Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze: MKS - Stal Mielec
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3
Goły
KILKA KIBICOWSKICH INFORMACJI ODNOŚNIE WYJAZDU :

1. Nie pijemy alkoholu w trakcie podróży do Mielca .
2.Na sektorze siedzimy WSZYSCY razem -to informacja dla tych którzy myślą , że jada tam tylko poogladać mecz.
3.Dopingujemy wszyscy z całych sił - nie znasz piosenki , to chociaz staraj się nauczyć !
4.Jedziemy tam po to , żeby wspomóc dziewczyny głośnym dopigiem a nie oglądac tylko mecz !!
5.Nie panoszymy sie po hali w barwach - to nie jest zbyt bezpieczny teren !!
6. Barwy rzecz świeta - pilnuj ich jak oka w głowie !!
7. Zabieramy barwy TYLKO I WYŁĄCZNIE MKSu DĄBROWA !!
8.Doping
9 Doping
10. I jeszcze raz doping !!
11.Od godziny 12 do 23 trzmamy się cały czas razem , jedziemy tam grupą więc niech nikt się nie panoszy gdzieś bez celu - dostac klapsa nie jest trudno !
12.HEJ MKS !!

[size="2"][/size]
ploik
przegrywamy 1:02 set zaczynamy ze strata 2 punktow8:5 3 punkty przewagi ma mielec.............Gedania AZS Białystok 1:0 w setach............................2 set przegrywamy 25:19
ploik
.............i niestety przegrywamy 3:1......................4 set 25:17gedania - białystok 2:2...................wniary azs poznan 3:0
Franek8
We wtorek musimy pokazać na co nas stać!!! Musimy wygrać za 3pkt

Gedania przegrała 2-3 ... no comment
Kamil_
wyjazd bez jakichś większych problemów smile2.gif szkoda tylko porażki, była szansa..
szer
Powiedzmy bez problemów ;p. Jeden się narodził po przyjeździe busika... No ale cóż, złamali zasadę (bez alkoholu) to mają ;p.

Szkoda przegranej i trochę szkoda naszych gardeł. Spiker w Mielcu robił wszystko by nas nie było słychać... Ale za to w autokarze było spoko ^^
Michael
U nas na hali muzyka jest glosna, ale w Mielcu to juz bylo przegiecie.
Nie ma co trzeba liczyc na 3 pkt we wtorek i choc punkcik w Bialymstoku.
Prosty
ale tam kk jest widac zgrany z panem od muzyki ;p

zadnych w Mielcu problemow nie bylo, duzo policji tongue.gif meczu szkoda, kazdy punkt jest na wage zlota, ale coz ... we wtorek trzeba wygrac

atmosfera w autobusie na koncu byla znakomita biggrin.gif hej daabrowa
szer
Coś mi się wydaje, że tam to spiker był z KK....
Szewiec
No racja... Szkoda przegranego meczu... Ale atmosfera i nasz doping moim zdaniem na 5+ tongue.gif postaraliśmy się, i było to widać... Nawet bez gołego było świetnie... Oby tak dalej panowie i panie ;P
szer
Czasami się gubiliśmy, ale po chwili wracaliśmy na właściwy tor smile2.gif. Szkoda, że byliśmy mało słyszalni... Nawet ja nas słabo słyszałem ;p.

Szkoda meczu.... Teraz tylko wygrać z Bydgoszczą... Ba teraz wygrywać już do końca :-). Inaczej nie ma co liczyć na pewną 8....

Bez Gołego było świetnie, to fakt, ale jakoś przy nim czujemy się pewniej =]. Ale i tak wielkie gratki dla prowadzących dzisiejszy doping celb (23).gif
Piotrekdg
Jak dla mnie wyjzad do Mielca najlepszy jaki był!100razy było mówione że nie pijemy ale i tak nie dało sie paru osobom tego wbic i prze to na koniec nie potrzebne problemy!!Albo sie weźmiemy za to albo będzie sie robił coraz większy syf!
Goły
Patologia ! Nie dociera słownie to sprawy będą załatwiane pięściami ! To że to jest siatkówka to nie znaczy że we własnych szeregach nie bedzie ładu i składu !!
pazder
Witam wink.gif Na początku gratki za przyjazd do Mielca,świetne widowisko wink.gif Do samego meczu nie będę się odnosił,a tylko odpowiem na co nie które kwestie wink.gif
CYTAT(szer @ sob, 15 mar 2008 - 23:33) *
Coś mi się wydaje, że tam to spiker był z KK....
Mogę zapewnić ,że spiker zasiadający przy konsoli to nikt z kk wink.gif jeśli zauważyliście,gdy my zaczynaliśmy śpiewać to i nam potrafił się wtrącić,także nie robił tego specjalnie wink.gif I tu muszę sprostować,bo nasza hala jest budowana na podstawie hangaru lotniczego,jest dość specyficzna w budowie i tym samym w akustyce,sama muzyka jest głośna,zapewne na tym samym poziomie co i u was,ale efekt ciut inny,zdecydowanie głośniej.Co do samego Mielca jako niebezpiecznej okolicy,to stereotyp ,który trzyma się nas od dawna,sami nie mamy z nim nic wspólnego,zapewniam ,że nie spotkało by was nic złego zwłaszcza pod obecność ochrony i policji z psiakami wink.gif pozdrowienia z Mielca
mydlik
Szacunek dla Karoliny Pazderskiej za miłe podziękowania za dzisiejszy doping.Uważam ,że było dobrze ale we wtorek będzie jeszcze lepiej.
Martin
Zastanawiam się czy to był przypadek, że drugi sędzia spotkania był bardzo podobny do trenera Murdzy wink.gif
Sebejszyn
Super meczyk z udanym dopingiem. Troche muzyka za glosno grala ale przejdzie ;D

Szkoda ze tak wyszlo na koniec tongue.gif ale mysle ze to sie wiecej nie przytrafi smile2.gif

W autokarze mielismy dobra atmosfere ;D
endriu
CYTAT(Goły @ nie, 16 mar 2008 - 00:35) *
Patologia ! Nie dociera słownie to sprawy będą załatwiane pięściami ! To że to jest siatkówka to nie znaczy że we własnych szeregach nie będzie ładu i składu !!

Tak sobie myślę, że kilka, dosłownie kilka osób dzisiaj pojechało na grzyby, a nie na mecz LSK do Mielca. Z wyglądu to byli ludzie, osoby dorosłe, a z zachowania...... regulamin forum nie pozwala mi na określenie ich zachowania.
Poza tym doping i atmosfera w Mielcu bardzo dobra zarówno pod kątem audio i video!!!
Zrobiliście kupę dobrej roboty!!!(wyłączając wspomniane wcześniej osoby "dorosłe")

pozdr...
Szczepan
Witam!
Proste stwierdzenie - trzech typów widzimy po raz pierwszy, jadą na wyjazd do Mielca i my jesteśmy zadowoleni iż ekipa rośnie, po powrocie jeden z nich robi dziadostwo pod halą, atakuje członka KK, jego twarz pamiętam.
Takich DEBILI musimy unikać!!!!!
A mecz udany w naszym wykonaniu tylko nie udany dla siatkarek - wolałbym, chyba wy też odwrotnie.
POZ.
Prosty
to ja cos na wesolo smile2.gif piosenka wymyslona przez Pana z konca w autokarze. Podziekowania za wspolny doping =)

nasze siatkareczki kochana druzyna czy wygrywa czy przegrywa zawsze jest jedyna ... obrona krysienki a marzenki strzal juz jest 2 do 0 na trybunach szal :]

do bialego ? biggrin.gif
szer
W autokarze były niezłe teksty i wspaniała atmosfera =]. Wielkie podziękowania dla całego tyłu ^^. Szkoda, że przód się nie włączył ;p. No i że kierowca nie zaczął fali ;d. Mogło by być bardzo fajnie i ciekawie. Tak z dreszczykiem ^^
Sebejszyn
nasze siatkareczki kochana druzyna czy wygrywa czy przegrywa zawsze jest jedyna ... obrona krysienki a marzenki strzal juz jest 2 do 0 na trybunach szal smile2.gif
Szewiec
Szacunek dla Pana na samym końcu... Szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się że ci Panowie będą tak dopingować... A jechali równo z nami... biggrin.gif atmosfery w autobusie nic nie pobije... Genialny wyjazd... Kto nie był, niech żałuje tongue.gif
Goły
15.03.08r Stal Mielec - MKs Dąbrowa Górnicza:

Przygotowania do tego wyjazdu rozpoczynamy juz dwa tygodnie wcześniej. Pojawiają się plakaty,
na meczu z BKsem Bielsko wisi sporych rozmiarów trans , są także ulotki . Mobilizacja przyniosła
efekty . W Mielcu tego dnia pojawia się 69 kibiców z Dąbrowy Górniczej ,podróżując autokarem ,
busem oraz 1 autem.W Mielcu przejmuje nas policja i eskortuje pod hale. Od samego początku jedziemy z dobrym dopingiem , który zagłuszał niestety spiker ,
puszczając b. głośno muzykę.Na wyposażeniu mamy 12 dużych flag na kij , którymi machamy przez większośc meczu . Doping wspomagany jest jednym bębnem .w 3 secie rzucamy także spore ilości konfetti.
Fani z Mielca jak to na siatce mają chyba 4 bebny ,rzucają także serpentyny , oraz w każdym secie
puszczają literki ze steropianu "STAL". Po meczu nieopodal naszego autokaru stoi kilku typów ze Stali , machają rękami , po chwili jednak zostają sprowadzeni do porządku przez ochronę.Powrót mimo porazki naszych siatkarek wesoły , w DG jesteśmy o 23.
krzysiek
CYTAT(Goły @ nie, 16 mar 2008 - 00:35) *
Patologia ! Nie dociera słownie to sprawy będą załatwiane pięściami ! To że to jest siatkówka to nie znaczy że we własnych szeregach nie bedzie ładu i składu !!

... niestety, ale nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z tym co napisał Goły. Inaczej chyba do niektórych nie dotrze, że to nie są zakładowe wycieczki "na grzyby" !!! angry.gif
Doping rzeczywiście był ekstra, choć mógłby być jeszcze głośniejszy gdyby wszyscy jednakowo mocno się w niego zaangażowali. Jak na 70 osób powinniśmy być głośniejsi !!! ... ale i tak wielkie dzięki wszystkim którzy zdzierali gardła wink.gif
Jeśli po przegranym meczu wracamy w rozśpiewanym autokarze, to aż ciarki przechodzą na samą myśl o tym, co może być po meczu wygranym wink.gif Obyśmy się takiego doczekali. Pozdrawiam !!!
Lui
Jeśli ktoś chce zobaczyć fotki z wczorajszego meczu z Mielcem to już są na stronie Klubu Kibica Stali Mielec

Oto link :

http://www.galeria.kkstalmielec.net/
cHiNcoR
Serdeczne dzięki za przybycie na mecz do Mielca. Razem stworzyliśmy świetną atmosferę na trybunach. Myślę, że mimo pewnego incydentu miło będziecie wspominać wyjazd do Mielca. Mam nadzieję, że za rok(a może wcześniej) również spotkamy się na meczu LSK. Czytając wasze opinie wypada tylko pogratulować, że mimo porażki potraficie się świetnie bawić. Pozostaje mi życzyć wam zwycięstwa w najbliższym meczu i pozostania w LSK. Tacy kibice jak my czy wy zasługują na LSK. Pozdrowienia z Mielca, oby więcej takich kibiców przybywało do nas z wizytą. wink.gif
rolnik

no atmosfera na tyle autobusu dzięki nam była niezła laugh.gif czy ktoś wie jak tam "Górnik" ? xD
Lui
CYTAT(rolnik @ nie, 16 mar 2008 - 21:30) *
no atmosfera na tyle autobusu dzięki nam była niezła laugh.gif czy ktoś wie jak tam "Górnik" ? xD

a Górnik czyli pan Grzesiu xD tzn pan prowadzący.. smile2.gif

Dąąąąbrowa..biggrin.gif
Martin
CYTAT(rolnik @ nie, 16 mar 2008 - 21:30) *

Z tego co wiem "Górnik" miewa się dobrze smile.gif
micael
To tylko część tego co działo sie w Autokarze: laugh.gif

Powrót z Mielca biggrin.gif

P.S. Przyśpiewka wyjazdu W 6 minucie;)
Zibar
Co do wyjazdu prosze osobe, która dopisal się w dniu wyjazdu o kontakt na prv.
Kilka osób prosiło mnie o bilet z Mielca na pamiatke wyjadu, bedzie mozna je wziac jutro przed lub po meczu i na spotkaniach KK.
Rozliczenie wyjazdu postaram sie napisac dzis w temacie dot. finansow.
Oj nie mamy szczescia i na wyjazdach ogladamy tylko przegrane, ale z tego miejsca chialem wszystkim zaangazowanyw w pomoc przy organizacji serdecznie podziekowac.

Rozliczenie:
---------------------------------------
Przychody:
zbióka na przejazd po 18 zł
65x18=1170 zł
zbiórka na bilety
63x5=315 zł
razem: 1485 zł
--------------------------------------------------------------------------------
Rozchody:
za przejazd 1100 zł
za bilety (22 osoby miały wjazd free, ale zaplacilismy za kierowcow)
45x6=270 zł (znizkowe)
2x10 =20 zł (całe)-dla indywidualnie dojezdzajacych
razem: 1390 zł
--------------------------------------------------------------------------------
pozostało 95 zł
- 36 zł zwrot dla 2 uczestników, którzy nie mogli z nami jechać
============================================
Na potrzeby KK zostało
59 zł

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.