![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
w jakich godzinach mozna wczesniej kupic bilety w kasach w hali czy gdzies indziej ? jedynie w kasach przed meczem pewnie tak z 1,5h Ten post edytował Franek8 czw, 06 maj 2010 - 16:26 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
AngeloMike - byłem wśród tych dziadków, którzy przez dwa dni w Muszynie zdzierali gardło i nie rozumiem tej aluzji. Domyślam się, że byłeś również przynajmniej drugiego dnia , bo trochę ludzi dojechało, ale większość niestety okazała się tylko obserwatorami i nam nie pomagali.
Porównując KK DG i Bielska odnośnie zorganizowanych wyjazdów należy zwrócić uwagę na koszt kibiców obu drużyn. Flagi kibiców z nazwą sponsora to koszty kibiców mniejsze, a flagi bez napisów sponsorów to koszty większe. Jedni na to idą, drudzy nie. Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają. Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu. Każdy ma ma swoje zdanie i ma prawo sądzić, że ma rację |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
CYTAT Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają. Ty taki wierny kibic nie zauważyłeś że muszyna nigdy do nas nie przyjeżdża? jak się nie myle oni bardzo rzadko gdzieś jeżdżą... więc ja bym się ich nie spodziewał choć mają tak "wspaniałego" sponsora, który im robi poduszki, aby mieli na wyjazdy. hehehe -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to się dowiedź ,że na play- off oraz finałowych turniejach PP bywają wścibski kibicu.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Ktoś mnie tutaj nie zrozumiał. Ale skoro odpowiedzią na każdą wypowiedź jest tutaj tylko obrażanie, to nawet nie będę tłumaczyć o co mi chodzi i temat z mojej strony jest zamknięty, zacytuję
CYTAT("mydlik") Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu.
Każdy ma ma swoje zdanie i ma prawo sądzić, że ma rację -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ugf - przeczytaj uważniej moje posty , one są skierowane do (AngeloMike oraz Franek8 )
Jestem ostatnim którego interesują jakieś kwasy na forum. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Toteż właśnie dlatego Cię zacytowałam. I kończę tym cytatem temat, bo też nie mam zamiaru bawić się w kwasy na forum. Pozdrawiam!
-------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 62 Dołączył: wto, 26 maj 09 Skąd: dąbrowa górnicza Nr użytkownika: 3,332 Płeć: Mężczyzna GG: 15773508 ![]() |
angelku melkerku na tym forum są też kibice Widzewa mamy piosenki jakie chcemy i przynajmniej je śpiewamy a ty tylko nudne treściwa piszesz że w bojówce byłeś musieli cie szybko sprowadzić na ziemie długo w niej nie zabawiłeś a na mecze jeździmy w takich grupach jak tylko mamy czas z tego co się orientuje to w tym sezonie nie byliśmy tylko na meczach z Istambułem,Nawarą,Bydgoszczą,Gedanią, Sopotem, Play Off Białystok na 18 meczów wyjazdowych.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
@Angelo Mike
Jak masz jakieś sugestje w związku z naszym funkcjonowaniem to podejdź do naszego sektora, albo do sklepiku kibica, jak Ci wygodnie i nam to powiedz, a nie będziesz się napinał na forum. ![]() Bez pozdrowienia dla internetowych napinaczy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: pią, 23 paź 09 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3,516 Płeć: Mężczyzna ![]() |
AngeloMike - byłem wśród tych dziadków, którzy przez dwa dni w Muszynie zdzierali gardło i nie rozumiem tej aluzji. Domyślam się, że byłeś również przynajmniej drugiego dnia , bo trochę ludzi dojechało, ale większość niestety okazała się tylko obserwatorami i nam nie pomagali. Porównując KK DG i Bielska odnośnie zorganizowanych wyjazdów należy zwrócić uwagę na koszt kibiców obu drużyn. Flagi kibiców z nazwą sponsora to koszty kibiców mniejsze, a flagi bez napisów sponsorów to koszty większe. Jedni na to idą, drudzy nie. Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają. Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu. Każdy ma ma swoje zdanie i ma prawo sądzić, że ma rację Po pierwsze nie chodzi mi o jak to nazwałem dziadków bo do nich cały szacunek że byli i kibicowali. A co do KK mam zastrzeżenia że nie ma ich w najważniejszych momentach w dziejach klubu. Po drugie co do porównania KK nie wiem o co ci chodzi o jakich flagach piszesz bo jest to totalna głupota. Jakie flagi kibiców z nazw ą sponsora? KK Bielska z tego co wiem ma składki roczne iz tego robią oprawy a co do dojazdów idą po kosztach w każdym względzie żeby każdy mógł być na meczach. Jeżeli chodzi o kibiców Muszyny nie patrz na nich równaj do najlepszych w przypadku lsk do kibiców z Bielska. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Po pierwsze nie chodzi mi o jak to nazwałem dziadków bo do nich cały szacunek że byli i kibicowali. A co do KK mam zastrzeżenia że nie ma ich w najważniejszych momentach w dziejach klubu Jak dla mnie to były 2 może 3 najważniejsze momenty klubu-AWANS do LSK wtedy jeszcze nie było jako takiego KK ale na mecze chodziłem ![]() -AWANS w grp LM chłopaki zebrali się i pojechali do Francji nie byliśmy na jednym meczu i już awantura ale to wszystko było spowodowane kijowy terminem ... ale wiem że to jest do dupy usprawiedliwienie. lecz z drugiej strony postaraj się zrozumieć że jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze znajdziemy 12h czasu na wyjazd o.O Ten post edytował Franek8 czw, 06 maj 2010 - 21:22 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Panowie mam taką prośbę nie wdawajcie się w dyskusję z panam Angelo, bo nie ma ona sensu i tak nigdy nie dorównamy bielskiemu KK. Oszczędzajmy energię na weekendowe mecze
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
-AWANS do LSK wtedy jeszcze nie było jako takiego KK ale na mecze chodziłem ![]() Jak walczyliśmy o awans to dwa dni z rzędu jechaliśmy do Krakowa na te mecze. Grupa kibiców się znalazła, więc wystarczy tylko chcieć ![]() A AngeloMike zamiast pieprzyć bez sensu i zachowywać się jak jaki prymityw niech sam ruszy dupę i coś zrobi. Bo łatwo się komentuje poczynania innych samemu nie robiąc nic. Prawda? -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A kto wam powiedział, że nigdy nie dorównacie bielskiemu KK? A nawet jeśli powiedział, to kto się tym przejmuje? Dziewczynom też od początku sezonu ustalono miejsce w szeregu (jak ja uwielbiam to wyrażenie
![]() ![]() Bielski KK istnieje trochę dłużej niż dąbrowski więc miejcie to na uwadze wszyscy krytykanci. Kończmy kłótnie bo są ważniejsze rzeczy od tego kto i gdzie był i jak mocno kibicował - jeśli kochasz klub to łaski nie robisz. Zamiast krzyczeć na forum krzycz na hali przynajmniej jakiś pożytek z tego będzie. "POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC" -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: pią, 23 paź 09 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3,516 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jestem tylko ciekaw ilu was pojedzie na 5 mecz do Muszyny bo zakładam że takowy się odbędzie! Znowu pewnie powiecie że termin nie pasuje bo w tygodniu, że godzina nie taka bo za wczesnie itp. Napiszcie mi tylko dlaczego to termin ostatnich meczów w muszynie był dla KK zły? Nie ma lepszego terminu na takie wyjazdy jak ten co był długi weekend 3 dni wolnego, do tego dochodzi nocleg w muszynie za niecałe 40 zł a jeżeli jest grupa zoorganizowana z tego co pamietam można się dogadać na 30 zł.? No ale lepiej narzekać niż coś robić.
Pozatym skończcie już z gadaniem jak dzieci, "Jak masz problem podejć do klubu kibica i powiedz nam to albo do sklepiku" Nie mam ochoty podchodzić bo już wielokrotnie daliście przykład tego iż myslicie jak dzieci (przykład wypowiedzi po pamietnym meczu i dopingu na nim oraz żałosne rozmowy z trenerem czy zawodniczkami) P.S. Najlepszy przykład widać na odpowiedzi powyżej: ""POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC" Może polecieć? Proponuje powrót do podstawówki, choć wydaje mi się że własnie sokrates jest uczniem tejże szkoły. Zabieracie się za łacinę a poprawnie po polsku nie umiecie pisać. Jeżeli już chcecie brać przykład z wielu KK i ich Ultras (tam za to są odpowiedzialni wykształceni ludzie) to znajdzcie odpowiednią do tego osobę. Pozdrawiam Ten post edytował AngeloMike pią, 07 maj 2010 - 09:23 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
P.S. Najlepszy przykład widać na odpowiedzi powyżej: ""POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC" Może polecieć? Proponuje powrót do podstawówki, choć wydaje mi się że własnie sokrates jest uczniem tejże szkoły. Zabieracie się za łacinę a poprawnie po polsku nie umiecie pisać. Jeżeli już chcecie brać przykład z wielu KK i ich Ultras (tam za to są odpowiedzialni wykształceni ludzie) to znajdzcie odpowiednią do tego osobę. Pozdrawiam Sokrates nie jest w KK. Coś nie wyszło, ale cóż, zdarza się najlepszym i najmądrzejszym. Nie przejmuj się. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jestem tylko ciekaw ilu was pojedzie na 5 mecz do Muszyny bo zakładam że takowy się odbędzie! Znowu pewnie powiecie że termin nie pasuje bo w tygodniu, że godzina nie taka bo za wczesnie itp. Napiszcie mi tylko dlaczego to termin ostatnich meczów w muszynie był dla KK zły? Nie ma lepszego terminu na takie wyjazdy jak ten co był długi weekend 3 dni wolnego, do tego dochodzi nocleg w muszynie za niecałe 40 zł a jeżeli jest grupa zoorganizowana z tego co pamietam można się dogadać na 30 zł.? No ale lepiej narzekać niż coś robić. Pozatym skończcie już z gadaniem jak dzieci, "Jak masz problem podejć do klubu kibica i powiedz nam to albo do sklepiku" Nie mam ochoty podchodzić bo już wielokrotnie daliście przykład tego iż myslicie jak dzieci (przykład wypowiedzi po pamietnym meczu i dopingu na nim oraz żałosne rozmowy z trenerem czy zawodniczkami) P.S. Najlepszy przykład widać na odpowiedzi powyżej: ""POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC" Może polecieć? Proponuje powrót do podstawówki, choć wydaje mi się że własnie sokrates jest uczniem tejże szkoły. Zabieracie się za łacinę a poprawnie po polsku nie umiecie pisać. Jeżeli już chcecie brać przykład z wielu KK i ich Ultras (tam za to są odpowiedzialni wykształceni ludzie) to znajdzcie odpowiednią do tego osobę. Pozdrawiam Jak rozumiem mamy do czynienia z zakamuflowanym kibicem Muszyny? Po pierwsze - ŻADNEGO MECZU W MUSZYNIE NIE BĘDZIE, BO DZIEWCZYNY WYGRAJĄ OBA U NAS. Po drugie, żeby zarzucać komuś nieumiejętność posługiwania się polszczyzną należy najpierw sprawdzić czy się ją samemu opanowało w stopniu dostatecznym. POLEC od słowa POLEGNĄĆ (dla jasności, dla niedouczonych gimnazjalistów). Po trzecie jeśli Ci się w KK nie podoba, to zapisz się do niego i zrób to co uważasz za słuszne, głupim gadaniem jeszcze nikt niczego nie załatwił. Może chłopaki nie robią wszystkiego dobrze, ale coś robią. Po czwarte - tego typu zachowanie przed ważnym meczem na forum świadczy o tym, że ktoś próbuje zepsuć atmosferę, by nie dopuścić do zawiązania się współpracy. Czyli po prostu "piąta kolumna" - nie piszesz czasem z Muszyny, kolego? Po piąte i najważniejsze nie będę więcej dyskutował z ludźmi pozornie inteligentnymi, a napisałem to żeby wyjaśnić wątpliwości co do wątpliwej znajomości polszczyzny autora powyższego tekstu. "A POZA TYM UWAŻAM, ŻE MUSZYNA MUSI POLEC" Ten post edytował SokratesDG pią, 07 maj 2010 - 11:21 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Akurat nie zgadłeś jestem kibicem Budowlanych.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 62 Dołączył: wto, 26 maj 09 Skąd: dąbrowa górnicza Nr użytkownika: 3,332 Płeć: Mężczyzna GG: 15773508 ![]() |
Ciekawie gdzie jeżdżą Budowlani. Jak jest transmisja to chyba do hipermarketu udając że oglądają telewizory a to tylko pozory.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |