KORTY ul. WOJSKA POLSKIEGO
Mon, 08 Jun 2009 - 19:38
Witam serdecznie wszystkich miłośników, amatorów i profesjonalistów gry w tenisa, chciałbym zaprosić państwa na nasze KORTY TENISOWE znajdujące sie w Dąbrowie Górniczej przy ul. Wojska Polskiego, koło szkoły muzycznej, korty sa w doskonałej lokacji i dobrym stanie technicznym, zapraszamy na indywidualne zajęcia z profesjonalnym, cenionym trenerem tenisa ziemnego, który nauczy, lub udoskonali grę każdego z państwa, więcej informacji znajdziecie państwo na naszej stronie internetowej: www.kortownia.pl, lub pod numerami telefonu 792082862 oraz 501219494.
PROMOCYJNE CENY WYNAJECIA KORTU DO GODZINY 15.00, TYLKO 10ZŁ !!!!!!!!!!!!
michaus
Fri, 12 Jun 2009 - 17:15
Polecam wszystkim, którzy mają ochotę zadbać o zdrowie i sylwetkę zajęcia Nordic Walking w Dąbrowie Górniczej.
Kijki do wypozyczenia na zajęcia w Karnecie są GRATIS.
Więcej informacji:
tel. 503 538 039
e-mail: kontakt@czasnaruch.pl
apsport
Tue, 16 Jun 2009 - 11:49
W dniach 27.28-06.2009 odbędzie się dwudniowy Puchar Lata na boisku ze sztuczną nawierzchnią w składach 4+1. Mecze będą się odbywać na zasadach futsalowych. Zakładana ilość drużyn max 16.
Więcej informacji na:
http://www.ap-sport.pl/ZAPRASZAMY
apsport
Wed, 17 Jun 2009 - 06:12
Przypominamy o ograniczonej liczbie miejsc.
apsport
Thu, 25 Jun 2009 - 16:58
Zapraszamy dzieci w wieku od 12-14 lat do udziału w Letniej Lidze PIłkarskiej. Rozgrywki są za darmo. organizowane przez UKS MYDLICE, ORAZ AP-SPORT. Proszę się kontaktować na numer telefonu 668-313-497. Zapraszamy zorganizowane drużyny z Dąbrowy i okolic.
kmieciu7
Mon, 20 Jul 2009 - 22:34
http://ks-uniazabkowice.futbolowo.pl/ks-un...owice/index.phpMOD
Link do tej strony już jest w odpowiednim temacie od dawna
Galway
Thu, 10 Sep 2009 - 13:25
Taniec irlandzki!
warsztaty taneczne
Zespół tańca irlandzkiego Galway bardzo serdecznie zaprasza na
warsztaty tańca irlandzkiego w Będzinie i Katowicach. Na naszej stronie w dziale
Warsztaty pojawiły się szczegóły dotyczące prowadzonych przez nas warsztatów stałych, zarówno w Będzinie jak i w Katowicach. Prosimy wszystkich chętnych o zapoznanie się z nimi. I do zobaczenia na warsztatach! :-)
Misaki
Wed, 14 Oct 2009 - 17:07
II Mistrzostwa Zagłębia Dąbrowskiego w piłce nożnej halowej gimnazjów.
KKKKamaz
Thu, 05 Nov 2009 - 15:37
Zapraszam wszystkich na stronke
http://www.mks-dabrowa.pl i przypominam o zbiórce pieniędzy na klub kibica w czasie meczu z Zastalem.
apsport
Sun, 13 Dec 2009 - 07:25
Jeżeli wynajmujesz ze swoją drużyną halę, posiadasz dobrych zawodników, jesteś dobrym organizatorem i chcesz pograć w lidze halowej jakiej na Zagłębiu jeszcze nie było. Zadzwoń do Nas. Stwórzmy razem ciekawą ligę. Więcej szczegółów wkrótce. Informacje można uzyskać poprzez email marcin.wojarski@ap-sport.pl.
iwan.pierwszy
Wed, 30 Dec 2009 - 12:14
CYTAT(kmieciu7 @ pon, 20 lip 2009 - 22:34)

jakies forum by sie przydało
marcin.p
Wed, 30 Dec 2009 - 13:08
I trochę historii. W końcu w połowie lat 90-tych by byliśmy lokalną "potęgą" w piłce juniorskiej. Oj piękne to były czasy...
iwan.pierwszy
Wed, 30 Dec 2009 - 13:15
możesz kolego coś więcej napisać na ten temat? może jakieś wyniki?
marcin.p
Wed, 30 Dec 2009 - 15:51
1993 - mistrzostwo podokręgu Sosnowiec i drugie miejsce w makroregionie (o ile dobrze pamiętam to finał przegraliśmy z GKS-em Katowice)
1994, 1995 - drugie miejsce w grupie, czyli miejsce 3-4 w podokręgu Sosnowiec, choć co do roku 94 moge sie mylić
1996 - mistrzostwo podokręu sosnowieckiego i 3-4 miesce w makroregionie, przegralismy półfinał z poźniejszym triumfatorem tych rozgrywek Górnikiem Zabrze.
Te sukcesy to zasługa przede wszystkim najlepszego trenera, na kórego ten klub mógł trafic czyli Pana Tadeusza Marusaka. Wielki szacun za to co z nami oiagnął!
SWIM-FIT
Sat, 02 Jan 2010 - 21:01
www.swimfit.pl
Zajęcia fitness, nauki pływania, gimnastyki korekcyjnej i animacji urodzinowych to aktualne propozycje Naszego CENTRUM AKTYWNOŚCI RUCHOWEJ „SWIM-FIT” w Sosnowcu.
Swoją działalność rozpoczynamy od stycznia 2010 roku. Naszą ofertę kierujemy do aktywnych kobiet i mężczyzn w przedziale wiekowym 18 -100 lat, dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, uczniów szkół średnich i studentów, kobiet, matek, a nawet babć… właściwie wszystkich, którzy poszukują niedrogiej oferty zajęć sportowo-rekreacyjnych, realizowanych w formie muzyczno-ruchowej na zajęciach fitness, lekcji pływania czy zajęciach gimnastyki korekcyjnej
Zibar
Thu, 08 Jul 2010 - 13:26
Zapraszam do obejrzenia kilku filmików/relacji z imprez sportowo-rekreacyjnych z ostatnich dni
http://www.sportowa.dabrowa.pl oraz najnowszych informacji w pozostałych newsachjak i ankiety dotyczącej naszych nowych siatkarek
staryhangar
Fri, 17 Sep 2010 - 16:13
DRUGIE ZAWODY O PUCHAR PIR SPORT
WRZESIEŃ NALEŻY DO MARKI CUBE! TO NIE MOŻE CIĘ OMINĄĆ!
Już niedługo zawody MTB!!!
Są to drugie zawody o puchar PIR SPORT. Czekają na ciebie atrakcyjne nagrody dla każdej grupy wiekowej!!!
Zapraszamy serdecznie już 26 września do Ośrodka Wypoczynkowego Czechowice
Głównym patronem imprezy jest sklep i serwis PIR SPORT w Gliwicach, ul. Toruńska 1.
www.pirsport.pl
Nie może cię zabraknąć!!!

rafal-squash
Sat, 25 Sep 2010 - 19:26
Zapraszamy do największego klubu squashowego w Zagłębiu!
PROFI SQUASH został stworzony dla ludzi - zarówno tych traktujących squasha "zawodowo" (osoby chcące się rozwijać poprzez treningi, grające regularnie w lidze i turniejach) jak i tych grających rekreacyjnie od czasu do czasu.
Ceny: od 28 zł za kort
Studenci i uczniowie od 22 zł (weekend i dni powszednie do godz. 16)
Przyjdź, sprawdź, zagraj!
Pomożemy, nauczymy podstaw, doradzimy!
PROFI SQUASH
ul. Jedności 10
41-208 Sosnowiec - Dańdówka
www.profisquash.pl
Zibar
Wed, 23 Mar 2011 - 07:25
KAMAZ
Wed, 31 Aug 2011 - 20:43
Orientuje się ktoś z was czy w jakiejś knajpce w DG będzie można obejrzeć walkę Adamka z Kliczką?
Mały77
Thu, 01 Sep 2011 - 06:28
CYTAT(KAMAZ @ śro, 31 sie 2011 - 20:43)

Orientuje się ktoś z was czy w jakiejś knajpce w DG będzie można obejrzeć walkę Adamka z Kliczką?
Wątpię, żeby ktoś się zdecydował na PPV - no chyba, że RTL.
Na pewno będzie można zobaczyć w Multikinie.
KAMAZ
Sun, 04 Sep 2011 - 22:31
40 zł to jakiś straszny wydatek jak na knajpę? Tym bardziej, że to może sporo osób sprowadzić.
aertedg
Mon, 05 Sep 2011 - 08:30
CYTAT(KAMAZ @ nie, 04 wrz 2011 - 22:31)

40 zł to jakiś straszny wydatek jak na knajpę? Tym bardziej, że to może sporo osób sprowadzić.
No raczej zainwestowanie 4 dych powinno się kilkakrotnie zwrócic tylko która knajpa na to wpadnie??
Mały77
Mon, 05 Sep 2011 - 16:34
CYTAT(aertedg @ pon, 05 wrz 2011 - 08:30)

CYTAT(KAMAZ @ nie, 04 wrz 2011 - 22:31)

No raczej zainwestowanie 4 dych powinno się kilkakrotnie zwrócic tylko która knajpa na to wpadnie??
Nie znam za bardzo umów jakie bary powinny mieć z Polsatem i czy w ogóle można transmisje PPV puszczać publicznie - może tak tylko może to nie kosztuje tyle samo jak dla osoby prywatnej. Bo jeżeli tyle samo to pewnie wszędzie będzie
motonita2002
Mon, 05 Sep 2011 - 21:33
CYTAT(Mały77 @ pon, 05 wrz 2011 - 16:34)

Nie znam za bardzo umów jakie bary powinny mieć z Polsatem i czy w ogóle można transmisje PPV puszczać publicznie - może tak tylko może to nie kosztuje tyle samo jak dla osoby prywatnej. Bo jeżeli tyle samo to pewnie wszędzie będzie

Cytując fragment regulaminu PPV Adamek - Kliczko na Cyfrowym Polsacie:
CYTAT
Pkt 14. Audycja może być wykorzystana przez Abonentów jedynie do własnego użytku osobistego na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Zakazane jest publiczne
udostępnianie Audycji w jakiejkolwiek formie lub inne wykorzystanie Audycji dla celów komercyjnych.
KAMAZ
Mon, 05 Sep 2011 - 22:47
Napisałem maila do Pubu Sportowego no i odpisali mi, że będzie tam można obejrzeć walkę. Jak ktoś będzie wiedział coś o innych knajpkach to niech napisze.
Mały77
Tue, 06 Sep 2011 - 06:41
CYTAT(KAMAZ @ pon, 05 wrz 2011 - 22:47)

Napisałem maila do Pubu Sportowego no i odpisali mi, że będzie tam można obejrzeć walkę. Jak ktoś będzie wiedział coś o innych knajpkach to niech napisze.
Będzie też tu: PUB ESTADIO, AL.ZWYCIESTWA 29
dampers
Wed, 18 Jan 2012 - 15:40
Witam, po kilkuletniej przerwie spowodowanej kontuzją kolana wracam do grania w noge na hali. Z tej racji chcę sobie sprawić porządne halówki. Trochę się pozmieniało przez te kilka lat i już się nie orientuję w temacie. Możecie mi polecić jakieś sprawdzone firmy, modele, sklepy? Dziękówka!
mały
Wed, 18 Jan 2012 - 17:41
Ja zawsze kupuję w Decathlonie. Chyba jest największy wybór, a ceny myślę że dość dobre. Co do modeli, to wszystko zależy jakim budżetem dysponujesz. Ale najlepiej przymierzyć kilka modeli i wybrać te które najlepiej leżą
gregol
Wed, 18 Jan 2012 - 17:56
Swojego czasu szukałem, wszystkie opinie mnie skierowały do jednej firmy. Mam i nie mogę złego słowa powiedzieć, więc..
TYLKO JOMA

Osobiście mam top flexy i złego słowa nie powiem.
lilo
Wed, 25 Jan 2012 - 16:12
Ja już drugi sezon grywam w halówkach Nike Tiempo Natural IV IC i są dalej jak nowe. Lekkie i się nie ślizgają. Widziałem, że w tym momencie sklep Sarafis ma je w promocji i są za 129 zł także na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał.
Kamil_
Sat, 28 Jan 2012 - 13:07
CYTAT(gregol @ śro, 18 sty 2012 - 17:56)

Swojego czasu szukałem, wszystkie opinie mnie skierowały do jednej firmy. Mam i nie mogę złego słowa powiedzieć, więc..
TYLKO JOMA
Osobiście mam top flexy i złego słowa nie powiem.
Dokładnie. Lepszych butów do halówki niż Jomy się nie znajdzie
BARES
Thu, 08 Mar 2012 - 07:43
CYTAT
Deichmann Cup po raz drugi - ruszają zapisy
Redakcja: Olgierd Górny
idabrowa.pl
Po zeszłorocznym sukcesie turnieju Deichmann Cup, również w tym roku, w Dąbrowie Górniczej odbędą się eliminacje do ogólnopolskiego finału.
Przed rokiem Eliminacje Dąbrowskie DEICHMANN MINIMISTRZOSTW EUROPY - czyli turnieju piłkarskiego dla dziewcząt i chłopców w wieku 7-11, przyciągnęły blisko 200 dzieci z naszego miasta i okolic. Poszczególne drużyny startujące w turnieju występowały w barwach reprezentacji piłkarskich państw europejskich. Organizatorzy zapewniali stroje a drużyny na kartach zgłoszeń określały w barwach jakiego kraju chcą występować.
Młodzi zawodnicy i zawodniczki rywalizowali przez 8 weekendów o zaszczytny tytuł MiniMistrzów Europy i wyjazd na Turniej Finałowy do Wrocławia Ubiegłorocznymi zwycięzcami dąbrowskiego turnieju były drużyny ANGLII w grupie młodszej i CHORWACJI w grupie starszej.
Tegoroczny Turniej również jest przeznaczony dla zawodników w wieku od 7 do 11 lat.
Wszystkie mecze będą rozgrywane na boisku przy ulicy Konopnickiej 29 (siedziba Centrum Sportu i Rekreacji ).
kwintosz
Sat, 10 Mar 2012 - 14:31
Witam,
zwracam się do was drodzy forumowicze z pytaniem, czy byliby chętni na spotkania w parę osób i rozgrywanie meczyków od czasu do czasu, na jednym np. z dąbrowskich orlików (o ile da radę się tam dopchać)??
Chętnie bym poporuszał się i pobiegał za piłką, a osoby w moim wieku nie są już do tego skłonne tak jak jeszcze 10 czy nawet 5 lat temu. Poza tym, prawda jest taka, że każdy ma inne obowiązki i ciżęko jest kogokolwiek namówić na coś, w związku z powyższym nie bardzo są takie okazje. Ciężko byłoby zebrać nawet 3-4 osoby.
Nie wiem, ile osób musielibyśmy zebrać 10-12? ale myślę że na forum chętni mogliby się znaleźć.
Byłby ktoś zainteresowany taką formą aktywności i dodatkowo forumowych spotkań (jedyne obostrzenie to wiek, co by nie biegać między dziećmi czyli>18lat)?
GoliATK
Sat, 10 Mar 2012 - 20:27
Faktycznie ciężko kogokolwiek znaleźć z kim można by pograć, ewentualnie są już komplety:/. Jak coś to ja się piszę. Ciężko z czasem ale coś się poradzi.
Zibar
Mon, 21 May 2012 - 10:05
micael
Mon, 21 May 2012 - 12:33
Jak zoorganizujecie jakiś wypad na orlik to piszcie tuu ;D mamy tyle orlików a nie ma z kim grać oO
Zibar
Mon, 10 Sep 2012 - 12:47
Martusia
Mon, 08 Oct 2012 - 10:28
Ośrodek Sportu i Rekreacji w Będzinie
oraz Nemo - Wodny Świat Dąbrowa Górnicza" Sp. z o.o.
zapraszają do rywalizacji i wspólnej zabawy podczas
II Amatorskich Mistrzostw Będzina w Bowlingu,
które odbędą się dnia 26.10.2012 r. o godzinie 17:00
w Kręgielni Nemo- Wodny Świat
przy Al. Róż 1 w Dąbrowie Górniczej.
Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe:
- nagroda główna - sprzęt elektroniczny ufundowany przez firmę PPHU AKAZ III Aniołek Łukasz
oraz karnet VIP ufundowany przez Termy Rzymskie w Czeladzi,
- za zajęcie II i III miejsca organizator przewiduje karnety VIP
ufundowane przez Termy Rzymskie w Czeladzi.
Poczęstunek tradycyjnie przygotuje „Kanion- Pizza” z Będzina.
Patronami medialnymi Turnieju są: „Kanał 99” oraz „Aktualności Będzińskie”.
Szczegółowych informacji udziela: Ośrodek Sportu i Rekreacji w Będzinie,
ul. Sportowa 4, Dział Organizacji Imprez, tel. 32 267 30 07 oraz Nemo- Wodny Świat, tel. 32 639 05 82 lub 639 05 67
Regulamin dostępny na stronie www.osir.bedzin.pl
Zibar
Wed, 06 Aug 2014 - 12:13
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.