--------------------------------------------------------------------------------
Cytat:
Ale trzeba sie cieszyc z punktu i z dwóch setów bo to bedzie bardzo ważne. Bo w koncówce beda sie liczyły także stosunek setów. Mysle ze zwycięstwo nad Dabrową za 3 lub 2 punkty daje ósemke. Wazne ze cały zespół sie podniósł po pierwszym secie.
hahaha
MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła
do zobaczenia w sobote
To ze strony forum MKS STAL MIELEC, ktoś z DG wszedł i nakreca atmosfer pytanie po? co? i w jakim celu NAstepny post TEGO GOŚCIA Z DG
MKS_Dabrowa.G
Ostrzeżeń:
1/3/4
Wysłany: Dzisiaj 11:52
--------------------------------------------------------------------------------
cHiNCoR napisał/a:
Cytat:
MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła
do zobaczenia w sobote
Wiesz idąc twoim tokiem myślenia i prowokowania, to ja mogę powiedzieć, że szkoda żebyście jechali tyle kilometrów, tracili pieniądze i czas. Dostaniecie szybkie 3:0 i pojedziecie z podkulonymi ogonami. Tylko nie rozumiem po co jechać z takimi tekstami. Tak jak napisała SiS wszystko zweryfikuje sobotni mecz. Co do dzisiejszego meczu to zabrakło konsekwencji, kilka razy wyrównywaliśmy, aby następnie głupio tracić punkty. Zgadzam się również z Mielczaninem co do zbyt przewidywalnego rozegrania, ale to nie działo się po raz pierwszy. Przyjęcie było znów słabe, ja zauważyłem, że nasze dziewczyny zamiast obijać blok wciąż grały mocno przed siebie, zabrakło trochę zimnej krwi. Mecz był jak najbardziej do wygrania i to za 3 punkty. Natomiast nagrodę MVP powinna zdobyć Berenika Tomsia, która dzisiaj skończyła niemal wszystkie piłki. W sobotę Dąbrowa, czyli mecz o wejście do 8.
Szybkie 3:0.. mam sie śmiać czy płakać? :| My jedziemy po wygrana a jak Wy Z Gedania u siebie nie potraficie wygrac no to zal.. my na WYJEŹDZIE przegraliśmy z nimi 3:2 a Wy u siebie no to o czym my tu rozmawiamy..Własnie my nie wrocimy z podkolonymi głowami bo my wywieziemy 3 lub 2 punkty tylko zastanawia mnie jedno po co Wy do nas przyjechaliście jak to było do przewidzenia 3:0 aha rozumiem po co przyjechalisci aby zobaczyc co to jest hala widowiskowo sporotwa
bye w sobote my prztjedziemy autokarem nie to co Wy busem <lol2>
Zalogował się tam i dymi A oto odpowiedź MIELCAstalcok
Wysłany: Dzisiaj 14:51
i tak o to we mnie rodzi sie nie chęc do kolejnego klubu którego kibice to cwaniaki i napinacze w necie. gościu jesteście w LSK pierwszy sezon i możęcie pomarzyć o tylu wspaniałych sezonach na najwyżwszym szczeblu i o takich wspaniałych chwilach jakie przeżywaliśmy tutaj w mielcu. i tak jak już pisali moi przedmówcy wszytsko zweryfikuje boisko. nie bądź chłopcze taki do przodu. a i proponuje nie reagować na posty cwaniaczka z Dąbrowy niech sobie tam pisze .....
MAM pytanie CZY JEDNA NIEODPOWIEDZIALNA OSOBA MUSI WYSTAWIAĆ ZŁA OPINIĘ WSZYSTKIM?? Masz człowieku swoje forum pisz na nim a nie głupoty wypisujesz na czyimś i robisz niepotrzebne zamieszanieTemat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
MKS_Dabrowa.G
Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 739
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: Dzisiaj 11:52 Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
cHiNCoR napisał/a:
Cytat:
do zobaczenia w sobote
Wiesz idąc twoim tokiem myślenia i prowokowania, to ja mogę powiedzieć, że szkoda żebyście jechali tyle kilometrów, tracili pieniądze i czas. Dostaniecie szybkie 3:0 i pojedziecie z podkulonymi ogonami. Tylko nie rozumiem po co jechać z takimi tekstami. Tak jak napisała SiS wszystko zweryfikuje sobotni mecz. Co do dzisiejszego meczu to zabrakło konsekwencji, kilka razy wyrównywaliśmy, aby następnie głupio tracić punkty. Zgadzam się również z Mielczaninem co do zbyt przewidywalnego rozegrania, ale to nie działo się po raz pierwszy. Przyjęcie było znów słabe, ja zauważyłem, że nasze dziewczyny zamiast obijać blok wciąż grały mocno przed siebie, zabrakło trochę zimnej krwi. Mecz był jak najbardziej do wygrania i to za 3 punkty. Natomiast nagrodę MVP powinna zdobyć Berenika Tomsia, która dzisiaj skończyła niemal wszystkie piłki. W sobotę Dąbrowa, czyli mecz o wejście do 8.
Szybkie 3:0.. mam sie śmiać czy płakać? :| My jedziemy po wygrana a jak Wy Z Gedania u siebie nie potraficie wygrac no to zal.. my na WYJEŹDZIE przegraliśmy z nimi 3:2 a Wy u siebie no to o czym my tu rozmawiamy..Własnie my nie wrocimy z podkolonymi głowami bo my wywieziemy 3 lub 2 punkty tylko zastanawia mnie jedno po co Wy do nas przyjechaliście jak to było do przewidzenia 3:0 aha rozumiem po co przyjechalisci aby zobaczyc co to jest hala widowiskowo sporotwa
bye w sobote my prztjedziemy autokarem nie to co Wy busem <lol2>
Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
MKS_Dabrowa.G
Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 739
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: Wczoraj 21:59 Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
Cytat:
Ale trzeba sie cieszyc z punktu i z dwóch setów bo to bedzie bardzo ważne. Bo w koncówce beda sie liczyły także stosunek setów. Mysle ze zwycięstwo nad Dabrową za 3 lub 2 punkty daje ósemke. Wazne ze cały zespół sie podniósł po pierwszym secie.
hahaha
do zobaczenia w sobote
[/quote]
Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
MKS_Dabrowa.G
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 871
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-04, 16:44 Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
okej dzięki wielkie
Temat: AZS Poznań - Stal Mielec
MKS_Dabrowa.G
Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 1120
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-04, 16:41 Temat: AZS Poznań - Stal Mielec
ilu Was było w Poznaniu?
PS. ile macie KM do poznania
Cała Polska wzdłuż i wszerz wie że mistrzem Dąbrowa jest!
Cała Polska wzdłuż i wszerz wie że mistrzem Dąbrowa jest!
admin: tylko bez takich napinek
Temat: Stal Mielec - Muszynianka Muszyna
MKS_Dabrowa.G
Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 400
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-03, 13:17 Temat: Stal Mielec - Muszynianka Muszyna
Gratuluje wygranej nad Muszyną
Cała Polska wzdłuż i wszerz wie ze mistrzem Dąbrowa jest!
Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
MKS_Dabrowa.G
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 871
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-03, 13:14 Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
Ja mam taki pytanko ile jechaliście do nas?;>
`Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie! MKS!
Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej
TO SĄ WSZYSTKIE POSTY TEGO GOŚCIA Z DG, reszte pozostawie bez komentarza.....