![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Wozo
![]() ![]() ![]() PS. My również pamiętamy wiele rzeczy tych przyjemnych i tych mniej ![]() Szer, po co tak daleko sięgać pamięcią, wystarczy sobie przypomnieć tegoroczny mecz we Wrocławiu ![]() Ten post edytował Kamil_ sob, 06 mar 2010 - 22:36 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: pią, 30 paź 09 Nr użytkownika: 3,533 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co było w Żukowie?????
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Wozo ![]() ![]() ![]() ...i chwała wam za to. W swoich postach wcale nie miałem zamiaru odbierać kibicom zasług dla klubu. Dziewczyny zawsze wspominały, że kibice są jak dodatkowy zawodnik i zawsze im pomagają nie tylko we własnej hali ale i na wyjazdach. Pojedynczy kibice którzy wyskakują z wiązankami na k...czy ch... w kierunku parkietu czy sędziów są raczej pośmiewiskiem dla reszty i pokazują jak nie powinno się kibicować. W tym i poprzednim sezonie nie opuściłem chyba żadnego meczu w hali centrum ale z dnia na dzień wydaje mi się, że powoli zmierza to w złym kierunku. Oczywiście był niezły występ w Lidze Mistrzyń i dobra postawa w dwumeczu z Muszynianką ale mimo tego zbyt wiele wpadek przytrafiło się naszej drużynie. |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: sob, 12 gru 09 Nr użytkownika: 3,604 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Wozo ![]() ![]() ![]() A ja bym jednak demonizował, bo wasze zachowanie w końcówce 3 seta było żenujące i poniżej wszelkiej krytyki, które nie przystoi prawdziwemu kibicowi, a w szczególności KK. Tak jak ceniłem was dotąd za zaangażowanie, pomysłowość, oprawę, tak dlatego mam nadzieję że naprawdę "wszelkie słowa krytyki na pewno weźmiecie pod uwagę, siądziecie, przeanalizujecie" |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moje zdanie już znacie
Ten post edytował bargidg sob, 06 mar 2010 - 23:27 -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: czw, 18 gru 08 Skąd: ;] Nr użytkownika: 2,967 Płeć: Kobieta GG: 9696750 ![]() |
Dla mnie nie jesteście KK tylko jakimiś pseudokibicami,
takie zachowanie na koniec i podczas meczu jest ............. albo się jest za drużyną albo nie. proponuję żebyście wszyscy się zebrali i poszli na trenera NA PEWNO COŚ OSIĄGNIECIE , a może lepiej zacznijcie grać w siatkówkę i przekonacie się jakie to jest łatwe (jak jesteście takie KOZAKI) a gadanie i obraza trenera jest to zachowanie jak dzieci w pierwszej klasie . |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dla mnie nie jesteście KK tylko jakimiś pseudokibicami, To jest pomówienie... Ale na następnym meczu My siądziemy na sektorze gdzieś z boku, a Ciebie zapraszamy na sektor ;] albo się jest za drużyną albo nie. A co do cholery było krzyczane podczas meczu jak i po? Czy to było "kij z wynikami..."? Czy się przesłyszałem? proponuję żebyście wszyscy się zebrali i poszli na trenera NA PEWNO COŚ OSIĄGNIECIE , a może lepiej zacznijcie grać w siatkówkę i przekonacie się jakie to jest łatwe (jak jesteście takie KOZAKI) Taka funkcja. To do niego należy poskładać drożynę więc niech się liczy z krytyką a gadanie i obraza trenera jest to zachowanie jak dzieci w pierwszej klasie . Kto obraził trenera? Jakimi słowami i czym? Bo krzyczano "zmiana trenera"? To jest obraza? Gratuluję delikatności... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Uprzedziłeś mnie Emil to samo miałem napisać
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: wto, 16 lut 10 Nr użytkownika: 3,715 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zachowaliscie sie na koniec meczu jak banda gowniarzy ktorzy nie maja pojecia o siatkowce. Jak te palanty siedzace vis-a-vis was na trybunach i krzyczace totalne glupoty. Wasz poziom i wiedza na temat siatkowki powinna byc duzo wieksza niz jakiegos glupka ktory przyszedl sobie popatrzec na mecz pierwszy raz w zyciu.
Waldek Kawka od tylu lat zapieprza dla tego klubu i on gryzie parkiet i zostawia krew, pot i serce w tym klubie. Natomiast inni pokazuja sie z prezydentem obsciskuja i pija ze sponsorami i gowno robia. Predzej wymienilbym cale wladze w klubie niz trenera. MKS nie jest zespolem ktory ma w szeregach 6-10 z reprezentacji kraju. W wiekszosci to sa mlode dziewczyny.Kazdy zespol ma gorsze i lepsze chwile. Kazdy ma kiedys kryzys. Najlepiej to bylo widac po Muszynie. Pech chcial ze w MkS'ie ten kryzys przyszedl w najgorszym momencie. Kiedys musialo nadejsc "zmeczneie materialu" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szanowny Klubie Kibica - lubię was i szanuję ale to co robicie ostatnio to żenada.
Wytłumaczcie mi po kiego grzyba skandujecie takie hasła: "PTPS PIŁA!!" na meczu DG z Bydgoszczą "Stop medialnej prowokacji" - ???????? "MKS + Będzin" - ja rozumiem przyjaźń z Będzinem ale tam Będzin nie grał. Wy macie kibicować drużynie a nie sobie. Co miała znaczyć końcówka meczu w Waszym wykonaniu? Nie pomyliło Wam się coś? Totalna chamówa. Nie mogłem uwierzyć w to co widziałem. Ja rozumem. Mecz był żenujący i można było się zdenerwować, ale Panowie - bez brawury. Trzymajcie jakiś poziom bo to co się ostatnio dzieje z Wami jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. I nie piszcie mi żebym popatrzył na siebie itp. To Wy jesteście klubem kibica - nie ja. Całe szczęście że nie było Polsatu bo byłby wstyd na całą Polskę...i to nie z powodu poziomu naszej drużyny. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: pon, 30 lis 09 Nr użytkownika: 3,582 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Popieram !!! Chodze na mecze od samego poczatku i calym sercem kibicuje druzynie i wcale nie musze siedziec w sektorze KK. Wiec nie mowcie ze wy jestescie cacy a reszta widowni be. Na mecze przychodza rodziny z dziecmi. Wiem z pewnego zrodla ze wszystkie nasze dziewczyny sa zalamane postawa KK
Ten post edytował sahar nie, 07 mar 2010 - 12:22 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Saharze!
![]() ![]() Nie wylewajcie na nas jednak kubła pomyj. Nie myli się tylko ten co nic nie robi. ![]() @Kamilll: Pozdrawiamy zaprzyjaźnione nam drużyny, gdyż te w najważniejszych meczach odwdzięczą się nam pomocą w dopingu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko po co pozdrawiacie Piłę skoro nikt z Piły tego nie usłyszy?
![]() ![]() To nie jest wiadro pomyj...stało się co się stało jednak nic nie zmieni faktu że nie było to zbyt miłe i grzeczne...czysta chamówa... |
|
|
![]()
|
|
No nikogo nie było, ale patrz, to że śpiewaliśmy na trenera to już cała Polska wie, myślisz, że Piła się nie dowie, że ich pozdrowiliśmy?
![]() |
|
|
![]()
|
|
ta, to wie cała Polska i nie jest to powód do dumy...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: pon, 30 lis 09 Nr użytkownika: 3,582 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Kamilu i wlasnie jest odpowiedni moment na temat kibicowania. Czytam czesto forum i wiem ze narzekacie na reszte widowni. Ale wiem ze cala Polska uwaza nas za najlepszych kibicow siatkowki i niech tak zostanie na wieki
![]() ![]() Jedynie : literka M literka K ...S..... nadaje sie do spiewania cala hala. Musicie komponowac takie HITY ![]() i metoda prob i bledow wylonia sie piosenki i hasla ktore beda znac wszyscy. Co do oprawy graficznej przebijacie wszystkich ![]() W mojej pracy mam kontakt z ludzmi i zawsze rozmawiam na temat meczy, polecam im zeby przychdzili z calymi rodzinami. Daje slowo ze nie uslysza zadnych wulgaryzmow i spedza wspaniale wolny czas. Wiem jedno dabrowska siatkowka i koszykowka to jedyna "rzecz" ktora wyszla nam w Dabrowie i nie zepsujmy tego !!
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: nie, 29 lis 09 Nr użytkownika: 3,581 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja trochę w tamtym temacie czyli o pozdrawianie zaprzyjaźnionych drużyn to moim zdaniem nie warto patrzeć czy jest transmisja czy nie bo nie robimy tego dla telewizji , dla mediów ale dla samych siebie. Ja osobiście słuchałem wczoraj relacji radiowej i przy "Piłę pozdrawiamy" zrobiło mi się bardzo miło. Tak samo myślę że np. przy meczu Piły z Bydgoszczą nie było żadnej transmisji - nawet radiowej a i tak każdy dowiedział się o tym że Was pozdrawiamy. A teraz do tematu krzyczenia zwolnić trenera to myślę że trener powinien być przygotowany na taką krytykę - w końcu to trener.. Musi się liczyć że jak jego drużyna przegrywa to wina nie pójdzie na Konserwatora Powierzchni Płaskich ani innego człowieka tylko na tego który prowadzi tą drużynę, siatkarki potrzebują wodzireja tak jak kibice .. Więc jak ktoś krzyknie "Zwolnić trenera" czy coś tego rodzaju to również dobra podpowiedź dla Prezesa Klubu - w końcu kibice też muszą mieć coś do powiedzenia bo siatkówka jest również dla nich.
Przepraszam za błędy ale jestem zdenerwowany : P Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |