![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Na koncert w końcu wczoraj nie dotarłam, ale przeszłam się przez park i to co mi się rzuciło w oczy to dresy. Dresy, dresy, dresy, wszędzie pełno dresów. W poprzednich latach nie było tego tyle. Myślałam, że taki typ ludzi to się będzie raczej na mecz LM gapił, a nie 'bawił' na dniach DG. Na dodatek na lajcie sobie chodzili z butelkami z piwem w rękach. A policji czy straży miejskiej praktycznie zero. Nie czułam się tam bezpiecznie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak wyglądały sportowe zmagania mieszkańców w bardzo szerokim zakresie wiekowym i w najróżnorodniejszych dyscyplinach w czasie dni Dąbrowy -
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
DNI DĄBROWY GÓRNICZEJ w terminie 25.05. – 27.05.2012r. (wystąpią m.in. BAS TAIPAN, KONOPIANS, GENESIS CLASSIC – RAY WILSON, K.A.S.A., CZERWONE GITARY).
Miejsce – Park Hallera w Dąbrowie Górniczej. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |