![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Powtorze po Emilu : Ale jutro na reprezentacja.net nie bedzie artykulu pt "skandal w łodzi z kibicami w roli głównej".
Wiec to i tak my jestesmy gorsi. Zreszta, wszystko zostalo napisane, ludzie ktorzy byli na miejscu, a wczesniej krytykowali, wyrazali pozytywne lub chociaz lepsze opinie. A z odpowiadaniem na posty Szczepana bym sie wstrzymal, bo wcale nie jest powiedziane ze to jest on ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cwaniaków na tym forum za dużo, kto był na danym wyjeździe ten wie.
A gówniarz który w kibicowanie bawi się od paru miesięcy to mi może........ Nie docenia on klikania starych kibiców jeszcze z przed LSK, ale cwaniak bo w (cyt. "Klubie Kretyna") Sektor KK w zeszłym sezonie był zróżnicowany wiekowo, a w obecnym?? Chujnia się zrobiła i tyle. Nikt o zdrowych zmysłach się pod tym nie podpisze!!!!!!!!!!!!!! Emil stara data. Ten post edytował Szczepan nie, 14 mar 2010 - 01:06 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Doskonale pamiętam o czym mówisz. Nie uważam się za cwaniaka, a tym bardziej za Kretyna jak o tym piszesz. Tak naprawdę biorąc do kupy i mówiąc to Ty też do tego klubu należysz i jesteś jednym z nas. Zatem właśnie po to jest spotkanie po meczu z Sopotem, żeby dogadać pewne sprawy i powiedzieć co każdego boli. Każdy będzie miał swoje 5 min. Ale z całym szacunkiem do Ciebie i dla Ciebie Szczepan proszę nie mów mi, że nie doceniam straszych osób z KK. Na nikogo z Was nigdy się nie wypiąłem czy odwróciłem, na nikogo nie najechałem ani mordy nie wydarłem. Zatem, żeby unikąć jak to powiedziałes "chujni" musimy się w sobie zebrać. I szczerze od serca pogadac. Ale uwierz mi, w to co napisałem kilka postów wyżej. Bo tak jak napisałem, tak wyglądała sytuacja... Rozmawialem z dziewczynami i robilem wywiady. One samie mówiły mi o tym, że "dzieki za wsparcie", "byliście niesamowici", "najlepszy doping w sezonie"... Czyli jednak o czymś to świadczy. No chyba, że się myle...
Ten post edytował bargidg nie, 14 mar 2010 - 01:23 -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
OK spotkamy się w środę i pogadamy.
Dzięki za poprawki. Ten post edytował Szczepan nie, 14 mar 2010 - 01:28 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Warto też wspomnieć o małym treningu dopingu na naszej hali podczas meczu juniorków MKSu w koszykówkę
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: nie, 14 mar 10 Nr użytkownika: 3,767 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gratuluje pokazania się z dobrej strony dopingu i oprawy ale dla sprostowania , co do części o napinkach z Naszej strony i tego że w śpiew był wrzucony przerywnik piłkarski - było to odpowiedzią na Wasze również napinające teksty na Ruch Chorzów, przechodząc koło Was parę osób od Was było równie prowokacyjnych jak od Nas , co do pieśni Ruch Ruch HKS owszem pojawiła się ale nie pisz że głównie bo sam wiesz że prawdy w tym nie ma... Brawo za doping i pokazanie się w takiej liczbie. Pozdrawiam z Łodzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Gościu o czym Ty mówisz
Nie było ani jednego słowa na wasz a tym bardziej w waszą stronę słowa a już nie mówiąc o Ruchu -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: nie, 14 mar 10 Nr użytkownika: 3,767 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolego my na Was też nie wrzucaliśmy tylko kilka razy pozdrawialiśmy Ruch . . . A zaczęło się od śpiewu właśnie na Ruch . . . Jak pewnie w każdej ekipie i w naszej i w Waszej są Kibice piłkarskich drużyn dlatego też było jak było
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Kilka razy ? chyba sobie żartujesz
ledwo wysiedliśmy z bus'a zaczęło się ?za kim idzie Dąbrowa?, ?Ruch, Ruch HKS? za każdym razem jak przechodziliście koło naszego sektoru głupie uśmieszki i gadanie pod nosem ?Ruch, Ruch HKS? jak wychodziliście z sali to też dziwnym trafem w naszą stronę odwróceni byliście i znany już tekst z l/w a po naszym wyjściu na dwór nie wiem może jeden albo kilku krzyknęło/powiedziało dość głośno "Dąbrowa spierdalać" owszem u nas większość ludzi jest kibicami piłkarskimi tylko, że my się tak nie afiszujemy, prócz afiszowania naszych "wspaniałych" torsów" ... z mojej strony koniec tej bezsensownej wymiany zdań Ten post edytował Franek8 nie, 14 mar 2010 - 18:36 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Kazdy co byl wie jak bylo, wiec proponuje tego nie komentowac. Fakt, ze 4 dokladnie osoby odruchowo cos w pewnym momencie odpowiedzialy, ale zostali w momencie uciszeni i wiecej nikt i nic juz na Was nie reagowal. Nasz KK w trakcie swojego dopingu w ogole nie nawiazywal do kwestii pilkarskich, natomiast zaczepki i komentarze z Waszej strony byly caly czas przed, w trakcie i po meczu.
Mnie ciekawi jeden fakt : my u Was zachowywalismy sie pod wzgledem dopingu tak jak to mialo miejsce podczas meczu z Organika u nas. Ciekawi mnie fakt, czy podobne zachowanie i sposob prowadzenia dopingu jak prezentowany przez Was w Łodzi miałyby miejsce na naszej hali. |
|
|
![]()
|
|
Dobra , brawo za liczbę i oprawę . co do reszty koniec było jak było i oby było lepiej kolejnym razem. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszamy do nas w przyszłym sezonie.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: nie, 29 lis 09 Nr użytkownika: 3,581 Płeć: Mężczyzna ![]() |
...oj Organika
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował ptps_pila nie, 14 mar 2010 - 19:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ptps_piła dokładnie tak
![]() ![]() ![]() Ten post edytował bargidg nie, 14 mar 2010 - 19:39 -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 14 mar 10 Nr użytkownika: 3,768 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ptps_piła dokładnie tak ![]() ![]() ![]() Nie to miejsce i nie ten czas.Pozdrawiam i do zobaczenia w Dabrowie Gorniczej Ten post edytował Perez nie, 14 mar 2010 - 19:53 |
|
|
![]()
|
|
Perez Twoja odpowiedź i nadmierne wytłuszczenie tego tekstu potwierdza jedynie Waszą skłonność do napinki
![]() ![]() EDIT: CYTAT Nie to miejsce i nie ten czas Nie to miejsce? W końcu temat nazywa się "Kibicowanie w +LK" Nie ten czas? W końcu mecz pomiędzy naszymi drużynami odbył się wczoraj ![]() Ten post edytował bargidg nie, 14 mar 2010 - 20:00 -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: nie, 29 lis 09 Nr użytkownika: 3,581 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie z Łodzi jeszcze bardziej chcą się wymigać od tego co się już stało. Ludzie! Jak zaczynacie do jakiejś większej z Polskich Ekip Siatkarskich że tak to nazwę to się nie dziwcie że tak reagujemy. Teraz tylko chcecie się wymigać ale nie dziwcie się że po takim incydencie ktoś będzie na Was patrzał jak na Hiper Super Ekstra Hit Mistrzów Kibiców Siatkówki.. Ciekawe czy bylibyście hop do przodu na wyjazdach - nie no sorki; na wyjazdy nie jeździcie? Spotkajcie się dwie godziny przed meczem i przemyślcie co będziecie na nim robić; czy grać w piłkę nożną czy kibicować kulturalnie swojemu zespołowi. Pozdrowienia z Piły
|
|
|
![]()
|
|
Może powiem tak dość z napinkami , co do środkowego palca owszem zdarzyli się tacy , co nie znaczy ze zawsze tak będzie, kijek pod naszymi nogami tez nie był fajny z Waszej flagi. Nie zamierzamy się napinać a jedynie Część z Nas jak usłyszała Ruch Ruch Chorzowskie* * * to się nastawiła inaczej do tego meczu. Bo rzadko jak ktoś przyjeżdża śpiewa piłkarskie pieśni u Nas i wtedy i mi jesteśmy Spoko , pogadajcie z Rumią przykładowo i z innymi którzy u Nas byli . i którzy nie mieli pretensji i takich sytuacji
![]() Napisze jedno ... Nasza Walka powinna być mierzona w decybelach a nasze słowa skierowane ku Naszym siatkarkom . . . Co było a nie jest nie pisze się w rejestr czas na kolejny mecz, kolejny doping z nowymi wnioskami dla Wszystkich ... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
"Kolego z Piły tak jeździmy czasem, bo jak Byś nie wiedział Jesteśmy jeszcze młodą i słabą dość co do ilości ludzi ekipą."
No i życzę powodzenia ; ) Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dziękujemy i liczę że do zobaczenia i usłyszenia we Wspólnej głośniej rywalizacji w dopingu
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:25 |