IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

16 Stron V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kibicowanie w +LK, sezon 2009/2010
Franek8
post czw, 06 maj 2010 - 16:25
Post #241

Legitymacja #07

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 950
GG: 5994649 status gadu-gadu

CYTAT(Master @ czw, 06 maj 2010 - 15:37) *
w jakich godzinach mozna wczesniej kupic bilety w kasach w hali czy gdzies indziej ?

jedynie w kasach przed meczem pewnie tak z 1,5h

Ten post edytował Franek8 czw, 06 maj 2010 - 16:26

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
mydlik
post czw, 06 maj 2010 - 16:47
Post #242

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 882

AngeloMike - byłem wśród tych dziadków, którzy przez dwa dni w Muszynie zdzierali gardło i nie rozumiem tej aluzji. Domyślam się, że byłeś również przynajmniej drugiego dnia , bo trochę ludzi dojechało, ale większość niestety okazała się tylko obserwatorami i nam nie pomagali.

Porównując KK DG i Bielska odnośnie zorganizowanych wyjazdów należy zwrócić uwagę na koszt kibiców obu drużyn. Flagi kibiców z nazwą sponsora to koszty kibiców mniejsze, a flagi bez napisów sponsorów to koszty większe. Jedni na to idą, drudzy nie.
Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają.

Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu.
Każdy ma ma swoje zdanie i ma prawo sądzić, że ma rację

+Quote Post
Franek8
post czw, 06 maj 2010 - 17:09
Post #243

Legitymacja #07

CYTAT
Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają.

Ty taki wierny kibic nie zauważyłeś że muszyna nigdy do nas nie przyjeżdża?
jak się nie myle oni bardzo rzadko gdzieś jeżdżą...
więc ja bym się ich nie spodziewał
choć mają tak "wspaniałego" sponsora, który im robi poduszki, aby mieli na wyjazdy. hehehe

--------------------

+Quote Post
mydlik
post czw, 06 maj 2010 - 17:58
Post #244

UZYTKOWNIK

to się dowiedź ,że na play- off oraz finałowych turniejach PP bywają wścibski kibicu.

+Quote Post
Ugf
post czw, 06 maj 2010 - 18:06
Post #245

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,827

Ktoś mnie tutaj nie zrozumiał. Ale skoro odpowiedzią na każdą wypowiedź jest tutaj tylko obrażanie, to nawet nie będę tłumaczyć o co mi chodzi i temat z mojej strony jest zamknięty, zacytuję
CYTAT("mydlik")
Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu.

--------------------
MKS Dąbrowa Górnicza!

+Quote Post
mydlik
post czw, 06 maj 2010 - 18:26
Post #246

UZYTKOWNIK

Ugf - przeczytaj uważniej moje posty , one są skierowane do (AngeloMike oraz Franek8 )
Jestem ostatnim którego interesują jakieś kwasy na forum.

+Quote Post
Ugf
post czw, 06 maj 2010 - 18:31
Post #247

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,827

Toteż właśnie dlatego Cię zacytowałam. I kończę tym cytatem temat, bo też nie mam zamiaru bawić się w kwasy na forum. Pozdrawiam!

--------------------
MKS Dąbrowa Górnicza!

+Quote Post
banny006
post czw, 06 maj 2010 - 20:24
Post #248

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,332
GG: 15773508 status gadu-gadu

angelku melkerku na tym forum są też kibice Widzewa mamy piosenki jakie chcemy i przynajmniej je śpiewamy a ty tylko nudne treściwa piszesz że w bojówce byłeś musieli cie szybko sprowadzić na ziemie długo w niej nie zabawiłeś a na mecze jeździmy w takich grupach jak tylko mamy czas z tego co się orientuje to w tym sezonie nie byliśmy tylko na meczach z Istambułem,Nawarą,Bydgoszczą,Gedanią, Sopotem, Play Off Białystok na 18 meczów wyjazdowych.

+Quote Post
Lui
post czw, 06 maj 2010 - 20:29
Post #249

Klub.Kibica #020

Nr użytkownika: 995
GG: 5955911 status gadu-gadu

@Angelo Mike
Jak masz jakieś sugestje w związku z naszym funkcjonowaniem to podejdź do naszego sektora, albo do sklepiku kibica, jak Ci wygodnie i nam to powiedz, a nie będziesz się napinał na forum. angry2.gif

Bez pozdrowienia dla internetowych napinaczy.

--------------------
"Płacz na treningu, śmiej się podczas meczu"

Galeria MKS Dąbrowa Górnicza

14679[33]

+Quote Post
AngeloMike
post czw, 06 maj 2010 - 20:53
Post #250

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,516

CYTAT(mydlik @ czw, 06 maj 2010 - 17:47) *
AngeloMike - byłem wśród tych dziadków, którzy przez dwa dni w Muszynie zdzierali gardło i nie rozumiem tej aluzji. Domyślam się, że byłeś również przynajmniej drugiego dnia , bo trochę ludzi dojechało, ale większość niestety okazała się tylko obserwatorami i nam nie pomagali.

Porównując KK DG i Bielska odnośnie zorganizowanych wyjazdów należy zwrócić uwagę na koszt kibiców obu drużyn. Flagi kibiców z nazwą sponsora to koszty kibiców mniejsze, a flagi bez napisów sponsorów to koszty większe. Jedni na to idą, drudzy nie.

Po pierwsze nie chodzi mi o jak to nazwałem dziadków bo do nich cały szacunek że byli i kibicowali. A co do KK mam zastrzeżenia że nie ma ich w najważniejszych momentach w dziejach klubu.

Po drugie co do porównania KK nie wiem o co ci chodzi o jakich flagach piszesz bo jest to totalna głupota. Jakie flagi kibiców z nazw ą sponsora? KK Bielska z tego co wiem ma składki roczne iz tego robią oprawy a co do dojazdów idą po kosztach w każdym względzie żeby każdy mógł być na meczach. Jeżeli chodzi o kibiców Muszyny nie patrz na nich równaj do najlepszych w przypadku lsk do kibiców z Bielska.

+Quote Post
Franek8
post czw, 06 maj 2010 - 21:10
Post #251

Legitymacja #07

CYTAT
Po pierwsze nie chodzi mi o jak to nazwałem dziadków bo do nich cały szacunek że byli i kibicowali. A co do KK mam zastrzeżenia że nie ma ich w najważniejszych momentach w dziejach klubu
Jak dla mnie to były 2 może 3 najważniejsze momenty klubu
-AWANS do LSK wtedy jeszcze nie było jako takiego KK ale na mecze chodziłem wink.gif
-AWANS w grp LM chłopaki zebrali się i pojechali do Francji
nie byliśmy na jednym meczu i już awantura ale to wszystko było spowodowane kijowy terminem ... ale wiem że to jest do dupy usprawiedliwienie. lecz z drugiej strony postaraj się zrozumieć że jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze znajdziemy 12h czasu na wyjazd o.O

Ten post edytował Franek8 czw, 06 maj 2010 - 21:22

--------------------

+Quote Post
Michael
post czw, 06 maj 2010 - 21:20
Post #252

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Panowie mam taką prośbę nie wdawajcie się w dyskusję z panam Angelo, bo nie ma ona sensu i tak nigdy nie dorównamy bielskiemu KK. Oszczędzajmy energię na weekendowe mecze rolleyes.gif.

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
szer
post czw, 06 maj 2010 - 21:39
Post #253

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 152
GG: 7413760 status gadu-gadu

CYTAT(Franek8 @ czw, 06 maj 2010 - 20:10) *
-AWANS do LSK wtedy jeszcze nie było jako takiego KK ale na mecze chodziłem wink.gif

Jak walczyliśmy o awans to dwa dni z rzędu jechaliśmy do Krakowa na te mecze. Grupa kibiców się znalazła, więc wystarczy tylko chcieć smile2.gif

A AngeloMike zamiast pieprzyć bez sensu i zachowywać się jak jaki prymityw niech sam ruszy dupę i coś zrobi. Bo łatwo się komentuje poczynania innych samemu nie robiąc nic. Prawda?

--------------------
33001,04

+Quote Post
SokratesDG
post czw, 06 maj 2010 - 21:57
Post #254

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,188

A kto wam powiedział, że nigdy nie dorównacie bielskiemu KK? A nawet jeśli powiedział, to kto się tym przejmuje? Dziewczynom też od początku sezonu ustalono miejsce w szeregu (jak ja uwielbiam to wyrażenie wink.gif ), a one proszę dwa razy w fazie zasadniczej spuściły łomot Muszynie i to jeszcze nie koniec, bo zrobią to jeszcze dwa razy smile2.gif.
Bielski KK istnieje trochę dłużej niż dąbrowski więc miejcie to na uwadze wszyscy krytykanci. Kończmy kłótnie bo są ważniejsze rzeczy od tego kto i gdzie był i jak mocno kibicował - jeśli kochasz klub to łaski nie robisz. Zamiast krzyczeć na forum krzycz na hali przynajmniej jakiś pożytek z tego będzie.

"POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC"

--------------------

+Quote Post
AngeloMike
post pią, 07 maj 2010 - 09:17
Post #255

UZYTKOWNIK
*

Ja jestem tylko ciekaw ilu was pojedzie na 5 mecz do Muszyny bo zakładam że takowy się odbędzie! Znowu pewnie powiecie że termin nie pasuje bo w tygodniu, że godzina nie taka bo za wczesnie itp. Napiszcie mi tylko dlaczego to termin ostatnich meczów w muszynie był dla KK zły? Nie ma lepszego terminu na takie wyjazdy jak ten co był długi weekend 3 dni wolnego, do tego dochodzi nocleg w muszynie za niecałe 40 zł a jeżeli jest grupa zoorganizowana z tego co pamietam można się dogadać na 30 zł.? No ale lepiej narzekać niż coś robić.

Pozatym skończcie już z gadaniem jak dzieci, "Jak masz problem podejć do klubu kibica i powiedz nam to albo do sklepiku"

Nie mam ochoty podchodzić bo już wielokrotnie daliście przykład tego iż myslicie jak dzieci (przykład wypowiedzi po pamietnym meczu i dopingu na nim oraz żałosne rozmowy z trenerem czy zawodniczkami)

P.S. Najlepszy przykład widać na odpowiedzi powyżej: ""POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC"

Może polecieć? Proponuje powrót do podstawówki, choć wydaje mi się że własnie sokrates jest uczniem tejże szkoły. Zabieracie się za łacinę a poprawnie po polsku nie umiecie pisać. Jeżeli już chcecie brać przykład z wielu KK i ich Ultras (tam za to są odpowiedzialni wykształceni ludzie) to znajdzcie odpowiednią do tego osobę.

Pozdrawiam

Ten post edytował AngeloMike pią, 07 maj 2010 - 09:23

+Quote Post
Bartek90
post pią, 07 maj 2010 - 10:25
Post #256

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 910

CYTAT(AngeloMike @ pią, 07 maj 2010 - 09:17) *
P.S. Najlepszy przykład widać na odpowiedzi powyżej: ""POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC"

Może polecieć? Proponuje powrót do podstawówki, choć wydaje mi się że własnie sokrates jest uczniem tejże szkoły. Zabieracie się za łacinę a poprawnie po polsku nie umiecie pisać. Jeżeli już chcecie brać przykład z wielu KK i ich Ultras (tam za to są odpowiedzialni wykształceni ludzie) to znajdzcie odpowiednią do tego osobę.

Pozdrawiam

Sokrates nie jest w KK. Coś nie wyszło, ale cóż, zdarza się najlepszym i najmądrzejszym. Nie przejmuj się.

+Quote Post
SokratesDG
post pią, 07 maj 2010 - 11:06
Post #257

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,188

CYTAT(AngeloMike @ pią, 07 maj 2010 - 09:17) *
Ja jestem tylko ciekaw ilu was pojedzie na 5 mecz do Muszyny bo zakładam że takowy się odbędzie! Znowu pewnie powiecie że termin nie pasuje bo w tygodniu, że godzina nie taka bo za wczesnie itp. Napiszcie mi tylko dlaczego to termin ostatnich meczów w muszynie był dla KK zły? Nie ma lepszego terminu na takie wyjazdy jak ten co był długi weekend 3 dni wolnego, do tego dochodzi nocleg w muszynie za niecałe 40 zł a jeżeli jest grupa zoorganizowana z tego co pamietam można się dogadać na 30 zł.? No ale lepiej narzekać niż coś robić.

Pozatym skończcie już z gadaniem jak dzieci, "Jak masz problem podejć do klubu kibica i powiedz nam to albo do sklepiku"

Nie mam ochoty podchodzić bo już wielokrotnie daliście przykład tego iż myslicie jak dzieci (przykład wypowiedzi po pamietnym meczu i dopingu na nim oraz żałosne rozmowy z trenerem czy zawodniczkami)

Pozdrawiam

Jak rozumiem mamy do czynienia z zakamuflowanym kibicem Muszyny? Po pierwsze - ŻADNEGO MECZU W MUSZYNIE NIE BĘDZIE, BO DZIEWCZYNY WYGRAJĄ OBA U NAS.

Po drugie, żeby zarzucać komuś nieumiejętność posługiwania się polszczyzną należy najpierw sprawdzić czy się ją samemu opanowało w stopniu dostatecznym. POLEC od słowa POLEGNĄĆ (dla jasności, dla niedouczonych gimnazjalistów).

Po trzecie jeśli Ci się w KK nie podoba, to zapisz się do niego i zrób to co uważasz za słuszne, głupim gadaniem jeszcze nikt niczego nie załatwił. Może chłopaki nie robią wszystkiego dobrze, ale coś robią.

Po czwarte - tego typu zachowanie przed ważnym meczem na forum świadczy o tym, że ktoś próbuje zepsuć atmosferę, by nie dopuścić do zawiązania się współpracy. Czyli po prostu "piąta kolumna" - nie piszesz czasem z Muszyny, kolego?

Po piąte i najważniejsze nie będę więcej dyskutował z ludźmi pozornie inteligentnymi, a napisałem to żeby wyjaśnić wątpliwości co do wątpliwej znajomości polszczyzny autora powyższego tekstu.

"A POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC"

Ten post edytował SokratesDG pią, 07 maj 2010 - 11:21

--------------------

+Quote Post
AngeloMike
post pią, 07 maj 2010 - 12:29
Post #258

UZYTKOWNIK
*

Akurat nie zgadłeś jestem kibicem Budowlanych.

+Quote Post
Kamil_
post pią, 07 maj 2010 - 13:19
Post #259

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

CYTAT(AngeloMike @ pią, 07 maj 2010 - 11:29) *
Akurat nie zgadłeś jestem kibicem Budowlanych.

No nareszcie się przyznałeś smile2.gif To teraz idź na forum Budowlanych i razem z kolegami proponuj dalej ustawki po 3 biggrin.gif

+Quote Post
banny006
post pią, 07 maj 2010 - 14:59
Post #260

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,332
GG: 15773508 status gadu-gadu

Ciekawie gdzie jeżdżą Budowlani. Jak jest transmisja to chyba do hipermarketu udając że oglądają telewizory a to tylko pozory.

+Quote Post

16 Stron V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza