![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mam nadzieję, że więcej takich sytuacji już się nie powtórzy
![]() Bo nie wypada w taki sposób dopingować na siatkówce - tyle z mojej strony. A wyjazd był mega zajebisty ![]() "Jesteśmy ch%j wie gdzie.." xD |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Jakby ktos pytal o komentarze drugiej strony, to np.
CYTAT Swoją drogą oprawa meczu przez kibiców z Dąbrowy bardzo mi się podobała. CYTAT To chyba był najlepszy doping na Parkowej w tym sezonie, szkoda, że był to doping przyjezdnych. Bardzo fajnie im to wszystko wyszło. Mnie sie podobal Pan, ktory mowil po meczu ze jestesmy najlepsi i mamy sie nie dac, bo musimy byc batem na Muszyne ![]() Ten post edytował sarsolot nie, 14 mar 2010 - 23:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: wto, 13 paź 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,495 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"co tam Muszyny i Aluprofy,wy dopiero macie ekipe
![]() Za co starszy jegomość został z naszej strony nagrodzony brawami. Ten post edytował torbit pon, 15 mar 2010 - 00:12 -------------------- MKS ON TOUR! >>> 20140km
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Te Wasze HKS'y przypominają mi sytuację z Żukowa.
Idziemy spacerkiem Bany, Rafcio i ja. Chłopcy mówią zdejmij szal, a ja nie. Idziemy, idziemy mija droga i czas, aż tu nagle gość z rusztowania przy dwu piętrowym budynku zasuwa. I pyta za kim jesteś? Pada odpowiedź za MKS"em. A w nogę? W to się nie bawię, bo nie lubię. Aha sorki. Cześć. Cześć. Potem towarzysze wytłumaczyli m iż frajer z rusztowania powiązał mnie kolorystycznie z Ruchem. I to świadczy o kibicach piłki nożnej. O piłce siatkowej i jej kibicach musiałbym napisać kilka stron. Polska vs Brazylia LŚ So-Nd z DG wyjeżdżam w piątek do Wawy. Potem z Wawy do Łodzi z Łodzi do Wawy i we wtorek w domu. Koszt dobry humor zero chamstwa alkohol fajki i PKP. Co by nie było pytań: Za bilety i noclegi nie zostałem obciążony. Ten post edytował Szczepan wto, 16 mar 2010 - 23:41 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/2010...uslidze-kobiet/
CYTAT Całą konkurencję zdeklasowali fani z Zagłębia Dąbrowskiego. Łącznie na dziewięciu spotkaniach w Dąbrowie Górniczej pojawiło się ponad 20 tysięcy widzów! To o prawie siedem tysięcy więcej niż w przypadku drugiej Impel Gwardii Wrocław. Ponadto na południu Polski pojawiały się najczęściej specjalne oprawy kibiców oraz różne happeningi jak na przykład choinka na sektorze najzagorzalszych fanów czy kibice prowadzący doping... w garniturach, pod krawatem. Z pozdrowieniami dla internetowych napinaczów ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: pią, 23 paź 09 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3,516 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wszyscy zapamiętają to:
Skandal w Dąbrowie z kibicami w roli głównej Zwolnienia trenera Waldemara Kawki - tego w gromkich okrzykach domagali się kibice Dąbrowy Górniczej po dzisiejszej porażce ich drużyny 0:3 z Centrostalem Bydgoszcz. - Zapraszam do siebie wszystkich ekspertów, którzy wiedzą, co należy robić lepiej i jak - mówił podczas konferencji prasowej rozgoryczony szkoleniowiec dąbrowianek. "Zmiana trenera w Dąbrowie, zmiana trenera" - zaczęli zaraz po zakończeniu spotkania z Centrostalem, które Dąbrowa przegrała 0:3, skandować miejscowi kibice. "Trener Makowski najlepszym trenerem Polski!" - odpowiedziała im niewielka grupa fanów ekipy z Bydgoszczy. Żadna z drużyn długo nie zamierzała tolerować tego dwugłosu i obie ekipy szybko uciekły do szatni. POZDROWIENIA OD INTERNETOWYCH NAPINACZY |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: nie, 22 lis 09 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,570 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Człowieku jesteś monotematyczny i daj sobie na Luz , a trener jest również od tego by przyjąć krytyke, a nie tylko pochwały,bo on odpowiada za drużyne( za sukcesy I porażki). Pozdro dla KK
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
POZDROWIENIA OD INTERNETOWYCH NAPINACZY no popatrz a ja myślałem że ty jesteś z bojóFki a nie jesteś internetowym napinaczem ![]() no chyba że ty jesteś z Internetowej bojówki ![]() BojóFk@ hahahha pogadaj z INTERNET HOOLIGANS GROUP 09 (szukają takich ludzi jak TY) hahaha PDK bez pozdrowień dla NAPINACZY! Ten post edytował Coelho czw, 18 mar 2010 - 16:58 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Damian nietrzezwy czy jak ? :|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
mobilizacja na nastepny mecz w D.G. Pokażmy ilu nas jest
SAMPER FIDELIS |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
taka mała poprawka SEMPER
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja wpadnę!
![]() ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja wpadnę! ![]() ![]() Bardzo gorąco zapraszamy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
wyjeżdzam poza granice miasta i nie bedize mnie ale jak relacja bediz w TV / NET do bede duchem
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak na marginesie, jakby planowane było tworzenie nowych przyśpiewek i poszukiwanie ciekawych wzorców, to baaaardzo podobało mi się zawsze to:
http://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA Może warto coś pomyśleć? :> -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
A może by tak specjalna oprawa na mecz z Muszyną? Każdy nożyczki i gazety w dłoń, po kilkadziesiąt worków confetti, do rozdania przed meczem, taśmy, czy coś ... Pokażmy Muszyniance, że nie tylko na boisku można z nią wygrywać
![]() Jakby co, to mogę pociąć nawet dużo i mam też wielu znajomych ![]() ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
a czy to nie jest przypadkiem " ooo nasz MKS, nasza duma, to właśnie on...."??
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A wiesz jak się załamią sprzątaczki jak będą musiały całą halę z konfetti wysprzątać?
![]() ![]() ![]() ![]() Niemniej jednak pomysł fajny ![]() Ten post edytował Padziu nie, 02 maj 2010 - 23:40 |
|
|
![]()
|
|
Czekaj, czekaj ... Gdzie to było ... Na Legi, czy Ruchu? Że kibice + nawet piłkarze wzięli i przed sezonem umyli wszystkie krzesełka i wysprzątali trybuny? ;>
To może posprzątamy potem razem z nimi? Integracja taka? ![]() ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:25 |