IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

16 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kibicowanie w +LK, sezon 2009/2010
Kamil_
post sob, 06 mar 2010 - 22:35
Post #61

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 782

Drogi Wozo smile2.gif Dziękujemy za wszelkie słowa krytyki, na pewno weźmiemy je pod uwagę, siądziemy, przeanalizujemy smile2.gif Dziewczynom po meczu podziękowaliśmy za grę, krzyknęliśmy, że kochamy nasz MKS bez względu na grę i wyniki, także nie demonizujmy naszego dzisiejszego zachowania smile2.gif

PS. My również pamiętamy wiele rzeczy tych przyjemnych i tych mniej smile2.gif
Szer, po co tak daleko sięgać pamięcią, wystarczy sobie przypomnieć tegoroczny mecz we Wrocławiu smile2.gif

Ten post edytował Kamil_ sob, 06 mar 2010 - 22:36
Go to the top of the page

+Quote Post
mirog13
post sob, 06 mar 2010 - 22:36
Post #62

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,533

A co było w Żukowie?????

+Quote Post
wozo
post sob, 06 mar 2010 - 22:54
Post #63

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,278

CYTAT(Kamil_ @ sob, 06 mar 2010 - 22:35) *
Drogi Wozo smile2.gif Dziękujemy za wszelkie słowa krytyki, na pewno weźmiemy je pod uwagę, siądziemy, przeanalizujemy smile2.gif Dziewczynom po meczu podziękowaliśmy za grę, krzyknęliśmy, że kochamy nasz MKS bez względu na grę i wyniki, także nie demonizujmy naszego dzisiejszego zachowania smile2.gif

...i chwała wam za to. W swoich postach wcale nie miałem zamiaru odbierać kibicom zasług dla klubu. Dziewczyny zawsze wspominały, że kibice są jak dodatkowy zawodnik i zawsze im pomagają nie tylko we własnej hali ale i na wyjazdach. Pojedynczy kibice którzy wyskakują z wiązankami na k...czy ch... w kierunku parkietu czy sędziów są raczej pośmiewiskiem dla reszty i pokazują jak nie powinno się kibicować. W tym i poprzednim sezonie nie opuściłem chyba żadnego meczu w hali centrum ale z dnia na dzień wydaje mi się, że powoli zmierza to w złym kierunku. Oczywiście był niezły występ w Lidze Mistrzyń i dobra postawa w dwumeczu z Muszynianką ale mimo tego zbyt wiele wpadek przytrafiło się naszej drużynie.

+Quote Post
Michael
post sob, 06 mar 2010 - 22:54
Post #64

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

CYTAT(mirog13 @ sob, 06 mar 2010 - 22:36) *
A co było w Żukowie?????

To samo co tydzień temu w Pile...

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
japinkole
post sob, 06 mar 2010 - 23:02
Post #65

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,604

CYTAT(Kamil_ @ sob, 06 mar 2010 - 22:35) *

A ja bym jednak demonizował, bo wasze zachowanie w końcówce 3 seta było żenujące i poniżej wszelkiej krytyki, które nie przystoi prawdziwemu kibicowi, a w szczególności KK.
Tak jak ceniłem was dotąd za zaangażowanie, pomysłowość, oprawę, tak dlatego mam nadzieję że naprawdę "wszelkie słowa krytyki na pewno weźmiecie pod uwagę, siądziecie, przeanalizujecie"

+Quote Post
bargidg
post sob, 06 mar 2010 - 23:19
Post #66

KK #7

Nr użytkownika: 1,974

Moje zdanie już znacie

Ten post edytował bargidg sob, 06 mar 2010 - 23:27

--------------------
MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<---

+Quote Post
wozo
post sob, 06 mar 2010 - 23:43
Post #67

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,278

CYTAT(bargidg @ sob, 06 mar 2010 - 23:19) *
Moje zdanie już znacie

...a dlaczego skasowałeś swoją wypowiedz?

+Quote Post
NeoKs
post nie, 07 mar 2010 - 00:04
Post #68

GNLS !
*

Nr użytkownika: 3,730

CYTAT(wozo @ sob, 06 mar 2010 - 23:43) *
CYTAT(bargidg @ sob, 06 mar 2010 - 23:19) *
Moje zdanie już znacie

...a dlaczego skasowałeś swoją wypowiedz?

Bo pewnie uznał ,że nie chce jej ujawniać. A co Ty tak wszystkiego musisz się uczepić ? Z tego tematu robi się poważny Off-Topic

+Quote Post
Karo91DG
post nie, 07 mar 2010 - 10:32
Post #69

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 2,967
GG: 9696750 status gadu-gadu

Dla mnie nie jesteście KK tylko jakimiś pseudokibicami,

takie zachowanie na koniec i podczas meczu jest .............

albo się jest za drużyną albo nie.

proponuję żebyście wszyscy się zebrali i poszli na trenera NA PEWNO COŚ OSIĄGNIECIE , a może lepiej zacznijcie grać w siatkówkę i przekonacie się jakie to jest łatwe (jak jesteście takie KOZAKI)

a gadanie i obraza trenera jest to zachowanie jak dzieci w pierwszej klasie .

+Quote Post
szer
post nie, 07 mar 2010 - 10:49
Post #70

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 152
GG: 7413760 status gadu-gadu

CYTAT(Karo91DG @ nie, 07 mar 2010 - 10:32) *
Dla mnie nie jesteście KK tylko jakimiś pseudokibicami,

To jest pomówienie... Ale na następnym meczu My siądziemy na sektorze gdzieś z boku, a Ciebie zapraszamy na sektor ;]

albo się jest za drużyną albo nie.

A co do cholery było krzyczane podczas meczu jak i po? Czy to było "kij z wynikami..."? Czy się przesłyszałem?

proponuję żebyście wszyscy się zebrali i poszli na trenera NA PEWNO COŚ OSIĄGNIECIE , a może lepiej zacznijcie grać w siatkówkę i przekonacie się jakie to jest łatwe (jak jesteście takie KOZAKI)

Taka funkcja. To do niego należy poskładać drożynę więc niech się liczy z krytyką

a gadanie i obraza trenera jest to zachowanie jak dzieci w pierwszej klasie .

Kto obraził trenera? Jakimi słowami i czym? Bo krzyczano "zmiana trenera"? To jest obraza? Gratuluję delikatności...

--------------------
33001,04

+Quote Post
Michael
post nie, 07 mar 2010 - 10:51
Post #71

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Uprzedziłeś mnie Emil to samo miałem napisać rolleyes.gif. A to, że jesteśmy z dziewczynami na dobre i na złe to udowodniliśmy już nie raz.

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
Logiczny
post nie, 07 mar 2010 - 11:24
Post #72

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,715

Zachowaliscie sie na koniec meczu jak banda gowniarzy ktorzy nie maja pojecia o siatkowce. Jak te palanty siedzace vis-a-vis was na trybunach i krzyczace totalne glupoty. Wasz poziom i wiedza na temat siatkowki powinna byc duzo wieksza niz jakiegos glupka ktory przyszedl sobie popatrzec na mecz pierwszy raz w zyciu.

Waldek Kawka od tylu lat zapieprza dla tego klubu i on gryzie parkiet i zostawia krew, pot i serce w tym klubie. Natomiast inni pokazuja sie z prezydentem obsciskuja i pija ze sponsorami i gowno robia. Predzej wymienilbym cale wladze w klubie niz trenera.

MKS nie jest zespolem ktory ma w szeregach 6-10 z reprezentacji kraju. W wiekszosci to sa mlode dziewczyny.Kazdy zespol ma gorsze i lepsze chwile. Kazdy ma kiedys kryzys.
Najlepiej to bylo widac po Muszynie. Pech chcial ze w MkS'ie ten kryzys przyszedl w najgorszym momencie.
Kiedys musialo nadejsc "zmeczneie materialu"

+Quote Post
kamillll
post nie, 07 mar 2010 - 12:09
Post #73

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

Szanowny Klubie Kibica - lubię was i szanuję ale to co robicie ostatnio to żenada.
Wytłumaczcie mi po kiego grzyba skandujecie takie hasła:
"PTPS PIŁA!!" na meczu DG z Bydgoszczą
"Stop medialnej prowokacji" - ????????
"MKS + Będzin" - ja rozumiem przyjaźń z Będzinem ale tam Będzin nie grał. Wy macie kibicować drużynie a nie sobie.
Co miała znaczyć końcówka meczu w Waszym wykonaniu? Nie pomyliło Wam się coś? Totalna chamówa. Nie mogłem uwierzyć w to co widziałem. Ja rozumem. Mecz był żenujący i można było się zdenerwować, ale Panowie - bez brawury. Trzymajcie jakiś poziom bo to co się ostatnio dzieje z Wami jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. I nie piszcie mi żebym popatrzył na siebie itp. To Wy jesteście klubem kibica - nie ja. Całe szczęście że nie było Polsatu bo byłby wstyd na całą Polskę...i to nie z powodu poziomu naszej drużyny.

+Quote Post
sahar
post nie, 07 mar 2010 - 12:18
Post #74

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,582

Popieram !!! Chodze na mecze od samego poczatku i calym sercem kibicuje druzynie i wcale nie musze siedziec w sektorze KK. Wiec nie mowcie ze wy jestescie cacy a reszta widowni be. Na mecze przychodza rodziny z dziecmi. Wiem z pewnego zrodla ze wszystkie nasze dziewczyny sa zalamane postawa KK

Ten post edytował sahar nie, 07 mar 2010 - 12:22

+Quote Post
Kamil_
post nie, 07 mar 2010 - 13:06
Post #75

UZYTKOWNIK

Drogi Saharze! smile2.gif Nie uważamy że jesteśmy cacy a reszta jest be. Każdy ma swoją rolę i my wiemy, że nie może być tak że wszyscy z nami dopingują smile2.gif

Nie wylewajcie na nas jednak kubła pomyj. Nie myli się tylko ten co nic nie robi. smile2.gif

@Kamilll: Pozdrawiamy zaprzyjaźnione nam drużyny, gdyż te w najważniejszych meczach odwdzięczą się nam pomocą w dopingu smile2.gif A to czy krzykniemy łącznie z 10 razy nazwy tych drużyn i zajmie nam to łącznie ok. 2 minut, to co to jest wobec całego meczu trwającego średnio po 1,5 godziny smile2.gif

+Quote Post
kamillll
post nie, 07 mar 2010 - 14:05
Post #76

UZYTKOWNIK

Tylko po co pozdrawiacie Piłę skoro nikt z Piły tego nie usłyszy? wink.gif rozumiem jak by KK z Piły siedział na sektorze obok, albo mecz był transmitowany w TV wink.gif

To nie jest wiadro pomyj...stało się co się stało jednak nic nie zmieni faktu że nie było to zbyt miłe i grzeczne...czysta chamówa...

+Quote Post
Kamil_
post nie, 07 mar 2010 - 14:08
Post #77

UZYTKOWNIK

No nikogo nie było, ale patrz, to że śpiewaliśmy na trenera to już cała Polska wie, myślisz, że Piła się nie dowie, że ich pozdrowiliśmy? wink.gif

+Quote Post
kamillll
post nie, 07 mar 2010 - 15:07
Post #78

UZYTKOWNIK

ta, to wie cała Polska i nie jest to powód do dumy...

+Quote Post
sahar
post nie, 07 mar 2010 - 18:03
Post #79

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,582

Drogi Kamilu i wlasnie jest odpowiedni moment na temat kibicowania. Czytam czesto forum i wiem ze narzekacie na reszte widowni. Ale wiem ze cala Polska uwaza nas za najlepszych kibicow siatkowki i niech tak zostanie na wieki smile2.gif Wszyscy chcemy kibicowac naszej druzynie.!! Na pewno wiesz ze kazda grupa ludzi a co dopiero ok. 3000 kibicow potrzebuje "wodzireja" i to KK spelnia te role. Bedziemy skandowac , klaskac i spiewac tylko ze wiekszosc piosenek jest wogole nie zrozumialych smile2.gif
Jedynie : literka M literka K ...S..... nadaje sie do spiewania cala hala. Musicie komponowac takie HITY smile2.gif
i metoda prob i bledow wylonia sie piosenki i hasla ktore beda znac wszyscy. Co do oprawy graficznej przebijacie wszystkich smile2.gif !!!!
W mojej pracy mam kontakt z ludzmi i zawsze rozmawiam na temat meczy, polecam im zeby przychdzili z calymi rodzinami. Daje slowo ze nie uslysza zadnych wulgaryzmow i spedza wspaniale wolny czas.
Wiem jedno dabrowska siatkowka i koszykowka to jedyna "rzecz" ktora wyszla nam w Dabrowie i nie zepsujmy tego !!
Załączony plik
Dodany plik  ineska_kibic.jpg ( 93,21K ) Liczba pobrań: 77

+Quote Post
ptps_pila
post nie, 07 mar 2010 - 19:07
Post #80

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,581

Ja trochę w tamtym temacie czyli o pozdrawianie zaprzyjaźnionych drużyn to moim zdaniem nie warto patrzeć czy jest transmisja czy nie bo nie robimy tego dla telewizji , dla mediów ale dla samych siebie. Ja osobiście słuchałem wczoraj relacji radiowej i przy "Piłę pozdrawiamy" zrobiło mi się bardzo miło. Tak samo myślę że np. przy meczu Piły z Bydgoszczą nie było żadnej transmisji - nawet radiowej a i tak każdy dowiedział się o tym że Was pozdrawiamy. A teraz do tematu krzyczenia zwolnić trenera to myślę że trener powinien być przygotowany na taką krytykę - w końcu to trener.. Musi się liczyć że jak jego drużyna przegrywa to wina nie pójdzie na Konserwatora Powierzchni Płaskich ani innego człowieka tylko na tego który prowadzi tą drużynę, siatkarki potrzebują wodzireja tak jak kibice .. Więc jak ktoś krzyknie "Zwolnić trenera" czy coś tego rodzaju to również dobra podpowiedź dla Prezesa Klubu - w końcu kibice też muszą mieć coś do powiedzenia bo siatkówka jest również dla nich.

Przepraszam za błędy ale jestem zdenerwowany : P Pozdrawiam

+Quote Post

16 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza