IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

16 Stron V  « < 12 13 14 15 16 >  
Closed TopicStart new topic
> Kibicowanie w +LK, sezon 2009/2010
ptps_pila
post pią, 07 maj 2010 - 16:07
Post #261

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,581

Otóż Banny nie zgadłeś : P "Kibice" Budowlanych jak jest mecz to są na Widzewie ^^

Liczę na wygraną Dąbrowy, bo mojej drużynie została walka o 5 msc : P
Go to the top of the page

+Quote Post
Franek8
post pią, 07 maj 2010 - 21:43
Post #262

Legitymacja #07

Nr użytkownika: 950
GG: 5994649 status gadu-gadu

CYTAT
"ENION Energia MKS Dąbrowa Górnicza pokonała Bank BPS Muszyniankę Fakro Muszyna 3:1 (25:23, 25:22, 17:25, 25:15) w trzecim półfinałowym meczu fazy play-off. Stan rywalizacji do trzech zwycięstw 2-1. MVP meczu została Katarzyna Gajgał.

Dąbrowianki nie zamierzały odpuszczać walki o awans do finału. Po wygraniu dwóch pierwszych setów w trzecim wyraźnie były lepsze obrończynie tytułu. Jednak gospodynie w czwartej partii zaprezentowały koncert gry. Utytułowany zespół z Muszyny był bezradny wobec poczynań ENIONU. Świetny mecz rozegrała Katarzyna Gajgał. Zdobyła ona siedemnaście punktów. O dwa więcej miała Joanna Sieczka"

hehe no proszę nowa zawodniczka w barwach mks'u biggrin.gif

Ten post edytował Franek8 pią, 07 maj 2010 - 21:43

--------------------

+Quote Post
NeoKs
post pią, 07 maj 2010 - 21:58
Post #263

GNLS !
*

Nr użytkownika: 3,730

Ja tam tylko Ewe Sieczke znam tongue.gif

Ten post edytował NeoKs pią, 07 maj 2010 - 23:42

+Quote Post
Kamil_
post pią, 07 maj 2010 - 22:49
Post #264

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

Ugf wpadnij jutro do nas na sektor smile2.gif Musi być nas 2 razy więcej niż dzisiaj wink.gif

+Quote Post
Ugf
post pią, 07 maj 2010 - 22:53
Post #265

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,827

Raczej wątpię, ale dzięki za zaproszenie tongue.gif

--------------------
MKS Dąbrowa Górnicza!

+Quote Post
Kamil_
post pią, 07 maj 2010 - 22:54
Post #266

UZYTKOWNIK

Bo u nas każdy jest mile widziany na sektorze smile2.gif Od 4 do 104 lat, chłopak czy dziewczyna! smile2.gif

+Quote Post
Szczepan
post pią, 07 maj 2010 - 23:10
Post #267

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 989

Witam!
I gratki dla Was, udało się pociągnąć halę, aż KK Muszyny miał uszy po sobie.
Podziękowania dla Nich za obecność.

Gwiazdki zrobiły swoje i wy dajcie czadu!!

--------------------
"Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz

+Quote Post
Lui
post pią, 07 maj 2010 - 23:23
Post #268

Klub.Kibica #020

Nr użytkownika: 995
GG: 5955911 status gadu-gadu

Szczepan, nie ma Nas, Was jesteśmy wszyscy razem i pomóżmy jutro dziewczynom ! wink.gif

--------------------
"Płacz na treningu, śmiej się podczas meczu"

Galeria MKS Dąbrowa Górnicza

14679[33]

+Quote Post
SokratesDG
post pią, 07 maj 2010 - 23:25
Post #269

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,188

Dziś było nieźle, ale jutro będzie jeszcze lepiej wink.gif.
Jedna tylko sprawa, z tymi taśmami, to jutro się wstrzymajcie do końca trzeciego seta smile2.gif jak wszyscy będziemy świętowali wejście do finału. celb (15).gif

"A POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC"

--------------------

+Quote Post
Michael
post pią, 07 maj 2010 - 23:40
Post #270

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Dzisiaj było nie najgorzej, ale stać Nas na więcej!!

Sobota 08.05.2010r. g. 14:45 mecz o awans do FINAŁU MISTRZOSTW POLSKI!!!!

WSZYSCY NA SEKTOR !! WSZYSCY W BARWACH!!

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
Szczepan
post pią, 07 maj 2010 - 23:50
Post #271

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 989

Lui co widziałeś było OK,
starałem się pomóc, ale i tak zrobiłeś najważniejszą robotę!
Tak samo jutro pociągnąć publikę - halę na zagrywce i 1 2 3 i będzie w cipacza.

I prośba do Was: nie zdejmujcie koszulek.
po pierwsze wygląda to tak jak ......... unikacie barw,
po drugie ... Wasza muskulatura nie budzi podziwu, wręcz przeciwnie.

A tak jak to Szczepan musiałem po nawijać,
Fajowo było halę ruszyliście, mało ballad od cioci z imienin a doping SUPER PUBLIKA i KK.

Ten post edytował Szczepan sob, 08 maj 2010 - 00:03

--------------------
"Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz

+Quote Post
Mały77
post sob, 08 maj 2010 - 08:15
Post #272

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

a dla mnie doping KK był tylko czasami dobry - większość czasu żenujący!!!
ogólnie nie patrzyli co się dzieje na boisku tylko śpiewali te swoje piosenki, które pasują na mecze siatkówki jak ...
ogólnie nasz bęben słabo słyszalny przy 4 z Muszyny
no i co to za gostek w sandałkach wyskoczył chyba w 4 secie przed KK? Jak dla mnie żenua wink.gif
I jeszcze ta sektorówka wyciągnięta w czasie gry - przecież normalny kibic a tym bardziej dziewczyny nie patrzą na takie rzeczy przy zagrywce - TO SIĘ ROBI W PRZERWACH!!!
Radziłbym kolegom z KK pooglądać dobrej siatkówki w wykonaniu męskim i zobaczenie jak się dopinguje siatkówkę!!!

A ogólnie o meczu - dobra gra dziewczyn ale nie wiem zawsze mają jednego seta przestoju - do tego Sieczka fantastycznie w 2 pierwszych setach od 3 żenada - chyba nie skończyła ataku.
No i powiem coś o trenerze - zaskoczył mnie na bardzo duży plus zagrywką Lis za Śliwę. Brawo.
Jeżeli ogra Muszynę to przyznam rację że się myliłem narzekając na niego;) Ale cóż - mylić się jest rzeczą ludzką.

Ten post edytował Mały77 sob, 08 maj 2010 - 08:22

+Quote Post
budzik936
post sob, 08 maj 2010 - 09:44
Post #273

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,578

Do KK. Jak macie dużo tych serpentyn to weźcie je rozrzućcie po hali (tak było przy awansie do LSK), aby z każdej strony poleciały po awansie do finału, albo przed wejściem na sektory sprzedajcie po 1zł albo 2zł /szt. - jeszcze zarobicie na oprawy.Jest taka możliwość ?

Ten post edytował budzik936 sob, 08 maj 2010 - 09:46

+Quote Post
budzik936
post sob, 08 maj 2010 - 10:05
Post #274

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,578

Do KK. Jak macie dużo tych serpentyn to weźcie je rozrzućcie po hali (tak było przy awansie do LSK), aby z każdej strony poleciały po awansie do finału, albo przed wejściem na sektory sprzedajcie po 1zł albo 2zł /szt. - jeszcze zarobicie na oprawy.Jest taka możliwość ?

Sorry, ze to samo napisałem w temacie ''play off''. Z tamtego tematu proszę o usunięcie posta.

+Quote Post
kamillll
post sob, 08 maj 2010 - 10:28
Post #275

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

tylko nie rzucajcie nimi podczas meczu w zawodniczki wink.gif
po gwizdku sędziego wink.gif
to przecie dość ciężkie jest - nie chce myśleć co by było gdyby któraś mineralna w łeb dostała...

+Quote Post
Kamil_
post sob, 08 maj 2010 - 10:36
Post #276

UZYTKOWNIK

Duże ryzyko, że ktoś nie odklei i się serpentyna nie rozwinie. Już wczoraj ochrona miała małe ale do nas o to wink.gif

+Quote Post
Kamil_
post sob, 08 maj 2010 - 10:43
Post #277

UZYTKOWNIK

CYTAT(Mały77 @ sob, 08 maj 2010 - 07:15) *
a dla mnie doping KK był tylko czasami dobry - większość czasu żenujący!!!ogólnie nie patrzyli co się dzieje na boisku tylko śpiewali te swoje piosenki, które pasują na mecze siatkówki jak ...ogólnie nasz bęben słabo słyszalny przy 4 z Muszynyno i co to za gostek w sandałkach wyskoczył chyba w 4 secie przed KK? Jak dla mnie żenua wink.gif I jeszcze ta sektorówka wyciągnięta w czasie gry - przecież normalny kibic a tym bardziej dziewczyny nie patrzą na takie rzeczy przy zagrywce - TO SIĘ ROBI W PRZERWACH!!!Radziłbym kolegom z KK pooglądać dobrej siatkówki w wykonaniu męskim i zobaczenie jak się dopinguje siatkówkę!!!A ogólnie o meczu - dobra gra dziewczyn ale nie wiem zawsze mają jednego seta przestoju - do tego Sieczka fantastycznie w 2 pierwszych setach od 3 żenada - chyba nie skończyła ataku. No i powiem coś o trenerze - zaskoczył mnie na bardzo duży plus zagrywką Lis za Śliwę. Brawo.Jeżeli ogra Muszynę to przyznam rację że się myliłem narzekając na niego;) Ale cóż - mylić się jest rzeczą ludzką.

- Jeszcze powiedz, że mamy się wzorować na Skrze czy Jadarze Radom? biggrin.gif
- Gość w klapkach nie był od nas.
- Sektorówkę zawsze wyciągamy podczas meczu, bo wówczas nasz akustyk nie puszcza zagłuszającej wszystko i wszystkich muzyki, a zawsze przy wyciągnięciu sektorówki coś śpiewamy. Widać byłeś pierwszy raz. Ale pomyślimy nad tym wink.gif Dzięki za radę smile2.gif
- My mamy taki styl, że śpiewamy a nie gramy na bębnach. Muszyny było 18 i mieli 5 bębnów. Nie tędy droga Panowie...

Pozdrawiam smile2.gif

CYTAT(budzik936 @ sob, 08 maj 2010 - 08:44) *

Serpentyny to nie jest taka tania sprawa jakby się mogło wydawać, a niestety są jednorazowe sad.gif

Ten post edytował Kamil_ sob, 08 maj 2010 - 10:44

+Quote Post
Mały77
post sob, 08 maj 2010 - 13:15
Post #278

UZYTKOWNIK

CYTAT(Kamil_ @ sob, 08 maj 2010 - 10:43) *
- Jeszcze powiedz, że mamy się wzorować na Skrze czy Jadarze Radom? biggrin.gif
- Gość w klapkach nie był od nas.
- Sektorówkę zawsze wyciągamy podczas meczu, bo wówczas nasz akustyk nie puszcza zagłuszającej wszystko i wszystkich muzyki, a zawsze przy wyciągnięciu sektorówki coś śpiewamy. Widać byłeś pierwszy raz. Ale pomyślimy nad tym wink.gif Dzięki za radę smile2.gif
- My mamy taki styl, że śpiewamy a nie gramy na bębnach. Muszyny było 18 i mieli 5 bębnów. Nie tędy droga Panowie...

- Nie - wzorujcie się np. na meczach reprezentacji lub może na Bielsku czy Muszynie - TAK SIĘ KIBICUJE NA SIATKÓWCE!!! - jak chcecie pośpiewać to dziś wieczorem jest mecz Zagłębia - tam można pośpiewać wink.gif Od początku idziecie jakąś nową drogą, która akurat mnie nie pasuje a i całej hali nie porywa - bo czy cała hala śpiewa z Wami te Wasze piosenki? A spróbujcie wybijać rytm przy serwach - cała sala klaszcze, spróbujcie liczyć do 3 - cała hala liczy!!! Zrozumcie - tak się kibicuje na siatkówce. A cała hala klaszcze a Wy sobie coś tam śpiewacie z czego i tak nic na hali nie słychać - tylko Wy to słyszycie!!! Jak chcecie pośpiewać to chyba jest jakaś sekcja w kulturze!!!
- No to się cieszę - bo wyglądał jak kibol z Zagłębia na wakacjach wink.gif
- To dogadajcie się w końcu z akustykiem aby nie puszczał muzyki w przerwach - wtedy śpiewajcie i się bawcie - to chyba nie jest trudne!!! Na meczu nie byłem pierwszy raz - jeżdżę od początku - sorki - od 2 ligi,
- No ja właśnie myślę, że na tym polega kibicowanie w siatkówce - naprawdę - jak chcecie pokibicować to w Dąbrowie jest wiele drużyn piłkarskich, które nie mają KK - zainteresujcie się - styl z piłki na siatkówce się nie przyjmie. Mnie KK Muszyny się podobał a najbardziej zajebiste śpiewanie jak Muszyna zdobywała punkt blokiem - takie ryczenie foczek - uuuu, uuuu wink.gif
Na początku jak zaczęliście stać z puszkami wrzucałem Wam zawsze troszkę drobnych ale od kiedy nie podoba mi się Wasze kibicowanie tego nie robię. Myślę, że nie tylko ja ...

Ten post edytował Mały77 sob, 08 maj 2010 - 13:20

+Quote Post
Mały77
post sob, 08 maj 2010 - 13:18
Post #279

UZYTKOWNIK

CYTAT(Kamil_ @ sob, 08 maj 2010 - 10:36) *
Duże ryzyko, że ktoś nie odklei i się serpentyna nie rozwinie. Już wczoraj ochrona miała małe ale do nas o to wink.gif

Się nie dziwię bo jakby któraś z lasek z Muszyny dostała to mogłoby być ciepło - trzeba było rzucić jak nasze były z tamtej strony!!!
Nie wiem czy klub kary nie dostanie za to.

+Quote Post
Kamil_
post sob, 08 maj 2010 - 17:43
Post #280

UZYTKOWNIK

CYTAT(Mały77 @ sob, 08 maj 2010 - 12:15) *
- Nie - wzorujcie się np. na meczach reprezentacji lub może na Bielsku czy Muszynie - TAK SIĘ KIBICUJE NA SIATKÓWCE!!! - jak chcecie pośpiewać to dziś wieczorem jest mecz Zagłębia - tam można pośpiewać wink.gif Od początku idziecie jakąś nową drogą, która akurat mnie nie pasuje a i całej hali nie porywa - bo czy cała hala śpiewa z Wami te Wasze piosenki? A spróbujcie wybijać rytm przy serwach - cała sala klaszcze, spróbujcie liczyć do 3 - cała hala liczy!!! Zrozumcie - tak się kibicuje na siatkówce. A cała hala klaszcze a Wy sobie coś tam śpiewacie z czego i tak nic na hali nie słychać - tylko Wy to słyszycie!!! Jak chcecie pośpiewać to chyba jest jakaś sekcja w kulturze!!!
- No to się cieszę - bo wyglądał jak kibol z Zagłębia na wakacjach wink.gif
- To dogadajcie się w końcu z akustykiem aby nie puszczał muzyki w przerwach - wtedy śpiewajcie i się bawcie - to chyba nie jest trudne!!! Na meczu nie byłem pierwszy raz - jeżdżę od początku - sorki - od 2 ligi,
- No ja właśnie myślę, że na tym polega kibicowanie w siatkówce - naprawdę - jak chcecie pokibicować to w Dąbrowie jest wiele drużyn piłkarskich, które nie mają KK - zainteresujcie się - styl z piłki na siatkówce się nie przyjmie. Mnie KK Muszyny się podobał a najbardziej zajebiste śpiewanie jak Muszyna zdobywała punkt blokiem - takie ryczenie foczek - uuuu, uuuu wink.gif
Na początku jak zaczęliście stać z puszkami wrzucałem Wam zawsze troszkę drobnych ale od kiedy nie podoba mi się Wasze kibicowanie tego nie robię. Myślę, że nie tylko ja ...

- Z całym szacunkiem ale na Muszynie wzorować się nie będziemy smile2.gif A do reprezentacji nie ma co porównywać, bo tam są ludzie, którzy chcą się bawić. Wydają często spore pieniądze, żeby być na meczu i czy jest źle czy dobrze bawią się tak samo. U nas jest sporo osób, które bawią się tylko jak bijemy ostro np. Muszynę czy Bielsko.

Najlepszym rozwiązaniem nie jest tylko bicie w bęben, bo to przeszkadza innym KK. Na różnych forach, przedstawiciele różnych KK wyrazili takie zdanie. Takie Bielsko choćby, wyeliminowało całkowicie trąbki ze swojej hali a Muszyna (KK!) dalej trąbi na potęgę. Nie bądźmy łosie, nie trąbmy!

Z liczeniem też jest nie do końca tak. Owszem jak wygrywamy ludzie liczą, jak przegrywamy - już nie. Sprawdzaliśmy to nie licząc np. 2 i była cisza!

Tak samo dzisiaj. Czy odpowiedzenie na pytanie "Kto wygra mecz?" albo krzyknięcie "Dąbrowa" przerasta zwykłego kibica? Nie popadajmy w paranoję smile2.gif

Pozdrawiam smile2.gif

+Quote Post

16 Stron V  « < 12 13 14 15 16 >
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza