filip13
Sat, 29 Dec 2007 - 20:44
wiem że to jescze niecały mieśiąc ale temat założe
ps. jest planowany wyjazd do bydgosczy?
Prosty
Sat, 29 Dec 2007 - 20:46
nie slyszales na meczu ? :|
Kamil_
Sat, 29 Dec 2007 - 20:46
Czekałem aż założysz temat

Wyjazd jest planowany, mówił o tym dziś m.in. spiker podczas meczu. :)
filip13
Sat, 29 Dec 2007 - 20:47
nie mogłem być
Prosty
Sat, 29 Dec 2007 - 20:49
CYTAT(filip13 @ sob, 29 gru 2007 - 20:47)

nie mogłem być

to na nastepnym badz ... jak mozna opuscic mecz :| co jest wazniejsze ?
filip13
Sat, 29 Dec 2007 - 20:55
CYTAT(Prosty @ sob, 29 gru 2007 - 22:49)

to na nastepnym badz ... jak mozna opuscic mecz :| co jest wazniejsze ?

brak funduszów

, a karnetu niestety nie mam
Prosty
Sat, 29 Dec 2007 - 21:02
CYTAT(filip13 @ sob, 29 gru 2007 - 20:55)

brak funduszów

, a karnetu niestety nie mam

5 zl nie masz ? od mamy nie wezmiesz ? o kurdE

to po co Ci info o wyjezdzie ?
Mod:
Kilka spraw porządkowych:
1. "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa." powiedział kiedyś Julian Tuwim... czyli, nic nie wnoszące do dyskusji posty składające się z kilku wyrazów i jeszcze nie na temat, będę kasował - nie będę pokazywał palcami, bo się filip13 zaczerwieni , ale dotyczy to wszystkich.
2. Proszę pisać w odpowiednich tematach
3. Część postów przeniesiona do tematu Kibicowanie w LSK
siikor
Wed, 02 Jan 2008 - 23:34
powiem krótko : WSZYSCY NA MECZ! a co do wyjazdu kwestia poruszona była na meczu i poruszona będzie na zebraniu! Zainteresowanych serdecznie zapraszam :)
Z kibicowskim pozdrowieniem!
Kafaro
Fri, 04 Jan 2008 - 19:31
A wie ktos jaki moze być (orientacyjnie) koszt tego wyjazdu?
szer
Fri, 04 Jan 2008 - 19:37
W okolicach 50-55 zł :). Przy pełnym autokarze oczywiście
Kafaro
Fri, 04 Jan 2008 - 19:49
No nieźle!!! Mam nadzieje że się uda wyskrobać troszkę grosza. A płacimy na najbliższym zebraniu czy są przewidziane późniejsze terminy płatności?
szer
Fri, 04 Jan 2008 - 19:52
Szczerze to nie pamiętam. Na zebraniu wszystkiego się dowiemy =]
Robert123
Fri, 04 Jan 2008 - 21:39
Mecz na pewno będzie przełożony, więc z wyjazdu nici będą. Powód: otóżw dniu 23 stycznia lub 24 stycznia Pałac wybiera się na mecz 1/4 w Pucharze CEV z drużyną z Chabarowska. Poza tym działacze z Bydgoszczy czynią starania, aby mecz odbył się w Moskwie a nie w Chabarowsku na końcu świata. (Kto nie wie gdzie jest Chabarowsk niech spojrzy na mapę, niedaleko Japonii, tylko morze trzeba przepłynąć). Z Moskwy do Chabarowska samolotem leci się 10 godzin. Więc zakładając, że CEV się nie zgodzi na rozegranie meczu, nie ma się co nastawiać na wyjazd. Gdyby mecz był w Moskwie to również szanse są znikome.
Tak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy i raczej się nie zmieni. Mecz pewnie będzie przełożony na luty i wypadnie w środę lub czwartek. Na potwierdzenie moich słów artykuł z siatki org
http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.14.22726
Szewiec
Sun, 06 Jan 2008 - 19:19
uuu czyli kiszka... Wygląda na to, że z wyjazdu raczej nici...
Szczepan
Tue, 08 Jan 2008 - 00:36
Witam!
W czwartek się widzimy,
Ale w tygodniu mam robote,
Więc nici z wyjazdu mojego na mecz,
A szkoda; pogadamy o tym w czwartek!
mydlik
Fri, 11 Jan 2008 - 18:37
Jeżeli Bydgoszcz rozegra mecz pucharowy 23. 01. w Moskwie, o co starają się działacze, to termin meczu 26.01. jest realny.
Robert123
Fri, 11 Jan 2008 - 18:39
Sytuacja na dzień dzisiejszy jest następująca. Rozmawiałem z działaczem Pałacu Bydgoszcz i PAŁAC leci na mecz do .... CHABAROWSKA. Na linii klub Pl- klub RUS nie dało się nic załatwić. Jak mówił mi działacz ostatnią "deską ratunku" jest interwencja PZPS, aby mecz odbył się w Moskwie, jeśli to nie pomoże to mecz na bank odbywa się w Chabarowsku i mecz z Pałacem w dniu 26 stycznia będzie przełożony, gdyż niemożliwe jest aby Pałac grał wysiadając "prosto z samolotu". To jest przelot przez trzy strefy czasowe, więc zaklądając, żę mecz pucharowty skończy się wieczorem powrót do Moskwy nastapi w dniu 24 stycznia, potem przelot do Warszawy i robi się 25 stycznia. Czyli wyjazdu nie będzie.
mydlik
Fri, 11 Jan 2008 - 19:12
Mecz w Chabarowsku - to nie ma innej możliwości, z Bydgoszczą mecz przełożony.
filip13
Fri, 11 Jan 2008 - 19:18
Z jednej strony nawet współczuje bydgoszczankom w końcu Chabarowsk jest na Syberii koło Władywostoku
tylko ciekawe na kiedy przełożą

ale sie wszystko pokomplikowało
szer
Fri, 11 Jan 2008 - 19:23
I co macie taki uciesz? Jeszcze zobaczymy co na to zarząd naszego klubu... Czy się zgodzi na przełożenie meczu... Wszak stwierdzić mogą, że Stal się nie zgodziła to i my możemy... Ale tak czy siak już dużo wcześniej raczej było pewne, że wyjazd będzie niemożliwy ze względu na przełożenie go... Pożyjemy zobaczymy
W ramach rekompensaty możemy pojechać do Sosnowca na Płomień - Jastrzębski
Bocian
Fri, 11 Jan 2008 - 22:57
Ja nadal wierze że mecz się odbędzie w terminie :) gdyby jednak tak sie nie stało to na płomieniu na pewno będziemy...
Zibar
Tue, 15 Jan 2008 - 06:38
MECZ ODBĘDZIE SIĘ NIESTETY
W INNYM TERMINIE .gif)
(termin jeszcze nie jest ustalony)
Zgodnie z tym co ustaliliśmy na spotkaniu
WYJAZD ODWOŁANY
Robert123
Tue, 15 Jan 2008 - 07:43
Wszyscy na PŁOMIEN w dniu 26 stycznia mecz z Jastrzębiem w Sosnowcu i zapowiada się ciekawy mecz. Nasze dziewczyny będą miały "maraton" wyjazdowy:
- Muszyna 9 luty
- Kalisz 16 luty
- Poznan 23 luty
- Bydgoszcz w którąś środę.
Warto byłoby zastanowić się nad wyjazdem do Poznania, gdyż tam moga powalczyć o punkty.
Padziu
Tue, 15 Jan 2008 - 08:02
siikor
Tue, 15 Jan 2008 - 10:49
Jeżeli się uda to chcielibyśmy zrobić cały ten maraton a nie tylko Poznań! więc wszyscy mobilizacja, zbierać pieniążki i jeśli ktoś musi to namawiać już rodziców

Pokażmy się Polsce

Z kibicowskim Pozdrowieniem!
Prosty
Tue, 15 Jan 2008 - 14:37
najblizej do Kalisza

tam takze chcialbym najbardziej jechac, nie wazne, ze dziewczyny sa duzo slabsze ...
ario
Tue, 15 Jan 2008 - 18:22
CYTAT(Robert123 @ wto, 15 sty 2008 - 07:43)

Wszyscy na PŁOMIEN w dniu 26 stycznia mecz z Jastrzębiem w Sosnowcu i zapowiada się ciekawy mecz.
Interesujące

Na 99% się zjawię.
Ktoś z KK jeszcze jedzie?
szer
Tue, 15 Jan 2008 - 18:31
Możliwe, że się zjawię w Sosnowcu =]
Karolyfer
Tue, 15 Jan 2008 - 20:55
Ja też raczej będę na Płomieniu
Kamil_
Wed, 16 Jan 2008 - 20:07
A tymczasem Pałac zrezygnował z wyjazdu na mecz CEV i wycofuje się z turnieju. Meczu jednak 26 z Nami nie będzie, bowiem w tym samym czasie w hali w której gra Pałac odbędzie się mecz PLS
endriu
Thu, 17 Jan 2008 - 13:49
UWAGA, UWAGA, ACHTUNG itd.
Mecz w Bydgoszczy odbędzie się w niedzielę 27.01.2008
W czwartek 24.01.2008 o godz. 18.00 odbędzie się zebranie KK, oraz osób chętnych na wyjazd do Bydgoszczy.
Zapraszamy.
pozdr...
szer
Thu, 17 Jan 2008 - 13:57
Dobra wiadomość =]. Wiesz może jeszcze o której godzinie będzie mecz?
endriu
Thu, 17 Jan 2008 - 14:32
Pytasz, masz:
MKS Dąbrowa Górnicza - Centrostal Bydgoszcz, niedziela 27.01.2008 godz. 17.00
pozdr...
szer
Thu, 17 Jan 2008 - 14:36
Dziękować za informację =]
Btw mam nadzieje, że wyjazd dojdzie do skutku, tylko kurcze szkoda, że nas tak mało pojedzie. Aczkolwiek będziemy musieli dać z siebie wszystko =]
Padziu
Thu, 17 Jan 2008 - 14:46
CYTAT(endriu @ czw, 17 sty 2008 - 13:49)

UWAGA, UWAGA, ACHTUNG itd.
Mecz w Bydgoszczy odbędzie się w niedzielę 27.01.2008
W czwartek 24.01.2008 o godz. 18.00 odbędzie się zebranie KK, oraz osób chętnych na wyjazd do Bydgoszczy.
Zapraszamy.
pozdr...
Tematem zebrania będzie tylko wyjazd do Bydgoszczy czy będą poruszane też inne tematy?
endriu
Thu, 17 Jan 2008 - 14:52
Jeżeli jest spotkanie KK, to również będą poruszane tematy "kibicowskie", koszulki, może będą już szaliki i flagi.
Zapraszamy na spotkanie, bo przed Białymstokiem nie planujemy spotkania.
pozdr...
Szczepan
Thu, 17 Jan 2008 - 16:14
Witam!!!
Ja będę i jadę, nie wiem czy warunki się zmieniły, ale zadzwoniłem do zajomego kierowcy;
i tak:
wszystko na fakturę,
BUS do 19 osób 1.5PLN za kilometr,
BUS do 26 osób 1.7PLN za kilometr,
AUTOBUS powyżej 26 osób powyżej 2PLNów,
On musi wiedzieć wcześniej, aby ustawić odpowiednio auta.
Proszę o wcześniejsze zwołanie zebrania KK,
[odnośnie wjazdu do Bydgoszczy]
jeżeli jesteście zainteresowani tą propozycją !
Kwoty wychodzą duże, ale szefostwo prosiło o rozeznanie.
Pozdrawiam.
Szczepan.
szer
Thu, 17 Jan 2008 - 17:23
A ja myślałem, że ustaliliśmy, że do Bydgoszczy jedziemy pociągiem, a wracamy z dziewczynami ^^
Bocian
Thu, 17 Jan 2008 - 18:07
Powrót z dziewczynami niestety nie wchodzi w grę bo trener się nie zgodził na takie rozwiązanie... Ale podobno namawiał prezesa żeby dorzucił nam 50% kwoty przejazdu... co z tego wyszło - nie wiadomo

Skoro przy 19 osobach jest 1.5zł za kilometr, a trasa liczy sobie bodajże 800km w dwie strony to wychodzi ok 63zł na osobę... jakby prezes zgodził się dać 50% na nasz transport to przejazd bedzie kosztował ok 32zł/osobę...
szer
Thu, 17 Jan 2008 - 18:10
No to już wiemy, że trzeba busem =]... No i w sumie nie dziwie się trenerowi ;p. Zawsze lepiej się gra przy swoich kibicach
Szczepan
Thu, 17 Jan 2008 - 20:04
Panie i Panowie,
na spotkaniu KK powiedżiane było;
'jeżeli ktoś ma jakieś moliwości lub znajomości niech da zanć.
To co mam się nie odzywać??
Mod: Szczepan, bardzo dobrze, że znalazłeś atrakcyjnego przewoźnika. Forum jest po to aby się odzywać i wymieniać poglądy, ale zgodnie z regulaminem. Poniższe posty zostały usunięte, gdyż ich treść nie była zgodna z regulaminem.
szer
Thu, 17 Jan 2008 - 20:10
Hmmmm troche źle mnie zrozumiałeś... No ale cóż...
Powiedziałem tylko, że pierwotnie ustalone było, że jedziemy do Bydgoszczy pociągiem i wracamy z dziewczynami... To wszystko... Nie powiedziałem, że masz się nie odzywać czy coś takiego...
endriu
Thu, 17 Jan 2008 - 22:53
Spotkania KK nie da się zrobić wcześniej jak w czwartek(ferie).
Na spotkaniu dowiemy się ile osób będzie chętnych na wyjazd i podejmiemy decyzję co do przewoźnika.
Oferta Szczepana jest bardzo atrakcyjna.
Myślę, że zbierzemy pełną "obsadę" busa.
pozdr...
P.S. Proszę o kulturalną i rzeczową dyskusję. Zawsze można porozmawiać na PW.
Info dla zainteresowanych
Robert123
Sat, 19 Jan 2008 - 22:28
Panowie trzymać jutro kciuki za reprezentacje oby nasze kobietki wygrały, poniewaz w przypadku porażki z RUSAMI terminarz zostanie "WYWRÓCONY" do góry nogami i rozpocznie się granie systemem środa - sobota. Tak, że robimy mobilizację na wyjazd do Bydgoszczy i jedziemy.
Trzeba też zadać sobie co będzie jak będzie chętnych tylko 10 osób? Czyżby wariant pociąg?
Podaje rozkład jazdy:
DG-Zawiercie 8.00 - 8.30 ( w Zawierciu przesiadka i mały postój")
Zawiercie-Bydgoszcz 8.59-15.37 (w Bydgoszczy) tak, ze zostaje okolo godzina z hakiem na znalezienie hali i dojazd.
Michael
Sun, 20 Jan 2008 - 11:16
Dodam tylko, ze bilet klasy 2 kosztuje 51,00 zł w jedna strone.
szer
Sun, 20 Jan 2008 - 11:18
Tia tylko, który wariant wybierzemy, no i ile trzeba będzie zapłacić i kiedy? Oto jest pytanie... Zebranie 24 będzie, a mecz już 3 dni później więc czasu za dużo nie będzie.
Robert123
Sun, 20 Jan 2008 - 18:14
TERAZ WIEMY WSZYSTKO
WYJAZD DO BYDGOSZCZY - o ile dojdzie do skutku- będzie najprawdopodobniej naszym ostatnim. Terminarz zostanie "wywrócony" do góry nogami. dziewczyny będą grały systemem środa - sobota ponieważ w maju nasza kadra jedzie do Japonii. Mecze wyjazdowe wypadną pewnie wśrode i będzie ciężko wyjechać. ZWIERAĆ SZYKI I JEDZIEMY!!!
szer
Sun, 20 Jan 2008 - 18:21
Robert musi dojść do skutku! I musimy pokazać dziewczyną, że nawet jeśli byłby to ostatni rez to będziemy je wspierać tak bardzo jak potrafimy... Musimy jeszcze poczekać na nowy terminarz i zobaczyć jak to wszystko się poukłada...
mydlik
Mon, 21 Jan 2008 - 13:35
Chodzi o konkrety, bo czas nagli.Czy zarząd klubu,podjął już decyzję o dofinansowaniu kibicom transportu na mecz do Bydgoszczy,a jeżeli tak,to w jakim procencie.Jeżeli to by było wiadome,to już na spotkaniu 24.01.można by było zebrać pieniądze na wyjazd,bo każdy, by wiedział czy go będzie na to stać.
siikor
Mon, 21 Jan 2008 - 13:48
Jeżeli nic się nie zmieniło to klub dofinansuje wyjazd kibiców na mecz w kwocie 20% od całości.. tak więc jeżeli miałby wyjazd być busem o pojemności 50 osób to cena wyjazdu wynosi 2500 zł za autokar, klub w takim wypadku dokłada 500 zł. Reszte sobie policz.. Jednakże z tego co wiem będziemy starali się uzbierać ekipę na busa (18 osób) bo pełny autokar to raczej bardziej marzenie niż możliwość. W kwestii ceny za busa prosiłbym żeby Endriu zabrał głos.
Z kibicowskim pozdrowieniem!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.