IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

16 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kibicowanie w +LK, sezon 2009/2010
japinkole
post nie, 07 mar 2010 - 20:10
Post #81

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,604

CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 10:51) *
Uprzedziłeś mnie Emil to samo miałem napisać rolleyes.gif. A to, że jesteśmy z dziewczynami na dobre i na złe to udowodniliśmy już nie raz.

No właśnie w bardzo chamski sposób udowodniliście ze nie jesteście z dziewczynami na dobre i złe.
Go to the top of the page

+Quote Post
Daro
post nie, 07 mar 2010 - 20:16
Post #82

KK #11

Nr użytkownika: 908
GG: 9263959 status gadu-gadu

CYTAT(japinkole @ nie, 07 mar 2010 - 20:10) *
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 10:51) *
Uprzedziłeś mnie Emil to samo miałem napisać rolleyes.gif. A to, że jesteśmy z dziewczynami na dobre i na złe to udowodniliśmy już nie raz.

No właśnie w bardzo chamski sposób udowodniliście ze nie jesteście z dziewczynami na dobre i złe.

Słyszałeś co śpiewaliśmy po meczu ? " Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cie... " albo " Kij z wynikami dziewczyny jesteśmy z Wami " Widzisz tu coś chamskiego ? ;/

--------------------

+Quote Post
Michael
post nie, 07 mar 2010 - 20:24
Post #83

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

japinkole, co innego trener, a co innego siatkarki, w stronę których ani razu podczas meczu nie poszły obraźliwe hasła. A prawda jest taka, że głośno krzyknęliśmy to o czym duża liczba osób na hali rozmawia po cichu.

*japinkole, wybierasz się na mecz do Łodzi??

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
japinkole
post nie, 07 mar 2010 - 20:27
Post #84

UZYTKOWNIK

[/quote]

Słyszałeś co śpiewaliśmy po meczu ? " Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cie... " albo " Kij z wynikami dziewczyny jesteśmy z Wami " Widzisz tu coś chamskiego ? ;/
[/quote]

A pamietasz jak kibicowaliscie i komu w koncowce 3 seta. Niestety zadane spiewy nie wykresla tego ze odwrociliscie sie od druzyny, czego KK i prawdziwy kibic nigdy nie powinnien zrobic. Bo te spiewy oznaczaja ze jestescie zaklamani i zadufani w sobie i ze tak napradwe nie wiecie co to znaczy wspierac druzyne do samego konca.

+Quote Post
Daro
post nie, 07 mar 2010 - 20:37
Post #85

KK #11

Nr użytkownika: 908
GG: 9263959 status gadu-gadu

Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute?
Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.
A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie.

--------------------

+Quote Post
japinkole
post nie, 07 mar 2010 - 20:42
Post #86

UZYTKOWNIK

CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 20:24) *
japinkole, co innego trener, a co innego siatkarki, w stronę których ani razu podczas meczu nie poszły obraźliwe hasła. A prawda jest taka, że głośno krzyknęliśmy to o czym duża liczba osób na hali rozmawia po cichu.

*japinkole, wybierasz się na mecz do Łodzi??

jasne ze co innego. Bo sam drazni mnie swoimi decyzjami , zmianami. Oczywiscie szlag mnie trafia jak slysze od trenera na 4 kolejki przed koncem ze za cel ma zdobycie 3 punktow i utrzymanie sie w czworce, kiedy calkiem realna byla walka o drugie miejsce. Ale nie ja jestem trenerem, i do swojej oceny trenera wstrzymam sie do wynikow PP i playoffów. Bo poki cele stawiane wypelnia (LSK sa w 4 , w lidze mistrzyn wyszli z grupy)
Jak chcecie wprowadzic ferment do druzyny to mozecie skandowac co mecz o zmianie trenera.
A dziewczyną przestaliscie kibicowac w 3 secie co nie jest godne KK.

Nie jade do Łodzi. Ale Ty jedz i pokibicuj Budowlanym, bo w koncu jestes prawdziwym kibicem ktore jezdzi za druzyna po calej Polsce.

+Quote Post
Padziu
post nie, 07 mar 2010 - 20:42
Post #87

KK25

Nr użytkownika: 917
GG: 5456583 status gadu-gadu

CYTAT(Daro @ nie, 07 mar 2010 - 20:37) *
Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.

@Daro Śpiewaliśmy "ostatni" i o zwolnieniu trenera łącznie ok 3 min. Według wielu o 3 minuty za długo odwróciliśmy się od drużyny. Kij z tym że kilkadziesiąt a może i kilkaset godzin śpiewaliśmy w tym sezonie za MKSem. Te 3 minuty to jest całe KK w sezonie 09/10, zapamiętaj to sobie smile2.gif

+Quote Post
japinkole
post nie, 07 mar 2010 - 20:45
Post #88

UZYTKOWNIK

I tu sie nie zgadzamy. Dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu. Dla mnie nie jestescie na dobre i zle, chociaz to moze trwalo z minute, bo trzeba byc na zawsze na dobre i zle.

+Quote Post
Michael
post nie, 07 mar 2010 - 20:53
Post #89

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Szkoda, że nie jedziesz mógłbyś pokazać, że jesteś z drużyna na dobre i na złe, a nie tylko wylewać swoje żale na forum. Wcale nie byłbym zdziwiony jeśli należysz do tej grupy kibiców której ciężko jest klaskać podczas zagrywki MKSu czy wstać podczas piłki meczowej, a którzy pierwsi stoją po meczu przy parkiecie i czekają aby poprzybijać "piątki" z zawodniczkami.

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
japinkole
post nie, 07 mar 2010 - 20:59
Post #90

UZYTKOWNIK

CYTAT(Padziu @ nie, 07 mar 2010 - 20:42) *
Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute? Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie.
@Daro Śpiewaliśmy "ostatni" i o zwolnieniu trenera łącznie ok 3 min. Według wielu o 3 minuty za długo odwróciliśmy się od drużyny. Kij z tym że kilkadziesiąt a może i kilkaset godzin śpiewaliśmy w tym sezonie za MKSem. Te 3 minuty to jest całe KK w sezonie 09/10, zapamiętaj to sobie smile2.gif
I zapamietam te 3 minuty, bo one swiadcza o waszej prawdziwej naturze kibica. Bo nawet nie potraficie za te 3 minuty przeprosic i przyznac sie do bledu. No ale dla was to nawet pewnie nie jest blad. Tylko bedziecie Cie dalej chełpić tymi kilkuset godzinami śpiewu.
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 20:53) *
Szkoda, że nie jedziesz mógłbyś pokazać, że jesteś z drużyna na dobre i na złe, a nie tylko wylewać swoje żale na forum. Wcale nie byłbym zdziwiony jeśli należysz do tej grupy kibiców której ciężko jest klaskać podczas zagrywki MKSu czy wstać podczas piłki meczowej, a którzy pierwsi stoją po meczu przy parkiecie i czekają aby poprzybijać "piątki" z zawodniczkami.
Taka postawa zaniedlugo wygonicie cala hala. Jestescie KK to pociagnelibyscie do kibicowania ta cala hale. Ale jestescie tak zapatrzeni w siebie i w swoj doping ze niezalezy wam zeby kibicowal cala hala.

+Quote Post
Prosty
post nie, 07 mar 2010 - 21:06
Post #91

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 902
Tlen: prosty3 status tlen

I tak nikt nikogo nie przegada wiec nie widze zadnego sensu tych wypowiedzi

--------------------
07/08 :))

+Quote Post
Padziu
post nie, 07 mar 2010 - 21:09
Post #92

KK25

Nr użytkownika: 917
GG: 5456583 status gadu-gadu

CYTAT(japinkole @ nie, 07 mar 2010 - 20:59) *
Jestescie KK to pociagnelibyscie do kibicowania ta cala hale. Ale jestescie tak zapatrzeni w siebie i w swoj doping ze niezalezy wam zeby kibicowal cala hala.

podpowiesz nam jak to zrobić??

+Quote Post
wozo
post nie, 07 mar 2010 - 21:14
Post #93

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,278

Jeżeli chodzi kibiców to dla mnie rewelacyjnie zaprezentował się podczas ostatniego meczu klub kibica Aluprofu Bielsko Biała – super wyglądali na swoim sektorze. Widać, że są bardzo zorganizowani i powinni być dla nas przykładem. Tak jak już nie tylko ja wspomniałem u nas to bardziej zaczyna przypominać kibiców piłkarskich – czarne bluzy z kapturami, flagi „FC Sosnowiec” itp. Władze klubo powinny też pomagać w tym wszystkim kibicom – powinien powstać jakiś sklepik z gadżetami klubowymi aby każdy mógł kupić sobie koszulkę i wtedy na widowni będzie widać barwy MKSu nie tylko na sektorze klubu kibica. Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
Możliwe, że okrzyki podczas ostatniego meczu były pod wpływem emocji ale niestety wszystko poszło już w „eter” i po meczu pojawiły się artykuły tego typu http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/2010...am-noz-w-plecy/
Teraz nikt nie będzie pamiętał jak dopingowaliście drużynę przez cały sezon tylko, że odwróciliście się od trenera i siatkarek w decydującym momencie sezonu. To, że było to tylko przez chwilę wiedzą tylko kibice obecni na hali. Internauci z całej polski czytający tego typu artykuły nie wiedzą jak było naprawdę tylko dąbrowscy kibice którzy do tej pory stawiani byli za wzór (szczególnie przez komentatorów Polsatu sport) teraz jak mówi sam trener „wbijają mu nóż w plecy” oraz krzyczą „OSTATNI” przy piłce meczowej dla przyjezdnej drużyny. Tym samym zamiast pamiętać takie akcje kibiców jak choćby „STYL UBRANIA NIE ZWALNIA OD DOPINGOWANIA’ zapamiętają te Wasze „3 minuty” podczas ostatniego meczu.

+Quote Post
kamillll
post nie, 07 mar 2010 - 21:30
Post #94

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 20:53) *

I tu jest potwierdzenie moich watpliwości. Dla Was bycie z drużyną to jeżdzenie za nimi po kraju. To nie chodzi o to żeby jechać na mecz...nie o to czy śpiewacie.
3 minuty to nie za długo?
A powiedz swojej żonie czy kobiecie jedno zdanie typu: "ty ku**wo je**ana w du*e przez wszystkich cweli miasta" i zapytaj czy jej nie uraziłeś...a na swoją obrone powiedz że przez ostatnie 10 lat ciągle byłeś miły a to było tylko jedno zdanie....
Troszeczke się Wam pomieszało...takie jest moje zdanie.
I jak już wylewamy żale to powiem co jeszcze mi przeszkadza ale bardzej w wesoły sposób bo śmieje się z Was wtedy wink.gif żałosne jest to Wasze zciąganie koszulek i wystawianie tych "pięknych, męskich" torsów wink.gif

+Quote Post
Coelho
post nie, 07 mar 2010 - 21:33
Post #95

EC'09

Nr użytkownika: 2,813
GG: 2245908 status gadu-gadu

Właśnie o to chodzi tylko nam na tym zależy
...............
Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
..............

Kto to organizuje?
-MY
Kto projektuje?
-MY
Kto załatwia?
-MY
Kto daje na to pieniądze?
-MY + puszka do której zbieramy pieniądze przed każdym meczem!
Klub czy wy?
-MY!
Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
-Bo to organizujemy, projektujemy, załatwiamy, zamawiamy płacimy i mamy smile2.gif

--------------------
Ekipa Centrum '09 [EC'09]

MKS ON TOUR: Sezony: 2
Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p>
A co w tym pięknego?
Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja.

+Quote Post
szer
post nie, 07 mar 2010 - 21:35
Post #96

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 152
GG: 7413760 status gadu-gadu

CYTAT(wozo @ nie, 07 mar 2010 - 21:14) *
Jeżeli chodzi kibiców to dla mnie rewelacyjnie zaprezentował się podczas ostatniego meczu klub kibica Aluprofu Bielsko Biała – super wyglądali na swoim sektorze. Widać, że są bardzo zorganizowani i powinni być dla nas przykładem.

Tutaj poczułem się obrażony... Nigdy, ale to przenigdy nie będą dla mnie wzorem do naśladowania. To są dopiero pikniki.

czarne bluzy z kapturami

jutro utnę kaptur z bluzy jeśli to przeszkadza...

Władze klubo powinny też pomagać w tym wszystkim kibicom – powinien powstać jakiś sklepik z gadżetami klubowymi aby każdy mógł kupić sobie koszulkę i wtedy na widowni będzie widać barwy MKSu nie tylko na sektorze klubu kibica. Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?

Tutaj się zgodzę, bo nie zawsze My możemy to ogarnąć... Szaliki sami zaprojektowaliśmy, zakupiliśmy i daliśmy w obroty dla kibiców. Bluzy też sobie sami zrobiliśmy. Tylko dla nas.

I naprawdę... Nie mów, że nie jesteśmy z klubem zawsze i wszędzie, bo mamy wypisać listę miast do których pojechaliśmy na mecze? Niektóre są oddalone ponad 1000km stąd i znajdują się w innym kraju...
Ile razy byliśmy w Bielsku? Muszynie? Mielcu? Wrocławiu? Był Kalisz, Piła, turniej w Jarocinie, turniej w Zawierciu, Mysłowice, Bydgoszcz, Białystok, Miluza, Novara, Pesaro (było widać Zbyszka ;]), Żukowo... No doprawdy nie jesteśmy z drużyną... A ludzie pamiętają to co chcą pamiętać.

--------------------
33001,04

+Quote Post
wozo
post nie, 07 mar 2010 - 21:59
Post #97

UZYTKOWNIK
*

CYTAT(szer @ nie, 07 mar 2010 - 21:35) *
Tutaj poczułem się obrażony... Nigdy, ale to przenigdy nie będą dla mnie wzorem do naśladowania. To są dopiero pikniki.

Dlaczego pikniki? Przecież fajnie się ich KK zaprezentował u nas na hali. Nie chodziło mi wcale o to aby ich naśladować...oni mają swój styl i my powinniśmy wypracować swój - STYL KIBICA SIATKÓWKI - który jak robi jakieś akcje czy manifesty to robi to ze "smakiem".
Oczywiście wiem kto jest odpowiedzialny za szaliki które można kupić przed meczem i za czyje są pieniądze bo nie od dziś kibicuje naszej drużynie. Na oficjalnej stronie BKS Bielsko wszystkie gadżety można zamówić na ich stronie internetowej i dystrybucją zajmuje się klub...przecież to też są dla nich dodatkowe pieniądze. Wtedy kibice odznaczają się na widowni a nie jeden ma czarną bluzę, inny niebieską koszulkę...w zależności od tego jaki kolor i nadruk zamówił sobie SAM na allegro.

+Quote Post
Kamil_
post nie, 07 mar 2010 - 22:53
Post #98

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

CYTAT(kamillll @ nie, 07 mar 2010 - 21:30) *
żałosne jest to Wasze zciąganie koszulek i wystawianie tych "pięknych, męskich" torsów wink.gif

W tym momencie przestaję z tobą dyskutować. Wcale nie jesteś od nas lepszy... Słoma ci z butów wyszła.
A chciałeś nas umoralniać...litości...

@ Wozo:
Bielsko ma dużo 'lepsze' barwy od nas i mogą fajnie z nimi kombinować. Nasze biało-niebieskie to jednak trochę mało żywe są. Ale racja, wizualnie się fajnie prezentują smile2.gif

Ten post edytował Kamil_ nie, 07 mar 2010 - 23:03

+Quote Post
kamillll
post nie, 07 mar 2010 - 22:59
Post #99

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

to był żart wink.gif
i nie napisałem w żadnym momencie że czuje się od Was lepszy...doczytaj dokładnie...

+Quote Post
wozo
post nie, 07 mar 2010 - 23:16
Post #100

UZYTKOWNIK
*

CYTAT(Kamil_ @ nie, 07 mar 2010 - 22:53) *
@ Wozo:
Ale racja, wizualnie się fajnie prezentują smile2.gif

...i o to mi właśnie chodzi a @szer pisze, że go tym obrażam...to chyba lekka przesada rolleyes.gif Z biało-niebieskimi barwami też można nieźle pokombinować ale o to powinien zadbać klub...tym bardziej, że można na tym kilka złoty zarobić.

+Quote Post

16 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza