filip13
Sat, 22 Dec 2007 - 19:12
no i koniec.... 3:0no i koniec... 3:0
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 20:53
Może i 3:0 w Bielsku, ale nasz doping był....hehe wspaniały xD. Se trochu gardło zdarłem xD
Kamil_
Sat, 22 Dec 2007 - 20:56
szkoda przegranej, no ale wyjazd udany :) Nie ma to jak: "Weeesoołych Świąaat"
Michael
Sat, 22 Dec 2007 - 21:03
Doping elegancki, ale zawsze moze byc lepiej. Kto nie byl niech zaluje!!
Kamil_
Sat, 22 Dec 2007 - 21:06
Ktoś kręcił filmiki także fajnie by było jakby wrzucił na neta :)
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 21:07
Gardła chyba zdarte mamy :). I racja, kogo nie było niech żałuje!
I wszyscy razem "weeeesołych świąąąt, weeeesołych świąąąt, wesołych, wesołych, wesołych świąt" ;d
Aha i teraz tylko czekać na fotki robione naszej ekipie xD. Chyba Endriu takowe robił :)
Kamil_
Sat, 22 Dec 2007 - 21:12
racja Endriu robił, ale taka baloniada czy konfetti to świetnie wygląda na filmikach, nie proporcjonalnie lepiej niż na zdjęciach, ale i tymi nie pogardzę

Trzeba czekać aż będą na stronie MKS'u
PS. Hala mi się wcale nie podobała, i to nagłośnienie, u nas jest za głośno, a tu?
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 21:14
Ta hala to jakaś studnia

Źle się oglądało, bo to jakieś filary tutaj stały.... Miejsca na samej górze, no ale spoko xD... I tak pokazaliśmy co potrafimy :). I frekwencji w tym BB to zbytnio dużej nie mieli :). Wiele pustych miejsc było
neodg
Sat, 22 Dec 2007 - 21:20
Nie no było super chyba dłużej się zadomowię w klubie kibica, szkoda tego wyniku ale dopingowanie szło całkiem nieźle:)
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 21:24
CYTAT(neodg @ sob, 22 gru 2007 - 21:20)

[...] chyba dłużej się zadomowię w klubie kibica[...]
Nie ma to tamto, w KK się jest do końca ;p. Nie ma już odwrotu ;d
Michael
Sat, 22 Dec 2007 - 21:36
Hala beznadziejna, nie dosc, ze filary, mala ilosc miejsc bo zaledwie 1000. A pozatym z jednej strony trybun nie widac juz drugiej, tragedia.
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 21:39
No cóż :). My się możemy cieszyć, że mamy jedną z najlepszych hal w lidze :)...
Hala kijowa, ale za to jaki zespół mają :). Jeden z pretendentów do mistrzostwa....
andy
Sat, 22 Dec 2007 - 21:43
ano tak nasza hala niczego sobie w porownaniu do bielskiej :)) meczy mógł być troche lepszy ale doping super, gardło siada :))
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 21:45
Gardło siada, aż sobie przypominam play-offy w Krakowie
Piotrekdg
Sat, 22 Dec 2007 - 21:54
Jeżeli chodzi o hale to macie racje że jest do kitu:P Nasz doping dobry w niektórych momentach nawet bardzo dobry!Gdyby osoby,które siedziały po boku zszedły obok Gołego to jeszcze byłoby głosniej!Nagłośnienie na hali tragedia(pod względem puszczanych decybeli)niekiedy myślałem,że pękną mi bębenki:P Frekwencja słaba,ale nie mozna było sie spodziewać tłumów skoro drużyna gra z beniaminkiem.Kibice Bksu coś tam krzyczeli,ale ledwo co ich słyszałem bo oczywiście nasz "Fanatyczny" doping ich zagłuszał:)Oprawa jak na pierwszy raz może być.Z tego co słyszałem wykonanie chłopakom tego transu "Dąbrowianie" i Mksu na kartonach zajęło prawie 10godz,dlatego szacunek dla nich za poświęcony czas!Można było się spodziewać szybkeigo meczu i tak się stało.Dużo błędów po stronie MKSu ,ale także kilka przebłysków chociażby przy prowadzeniu 3:0.Żałuje,że mecz nie transmitowała żadna stacja. Dziękówka z mojej strony dla tych którzy byli i wspierali dziewczyny.
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 21:58
Hmmm troche było takich miejsc gdzie byliśmy wogóle cicho :|... Z boku to między innymi ja siedziałem, a raczej stałem, ale było tam naprawde głośno

. Bielszczan słyszałem żadko ;P. Co do gry dziewczyn... Cóż bardzo dużo błedów... Chyba już przegrały w szatni co bardzo smuci
Prosty
Sat, 22 Dec 2007 - 21:59
Dąbrowa ale ale
Weeesołych świąt, wesoołych świąt

Koniec 3 setu i koniec meczu to gardlo juz mi calkiem wysiadlo :) Ciekawe kto poprowadzi doping za tydzień ...
Co do meczu, porażka była oczywista, ale 2 set był wyrównany :) bardzo zdenerwowala mnie piłka oddana za darmo na koniec boiska i nasze stracenie punktu ... albo dwie dziewczyny biegły do piłki i czasem to odbicie wychodziło tragicznie, albo zdjęte piłki do przyjęcia.
Dzięki za wyjazd
filip13
Sat, 22 Dec 2007 - 22:11
jak tak opowiadacie to żałuje ze mnie tam nie bylo
szer
Sat, 22 Dec 2007 - 22:13
No i żałuj, żałuj :). Mecz się zakończył, a my jeszcze z 20 minut dalej się darliśmy :). "Tak się bawi, tak się bawi DĄBROWA!"
Wielkie dzięki wszystkim za wyjazd wspólny :). Kolejny przystanek Hala Centrum :)
Prosty
Sat, 22 Dec 2007 - 22:22
jak ktos ma fotki i filmiki to podawac adresy, bo chetnie obejrze :)
neodg
Sat, 22 Dec 2007 - 23:03
Co do meczu to niestety widać brak ogrania, dziewczyny wyraźnie są zestresowane grając z lepszym rywalem. Kompletnie nie funkcjonował dziś blok (prócz paru wyjątków) a większość ataków była poprostu źle wyprowadzona, nie wiem może myślały już o świętach. Pozatym takie małe spostrzeżenie kibicując i krzycząc umyka wiele fragmentów meczu..ale warto:) Szkoda że dziewczyny nie podeszły po meczu pod nas...ale pewnie były zbyt zmęczone, wyczerpane i w nie najlepszych humorach. Tak czy inaczej gratulacje i do zobaczenia w sobotę....yyy zebranie KK jest w czwartek o 17? Tak? Wobec tego do czwartku:)
PS. widzę że jest przyklejony temat z tabelami rozgrywek, mała uwaga dlaczego są tam wszystkie tabele tzn. koszykówka, piłka nożna skoro temat jest siatkarski? Chętnie zajmę się robieniem na bieżąco tabeli coś na ten kształt.

Dzięki temu nie trzeba będzie klikać tylko od razu będzie cała tabela.
Kamil_
Sat, 22 Dec 2007 - 23:24
trochę rozmywamy temat neodg, ale w tabeli musi być koniecznie umieszczona też liczba meczów...
Sebejszyn
Sat, 22 Dec 2007 - 23:27
Wyjazd fajny. Szkoda ze nas tak posadzili. Nasz doping w porownaniu z BKS wypadl duzo lepiej. Malo co bylo ich slychac, a zeby nie krzyczec zagluszali bebnami/werblami co bylo dosyc tanie

Ogolnie fajny mecz choc stac nasze dziewczyny na wiecej
szer
Sun, 23 Dec 2007 - 08:38
Piotrekdg
Sun, 23 Dec 2007 - 10:09
http://video.google.pl/videoplay?docid=-65...28040&hl=plMod:
Można wklejać filmiki bezpośrednio na forum
Link do instrukcji -> TUTAJ
Prosty
Sun, 23 Dec 2007 - 11:03
:)
Sun, 23 Dec 2007 - 11:45
no no z tego co czytam i widze to KK odwala kawal dobrej roboty

tak dalej a powoli KK wyrabia juz sobie marke w LSK
szer
Sun, 23 Dec 2007 - 12:04
Czy ja wiem czy roboty? :> Dla nas to zabawa :). Nawet świetna zabawa :). Oby taka była teraz już zawsze :). Jak zabawa w sobote będzie super to powiem tacie by nakręcił nam filmik :)
neodg
Sun, 23 Dec 2007 - 17:00
Tak czytałem wypowiedzi naszych zawodniczek po meczu szukając jakiegoś podziękowania za to że byliśmy z nimi w Bielsku no ale się nie doszukałem. Szkoda nie liczyłem na zbyt wiele wystarczyło by skromne..dziękuje.
szer
Sun, 23 Dec 2007 - 17:04
Hmmm dziewczyny raczej są nam wdzięczne za to, że byliśmy, więc nie wiem po co doszukiwać się takiego czegoś :|... Raczej nie będą co wypowiedź dla prasy dziękować kibicom za to, żę byli...
Bocian
Sun, 23 Dec 2007 - 17:53
CYTAT(szer @ nie, 23 gru 2007 - 12:04)

Czy ja wiem czy roboty? :> Dla nas to zabawa :). Nawet świetna zabawa :). Oby taka była teraz już zawsze :). Jak zabawa w sobote będzie super to powiem tacie by nakręcił nam filmik :)
Oprócz dopingu i podnoszenia juz gotowej oprawy jest jeszcze jej przygotowanie co zdecydowanie można nazwać "pracą".
Zibar
Sun, 23 Dec 2007 - 18:05
Podsumowująć wyjazd do Bielska, chciałem podziękować za ekstra zdyscyplinowanie.
Nikt się nie spóźnił, zbiórka pieniędzy za przejazd i na bilety poszła sprawnie,
w imieniu swoim i endriu wszystkim bardzo dziękuję
Oby tak dalej... to pokusimy się o wyjazd dalej, niż do Bielska :)
Wszystkim kibicom, życzę Wesołych Świąt, a szczęśliwego Nowego Roku będziemy sobie życzyć na meczu ze Stalą.
PS
Nadmienię, zę w Bielsku poza przepychaniem samochodu

wszystko również poszło OK.
Miejscowy KK przywitał nas w hali. Dziękujemy i zapraszamy do hali Centrum.
Tak generalnie można zaśpiewać: i Bielsko też , naszym przyjacielem jest...
micael
Sun, 23 Dec 2007 - 19:31
gdzie i kiedy znajdziemy zdjecia z Bielska i filmy. . . nie chodzi mi na youtubie np. najlepiej wrzucic wszystko na jakis serwer spakowane najlepiej.
Goły
Sun, 23 Dec 2007 - 19:32
Nastepny wyjazd do Bydgoszczy !! od meczu ze Stalą mozna juz robić zapisy , wtedy przez tak dlugi okres czasu info o wyjezdzie dotrze do kazdego ! a jeśli chodzi o pozdrawianie to pomimo tego że Bielsko to przyjaciel pozdrawiania nie ma ...ystalone jest odgórnie , BKS Aluprof to jakis dziwny twór , gdyby to była dawna Stal to owszem .
Szewiec
Sun, 23 Dec 2007 - 22:41
Z tego co widać, to całkiem nieźle nam ten doping wyszedł

Oby tak dalej panowie
andy
Sun, 23 Dec 2007 - 23:00
niezle niezle bylo w Bielsku. A propo to gdzie mozna sie na dluzej zapisac do kk?? bo nie zapisany jestem :)
szer
Sun, 23 Dec 2007 - 23:07
Myślę, że na zebraniu :). W czwartek o 17.00 jest :)
Zibar
Tue, 04 Mar 2008 - 07:19
Odświeżam temat najbliższego meczu (wszyscy jakoś o Stali piszą) a tu przeciez jeszcze trzeba urwać punkty liderowi

... a co!
Farmutil mógł
.gif)
przed AZS-em i się po nich Białystok przejechał
Winiary przed Centrostalem
Muszynianka przed Mielcem
to prawem serii domagam się, aby i u nas coś takiego się przydarzyło
Dziewczyny do dzieła !
Kamil_
Tue, 04 Mar 2008 - 08:16
Przyszły może już do klubu informacje na temat przyjezdnych kibiców?
Goły
Tue, 04 Mar 2008 - 19:52
UWAGA !! UWAGA !! UWAGA !!
8 marca 2008 roku w Hali Widowiskowo Sportowej "Centrum" odbędzie się mecz Ligi Siatkówki Kobiet pomiędzy MKS Dąbrowa Górnicza a BKS Aluprof Bielsko-Biała . Od tego meczu dla siatkarek z Dąbrowy kończy się zabawa a zaczyna prawdziwa siatkówka -czyli walka o utrzymanie w krajowej elicie !! DLatego też na tym meczu musi być atmosfera , która sprawi ,że lider LSK będzie się bał wyjść na parkiet !! Klub Kibica serdecznie zaprasza na to spotkanie osoby , które chca swoim głośnym dopingiem pomóc siatkarkom w odniesieniu jak najlepszego wyniku... Namawiajmy kolegów,braci, siostry,wujków,szwagrów,ojców!Zapraszamy na sektor Klubu Kibica i zachęcamy do głośnego śpiewu ! Prosimy o założenie białych koszulek /bluz oraz o zabranie barw ! KAŻDY PRAWDZIWY DĄBROWIANIN , KTÓREMU CHOĆ TROCHE ZALEŻY NA SPORCIE W NASZYM MIEŚCIE MUSI TAM BYĆ !!!!!!!
I tak jak przed meczem z Białymstokiem ! Przesyłamy w formie łańcuszków na gg , wysyłamy maile , ustawiamy date spotkania na opisach gg,epulsach, naszych klasach itp !! MUSI NAS BYĆ JAK NAJWIĘCEJ !!
Zibar
Tue, 04 Mar 2008 - 21:36
I nie zapomnijcie przekazać, że w tym dni kobitki mają wjazd na mecz free

To powinno frekwencji również pomóc!
ario
Wed, 05 Mar 2008 - 08:50
Zrobiłem trailer na mecz:
http://www.youtube.com/watch?v=An06NRtQPwIMoże wydawać się słaby, bo pierwszy raz coś takiego robiłem
Zibar:
Pozwoliłem sobie wykorzystać w kalendarzu na stronie głownej.
Fajnie wyszło !!
endriu
Wed, 05 Mar 2008 - 09:55

pozdr...
ario
Wed, 05 Mar 2008 - 10:11
Można przyjść po plakaty na portiernię?
Lui
Wed, 05 Mar 2008 - 19:11
No ja dziś właśnie porozwieszałem z kolegą plakaty byliśmy w Gimnazjum nr. 1,3,4,5 i w Sportowej

i w żadnej nie było problemu z powieszeniem
szer
Wed, 05 Mar 2008 - 19:13
Noooo niezły rozmach... 3 na mydlicach, 1 w centrum, 4 na alejach, nieźle pozwiedzaliście miasto ^^
Ale dobrze, w szkołach chyba zawsze wezmą plakaty na mecz
Cliff86
Wed, 05 Mar 2008 - 20:46
CYTAT(Kamil_ @ wto, 04 mar 2008 - 08:16)

Przyszły może już do klubu informacje na temat przyjezdnych kibiców?
Przyjedziemy, przyjedziemy

Prawdopodobnie w liczbie ok. 50 osób.
RuFuS
Wed, 05 Mar 2008 - 22:42
Zapraszamy!!!
Przybywajcie:)
ploik
Wed, 05 Mar 2008 - 23:32
Przybywajcie:)powiadommy kolegow kolezanki ,znajomych ,rodzinki aby przybywali w sobote na hale kibicowac naszym dziewczyna.mam nadzieje ze doping tym razem niezawiedzie i powalczymy o kazda pilke.mała sugestia z mojej strony......jest to dzien kobiet wiec moze odspiewac 100 lat dla pań (grajacych i nietylko)ale to tylko moja sugestia i mysle ze chlopaki z KK i nietylko wiedza co zrobic.serdeczne pozdrowienia dla pana DJ.mamy nadzieje ze poderwie pan publicznoosc do glosnego dopingu.miejmy nadzieje ze bez wzgledu na wynik atmosfera w tym dniu (szczegolnym dla kobiet)bedzie wspaniala.serdecznie pozdrawiam kibicow z BB i mam nadzieje ze tym razem u nas bedziemy dobrze sie bawic.serdecznie ZAPRASZAMY!!!
Goły
Thu, 06 Mar 2008 - 00:39
Ciekawe ilu z Was pojawi się z nami w Mielcu .... bo podlizywać sie kazdemu KK ktory do nas przyjezdza i pisac jak ma wygladac doping umie każdy !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.