endriu
Sun, 16 Dec 2007 - 09:57
Planowany jest wyjazd kibiców do Bielska na mecz piątej kolejki LSK.
Spotkanie organizacyjne odbędzie się 18.12.2007 (wtorek) o godz. 19 w kawiarni hali Centrum.
Zbiórka przed halą .
Mamy do dyspozycji autokar, który pomieści 52 osoby. Orientacyjny koszt przejazdu, to 12 zł.
Wszystkich zainteresowanych wspomaganiem naszych siatkarek zapraszamy.
pozdr...
Kamil_
Sun, 16 Dec 2007 - 10:39
no i świetnie :) No to jedziemy
Franek8
Sun, 16 Dec 2007 - 13:14
12zł przejazd + bilet? xD
ario
Sun, 16 Dec 2007 - 13:18
Chyba nie. 12 zł to cena tylko za przejazd (600 zł kosztuje wynajęcie autokaru)
Piotrekdg
Sun, 16 Dec 2007 - 14:00
przejazd dla jednej osoby to ok 12zl plus bilet na mecz (ulgowy 6 zl, normalny 10zl)to jest wyjazd wiec moze utargujemy dla calej wycieczki ulgowe:P nie zadawac glupich pytan tylko przyjsc na spotkanie we wtorek i sie zapisac.Mecz jest prawdopodobnie o 17 z tego co wyczytalem na stronie MKSu wiec powrot nie powinnien byc pozniej niz 22 ale to bedzie wiadome na spotkaniu KK
Prosty
Sun, 16 Dec 2007 - 14:08
CYTAT(Piotrekdg @ nie, 16 gru 2007 - 14:00)

Mecz jest prawdopodobnie o 17 z tego co wyczytalem na stronie MKSu wiec powrot nie powinnien byc pozniej niz 22 ale to bedzie wiadome na spotkaniu KK
ja na stronie BB czytalem ze o 18 :) bilet by sie przydal ulgowy, szczegolnie, ze wiekszosc osob lapie sie na taki bilet (legitki szkolne

)
szer
Sun, 16 Dec 2007 - 14:25
Hmmmm a czy tylko KK może się zapisywać? :>
Kamil_
Sun, 16 Dec 2007 - 14:49
wszyscy mogą
szer
Sun, 16 Dec 2007 - 14:51
No i bardzo dobrze

. Dobrze też, że zebranie jest we wtorek, a nie w środę, bo by mi kolidował z zebraniem FdZD
Szewiec
Sun, 16 Dec 2007 - 15:30
Wszyscy mogą jechać, ale jeden warunek... Nie oszczędzanie gardeł i głośny doping razem z nami...

:P Statyści, którzy chcą sobie tylko posiedzieć i obejrzeć w ciszy mecz, są nam raczej niepotrzebni... Mam rację? :)
Pozdr...
endriu
Sun, 16 Dec 2007 - 15:46
Myślę, że każdy, kto pojedzie do Bielska będzie kibicował. (przypominam sobie wyjazdy do Krakowa i Chorzowa, gdzie było tylko słychać dąbrowskich kibiców).
Zapraszamy jeszcze raz - wtorek 18 grudzień godzina 19.00
pozdr...
szer
Sun, 16 Dec 2007 - 15:46
Szewiec możesz być spokojny, że statystą to ja nie będe xD... W Krakowie na play offach pokazaliśmy co potrafimy :)
ooo Endriu mnie wyprzedził
Kamil_
Sun, 16 Dec 2007 - 15:59
Przejrzałem bielskie forum z grubsza i mam takie spostrzeżenie. Z tego co wyczytałem to u nich z kibicowaniem na siatkówce nie jest najlepiej, nie mają fan klubu, zorganizowanego dopingu. Więc pewnie ich zakrzyczymy. Tylko jedno mnie dziwi...u nas na Pucharze Polski przecież to właśnie Bielsko dopingowało (m.in. Naszą drużynę) więc jak to jest? Czyżby tak jak u Nas? Że ludzie na wyjazdach czują się swobodniej, bo sąsiad nie widzi? Nie byłem na turnieju PP u nas, więc nie wiem jak to wyglądało z tym dopingowaniem przez bielszaczan, a moja opinia na początku wypowiedzi pochodzi z zasłyszanych wiadomości.
szer
Sun, 16 Dec 2007 - 16:10
Hmmm na PP bielscy kibice byli wspaniali musze powiedzieć :). Przyszło do środkowego sektora 2 czy 3 gości i zaczeli kibicować Dąbrowie... Stworzyli ciekawe widowisko :)
Zibar
Mon, 17 Dec 2007 - 08:37
CYTAT(Kamil_ @ nie, 16 gru 2007 - 15:59)

Przejrzałem bielskie forum z grubsza i mam takie spostrzeżenie. Z tego co wyczytałem to u nich z kibicowaniem na siatkówce nie jest najlepiej, nie mają fan klubu, zorganizowanego dopingu. Więc pewnie ich zakrzyczymy.
No to masz nieistniejący KK Bielska
szer
Mon, 17 Dec 2007 - 08:48
Dosyć aktywny ten nieistniejący klub kibica

. Hehe ale nie o to chodzi by wyśmiać kolegę

. Każdy się mógł pomylić czy coś takiego. Pozatym każdy może napisać co chce w internecie :). Może dla nich samych nie jest to jakiś klub kibica tylko kilka osób bawiących się... Hehe :)
Damian-Bielsko
Mon, 17 Dec 2007 - 11:42
CYTAT(Zibar @ pon, 17 gru 2007 - 08:37)

No to masz nieistniejący KK Bielska

Hej wszystkim. Dokładnie to własnie jest nasz KK.Zdjęcie pochodzi akurat z sobotniego spotkania z Piłą na wyjeździe gdzie było nas ok 40 osób ale nasz klub liczy oficjalnie ponad 50 osób a kibicuje nawet do 100.Tak wiec zapraszamy do nas na meczyk i mam nadzieje ze razem stworzymy wspaniałą atmosferę.
Pozdrowienia dla kibiców z Dąbrowy i do zobaczenia w BB
Kamil_
Mon, 17 Dec 2007 - 15:35
no to przepraszam kibiców z Bielska, innego forum używacie czy jak?

Również mam nadzieję że stworzymy wspaniałe widowisko w sobote :)
Piotrekdg
Mon, 17 Dec 2007 - 16:17
Jutro na spotkaniu ,będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy na oprawę do Bielska.Za pieniądze ,które uda nam sie zebrac zakupimy niezbędne materiały które pozwolą nam w przygotować czegos ciekawego. Chciałem tutaj przypomniec ze 104zł ktore zebralismy tydzien temu sie nierozpłyneły, one dalej są ale jezeli chcemy pokazac sie Bielsku Białej z dobrej strony potrzebna jest większa gotówka!
Szewiec
Tue, 18 Dec 2007 - 21:41
Ja mam taką propozycję... Pamiętacie jak przyjechali do nas kibice z Kalisza... Mocne wejście mieli.... Może my zrobimy coś takiego w Bielsku? Bębny, i krzyk na całe gardło:
Jesteśmy wszędzie tam
Gdzie nasza DĄBROWA gra
lalalala
lalalala:D
co wy na to?
pozdr
szer
Tue, 18 Dec 2007 - 22:01
Propozycję? Ja myślałem, że to będzie nasz obowiązek
Kamil_
Tue, 18 Dec 2007 - 22:15
dokładnie tak jak mówi szer :) Ciekawe co to za flage/baner przygotowuje Goły ;>
szer
Tue, 18 Dec 2007 - 22:25
Nie ważne jaką, ważne, że bo tak z pustymi rękoma

.
Ważne, by zarząd klubu tj. Pan Karlik dotrzymał obietnicy i byśmy dostali osprzętowanie tj. flagi i te koszulki... :). Sami też musimy coś zrobić, tylko musimy dobrze przemyśleć co to będzie... Wierze tutaj w talent graficzny koleżanki, która się podejmie tego wyzwania xD...
To spotykamy się w sobote i do Bielska :). Pokażmy na co nas stać! Że umiemy kibicować, zarzyjmy to złe wrażenie, gdy ostatnio u nas kibice z Bielska byli...
Sebejszyn
Tue, 18 Dec 2007 - 22:46
Szykuje sie wspanialy meczyk i jeszcze wspanialszy doping :) Wierze w kolezanke

Pokazmy na co nas stac
Goły
Tue, 18 Dec 2007 - 23:43
To my ,fani z Dabrowy , za nasz klub wyjątkowy , za klub ! za MKS ! pójdziemy aż po życia kres x 2
Te słowa mają być przez wszystkich znane perfekt !!!!!!!!!!!!
siikor
Tue, 18 Dec 2007 - 23:53
Transparent będzie odpowiedni do sytuacji

niespodzianka.. co do koleżanki to wierzymy wszyscy że da radę i zrobi to Pięknie

tak jak pisze Goły te słowa zna każdy i oprócz tego nauczymy się jeszcze jednej piosenki w drodze na mecz.. albo na zbiórce, która również powinna znaleść się w śpiewniku fanów Dąbrowy.. a co do powitania naszych dziewczyn i kibiców w Bielsku - myślę że jeśli zaśpiewamy to co napisał Goły to będzie dobrze.. a jak wszystko wyjdzie dowiemy się w sobotę :)
!!WSZYSCY NA MECZ!! WSZYSCY NA BIAŁO!!Z kibicowskim pozdrowieniem!
wezu_91
Wed, 19 Dec 2007 - 16:00
Goły, nie żebym podważał Twój autorytet, czy coś w tym stylu, ale uważam że lepiej brzmi 'za KLUB NASZ..." a nie "za NASZ KLUB..." Ale to tylko taka moja uwaga, nie wiem co Ty o tym myślisz.
Co do tego malowania, Goły najlepiej się odezwij do tej koleżanki, bo mi dzisiaj mówiła, że w piątek nei ma czasu i jakby coś to albo jutro, albo w sobotę rano. Najlepiej się do niej odezwij i wszystko sobie uzgodnicie

.
pozdrawiam
Zibar
Thu, 20 Dec 2007 - 12:05
Wiadomości dot. wyjazdu są nastepujące:
1. Mamy jeszcze 3 miejsca - chętnych na nie prosimy o kontakt z Endriu
2. Na mecz niestety nie dostalismy, żadnych wejściówk. Kupujemy bilety w cenie 12 i 8 zł.
2a. Prosimy przygotować odliczoną gotówke, bo zbieramy w autobusie i wchodzimy grupą, zgodnie z lista zapisanych, która jutro będzie przefaksowana go Bielska.
3. Mamy przygotowany sektor na trybunach.
4.Prosimy o zabranie dokumentu tożsamośći, który będzie wymagany przy wejściu na mecz.
5. Nie zapomnijcie o oświadczeniach dla nieletnich
Powiadomcie pozostałe osoby, które jadą a nie mają dostepu do internetu.
Goły
Thu, 20 Dec 2007 - 12:28
Jeżeli uzbiera sie cos ponad te 52 miejsca ?Przeciez dzisiaj i jutro zgodnie z plakatem prowadzone sa dodatkowe zapisy ! Mysle że na takie wyjazdy nie powinna byc najwazniejsza liczba miejsc w autokarze tylko liczba osób na sektorze ...
Zibar
Thu, 20 Dec 2007 - 13:37
Patrz pkt 2a. lista wysłana faksem + to co było na potkaniu o busach
Prosty
Thu, 20 Dec 2007 - 14:48
CYTAT(Zibar @ czw, 20 gru 2007 - 12:05)

[...]
5. Nie zapomnijcie o oświadczeniach dla nieletnich
[...]
jaka ma byc tresc na oswiadczeniu wypisana przez matke ?
O ktorej jest spotkanie przed hala ?
Kamil_
Thu, 20 Dec 2007 - 14:51
Jaka treść? No że zezwala synowi/córce XYZ na wyjazd na mecz do Bielska, i ewentualnie dopisek że odpowiedzialność bierze na siebie, treść jest drugorzędna, najważniejszy jest podpis i to że pozwala

A co do godziny, to z tego co pamiętam to 15.30.
Pozdrawiam :)
Piotrekdg
Thu, 20 Dec 2007 - 14:53
Oświadczenie np 21.122007 Dąbrowa G.
tresc oswiadczenia to np. Wyrażam zgodę na udział mojego dziecka....(imię i nazwisko)na wyjazd do Bielksa Białej na mecz siatkówki i odpowiadam za jego zachowanie

:P
podpis rodzica
szer
Thu, 20 Dec 2007 - 15:47
Spotkanie godzina 15.30 pod halą, a wyjazd 16.00
filip13
Thu, 20 Dec 2007 - 20:39
a jakie wasze typy na ten mecz???
jak dla mnie przy dużym szczęściu(i przy waszym dopingu) 3-1,
neodg
Thu, 20 Dec 2007 - 20:53
Mam dwa typy jeden jako wielki optymista i fan stawiam na wynik taki jak z Wisłą Kraków....3:2 dla nas i super prezent na święta a drugi jako realista 3:0 dla BKS'u no może uda się seta urwać.
Bartek90
Thu, 20 Dec 2007 - 21:01
Mysle ze jak zdobedziemy w Bielsku 1 punkt to bedzie sukces. I ja wierze w to ze damy rade chodziaz tyle zdzialac :)
micael
Thu, 20 Dec 2007 - 21:11
wynik nie jest wazny jestesmy skazani na pozarcie w tym meczu wazne zebysmy sie pokazali jak dabrowa potrafi sie bawic no i powalczyc by sie przydalo . . . lecz kazdy dobbrze wie ze jezeli bedzie 3:1 dla BKS-u to bedzie dobrze . . . co nie oznacza ze 3:2 dla nas by mnie nie ucieszyło :) ogladalem mecz w srode BKS-u w pucharze CEV grali z jakimś rumuńskim zespołem naszpikowanym gwiazdami z innych krajów w tym z Kuby. . . poradzili sobie pokonali go 4:1 (3:1 - wygrana dzieki złotemu setowi który jest rozgrywany do 15 pkt) . . . pokazali dobra doswiadczona siatkowke. . .i sa bardzo dobrym zespołem na Europejskim poziomie. . . a co do kibicow to maja tez ekipe okolo 50 osobowa KK, naliczylem tez ok.6 bebnow roznej wielkosci ale to nie znaczy ze nie da sie ich przebic :) pokazemu co potrafimy w sobote do zobaczenia
Zibar
Thu, 20 Dec 2007 - 21:17
No będzie ciężej niż myślimy
CYTAT
Wspieramy naszą drużynę - wyjazd do Bielska
2007-12-20 21:00:00
Pierwszy raz w tym sezonie nasza drużyna zagra na wyjeździe przy wsparciu swoich kibiców, a wsparcie to będzie niezwykle potrzebne. Po pierwsze faworyta tego spotkania nie trzeba nikomu przedstawiać, a po drugie trener Wiesław Popik ma problem ze skompletowaniem składu.
W nadchodzącym pojedynku zagrają ze sobą drużyny, które walczą o odmienne cele. BKS Aluprof Bielsko-Biała mierzy w tytuł mistrzowski i w tym sezonie jeszcze nie przegrał spotkania a ostatnia wygrana z Farmutilem budzi respekt, natomiast MKS Dąbrowa Górnicza jako cel na ten sezon ma utrzymać się w Lidze Siatkówki Kobiet i ma na swym koncie jedno zwycięstwo w ostatnim pojedynku z Gedanią Gdańsk, okupione jednak pewnymi startami.
Po dzisiejszym treningu trener w rozmowie z nami podziękował dąbrowskim sympatykom za doping na ostatnim meczu i poprosił o podobny w czasie nadchodzącego spotkania, gdyż problemy zdrowotne nie ominęły dąbrowskiej drużyny. Dwie zawodniczki nie uczestniczyły w regularnych zajęciach z powodu wysokiej temperatury, ale poważniejszy problem jest z naszymi rozgrywającymi, gdyż jedna z nich nabawiła się poważnej kontuzji i występ w Bielsku stanął pod znakiem zapytania.
W dotychczasowych kontaktach z zespołem BKS-u w ramach przygotowań do ligi i w rozgrywkach Pucharu Polski dąbrowianki starły się pięciokrotnie, ale w żadnym z tych spotkań nie udało się im zwyciężyć.
Planowany wyjazd kibiców do Bielska na mecz piątej kolejki LSK.
Zbiórka przed halą Centrum sobota godz. 15.30 , wyjazd godz. 16.00
Mamy do dyspozycji autokar, który pomieści 52 osoby. Osoby niepełnoletnie zapisane na wyjazd prosimy o dostarczenie oświadczeń. Wracamy również przed halę.
Bilety na mecz w cenie:
12 zł - normalny
8 zł - ulgowy.
Źródło: (ZA)-informacja własna.
tak, że musimy się zmobilizować i kulturalnym, ale głośnym dopingiem pomóc dziewczynom, żeby nie były osamotnione w walce nie tylko z rywalkami ale i z własnym zdrowiem.
Kamil_
Thu, 20 Dec 2007 - 22:11
dokładnie. pamiętajmy, jedziemy się tam przy okazji wspierania dziewczyn pobawić. Pokażmy w Bielsku że wiemy co to kibicowanie na wysokim poziomie. By móc z dumą zaśpiewać: "Tak się bawi, tak się bawi, Dąbrowa!" :)
filip13
Fri, 21 Dec 2007 - 11:36
ciekawe, jak zareagują na nasz doping
Piotrekdg
Fri, 21 Dec 2007 - 12:04
A jak mają zareagować??
szer
Fri, 21 Dec 2007 - 14:28
Hyh dziwne teksty piszesz filip.... Doping jak to doping... Nie powali Bielszczan, ani naszych dziewczyn. Nasze dziewczyny będą miały wsparcie w nas, a w Bielsku zrobimy z tamtejszym KK ciekawe widowisko :)
Goły
Fri, 21 Dec 2007 - 14:42
co to wogóle za farmazony ? będzie dobrze jak przegramy 3-1 , doping nie powali tych i tamtych

Ludzie jedziemy tam po to , żeby dziewczyny uwierzyły w siebie i szły za ciosem i jak nie bedziecie spiewac tylko mruczeć ( nie mówie tylko o was) to doping napewno nie powali !
śpiewamy na maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piotrekdg
Fri, 21 Dec 2007 - 15:05
To jest nasz najbliższy wyjazd i pewnie jedyny w tym sezonie, na który wybierzemy sie w dobrej liczbie!dlatego też podczas tego meczu musimy zaprezentować sie jak najlepiej!!Nie ma obijania się nawet jezeli dziewczyny,będą przegrywały sety do 7!!Zdzieramy gardła i dajemy z siebie wszyskto!Nadchodzą święta wiec kazdy sobie odpocznie jak pozdziera gardła przez 1,5godzinki:))
Kamil_
Fri, 21 Dec 2007 - 15:57
tylko 1,5? A nie śpiewamy przed, i po meczu?

Jak śpiewamy to już naprawdę na całego, zawsze i wszędzie :) Od wyjścia do wejścia do autokaru :)
micael
Sat, 22 Dec 2007 - 12:09
Przydało by sie tez zaspiewac ze wzgledow atmosfery lepszej a takze z tego wzgledu jak pokazali sie kibice Bielska u nas na Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta czy w Pucharze Polski :
BKS też, BKS też przyjacielem Dąbrowy jest !!
siikor
Sat, 22 Dec 2007 - 12:12
CYTAT(micael @ sob, 22 gru 2007 - 12:09)

Przydało by sie tez zaspiewac ze wzgledow atmosfery lepszej a takze z tego wzgledu jak pokazali sie kibice Bielska u nas na Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta czy w Pucharze Polski :
BKS też, BKS też przyjacielem Dąbrowy jest !!
Z takim dopingiem poczekamy, nic nie ustalamy! Wszystko zależy od tego jak będzie wyglądała atmosfera na tym meczu. To oczywiste ( przynajmniej dla kibiców Zagłębia Sosnowiec, patrz: piłka nożna) że BKS Bielsko to zgoda i zawsze panuje między nami miła atmosfera, więc powinno być na tyle dobrze abyśmy mogli coś takiego zaśpiewać.
Z kibicowskim pozdrowieniem!
:)
Sat, 22 Dec 2007 - 15:38
CYTAT
siatka.org
Przed wyjazdem do Bielska w Dąbrowie nie jest wesoło
Dąbrowianki czeka kolejny wyjazd. Zagrają w Bielsku-Białej w meczu piątej kolejki LSK z miejscowym BKS Aluprof. Trener Wiesław Popik zapowiadał, że jego podopieczne pokażą się z dobrej strony. Czy dotrzyma słowa? Będzie to trudne, gdyż ma obecnie w zespole „szpital”.
Pierwszy raz w tym sezonie MKS zagra na wyjeździe przy wsparciu swoich kibiców, a wsparcie to będzie niezwykle potrzebne. Po pierwsze faworyta tego spotkania nie trzeba nikomu przedstawiać, a po drugie trener Wiesław Popik ma problem ze skompletowaniem składu. W nadchodzącym pojedynku zagrają ze sobą drużyny, które walczą o odmienne cele. BKS Aluprof Bielsko-Biała mierzy w tytuł mistrzowski i w tym sezonie jeszcze nie przegrał spotkania a ostatnia wygrana z Farmutilem Piła budzi respekt, natomiast MKS Dąbrowa Górnicza jako cel na ten sezon ma utrzymać się w Lidze Siatkówki Kobiet i ma na swym koncie jedno zwycięstwo w ostatnim pojedynku z Gedanią Gdańsk, okupione jednak pewnymi startami.
Po dzisiejszym treningu trener podziękował dąbrowskim sympatykom za doping w ostatnim meczu i poprosił o podobny w czasie nadchodzącego spotkania, ponieważ będzie on niezbędny. Problemy zdrowotne nie ominęły dąbrowskiej drużyny. Dwie zawodniczki nie uczestniczyły w regularnych zajęciach z powodu wysokiej temperatury, ale poważniejszy problem jest z rozgrywającymi, gdyż jedna z nich nabawiła się poważnej kontuzji i jej występ w Bielsku stanął pod znakiem zapytania.
- "Nasz cel to przyjechać i pokazać, że umiemy grać siatkówkę. Wiadomo kto jest faworytem tego meczu, a nam akurat jakoś nie wychodzą spotkania z ligowymi potentatami" - powiedział dla portalu SportoweBeskidy.pl trener Wiesław Popik. - "Zdarzało się, że dziewczyny przegrywały mecz już w szatni. Mam nadzieję, że jutro będzie inaczej, a pięciosetową potyczkę wziąłbym dziś w ciemno."
W dotychczasowych kontaktach z zespołem BKS-u w ramach przygotowań do ligi dąbrowianki starły się pięciokrotnie, ale w żadnym z tych spotkań nie udało się im zwyciężyć. Jedynie podczas turnieju o Puchar Prezydenta Dąbrowy Górniczej urwały popularnym „Stalówkom’ jednego seta. Jak zaprezentują się siatkarki MKS-u w najbliższą sobotę? Ich kibice przekonają się o tym wkrótce.
:)
Sat, 22 Dec 2007 - 18:50
alez pogrom 2:0 25:14 25:18 6:0...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.