Jako że forum już działa od dość dawna a większość forumowicz贸w jeszcze się nie zna osobiście może w końcu byśmy się zebrali na nasze pierwsze oficjalne spotkanie forumowe??
Wyskoczyli wsp贸lnie na jakieś piweczko, pogadali..
Co wy na to.. sprawę trzeba postawić jak najbardziej konkretnie, wtedy nie będzie kręcenia nosem. Kto się zdecyduje to się zdecyduje..
Może w najbliższy weekend? Czy to za wcześnie, to może następny - w końcu chyba lepiej niż w środku tygodnia.
Pozdrawiam.
Jestem jak najbardziej za !!!
Ten weekend mi pasuje !
Pozniej moge byc niedostepny w naszym kaczym kraju.

Zreszta czesc osob z forum znam osobiscie
ja proponuje sobote - wpier na meczu w siate kibicowac a pozniej na piwko/a
To te偶 jaki艣 pomys艂, byle by ch臋tni si臋 znale藕li.

Mam nadziej臋, 偶e jeszcze kto艣 b臋dzie mia艂 czas, co panowie???
..my juz mielismy jedno spotkanko z Zibarem,Endriem i Robertem na piwku po jednym meczyku:)..mam na nocke w sobote ale jestem winien piwko Robertowi wiec nie mam nic przeciwko na jedno i pogaduchy:)
Z mojej strony 3xTAK!
pozdr...
Coś widze użytkownicy do wątku zaglądają ale jakoś nikt nie chce się spotkać??

Co jest z wami forumowicze??

Byłby jeszcze ktoś chętny?? Termin dobierzemy do większości..
No to ja tak kr贸tko napisz臋, 偶e nawet jestem zainteresowany, ale termin do艣膰 szybki i nie wiem czy dam rad臋 przyj艣膰 - mo偶e tak na 50%.
Ja jako wierny kibic jestem jak najbardziej za tylko- pytanie czy obs艂uga hali wpu艣ci mnie nam mecz za moje krytyzne komentarze????????
A ja mog臋 te偶 by膰?
Cho膰 ja tu dopiero drugi tydzie艅 pisze i nikogo nie znam

Ale mo偶e bym si臋 przy艂aczy艂? Zobacz臋 jeszcze...
ale ale...
w sob po siatkarkach jest kosz - ja bym chetnie tez koszykarzy obejrzal a dopiero potem na piwko ...
i co teraz?
witam
czy bylo to spotkanie? ja niestety nie wyrobilem - do nd przebywalem poza domem (dowiedzialem sie o tym w sob rano i nie moglem dac znac - soryyyyyy)
:/
Cze艣膰!
My艣l臋, 偶e spotkanie si臋 nie odby艂o, poniewa偶 nie podano daty, godziny i miejsca.
Szkoda, 偶e forumowicze nie zaznaczyli swojej obecno艣ci na hali. Brakowa艂o paru zda艅
ze strony spikera lub zebrania si臋 zainteresowanych pod czytelnym transparentem.Nic straconego! Odbedzie sie p贸藕niej.
Padła propozycja, abyśmy zrobili spotkanie przy okazji Dni DG.

Dzień w kt贸rym moglibyśmy się spotkać można wybrać taki aby pasowało jak największej liczbie os贸b. Myślę że warto się w końcu spotkać, pogadać, napić..

Tyle czasu pisze się na forum o spotkaniu ale jeszcze do niego nie doszło. Byliby chętni..? Dajcie znać to coś pomyślimy.
Pozdrawiam
Zmawiacie si臋 jak s贸jki za morze !!!
Przecie偶 w najbli偶szym czasie jest niebywa艂a okazja (i to podw贸jna !!) na pierwsze spotkanie forumowicz贸w. Przy okazji mo偶ecie pom贸c miejscowej dru偶ynie.
Tak 偶e moja propozycja: PRZYJD殴CIE NA MECZE FINA艁OWE i zr贸bcie przy okazji dobry uczynek pomagaj膮c g艂o艣nym dopingiem naszej dru偶ynie i promuj膮c miasto i forum.
Idea艂em by艂oby, 偶eby si臋 przynajmniej zm贸wi膰 w tyle os贸b, aby ka偶dy z forumowicz贸w maj膮c kartk臋 z jednym znakiem utworzy膰 napis www.dabrowa-gornicza.org
Dobrze prawi , da膰 mu miodu!!!
pozdr...
Jako cz艂owiek praktyczny popieram propozycj臋 ZIBARA
"2 w 1".
Spotkanie na hali i wsp贸lne dopingowanie dziewcz膮t pod czytelnym napisem /duuuuuuu偶e litery!/ FORUM MIESZKA艃C脫W... itd. to jest to.
Posiedzie膰 przy piwku te偶 potem mo偶na.
Mo偶e kto艣 rzuci dok艂adniej miejsce (przed hal膮) kiedy-dzie艅 i godzina w kt贸rej forumowicze wyci膮gn膮 nagle ciep艂e zimowe kolorowe szaliki aby si臋 rozpozna膰 i razem na mecz!!!!
Ja ch臋tnie bym si臋 spotka艂 np. na dniach D.G., bo na mecze bardzo rzadko chodz臋 - po prostu nie przywyk艂em g艂o艣no kibicowa膰 i 艣piewa膰 bo to jako艣 nie dla mnie - ale naszym kobitkom jak najbardziej dobrze 偶ycz臋 i licz臋 na wygrany mecz! ;-)
QUOTE(kwintosz @ May 20 2007, 23:06 )

Tyle czasu pisze si臋 na forum o spotkaniu ale jeszcze do niego nie dosz艂o. Byliby ch臋tni..? Dajcie zna膰 to co艣 pomy艣limy.
Pozdrawiam
No bo przeciez spotkanie uzytkownikow to taka nasza forumowa "urban legend" :).
No ale kto wie, moze kiedys...
Co艣 mi wychodzi 偶e tych forumowicz贸w policzy艂by na palcach jednej r臋ki, jak zagl膮dam na forum(od niedawna) to widz臋 ci膮gle jakie艣 r贸偶ki, bl膮d czach臋, radioaktywnie, wyliczank臋, i jeszcze kilka os贸b tak 偶e czuj臋 si臋 jak w艣r贸d swoich od razu jak spojrz臋,
Ale mo偶e si臋 myl臋,
jest nas wi臋cej???
QUOTE(rafi @ May 23 2007, 15:27 )

No bo przeciez spotkanie uzytkownikow to taka nasza forumowa "urban legend" :).
QUOTE(ewistafo @ May 23 2007, 19:48 )

Co艣 mi wychodzi 偶e tych forumowicz贸w policzy艂by na palcach jednej r臋ki, jak zagl膮dam na forum(od niedawna) to widz臋 ci膮gle jakie艣 r贸偶ki, bl膮d czach臋, radioaktywnie, wyliczank臋, i jeszcze kilka os贸b tak 偶e czuj臋 si臋 jak w艣r贸d swoich od razu jak spojrz臋,
Ale mo偶e si臋 myl臋,
jest nas wi臋cej???
obecnie niewiele sie dzieje w miescie ale mimo to jest ponad 300 wizyt dziennie
Niestety jako艣 nie przek艂ada si臋 to na ilo艣膰 post贸w. Chyba po awarii forum w dalszym ci膮gu jest w ma艂ym zastoju.
Szkoda 偶e jest tak ma艂e zainteresowanie spotkaniem, my艣l臋 偶e mecze czy dni DG s膮 ku temu dobr膮 okazj膮..
Zgadza si臋, czerwiec to dobra okazja na spotkanie forumowicz贸w, pogoda , jeszcze nie wakacje, dni D膮browy, mecze, brakuje mi tu konkretnej propozycji, jaki艣 konkretny dzie艅 miejsce, mo偶e 艣wi臋ty z r贸偶kami i wielkim sercem co艣 zaproponuje.
no to mamy 2 propozycje
1) mecz ktory zostal przelozony
2) dni DG
a teraz 2 pytania:
1) na ktorej imprezie bedzie wieksza frekwencja i wogole wieksza motywacja by wyjsc z domu (bo mi sie wydaje ze dni DG)
2) czy to ze ktos przyjdzie (zalozmy ze na dni DG) to czy oznacza ze bedzie mogl sie spotkac - zazwyczaj na dni DG idzie sie ze znajomymi, spotkac, pobawic itp
takze szybko sie zdecydujmy bo znow beda nici z tego wszystkiego
pozd
Stawiam na dni DG kto jeszcze zg艂asza akces, piszcie!
QUOTE(ewistafo @ May 25 2007, 7:28 )

Stawiam na dni DG kto jeszcze zg艂asza akces, piszcie!
Jaa! :>
Osobi艣cie te偶 jak dla mnie wi臋ksz膮 motywacj膮 by艂yby Dni DG ale tylko ze wzgl臋du na to 偶e to b臋dzie weekend lub pt a nie 艣rodek tygodnia.

Sam ch臋tnie wybra艂bym si臋 na mecz, ale czy mi to b臋dzie dane nie wiem..

sesja si臋 zbli偶a, zaliczenia, egzaminy, prace.. jednym s艂owem masa roboty. Zreszt膮 na weekend tak偶e, ale ten jeden dzie艅 przecie偶 b臋dzie mo偶na wygospodarowa膰 skoro nie ma zaj臋膰.
Osobi艣cie mi to oboj臋tne kt贸ry to by艂by dzie艅. Byle by艣my doszli do jakiego艣 konsensusu i te kilka os贸b jednak przysz艂o.
Poza tym, przecie偶 jedno nie wyklucza drugiego..
Wobec sytuacji - ch臋tnych na spotkanie forumowicz贸w-3, sk艂adam wniosek do Urzedu Miasta na ZEZWOLENIE NA ZGROMADZENIE - termin 1 czerwiec 2007 - miejsce Parh Hallera - godzina 17 .
呕e co niby

?? Jakie zgromadzenie...???
Normalnie si臋 spotykamy je艣li oczywi艣cie s膮 ch臋tni.. Po co jakie艣 wnioski? Jak spotykasz si臋 z kumplami te偶 sk艂adasz wniosek do UM?
rotfl

chyba sie nie zrozumieliscie
Ironicznie bo od trzech os贸b to ju偶 zgromadzenie
a od dw贸ch to randka
sorki za OT
W艂a艣nie widz臋 jako艣 nie ma zainteresowania, cho膰 okazja znakomita. Szkoda..
Jednak jakby kto艣 by艂 gotowy i uzbiera艂o si臋 kilka os贸b to dajcie do jutra zna膰. Jako艣 mo偶e by艣my si臋 zgadali..
No ja by艂bym ch臋tny cho膰 na jedno piwko ;-)
Ale chyba bardziej w niedziel臋 przy orkiestrze G贸rnego, bo dzi艣 to ju偶 chyba za p贸藕no a w sobot臋 - wedle mnie - ni ma nic ciekawego!
nie obiecuje (praca mgr do pisania :/ i podyplomowka) ale moze na szybkie piwko wpadne w sobote - tylko musze wiedziec gdzie i o ktorej - najlepiej 21/22
czekam na jakies info
hator
Moja propozycja to sobota, godzina 21:00. Najlepiej przy jednym z namiot贸w piwnych. Moiim zdaniem przy namiocie piwnym na przeciwko sceny g艂贸wnej. Przy dystrybutorze. Teraz przyda艂oby si臋 wymy艣lic jaki艣 znak rozpoznawczy. Ja nie znam nikogo z forum st膮d propozycja znaku (czegokolwiek co pozwoli nas si臋 odnale藕膰). Jutro do godziny 15:00 wchodz臋 na forum i sprawdzam reakcje.
jak nic nie wskoczy waznego w terminarz to bede ale ja moge sie spoznic poza tym nie bylem jeszcze na dniach DG w tym roku i wolalbym inne bardziej rozpoznawalne miejsce
Niestety z przyczyn ode mnie niezale偶nych jednak nie b臋d臋 m贸g艂 by膰.
no coz - z braku
a) zainteresowania

pogody
c) konczenia pracy mgr - na dzis daje juz sobie wlasnie luz
nie przyjechalem na ewentualne spotkanie.
musimy to inaczej wykombinowac albo wogole dac sobie spokoj z tym spotkaniem skoro to tak nedznie wychodzi
My艣l臋, 偶e wr贸cimy nied艂ugo do tematu sprzed Wielkiej Awarii, tj. forumowej wycieczki rowerowej.
Ci膮gle mo偶liwe spotkanie, trzeba by ustali膰 konkretny termin znacznie wcze艣niej, zdecydowa膰 o miejscu i dr膮偶y膰 temat. Po艂膮czenie wycieczki rowerowej z jakim艣 piknikiem, na kt贸ry mogliby wpa艣膰 te偶 zmotoryzowani, mo偶臋 tak si臋 uda.
Wybieramy si臋 (spotykamy) jak s贸jka za morze!
Ja akurat przypadkiem w tym ogr贸dku piwnym w godzinach wieczornych po 21-ej by艂em i piwko z ekip膮 pod parasolem pi艂em ;-) Ale o spotkaniu i tak zapomnia艂em, 偶e mia艂o byc...
bo nei ma zadnego konkretu - raz a porzadnie - w ktorys weekend czerwca - pt lub sob.
koniec - kropka.
To偶 ju偶 konkretniejszej propozycji jak rozmowa i browarek po meczu fina艂owym play-off na razie nie znajd臋, chyba, 偶e jeszcze troch臋 poczekacie jak dziewczyny b臋d膮 zdobywa膰 tytu艂 Mistrzy艅 Polski
Jak wiecie, ostatnio na forum Hator nie wpada. Rozmawia艂em z nim na gadu i m贸wi 偶e jest zaj臋ty wi臋c nie bardzo ma czas.. ale ja nie o tym chcia艂em..

To takie OT, bo chyba niekt贸rzy si臋 bali 偶e go nam UM podkupi艂.
Pije (nie kojarzy膰 z %) do tego, 偶e podczas rozmowy pojawi艂 zn贸w si臋 temat jakiego艣 spotkania forumowego.
Jako艣 nigdy nie dosz艂o do niego.. Mamy wrzesie艅, pogoda jeszcze nie najgorsza, studenci maj膮 wakacje a uczniowie dopiero zacz臋li szko艂臋. Mo偶e by tak warto w ko艅cu si臋 spotka膰?? Chyba kilka os贸b znalaz艂oby si臋 ch臋tnych??
Tu napisz臋 ju偶 o % (dla niekt贸rych soczku).. Mo偶na wyskoczy膰 na piwko, kr臋gle, bilard czy co艣 takiego.. spotka膰 si臋, pogada膰.. W ko艅cu uda艂o nam si臋 zrobi膰 zrzut臋, dlaczego nie zrobi膰 by spotkania forumowego??
Mo偶e przysz艂y weekend, ewentualnie kt贸ry艣 dzie艅 w tygodniu pomi臋dzy 24tym a 28??
Wiem 偶e najlepiej poda膰 konkretn膮 dat臋 ale odrazu b臋dzie: ten nie mo偶e bo to, ten bo to.. jaki艣 kompromis chyba uda艂oby si臋 nam wypracowa膰? Co wy na to??
witam i od razu mowie ze ja mam czasu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo malo - stad moj brak na forum od jakiegos czasu -postaram sie teraz cosik regularniej bywac (choc nie wiem czy tak czesto jak jeszcze do czerwca)
na spotkanie jestem chetny ale to musi byc jakis juz z gory (miesiac przed najlepiej) ustalony termin - bo kazdy bedzie wiedziec i odpowiednio sie sprobuje (z roznym efektem) wyrobic.
proponuje 15 lub 16 X
ktos chetny?
Forumowicze (www.forum-czeladz.sxx.pl/phpBB/) w Czeladzi dali radę zrobić takie spotkanie, czemu my nie możemy?? Mają mniejsze forum a przyszło u nich w szczycie 27 os.
Przecież nikt nikogo pytać kim jest i co robi na siłę nie będzie pytał.

Pisze o tym dlatego, że załatwiona jest sprawa domeny i serwera.. więc skoro był na to taki odzew, to może i na spotkanie ktoś się skusi..
Co wy na to?? Dwie osoby ja i Hator jesteśmy 100% chętni, byleby uzgodnić z wyprzedzeniem termin.
Przecie偶 cz臋艣膰 forumowicz贸w, ze SD spotyka si臋 regularnie ju偶 od roku

(cho膰 w szczycie by艂o nas mo偶e 6 czy 8),proponowa艂em Wam do nas do艂膮czy膰 ju偶 wielokrotnie, ale wska偶cie termin i mejsce to si臋 pojawimy
Ja bym mo偶e i te偶 wpad艂 ale specyfik臋 pracy mam tak膮, 偶e z dnia na dzie艅 dowiaduj臋 si臋 o delegacji (bywa, 偶e i dwutygodniowej) wi臋c zaplanowa膰 cokolwiek niespos贸b

Tak czy inaczej - je艣li b臋dzie termin, miejsce i akurat b臋d臋 w DG to wpadn臋
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz
kliknij tutaj.