza tym nie zapominajmy, że to było na żywo w telewizji...
*LukuS*
Sun, 03 Feb 2008 - 22:16
Witam
Byłem juz na niejednej hali i zazwyczaj spiker prowadzi fale bo jego poprostu najlepiej slychać. Normalne jest ze nie za każdym razem ludziom sie to udaje, a hasła tego typu i to zwłaszcza do kibiców tej samej drużyny są poniżej krytyki
PZDR
Szewiec
Sun, 03 Feb 2008 - 22:53
Racja... To było słabe akurat... Tylko mam takie małe usprawiedliwienie... To w większości krzyczały jakieś dzieciaki które siedziały na końcu... Nie wiem czy nie byli nawet "pod wpływem"... Ja ich chyba pierwszy raz na meczu widziałem i sądzę, że oni nie są w klubie kibica... Ale rzeczywiście, takie okrzyki na siatkówce to "wiocha"...
A tak poza tematem...

będzie to nagranie z Polsatu czy nie?
Pozdr
szer
Mon, 04 Feb 2008 - 07:41
Zobaczymy. Nagram płytki Szczepanowi i on coś z tym zdziała

Co do fotek to zapomniałem ich wrzucić ;p
http://picasaweb.google.com/mksdabrowa
Goły
Mon, 04 Feb 2008 - 10:43
Mecz fajny . Cieszy fakt , że wszystko przyszło do nas na czas , czyli szaliki , flagi i sektorówka . Dziekujemy Prezesowi za duże flagi , które nie zostałyużyte na meczu ze względu na brak kijów . Doping dobry ale najlepszy był w 3 secie .... Liczba osób na hali cieszy . Przestańce lamentowac o hasla typu ruszcie dupy czy co wy robicie dziewczyny .... one nie sa nie wiadomo kim żeby nie mogły dostać kilku słów krytyki na otrząsnięcie a kibice w hali mogli by wstac gdy KK śpiewa Wszyscy wstaja i śpiewaja ! NIE WSTAŁ NIKT !!!!! to jest wiocha totalna a nie przyśpiewka ruszcie dupy ....Wszyscy do Muszyny
Szczepan
Fri, 08 Feb 2008 - 00:05
Czekam ja i nie tylko ja.
Na CD'ki
POZ. szer
Szczepan.
szer
Fri, 08 Feb 2008 - 09:13
CDeki Ci dam przed wyjazdem... Przed zebraniem miałem problemy, bo nie chciało mi wypalić płytki... Nie wiem w sumie nawet dlaczego :|
Szewiec
Tue, 12 Feb 2008 - 22:38
I kiedy będzie ten film?? Będzie w ogóle?
micael
Wed, 13 Feb 2008 - 10:25
powiedzieli ze bedzie to bedzie:) cierpliwosci
micael
Sun, 17 Feb 2008 - 15:27
ale no co z tym filmem z meczu bedzie czy nie;>??
micael
Wed, 19 Mar 2008 - 12:31
CYTAT(micael @ nie, 17 lut 2008 - 15:27)

W najbliższej kolejce w kolejnym meczu o „życie” MKS Dąbrowa Górnicza zmierzy się w meczu wyjazdowym z AZS Białystok, która to drużyna w ostatnim czasie kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa. Wynik w tym meczu jest sprawą otwartą, a zwycięzca będzie bliższy uniknięcia gry w barażach. Z drugiej strony czy do tego meczu dojdzie w planowanym terminie? Otóż wszystko wskazuje, że mecz ten zostanie przełożony na inny termin po świętach. Działacze Muszynianki Muszyna przełożyli najbliższy swój mecz z Pałacem Bydgoszcz na inny termin i teraz pozostaje pytanie czy nad tym wszystkim, panują władze LSK? Gdyż według regulaminu ostanie dwie kolejki mają być rozegrane w tym samym dniu i o tej samej godzinie. Może tak dla dobra wszystkich klubów zarządcy LSK przenieść całą kolejkę na wtorek lub środę 25-26 marca 2008?
Źródło: siatka.org
krzysiek
Wed, 19 Mar 2008 - 13:00
Moim zdaniem termin rozgrywania meczy w święta to poroniony pomysł

Niestety wydaje mi się, że w tej lidze więcej do powiedzenia ma Polsat i będą chcieli w okresie świątecznym mieć co pokazać w tv. Mam nadzieję, że się mylę ale nie przełożą wszystkich meczy, a znając nasze "szczęście" to będziemy jednym z tych zespołów, które rozegrają mecz w terminie

Regulamin regulaminem, ale pewnie i na to znalazłby się jakiś "pomysł"... ale tak jak już pisałem, mam nadzieję że się mylę
endriu
Wed, 19 Mar 2008 - 19:49
Przykro, ale nie udało się przełożyć meczu w Białym... Jedni mogą, inni nie. Po ch pewne gremium stworzyło regulamin, chyba po to by go nie przestrzegać. Ale taki lajf na tym padole.
Nasze dziewczyny zagrają w Wielki Piątek w Białym prawdopodobnie o godz. 18-ej czasu miejscowego
Trzymajmy za nie kciuki!!!
pozdr...
Szczepan
Wed, 19 Mar 2008 - 22:59
Witam!Udało mi się załatwić urlop więc jadę do Białego.Szkoda że sam.
A
Gołego proszę o kontkak bo barwy chciałem zabrać jutro do 11 albo po 20
Zyszek miał dać Ci cynk
POZ.
Martin
Wed, 19 Mar 2008 - 23:51
Może jednak nie będziesz sam Szczepan w Białymstoku:
CYTAT(Marrrk @ wto, 18 mar 2008 - 23:40)

(...) Trzymajcie za mnie kciuki w Białymstoku.
Na zwycięstwo z Muszyną nie liczę, ale to ostatnia kolejka więc wszystko się może zdarzyć. Jak zawsze będę trzymał kciuki na trybunach a WY Dziewczyny: walczcie do upadłego.
rolnik
Wed, 19 Mar 2008 - 23:54
o Szczepan będzies jak Robert w Poznaniu xd

tylko sie tam nie opiepszaj
a o jaki film chodzi?? bo sie nie orientuje ??
czy ktos wie co jest z Magdą ?
Kamil_
Thu, 20 Mar 2008 - 19:24
Pod poniższym linkiem będzie relacja tekstowa z jutrzejszego meczu. Jakby ktoś szukał
Relacja LIVE
Szczepan
Thu, 20 Mar 2008 - 21:30
Witam!
Ja już gotowy i spakowny.
Dzięki Zbyszkowi - Goły pomyśl o tym.
PKP 7.12
Oby nasze GWIAZDKI wygrały.
MKS MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!
POZ.
Michael
Fri, 21 Mar 2008 - 13:50
CYTAT
Staną na głowie by zwyciężyć
Jeśli siatkarki Pronaru Zeto Astwa AZS wygrają z MKS-em Dąbrowa Górnicza, opuszczą ostatnie miejsce w tabeli, jeśli nie czekają je baraże.
Liczenie punktów zacznie się na dobre przed ostatnią kolejką. W tej chwili dla mnie najważniejsze jest to, że budujemy swoją dobrą grę – mówi trener białostoczanek Dariusz Luks. Joanna Szeszko, kapitan naszej ekipy dodaje: Nie przyjmuję czarnego scenariusza i wciąż wierzę, że unikniemy baraży. Jeśli jednak tak się nie stanie, zakaszemy rękawy i – jak rok temu – wywalczymy utrzymanie. Póki co, staniemy na głowie, by wygrać najbliższy mecz za trzy punkty.
Gdy wygramy, opuścimy ostatnie miejsce
Pokonując Dąbrowę 3:2 białostocki zespół awansuje na 9. miejsce, 3:1 lub 3:0 – na ósme, a więc poza strefę spadkową. To pewne, bo znajdujący się bezpośrednio przed AZS-em Centrostal Bydgoszcz swój mecz z Muszynianką zagra dopiero w środę. Jeśli nie pokonamy dąbrowianek, nasza drużyna wyląduje w barażach. W takich spotkaniach już grają nerwy. Tak było w naszych ostatnich meczach z Gedanią i ze Stalą (oba wygrane po 3:2 – przyp. red.) – mówi Dariusz Luks. Zespoły z miejsc 5-10 w tabeli są bardzo wyrównane i o wyniku decydują szczegóły, dyspozycja dnia. My cieszymy się z naszej passy i postaramy się o kolejne zwycięstwo – dodaje szkoleniowiec.
Pierwszy punkt był z Dąbrową
W Dąbrowie Górniczej białostoczanki, po porażce 2:3, zdobyły pierwszy punkt w sezonie. Zespół ze Śląska zachował swoje walory: niezwykłą grę w obronie i groźną zagrywkę. Drużyna Wiesława Popika w ostatniej kolejce pokonała u siebie Centrostal Bydgoszcz 3:2. Najlepiej punktowały Ewelina Sieczka (21 pkt) i Marzena Wilczyńska (16). Ta druga młoda siatkarka musiała zastąpić podstawową atakującą Magdalenę Piątek, która doznała kontuzji kolana i w piątek prawdopodobnie nie wystąpi.
W Białymstoku chcemy wygrać za trzy punkty, ale wiadomo, że będzie ciężko. Czekają na nas groźne rywalki, które coraz lepiej grają. Poza tym, to obcy teren, ale damy z siebie wszystko, by zwyciężyć – mówi Ewa Matyjaszek z MKS-u.
siatka.org
Zibar
Fri, 21 Mar 2008 - 15:35
Relacja live w linku powyżej dwa posty, ale nie ma mozliwości dopisywania komentarzy tak jak na meczu w Bydoszczy, dla tych co chcą jednak wirtualnie, ale wspolnie kibicowac naszym siatkarkom, proponuje chat na naszym forum
CHAT .gif)
w trakcie meczu.
Michael
Fri, 21 Mar 2008 - 19:52
AZS Białystok MKS Dąbrowa Górnicza 1-3 (25:20, 19:25, 24:26, 21:25)!!!!!!!!!!
Elwyn
Fri, 21 Mar 2008 - 19:59
Brawo!!!

MVP - Marzenka Wilczyńska!!!
Te 3 punkty prawie zapewniły MKS-owi miejsce w playoff.
Kamil_
Fri, 21 Mar 2008 - 20:00
Marzenki Wam nigdy nie oddamy

Dla takich chwil warto żyć
Michael
Fri, 21 Mar 2008 - 20:03
Brak niespodzianki w srode w Muszynie da nam miejsce w playoffach

. Mysle, ze jak na pierwszy sezon w LSK to baaaaaardzo dobrze.
szer
Fri, 21 Mar 2008 - 20:05
Elwyn nie prawie, a zapewniły =] (no dobra prawie ^^. Ale raczej Muszyna wygra ;p)
Zostajemy w LSK!
Emocjonujący mecz, szczególnie 3 set! Przegrywać 7 punktami, by wygrać set, a potem mecz!
endriu
Fri, 21 Mar 2008 - 20:21
Poczekajmy do niedzieli, do ostatniej piłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla lasek za WSPANIAŁY prezent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdr...
P.s. wreszcie serducho na swoim........
maly
Fri, 21 Mar 2008 - 20:21
21 Marca proponuje uznac dniem konia
mydlik
Fri, 21 Mar 2008 - 20:38
w ostatniej kolejce zwycięstwo za 3 punkty Bydzi z Poznaniem również będzie nam pasować.W środę do Zawiercia - zrobimy mały trening przed Muszyną.
endriu
Fri, 21 Mar 2008 - 20:54
Tak do Zawiercia smyramy,barwy, bęben, pałkę zabieramy i we wtorek na spotkaniu KK się ugadamy co do szczegółów!!!
Gratki dla dzisiejszej Najwartościowszej Zawodniczki Meczu w Białym!!!
pozdr...
:)
Fri, 21 Mar 2008 - 21:01
sytuacja w tabeli jest niesamowita
Marrrk
Fri, 21 Mar 2008 - 23:02
Chciałbym złożyć Gratulacje dla całej Drużyny z wygranego meczu z Białymstokiem. Nie byłem, co prawda osobiście na tym meczu, ale jak zobaczyłem wynik, to byłem naprawdę zdumiony. To wielki sukces wygrać mecz w takim momencie rozgrywek. Wielkość zespołu rośnie powoli, a sukcesy nie przychodzą od razu, widać jednak potencjał, jaki drzemie w Dąbrowskich Dziewczynach i tym chętniej zaczną się pojawiać nowi sponsorzy oraz większe możliwości rozwoju: choćby powołania do kadry narodowej. Jest to dopiero pierwszy sezon i nikt nie oczekiwał pasma zwycięstw, ale takie mecze jak dzisiejszy pozwolą myśleć o wyrównanej walce z czołowymi drużynami w przyszłych sezonach.
Dziewczyny: grajcie swoje w każdym meczu, nie załamujcie się stratą piłki czy seta, jak widać zwycięstwo zawsze jest możliwe. Trzymam za Was kciuki i na Hali w Dąbrowie będę się cieszył z każdego wygranego punktu.
Przed wami ostatni mecz przed rundą play-off, z czołową drużyną rozgrywek, ale wierzcie w siebie, bo nie macie nic do stracenia.
Niech ostatnie zwycięstwo doda wam skrzydeł i wysokich lotów nad siatką.
Prosty
Fri, 21 Mar 2008 - 23:09
mila niespodzianka na swieta

zwyciestwo na tak trudnym terenie z tak znakomicie spisujacym sie Bialymstokiem. Wielkie gratulacje dla siatkarek.
krzysiek
Fri, 21 Mar 2008 - 23:53
Wychodzi na to, że w tej rundzie mieliśmy patent na zwycięstwa z wszystkimi zespołami z miast na B

Padło Bielsko, Bydgoszcz a dziś Białystok

Mówiłem, że fala zwycięstw Białegostoku się na nas skończy... ale nie sądziłem, że aż tak efektownie ją nasze dziewczyny zatrzymają

Gratulacje dla dziewczyn. W ciężkim momencie się zmobilizowały i dokonały czegoś naprawdę ważnego

Aż zazdroszczę Szczepanowi, że był tam z nimi i przeżywał to osobiście patrząc na mecz
filip13
Sat, 22 Mar 2008 - 09:15
szer
Sat, 22 Mar 2008 - 09:21
CYTAT
Po meczu powiedzieli:
Dariusz Luks, trener AZS Białystok: „Chciałbym pogratulować przeciwnikom. Spotkanie było prowadzone pod trzy do zera dla nas. Niestety w pewnym momencie zespół z Dąbrowy odwrócił ten mecz. Nie wiem co się stało, będziemy to analizować. Nie załamujemy się, trenujemy i gramy dalej”.
Wiesław Popik, trener MKS Dąbrowa Górnicza: „Cieszymy się bardzo z wygranej, te punkty były nam bardzo potrzebne, zresztą dla Białegostoku również. Zagraliśmy trochę osłabieni(…). Te trzy punkty w znacznym stopniu przybliżają nas do gry w play-offach”.
Joanna Szeszko, kapitan AZS Białystok: „Przykro i smutno zapowiadają się te święta dla nas, ale trzeba podnieść głowy i walczyć dalej. W pewnych momentach zabrakło nam zimnej krwi. Myślę też, że nie poradziłyśmy sobie psychicznie i to było powodem naszej porażki”.
Ewa Cabajewska, kapitan MKS Dąbrowa Górnicza: „Ogromnie się cieszymy wiedziałyśmy, że będzie to ciężkie spotkanie. Wypełniliśmy w większości przedmeczowe założenia taktyczne. Może poza pierwszym setem, w którym Białystok postawił trudne warunki”.
AZS Białystok: Szeszko, Hendzel, Palczewska, Koczorowska, Walawender, Saad (libero) oraz Wrzesińska, Kalinowska, Gierak
MKS Dąbrowa Górnicza: Wysocka, Wilczyńska, Białobrzeska, Matyjaszek, Sieczka, Tkaczewska (libero)
CYTAT
MKS Dąbrowa Górnicza pozostanie w Lidze Siatkówki Kobiet
Siatkarki MKS-u Dąbrowa Górnicza wygrały wczoraj wyjazdowy mecz z AZS-em Białystok i zapewniły sobie utrzymanie w Lidze Siatkówki Kobiet.
Tylko w pierwszym secie przewaga należała do miejscowego zespołu. W kolejnych setach lepsze były już dąbrowianki. Przebieg zwycięskich dla MKS-u partii był jednak dramatyczny. W czwartej gospodynie prowadziły w już 4:0, potem 13:5, następnie 18:13, a ostatecznie przegrały do 24.
- Ja ciągle wierzyłem w swoje dziewczyny. Na początku co prawda trochę się pogubiły, ale w najważniejszym momencie nastąpiło przebudzenie - chwalił
Wiesław Popik, trener beniaminka z Dąbrowy.
Pronar AZS Białystok 1 (25, 19, 24, 21)
MKS Dąbrowa Górnicza 3 (20, 25, 26; 25)
MKS: Wysocka, Wilczyńska, Białobrzeska, Matyjaszek, Sieczka, Lis, Tkaczewska (libero) oraz Czerwińska.
W innym meczu LSK: AZS AWF Poznań - BKS Aluprof Bielsko-Biała 0:3 (14:25, 13:25, 15:25).
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
No jeszcze sobie nie zapewniliśmy pozostania w LSK. No i dramatyczny był 3, a nie 4 set ;p
Padziu
Sat, 22 Mar 2008 - 12:02
Po Wczorajszym meczu mamy pewność pozostania w LSK!
Nawet jeśli centrostal zdobędzie 6 pkt. ( Z muszyną i Poznaniem) bedzie miał 20 pkt. a Poznań 17 (jeśli przegra ostatni mecz) a DG ma już 18 pkt. Więc mamy już pewne 8 miejsce w tabeli. Pomijam Białystok który ma 13 pkt (po wygranej w Kaliszu 16 pkt)
Więc Podsumowując - MAMY LSK w przyszłym sezonie
szer
Sat, 22 Mar 2008 - 12:08
Padziu nie bądź taki pewny.... Bo my możemy przegrać, ale taki Poznań, Gdańsk, Bydgoszcz, Mielec mogą wygrać swoje mecze... I już nie będzie tak pięknie! Będziemy mieć pewność, jak Centrostal przegra mecz z Muszyną
micael
Sat, 22 Mar 2008 - 12:16
CYTAT(szer @ sob, 22 mar 2008 - 09:21)

No jeszcze sobie nie zapewniliśmy pozostania w LSK. No i dramatyczny był 3, a nie 4 set ;p
No jest jeszcze pewna kalkulacja ze nie zapewnilismy sobie bytu w LSK, ale musielibyśmy mieć ogromnego pecha bo tak (najczarniejszy scenariusz):
1.Muszyna by musiała przegrac z Bydgoszczą 0:3 lub 1:3
później
2.W meczu Bydgoszcz - Poznań musiałby paść wynik 3:2
3.Energa Gedania by musiał pokonać Bielsko
4.Pilanki musiały by przegrac u siebie z Mielcem
5.A my musielibyśmy przegrać z Muszyną dość wysoko ;D
więc jak na moje oko MKS Dąbrowa nie została stworzona 13 w piątek i aż tyle pechów sie nam nie przydaży

Mam nadzieje tak naprawde ze nie bedziemy musieli liczyć na przeciwników, tylko Dziewczyny zagrają swoją siatkówkę i licze na małą niespodzianke za tydzień z Muszyną:)
P.S. Takie są moje kalkulacje, oczywiście każdy może mieć swoje zdanie:)
Pozdrawiam !!!
szer
Sat, 22 Mar 2008 - 12:31
O i micael dobrze napisał =].
Pecha chyba jednak mamy. Ciągle nas jakieś kontuzje łapią :|. Ale mam nadzieje, że do końca będzie dobrze. I taaak z Muszyną musimy zagrać na 200%. Wierze, że coś ugramy. Pokazał to mecz w Muszynie, gdzie graliśmy jak równy z równym.
Mam nadzieje, że i my się pokażemy z jak najlepszej strony, skoro ma być jeszcze tv ;p.
mydlik
Sat, 22 Mar 2008 - 12:33
spokojnie-jest dobrze,ale na wszelki wypadek jeszcze 1 punkt z Muszyną i będziemy jeszcze wyżej w tabeli niż to upragnione 8 miejsce po rundzie zasadniczej.
szer
Sat, 22 Mar 2008 - 13:22
Tak jest dobrze, ale nie można mówić, że mamy zapewnione miejsce w LSK ;p. Niech się skończy ta kolejka =].
Poza tym.... Śmieszny jest fakt, że obawialiśmy się o utrzymanie MKSu w lidze... A jesteśmy 5 drużyną w LSK pod względem zwycięstw (7 wygranych) =]. Poszło nam bardzo dobrze. Na dodatek Krysia jest najlepiej broniącą, a MKS jest drugi w klasyfikacji najlepiej broniących drużyn. To naprawdę bardzo dobry sezon! Szkoda przegranych z Poznaniem, ale taki jest sport =]. Przyszły sezon będzie lepszy
Tomek_dg
Sat, 22 Mar 2008 - 13:57
CYTAT(szer @ sob, 22 mar 2008 - 13:22)

Na dodatek Krysia jest najlepiej broniącą, a MKS jest drugi w klasyfikacji najlepiej broniących drużyn.
Zgadza się Krysia najlepiej broniącą, MKS drugi w klasyfikacji najlepiej broniących, ale patrząc na pozostałe statystyki już ciężko znaleźć jakąś naszą zawodniczkę w pierwszej dziesiątce i tu widać nad czym muszą dziewczyny najwięcej pracować. Jak to się poprawi to myśle, że w przyszłym sezonie już nie będziemy walczyć tylko o utrzymanie w LSK, a o całkiem inne cele.
Prosty
Sat, 22 Mar 2008 - 18:29
Madga Piątek byla bodaj 6 najlepsza punktujaca przed meczem z Bydzia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.