Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze: MKS-AZS Białystok
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3
endriu
UWAGA

Mecz z AZS-em Białystok odbędzie się w nowym terminie:

01.02.2008 piątek godz. 18.30

Będzie TV....

pozdr...
szer
Lepsza byłaby sobota, aczkolwiek tyle dobrze, że w piątek po 18 jest mecz... Jakby był wcześniej to bym się musiał zrywać z lekcji ;p.

No to na mecz pełna mobilizacja, musimy się pokazać z jak najlepszej strony =].
Goły
Akcja KOLOROWA HALA TRWA ! na meczu z Białymstokiem planowana jest oprawa , złożona z kilku prezentacji dlatego w imieniu Klubu Kibica prosimy o wsparcie finansowe ... Stwórzmy na tym meczu atmosferę jakiej w Dąbrowie jeszcze nie było ! Namawiajcie znajomych , kolegów , braci , wujków , teściów o przyjście na sektor , nie ważne ile mamy wyznaczone miejsca , niech nas będzie jak najwięcej i niech nas będzie słychać w Bytomiu !!!!!!!!

Klub KIBICA MKS Dąbrowa Górnicza .
mydlik
28.01 podczas relacji tv z Mielca zobaczymy w jakiej dyspozycji jest drużyna z Białystoku.
Padziu
Wiadomo może kiedy będą na hali plakaty do rozwieszania po mieście???
szer
Nooo właśnie, właśnie wiadomo coś? Trza by sie zrehabilitować za poprzednie rozwieszanie i tym razem lepiej rozreklamować meczyk na Mydlicach. Jak coś będzie wiadomo to dajcie znać, bo mecz się powoli zbliża smile2.gif
Kamil_
Zawsze były jakoś tydzień przed meczem, więc i teraz pewnie tak będzie. Także spokojnie, bo do meczu jeszcze niecałe 2 tygodnie biggrin.gif
ario
W sprawie plakatów to raczej się zgłaszajcie do Zibara
Padziu
Ale jak już będą plakaty to proponuje nie rozwieszać na słupach ogłoszeniowych bo 5min. później zakleją to kredyty. Rozwieszać tak jak ja ostatnio po sklepach małych chodzić i prosić bo w biedronkach itp. nie mogą wisieć takie rzeczy.
szer
A w tej kwestii się nie zgodze! Na Mydlicach i tak to nie wypali, bo większość włąścicieli małych sklepów się nie zgodzi... Pamiętam, że rozwieszałem właśnie na słupach i tablicach ogłoszeniowych i o dziwo te plakaty wisiały jeszcze ładnych kilka dni po meczu! Poprostu wszystko zależy od tego gdzie się rozwiesi ;p. Ja już napewno nie ide do biblioteki na Legionów Polskich, bo im dałem dw aplakaty, a nie wywiesili(!) :|
Padziu
Myślałem bardziej o lokalizacji słupów w centrum miasta bo tam kredyty i szkółki jazdy nie próżnują i nie patrzą na co kleją , dla nich ważne że sie ulotek pozbędą
mydlik
Ile czasu potrzeba jeszcze władzom miasta DG,żeby zrozumiały.Nasze siatkarki grają w LSK i tym samym promując nasze miasto zasłużyły swoją postawą na efektowny i bezpłatny dla klubu BANER, informujący o meczach.Najlepsza lokalizacja-władze wiedzą,przed wyborami banerów jak mrówek.
domeldg
Dupowaty termin meczu ;/ Lepsza byłaby sobota ....ehh unsure.gif
Goły
Domel nie marudź , Polsat płaci Polsat wymaga rolleyes.gif
Goły
UWAGA UWAGA UWAGA !

W dniu 1 .02. 2008 roku w hali "Centrum" w Dąbrowie Górniczej odbędzie się mecz o mistrzostwo LSK pomiędzy MKS Dąbrowa Górnicza a AZS Białystok . Jest bardzo ważny mecz dla układu tabeli. Nasze siatkarki pokonując Stal Mielec i w pieknym stylu Bydgoszcz mają ogromne szanse na komplet punktów w spotkaniu z Białymstokiem ! My jako kibice MKsu stańmy na wysokości zadania i stwórzmy atmosferę jakiej jeszcze w hali nie było ! Klub Kibica zaprasza osoby chcące przyłączyć się do aktywnego dopingu na sektor Klubu Kibica transmisję na żywo z tego spotkania przeprowadzi telewizja Polsat , dlatego też pokażmy całej Polsce jak się bawi DĄBROWA !!!

Klub Kibica MKS Dąbrowa Górnicza.

Przesyłamy w formie łańcuszków na gg , wysyłamy maile , ustawiamy date spotkania na opisach gg !! Niech NAS będzie jak najwięcej !!!!!!!!!!!!!!!!
Szewiec
No i poszło w świat... ojjj będzie się działo... tongue.gif ładne widowisko zrobimy... wink.gif

Pozdr...
Padziu
CYTAT(Goły @ nie, 27 sty 2008 - 19:55) *
UWAGA UWAGA UWAGA !

W dniu 1 .02. 2008 roku w hali "Centrum" w Dąbrowie Górniczej odbędzie się mecz o mistrzostwo LSK pomiędzy MKS Dąbrowa Górnicza a AZS Białystok . Jest bardzo ważny mecz dla układu tabeli. Nasze siatkarki pokonując Stal Mielec i w pieknym stylu Bydgoszcz mają ogromne szanse na komplet punktów w spotkaniu z Białymstokiem ! My jako kibice MKsu stańmy na wysokości zadania i stwórzmy atmosferę jakiej jeszcze w hali nie było ! Klub Kibica zaprasza osoby chcące przyłączyć się do aktywnego dopingu na sektor Klubu Kibica transmisję na żywo z tego spotkania przeprowadzi telewizja Polsat , dlatego też pokażmy całej Polsce jak się bawi DĄBROWA !!!

Klub Kibica MKS Dąbrowa Górnicza.

Przesyłamy w formie łańcuszków na gg , wysyłamy maile , ustawiamy date spotkania na opisach gg !! Niech NAS będzie jak najwięcej !!!!!!!!!!!!!!!!

a co z szaliczkami i koszulkami będą na tym meczu??
Goły
Pytacie se w każdym temacie o to ! szaliki będą a koszulki nie .
Padziu
CYTAT(Goły @ nie, 27 sty 2008 - 21:49) *
Pytacie se w każdym temacie o to ! szaliki będą a koszulki nie .

kiedy bo ja nic nie wiem może pisałeś a jeśli tak to powtórz
siikor
SZALIKI JAK JUŻ BĘDĄ - INFO POJAWI SIĘ NA FORUM! KONIEC TEMATU I OFF TOPOWANIA W KAŻDYM Z WĄTKÓW!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
endriu
UWAGA

Na portierni w hali czeka 50 plakatów na najbliższy mecz naszej drużyny.
Wszystkich chętnych do ich rozwiaszania....
Zapraszam!

pozdr...
Padziu
CYTAT(endriu @ pon, 28 sty 2008 - 12:04) *
UWAGA

Zapraszam!

pozdr...

zdaje sie ze było bo jak ja w sobotę poszedłem po kalendarz to ich 7 czy 8 było
Franek8
CYTAT(Padziu @ pon, 28 sty 2008 - 14:03) *
zdaje sie ze było bo jak ja w sobotę poszedłem po kalendarz to ich 7 czy 8 było

Padziu o to chodzi że tamte to widocznie była jakaś seria próbna smile2.gif
a dziś były świeżutkie ....
ario
CYTAT(endriu @ pon, 28 sty 2008 - 12:04) *
UWAGA

Zapraszam!

pozdr...

Zostały jeszcze jakieś plakaty? Mogę porozwieszać na przystankach w DG bo czwartek/piątek będę dłuuuugo kursował.
endriu
Z tego co wczoraj widziałem, zostało z 10 szt. małych.
Dzisiaj może już ich nie być.

pozdr...
wezu_91
CYTAT(endriu @ śro, 30 sty 2008 - 15:05) *
Z tego co wczoraj widziałem, zostało z 10 szt. małych.
Dzisiaj może już ich nie być.
pozdr...

Nie wiem Endriu o której na hali byłeś, jak byłem o 18 to sam brałem plakaty, i małych było sporo, a dużych tak z 10 max smile2.gif
siikor

takie plakaty do pobrania tutaj:

http://s001.wyslijto.pl/?file_id=85919932263894969255

jak ktoś chce to drukować, kserować i wieszać!

Franek8
wiadomo coś o przyjeździe kibiców z Białegostoku ?!
Padziu
CYTAT(Franek8 @ śro, 30 sty 2008 - 17:37) *

żartujesz??? z Gdańska nie przyjechali choć było bliżej, z Poznania nie przyjechali choć było blizej i my też sie raczej nie wybieramy do Białegostoku laugh.gif
ario
CYTAT(Franek8 @ śro, 30 sty 2008 - 17:37) *

jakby coś było wiadomo, to byśmy wiedzieli 9618765781 dni temu, heh tongue.gif

Jutro się melduję na hali i mają na mnie czekać plakaty smile2.gif hehe
Padziu
Ja mam takie pytanko - czy byłaby możliwość "powiększenia" naszego sektora czyli zabrania tej taśmy u góry i wejście innych osób jeszcze wyżej na samą górę hali??? Bo jakby nie patrzeć nasz sektor jest mały a ja teraz może przyjdę na mecz z większą niż zazwyczaj grupą kolegów więc prosiłbym o spełnienie prośby w razie możliwości smile.gif
endriu
CYTAT(wezu_91 @ śro, 30 sty 2008 - 15:19) *
Nie wiem Endriu o której na hali byłeś, jak byłem o 18 to sam brałem plakaty, i małych było sporo, a dużych tak z 10 max smile2.gif

Tak to bywa my nie wiemy, a drukarnia pracuje:)
Fajnie, że były plakaty, zobaczymy, ile osób będzie na meczu w piątek.
Bez "sponsoringu", rekord to 1800 krzesełek zajętych:)

pozdr...
Padziu
CYTAT(endriu @ śro, 30 sty 2008 - 21:04) *
Tak to bywa my nie wiemy, a drukarnia pracuje:)
Fajnie, że były plakaty, zobaczymy, ile osób będzie na meczu w piątek.
Bez "sponsoringu", rekord to 1800 krzesełek zajętych:)
pozdr...

ale jest możliwość "powiększyć" ten nasz sektor?? może mi ktoś odpowie
Rysiu_dg
CYTAT
Dąbrowa pokazała jak sie gra w siatkówke. Wszyscy przed sezonem mówili, że może byc kandydatem do spadku, a tak raczej nie będzie.
Jak na beniaminka prezentuje się bardzo dobrze, widać wole walki, konsekwencje.
Ciężko bedzie, do tego kibice będa wspierali swoje siatkarki.

Znalazłem to na forum AZS-u , z tego co czytałem to nastroje w drużynie i wśród kibiców najlepsze nie są .

I mam pytanie jedno , czy zbieramy się o jakiejś konkretnej godzinie wcześniej , żeby jak to ktoś powiedział "przetestować i przyzwyczaić " się do flag?
siikor
Nie zbieramy się nigdzie, do flag przyzwyczajać się raczej nie trzeba tongue.gif a co do sektora to była już o tym mowa i myślę że nie będzie problemu go powiększyć o ile tylko będzie tyle ludzi, żeby to uczynić. ZABIERAĆ KOLEGÓW I KOLEŻANKI, SIOSTRY I BRACI, RODZICÓW, WUJKÓW I PRABABCIĘ NA MECZ! WSZYSCY DOPINGUJĄ DĄBROWĘ!!

Szczepan
O.K.
Było gadane na spotkaniun KK o solenizantkach!!
Nie ma chętnych [Szczepan się zgłasza (mordę w końcu ogolę)]
Tylko Panowie od fundusz - proszę o wsparcie KK
MKS i KK przodem pokażemy jak się bawi DG
Michael
Jakby co to ja tez chetnie zloze zyczenia naszym siatkarka rolleyes.gif
:)
MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok 3:2

(25:22, 25:16, 24:26, 23:25, 15:13)

celb (14).gif
ale wiadomo ze mogly byc 3 pkt bez nerwow wink.gif
Michael
Dziewczyny sie za bardzo podpalily jak zaczelismy krzyczec "szybkie 3-0", ale dobre i 2 punkty!!
filip13
Kto nie wygrywa 3-0 ten..... wygrywa 3-2? tak było w naszym przypoadku laugh.gif
mecz ogólnie dobry i sporo emocji ale najważniejsza wygrana
ale Białostoczanki też nie dawały łatwo za wygraną
Michael
Nie ma sie co dziwic pojawiala sie dla nich nadzieja na pierwsze zwyciestwo w LSK, ale na szczescie jeszcze sobie na nie poczekaja rolleyes.gif
Padziu
1 raz MKS występował w roli faworyta. trochę się speszył w 3 secie i zamiast wygrać 3-0 wygrał 3-2 biggrin.gif
Szczepan
W 3 i 4 secie to ocip... chciałem.
Ale nasze Gwiazdki wygrały i tylko to się liczy.
micael
dobrze było kazdy punkt ważny:)
Kamil_
Jeden filmik już jest na necie, czekamy na kolejne smile2.gif
http://pl.youtube.com/watch?v=gCVSmzcMwFs
Prosty
oj dziewczyny ... dobrze, ze wygraly, ale moje emocje byly baaardzo duze tongue.gif zauwazyly, ze wyjmujemy flagi, konfetti, spiewamy szybkie 3-0 i sie rozluznily tongue.gif:P
ario
Emocjeeeeeeeeee jak cholera tongue.gif
Dziewczyny zafundowały nam niezły thriller. Nie trzeba chodzić do kina i wydawać 15 zł tongue.gif Wystarczy przyjść na mecz MKSu smile2.gif
Tomek_dg
CYTAT(Szczepan @ sob, 02 lut 2008 - 00:11) *
W 3 i 4 secie to ocip... chciałem.
Ale nasze Gwiazdki wygrały i tylko to się liczy.

Myślę, że nie tylko to się liczy że wygrały (oczywiście jest to ważne) ale to powinno być zwycięstwo za 3 punkty. Końcówki 3 i 4 seta w naszym wykonaniu bardzo słabe, kiedy trzeba było dobić przeciwnika dziewczyny sie usztywaniały i popełniały dużo niewymuszonych błedów. Nie można już tego tłumaczyć że jest to stres związany z debiutem w LSK ani tym że pierwszy raz występowały w roli faworyta przecież niektóre zawodniczy już grały w ekstraklasie. Należy się również pochwała, że po dwóch przegranych setach i stanie 11:9 w tie-breaku potrafiły się zmobilizować i wygrać całe spotkanie thumbup.gif .
Nie ma się co oglądać za siebie, trzeba walczy. W LSK nikt punktów za darmo nie oddaje.

Do boju MKS!
deepablo
No, trzeba przyznać, że emocje były smile2.gif

Miałem chwile w których zwątpiłem w wygraną naszych dziewczyn, ale jednak wspólnymi siłami udalo się <jupi>

P.S. Moje gardło tongue.gif
Szczepan
To mi nie pożyczysz (strun głosowych)?!?!?!?! haha
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.