Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: JESTEŚ NOWY PRZEDSTAW SIĘ
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Stron: 1, 2
Berket
Czas na mnie ;p

Imie : Robert ; )
Cos o mnie :

Od urodzenia mieszkam w Dąbrowie na Hotelach ; ) (Ząbkowice) Urodziłem się w Sosnowcu ; ) I od tamtej pory mieszam ludziom w głowach rolleyes.gif Jeżeli chodzi o zainteresowania aktualnie to Informatyka a w niej najbardziej Grafika, Strony www, i takie tam jeszcze ; ) Siedzę troszkę w mechanice lubie ładne auto ale nie po "TuninkSzpachla" Aktualnie chodzę do szkoły o nazwie ;D Techniczne Zakłady Naukowe (TZN) Umieszczonego niedaleko zaraz obok naszego targu ; ) To chyba tyle ; )

Jak trafilem na forum ?
Z nudów ; ) Google mnie tu przysłało ; ) Jakie mam dalsze cele wobec forum ? : ) Jak najbardziej sie udzielać ; )

Jezeli chce ktos zobaczyc ma twarz ; ) Prosze : http://nasza-klasa.pl/profile/8496882
lilith_88
witam...
po krotce o mnie...
Imie: Paulina
Lat: za 4 dni czyli 5 listopada kończe 20... stary sie czlowiek zrobil blink.gif laugh.gif
Zamieszkuję: włsciwie trudno zakwalifikowac polozenie mojego domku... niby w centrum, niby na korzencu, niby na redenie laugh.gif ogolnie przyjeło sie ze centrum, dokladnie sasiedztwo baru Gondola... co niestety uprzyksza czlowiekowi zywot angry2.gif
Szkoly:zauwazylam, ze kazda szkole zaczynaja remontowac zaraz po tym jak ja skoncze... angry.gif blink.gif
Przebieg mojej sciezki edukacyjnej: Przedszkole nr 10, Szkoła podstawowo nr 10, Gimnazjum nr 1, Technikum nr 3 [czyt. EKONOM], no i aktualnie wywialo mnie az do Katowic, gdzie studiuję na Akademi Ekonomicznej na wydz. ekonomii kierunek Gospodarka Przestrzenna laugh.gif
Zainteresowania: głównie muzyka (głównie Rock i Metal), książki, turystyka...
Na forum trafiłam: szukając info na temat ch Pogoria już jakiś czas temu... ale zarejestrowałam sie dzis tongue.gif
Batida
Witam wszystkich forumowiczów. Cieszę się, że wreszcie odnalazłam wasze forum. Wasza aktywność jest naprawdę imponująca! Postaram się być równie regularną autorką postów. Pozdrawiam wszystkich! A ze względu na dzień - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! smile2.gif
Adams
zarejestrowałem się dużo wcześniej ale dopiero teraz mam czas na to forum unsure.gif
laugh.gif Jestem Adam
mieszkam w DG Centrum

zainteresowania ?? wszystko po trochu tongue.gif tongue.gif

szkoły: dużo ich było (SP1,SP33,SP3,gimnazjum,technikum i teraz studia Pol-Śl)

Jak trafiłem tutaj: dzięki stronce zaglebie.info smile.gif
zgredzica59
Witam.Mam na imię Gabi.Wiek- skończone 18 lat......baaaardzo ale to bardzo dawno temu biggrin.gif
Dąbrowa nie jest moim miejscem urodzenia ale mieszkam w nim ponad połowę swojego wieku.Interesuje się wszystkim po trochu.Forum znalazłam przez przypadek.
magart
Cześć,
Siedzę sobie w domu z córką na "chorobowym" i z nudów znalazłem to fajne lokalne forum smile2.gif
Zajmuje się głównie fotografią - więcej możecie się dowiedzieć o mnie na mojej stronie: www.magaczewski.pl

Pozdrawiam wszystkich.
sbrk
Skoro tak, no to pyk; sbrk, normalniejsze imie Sebastian, lat 33, rodowity z Dabrowy, caly czas w Golonogu. Informacja dla czytajacych: nie ma polskich znakow i ma nie byc, na forach bowiem po prostu nie uzywam. rolleyes.gif

pzdr rolleyes.gif
sbrk
zabik
hejka
po prostu Żabik,25l.
Henryk Mościbrodzki
Witam wszystkich użytkowników tego forum.

Nazywam się Henryk Mościbrodzki, urodzony 3 maja 1955 roku w Łosicach. Od 1978 mieszkam na Śląsku - aktualnie w Gliwicach. Interesuje mnie kooperatyzm, Linux, modelarstwo, radioamatorstwo (krótkofalarstwo) - szczególnie prowadzenie nasłuchów stacji radioamatorskich, modelarstwo, turystyka, i jeszcze wiele innych rzeczy. 11 lat byłem aktywnym instruktorem ZHP (od funkcji przybocznego do kwatermistrza hufca). Wojsko odsłużyłem w Żaganiu i w Żarach. Zajmuje się popularyzacją idei spółdzielczej, tej autentycznej a nie z nazwy. Jestem sygnatariuszem Porozumienia Osób Wspierających Niezależną i Autentyczną Spółdzielczość, które jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości. Udzielam się na wielu forach dyskusyjnych, które uważam za dobrą platformę do wymiany poglądów. Od jakiegoś czasu jestem aktywny na Wikipedii. Żonaty od 1989 roku. Członek-założyciel Pro Loquela Silesiana - Towarzystwa Kultywowania i Promowania Ślaskiej Mowy, miłośnik kultury wilamowskiej i języka wilamowskiego.

Tak przy okazji, szukam - chętnych - osób, które chciałby działać na rzecz odrodzenia autentycznej spółdzielczości w Polsce.
krajan
Witam wszystkich!
Jestem Adam, z DG, często tu zaglądam i postanowiłem założyć konto żeby wreszcie może też coś popisać na forum. Pozdro wink.gif
Błażej Sarzalski
Witam, z tej strony Błażej - od dawna szukałem w miarę aktywnego forum mieszkańców naszego miasta smile2.gif Myślę, że nie ograniczę się tylko do czytania.
Maćko11
CYTAT(Błażej Sarzalski @ czw, 22 gru 2011 - 18:40) *
Witam, z tej strony Błażej - od dawna szukałem w miarę aktywnego forum mieszkańców naszego miasta smile2.gif Myślę, że nie ograniczę się tylko do czytania.

Witam
Nazywam się Maciej i jesten nowym mieszkańcem Dąbrowy Górniczej. Myśle że poznam tu kilka ciekawych osób.
Slyzaba
witamy, witamy - napisz chociaż kilka słów o sobie smile2.gif

ps. moglibyśmy obligatoryjnie poprosić nowych użytkowników o chociaż 2-3 zdania na swój temat: zainteresowania, umiejętności, dlaczego do nas dołączyli etc?
yaku
Wobec tego ja napisze bo nie znalazłam tego wątku kiedy się zarejestrowałam:

Mieszkam w D.G. z małą przerwą od zawsze, jestem przedsiębiorcą i z tego powodu znalazłam sie na tym forum.

Ale kiedy zaczęłam je czytać częsciej dowiaduje tutaj mnóstwa ciekawych spraw

Szczególnie interesują mnie bolączki naszego miasta, ale tez jego wielokierunkowy rozwój! Lubię poczytać o historii naszego miasta i pooglądac zdjęcia [stare i nowe]

PasiKonik
Witam - Michał - Gołonóg - lat 29.
Odwiedzam to forum od dawna, ale zarejestrowałem się teraz. Taki prezent dla siebie na dzień dziecka wink.gif
Izabela Gil
Witam.

Po przeczytaniu kilku postów na forum i namowach znajomych postanowiłam pojawić się na tym forum.

Z racji tego , że mam bardzo mało czasu z góry przepraszam jeżeli będę rzadko tu pisać natomiast zaręczam , że będę dokładnie czytać i reagować pozytywnie na Wasze wpisy.

Zadziało się wiele bez mojej wiedzy , szkoda , że nie wpadłam wcześniej tutaj.

Jeżeli pozwolicie to faktycznie od czasu do czasu zareklamuję Optyka lub nasze Origami sushi .

Oczywiście jestem jak najbardziej za konkursami - wręcz uwielbiam konkursy :-) tongue.gif

To jak ? Przyjmujecie ? ;p
Bathurst
Witamy Pani Izabelo smile.gif
ulabrzyduladg88
Cześć wszystkim, mam na imię Kasia, mieszkam w Centrum DG.
Pracuję w sklepie motoryzacyjnym ( odróżniam sworznie od łączników i tarcze od bębna ;-) )
Mocno kibicuję chłopakom z MKSu, regularnie chodzę na mecze.
Hobbistycznie, bez większych sukcesów piszę bloga.
Można mnie spotkać wszędzie tam, gdzie można dobrze zjeść i wypić.
Jestem blondynką wink.gif
Slyzaba
witamy - jak już wspomniałaś o tym blogu, to napisz może, czy ma jakiś tematyczny zakres?
ulabrzyduladg88
Piszę o swoich (nie)mądrych poglądach , komentuje niektóre bieżące sytuacje, czasami recenzuje. Słownictwo nie jest książkowe, czasami ociera się o wulgaryzm. Nic szczególnego, takie tam babskie gadanie:)
xMarcinx
czytałem kiedyś Twój blog smile2.gif
BogorJan
Witam
Bartek dzielnica Łęknice,
w tym roku mija 30-lecie zamieszkiwania,
Sp nr16 / ZSZ Sztygarka,
bardziej czytam niż piszę,
pozdrawiam.
ps. temat odkopany;)
Bathurst
Witaj smile.gif
Slyzaba
BogorJan - jakbyś miał stare zdjęcia z DG, plakaty, reklamy, mapy, proporczyki etc. to proszę o kontakt.

ps. oczywiście witamy na forum smile2.gif
Kingston
Witam

Krystian
Od urodzenia mieszkam w DG na Mydlicach
Zaczynałem od ZSS, następnie ZST
Na forum trafiłem dzięki tematowi
Komunikacja drogi ulice…
Grzegorz-dg
Witamy cię na naszym forum, zapraszamy do aktywnej dyskusji
Slyzaba
Witamy Kingston - jesteś jednym z nielicznych, który ma jeszcze gg w profilu smile2.gif
ulabrzyduladg88
CYTAT(Slyzaba @ śro, 09 kwi 2014 - 17:12) *
Witamy Kingston - jesteś jednym z nielicznych, który ma jeszcze gg w profilu smile2.gif

E tam! Ja też mam gg w profilu. A w dodatku je codziennie używam! :-)

Siema Kingston!

waldekzdabrowy
Cześć wszystkim,
Waldek mam na imię jak z nicka wynika (się mi zrymowało smile.gif )
W Dąbrowie od zawsze.
Rowery i koncerty to moje pasje.
Miło mi będzie Was poznać.
Pozdrawiam! rolleyes.gif
anko
Ja napiszę nieco mniej bo nie lubię być bardzo znana w sieci. Mam na imię Ania, mam lat 30, męża i dzieci. Pracuje jako księgowa, uwielbiam sport, motocykle i modę. Witam
Slyzaba
Hej anko - witamy na forum!
Eworu
Coś tu trochę zamarło. To może ja odgrzeję temat smile2.gif.
Jestem Krzysiek, w Dąbrowie od zawsze. Teraz co prawda większość tygodnia spędzam w akademiku w Gliwicach, ale duchem jestem cały czas tutaj.

Forum przeglądam od dawna, ale jakoś nigdy nie chciało mi się rejestrować.

Przede wszystkim będę się udzielał w temacie historia oraz na tematy dotyczące budynków .

Wpisy o Dąbrowie tworzę już od pewnego czasu na innych stronach-forach, facebooku, wordach na kompie. Postaram się uzupełnić wątki tutaj wink.gif
Bathurst
Witaj Eworu :-)
pasqudek
Eworu: Witaj :-)
muzzy
Witaj smile2.gif
Matheusz
Mateusz się kłania. smile2.gif
pomoc-m2m
Jacek wita, tymczasowo w Dąbrowie
pasqudek
Witaj Jacku :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.