QUOTE(klocek)
QUOTE(olo)
QUOTE(grzegorz475)
http://www.dabrowa.friko.pl strona o Dąbrowie Górniczej. oglądajcie i wpisujcie się do księgi gości
Nie reklamuj się więcej. Bądź łaskaw docenić mój (nasz) cenny czas, którego nie mam zamiaru marnować na takie badziewie.
Czemu badziewie :?: :?: :?: Owszem w porownaniu do strony www.dabrowa.pl jest to strona uboga , ALE chłopak widac chce coś robić , interesuje sie miastem itp itd , a troche fotek tam jest.
Jak nie pasuje to nie wchodz 8)
Jest stare powiedzenie "dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane" Ktoś tu napisał że mu strona przypomina.... Mało że przypomina, jest niemal wiernym mirrorem tamtej. Tyle że takim który trochę przypomina zwierciadło wyszczyplające. Co znaczy, że strona jest uboga? Jest uboga, bo autor ją taką uczynił. I jeszcze się tym pochwalił. Jezeli robi witrynę i chce się nią pochwalić, to nie robi jej ubogiej. Robi ją bogatą, choćby to miały być bogate tylko trzy strony pełne fotek, a potem dopiero poszerza o kolejne działy tematyczne. W złym zwyczaju jest podanie linków, które jeszcze nie są podpięte. Czy robiąc stronę autor nie zapoznała się z układem obowiązkowych reklam. Otwieram Księgę Gości i nie widzę odnosnika. Podsumuję: Strona bez polotu, bez cienia własnego pomysłu. Czy pan Dróżdż pisze na swojej stronie o dyżurach aptek, podaje adresy szpitali czy gazowni? Nie. Dlaczego więc przynajmniej raz w tygodni zaglądamy na tę stronę. Jeżeli autor strony odpowie sobie na to pytanie zrozumie mój przekaz. Wchodzenie na drabinę najwygodniej zaczynać od pierwszego szczebla.
Jak nie pasuje to nie wchodz 8)
Oczywiście że nie będę wchodził, dopóki nie spotkam w tej rubryce informacji, że strona jest skończona, można tam zaglądać, a autor z pokorą prosi o opinie na temat swojego dzieła, bo jest śwadom, tegoż dzieła, niedoskonałości. Mnie internet nie służy już, li tylko, do zabawy, zaglądam tylko tam gdzie mogę znaleźć coś ciekawego, coś czego dotychczas nie znalazłem, i to coś musi pojawiać się szybko i nie może być zasłaniane reklamami. Czy ta strona wyróżnia się nowatorskim designem, czy ta strona wnosi jakieś nowe informacje, czy autor ma nam coś nowego do zaproponowania? Po trzykroć NIE. To, że coś posklejał i powklejał to jeszcze mało, żeby tracić czas na zaglądanie na jego stronę.
Życzę autorowi przedewszystkim cierpliwości i żeby znalazł sobie dużo czasu na serfowanie po sieci w poszukiwaniu pomysłów. W lesie tylko muchomory są dobrze widoczne.
pozdrawiam olo