Pomoc - Szukaj - U縴tkownicy - Kalendarz
Pe硁a wersja: Spotkanie forumowicz贸w
> INFO > Info
Stron: 1, 2
:)
czy ktos potrafi zliczyc ktore to juz podejscie? wink.gif
pulsatilla1214
ano.... smile.gif

kilku przyrodniczo zakr臋conych ju偶 wsp贸lnie depta艂o d膮browskie bezdro偶a tropiac to i owo cool.gif

ostatnim hitem pigmeje na Pogorii IV laugh.gif
Hator
weekend 27-28 X lub nastepny weekend
ot co jakis termin
Maryhna
Mam 2 pytania:
1. czy kiedykolwiek odbywały się takie spotkania?
2. jeśli nie, to czy reflektujecie na taką formę integracji? tongue.gif
Prob bylo juz wiele tongue.gif

kot_mruczyslaw
to mo偶e po prostu na dniach dg w jakim艣 miejscu konkretnym...
taka baaardzo lu藕na propozycja...
Maryhna
i to jest jaki艣 pomys艂 ale... s膮 minusy, na dniach DG b臋dzie masa ludzi i nie b臋dzie to raczej sprzyja艂o rozmowom i integracji biggrin.gif dlatego proponuj臋 zrobi膰 sond臋 i zapyta膰 ilu by艂oby ch臋tnych, potem zorganizowa膰 miejsce w jakim艣 lokalu tongue.gif mog臋 si臋 tego podj膮膰 ale musia艂abym zna膰 przybli偶on膮 liczb臋 ch臋tnych tongue.gif

u艣mieszek zrobisz ankiet臋 w widocznym miejscu? tongue.gif no i mam nadziej臋, 偶e sam si臋 pojawisz biggrin.gif

pozdrawiam
ario
CYTAT(Maryhna @ pon, 14 kwi 2008 - 23:23) *
reflektujecie na tak膮 form臋 integracji? tongue.gif

why not? smile2.gif mo偶na si臋 spotka膰 ;D
CYTAT(Maryhna @ pi膮, 09 maj 2008 - 14:44) *
u艣mieszek zrobisz ankiet臋 w widocznym miejscu? tongue.gif

ale jak mialaby wygladac - "czy przyjdziesz na spotkanie?" ? smile2.gif

To byloby calkiem anonimowe i mogloby sie wielu zglosic, a potem nie pojawic. Moze lepiej, zeby kazdy sam sie zadeklarowal i potem ewentualnie tlumaczyl tongue.gif

Chociaz ankieta tez by dostarczyla ciekawej odpowiedzi - ile osob nie jest tym wogole zainteresowanych. Tylko czy niezainteresowani wogole by zaglosowali
Maryhna
no to jak? zak艂adamy nowy temat bez ankiety? tylko huston mamy problem, bo je艣li nawet poznam dat臋 to musz臋 rezerwowa膰 stoliki jaki艣 czas wcze艣niej, a jak mam rezerwowa膰 to musz臋 zna膰 ilo艣膰 ch臋tnych i tak w ko艂o macieju... biggrin.gif u艣mieszek wymy艣l co艣 biggrin.gif co by艂o pierwsze jajko czy kura? ;p
Slyzaba
Pora, po 4 latach, na lekkie od艣wie偶enie tematu. Je艣li kto艣 z forumowicz贸w jest ch臋tny na spotkanie (na pewno b臋dzie Bathurst i ja smile2.gif) w dniu dzisiejszym, ok. 19 (przy bobrze) to serdecznie zapraszam.
Master
dok艂adnie o kt贸rej ?
Bathurst
o 19:00 . Sylwek b臋dzie pewnie +- 5 minut
Grzegorz-dg
Szkoda 偶e ja p贸zno dzi艣 przeczyta艂em bo bym ch臋tnie przyszed艂 na spotkanie a swoj膮 drog膮 warto by pomy艣le膰 o spotkaniu forumowicz贸w po 艣wi臋tach.
Slyzaba
Jak si臋 zrobi cieplej to mo偶e pomy艣limy o jakim艣 grillu czy ognisku w terenie?
Leszek
Na Morcinka, jedyne chyba miejsce w D膮browie, gdzie piwo lej膮 smile2.gif
Bathurst
Ja mam dzia艂k臋 na 艁臋knicach - zapraszam. Mo偶na dzieci zabra膰 - nie rozprosz膮 si臋 zbytnio po terenie wink.gif
ulabrzyduladg88
Takie spotkanie to fajna sprawa. Jestem jak najbardziej za.
Tym razem za p贸藕no przeczyta艂am, ale nast臋pnym razem si臋 pisz臋 ;-)
Grzegorz-dg
Mysleli艣cie co艣 nad naszym spotkaniem zima ju偶 podobno nie wr贸ci ,dni coraz cieplejsze mo偶na by co艣 zorganizowa膰
Slyzaba
Niech chocia偶 艣nieg stopnieje - to dla spotkania a'la pod chmurk膮 (grill/ognisko). Na barowym piwku mo偶na si臋 spotka膰 ca艂orocznie smile2.gif
Grzegorz-dg
Witam pisa艂em tu kiedy艣 o spotkaniu co wy na to aby pomy艣le膰 nad takim spotkaniem sezon urlopowy ju偶 za nami pogoda te偶 jeszcze sprzyjaj膮ca i si臋 spotka膰 ,jak widzicie t膮 sprawe drodzy forumowicze cool.gif
Master
Z doswiadczenia wiem, ze taki temat ci臋zko ogarn膮c ... happy.gif jak narazie to 2-3 krotnie spotkalismy sie w gronie 3-4 os贸b wink.gif oraz by艂o kilka spotka艅 w sprawie FdZD (5-10 os贸b) ale temat jednak upad艂..
Slyzaba
To mo偶e spr贸bujmy inaczej... Sprawd藕my ch臋tnych - poni偶ej lista weekend贸w we wrze艣niu.
Wpisujmy kto, kiedy by m贸g艂 i w nast臋pnym tygodniu ustalimy termin. Co o tym my艣licie?
Zaczynamy:

6-8 wrzesie艅:
- Slyzaba

13-15 wrzesie艅:
-

20-22 wrzesie艅:
- Slyzaba

27-19 wrzesie艅:
- Slyzaba
Bathurst
racja, skoro w pospolitym ruszeniu uda艂o si臋 ostatnio ( w marcu?) spotka膰 tyko Tobie i mnie to trzeba spr贸bowa膰 ugry藕膰 temat metodycznie smile.gif

13-15 wrzesie艅:
- Bathurst

20-22 wrzesie艅:
-Bathurst
Slyzaba
Mo偶e b臋dzie lepiej je艣li ka偶dy przeklei ostatni膮 wersj臋 i dopisze siebie:

6-8 wrzesie艅:
- Slyzaba,

13-15 wrzesie艅:
- Bathurst,

20-22 wrzesie艅:
- Slyzaba, Bathurst,

27-19 wrzesie艅:
- Slyzaba
Bathurst
sorry za automatyzm, faktycznie teraz lepiej smile.gif
Bathurst
Maj膮c na wzgl臋dzie brak odzewu, trzeba zapomnie膰 o jaki艣 spotkaniach Forumowicz贸w i zamkn膮膰 ten w膮tek.
Nic na si艂臋.
Slyzaba
Co艣 w tym jest - proponuj臋 w takim razie akcje typu 'z zaskoczenia' smile2.gif a w膮tek rzeczywi艣cie zamkn膮膰.
Leszek
E tam, watek mo偶e si臋 przyda膰 smile2.gif
Sam bym si臋 wpisa艂, gdyby nie fakt, 偶e na razie 偶aden wrze艣niowy weekend nie jest dla mnie pewien... Chocia偶 mo偶e 20-22 ma szans臋, ale to si臋 wyklaruje dopiero kr贸tko przed.
kwintosz
Jestem za.

Mo偶e nie czekajmy na 10 os. , tylko jak kto艣 ma ochot臋 wyskoczy膰 na piwko, spotkajmy si臋 w 3 czy 5 os贸b.

P贸ki co jestem flexi je艣li chodzi o wrzesie艅. Chyba tylko 05.10. odpada..
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.