Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie forumowiczów
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Info
Stron: 1, 2
:)
czy ktos potrafi zliczyc ktore to juz podejscie? wink.gif
pulsatilla1214
ano.... smile.gif

kilku przyrodniczo zakręconych już wspólnie deptało dąbrowskie bezdroża tropiac to i owo cool.gif

ostatnim hitem pigmeje na Pogorii IV laugh.gif
Hator
weekend 27-28 X lub nastepny weekend
ot co jakis termin
Maryhna
Mam 2 pytania:
1. czy kiedykolwiek odbywały się takie spotkania?
2. jeśli nie, to czy reflektujecie na taką formę integracji? tongue.gif
Prob bylo juz wiele tongue.gif

kot_mruczyslaw
to może po prostu na dniach dg w jakimś miejscu konkretnym...
taka baaardzo luźna propozycja...
Maryhna
i to jest jakiś pomysł ale... są minusy, na dniach DG będzie masa ludzi i nie będzie to raczej sprzyjało rozmowom i integracji biggrin.gif dlatego proponuję zrobić sondę i zapytać ilu byłoby chętnych, potem zorganizować miejsce w jakimś lokalu tongue.gif mogę się tego podjąć ale musiałabym znać przybliżoną liczbę chętnych tongue.gif

uśmieszek zrobisz ankietę w widocznym miejscu? tongue.gif no i mam nadzieję, że sam się pojawisz biggrin.gif

pozdrawiam
ario
CYTAT(Maryhna @ pon, 14 kwi 2008 - 23:23) *
reflektujecie na taką formę integracji? tongue.gif

why not? smile2.gif można się spotkać ;D
CYTAT(Maryhna @ pią, 09 maj 2008 - 14:44) *
uśmieszek zrobisz ankietę w widocznym miejscu? tongue.gif

ale jak mialaby wygladac - "czy przyjdziesz na spotkanie?" ? smile2.gif

To byloby calkiem anonimowe i mogloby sie wielu zglosic, a potem nie pojawic. Moze lepiej, zeby kazdy sam sie zadeklarowal i potem ewentualnie tlumaczyl tongue.gif

Chociaz ankieta tez by dostarczyla ciekawej odpowiedzi - ile osob nie jest tym wogole zainteresowanych. Tylko czy niezainteresowani wogole by zaglosowali
Maryhna
no to jak? zakładamy nowy temat bez ankiety? tylko huston mamy problem, bo jeśli nawet poznam datę to muszę rezerwować stoliki jakiś czas wcześniej, a jak mam rezerwować to muszę znać ilość chętnych i tak w koło macieju... biggrin.gif uśmieszek wymyśl coś biggrin.gif co było pierwsze jajko czy kura? ;p
Slyzaba
Pora, po 4 latach, na lekkie odświeżenie tematu. Jeśli ktoś z forumowiczów jest chętny na spotkanie (na pewno będzie Bathurst i ja smile2.gif) w dniu dzisiejszym, ok. 19 (przy bobrze) to serdecznie zapraszam.
Master
dokładnie o której ?
Bathurst
o 19:00 . Sylwek będzie pewnie +- 5 minut
Grzegorz-dg
Szkoda że ja pózno dziś przeczytałem bo bym chętnie przyszedł na spotkanie a swoją drogą warto by pomyśleć o spotkaniu forumowiczów po świętach.
Slyzaba
Jak się zrobi cieplej to może pomyślimy o jakimś grillu czy ognisku w terenie?
Leszek
Na Morcinka, jedyne chyba miejsce w Dąbrowie, gdzie piwo leją smile2.gif
Bathurst
Ja mam działkę na Łęknicach - zapraszam. Można dzieci zabrać - nie rozproszą się zbytnio po terenie wink.gif
ulabrzyduladg88
Takie spotkanie to fajna sprawa. Jestem jak najbardziej za.
Tym razem za późno przeczytałam, ale następnym razem się piszę ;-)
Grzegorz-dg
Mysleliście coś nad naszym spotkaniem zima już podobno nie wróci ,dni coraz cieplejsze można by coś zorganizować
Slyzaba
Niech chociaż śnieg stopnieje - to dla spotkania a'la pod chmurką (grill/ognisko). Na barowym piwku można się spotkać całorocznie smile2.gif
Grzegorz-dg
Witam pisałem tu kiedyś o spotkaniu co wy na to aby pomyśleć nad takim spotkaniem sezon urlopowy już za nami pogoda też jeszcze sprzyjająca i się spotkać ,jak widzicie tą sprawe drodzy forumowicze cool.gif
Master
Z doswiadczenia wiem, ze taki temat cięzko ogarnąc ... happy.gif jak narazie to 2-3 krotnie spotkalismy sie w gronie 3-4 osób wink.gif oraz było kilka spotkań w sprawie FdZD (5-10 osób) ale temat jednak upadł..
Slyzaba
To może spróbujmy inaczej... Sprawdźmy chętnych - poniżej lista weekendów we wrześniu.
Wpisujmy kto, kiedy by mógł i w następnym tygodniu ustalimy termin. Co o tym myślicie?
Zaczynamy:

6-8 wrzesień:
- Slyzaba

13-15 wrzesień:
-

20-22 wrzesień:
- Slyzaba

27-19 wrzesień:
- Slyzaba
Bathurst
racja, skoro w pospolitym ruszeniu udało się ostatnio ( w marcu?) spotkać tyko Tobie i mnie to trzeba spróbować ugryźć temat metodycznie smile.gif

13-15 wrzesień:
- Bathurst

20-22 wrzesień:
-Bathurst
Slyzaba
Może będzie lepiej jeśli każdy przeklei ostatnią wersję i dopisze siebie:

6-8 wrzesień:
- Slyzaba,

13-15 wrzesień:
- Bathurst,

20-22 wrzesień:
- Slyzaba, Bathurst,

27-19 wrzesień:
- Slyzaba
Bathurst
sorry za automatyzm, faktycznie teraz lepiej smile.gif
Bathurst
Mając na względzie brak odzewu, trzeba zapomnieć o jakiś spotkaniach Forumowiczów i zamknąć ten wątek.
Nic na siłę.
Slyzaba
Coś w tym jest - proponuję w takim razie akcje typu 'z zaskoczenia' smile2.gif a wątek rzeczywiście zamknąć.
Leszek
E tam, watek może się przydać smile2.gif
Sam bym się wpisał, gdyby nie fakt, że na razie żaden wrześniowy weekend nie jest dla mnie pewien... Chociaż może 20-22 ma szansę, ale to się wyklaruje dopiero krótko przed.
kwintosz
Jestem za.

Może nie czekajmy na 10 os. , tylko jak ktoś ma ochotę wyskoczyć na piwko, spotkajmy się w 3 czy 5 osób.

Póki co jestem flexi jeśli chodzi o wrzesień. Chyba tylko 05.10. odpada..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.