IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

16 Stron V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kibicowanie w +LK, sezon 2009/2010
kamillll
post czw, 11 mar 2010 - 22:18
Post #161

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,319

CYTAT(norek @ czw, 11 mar 2010 - 21:55) *
Ja tutaj powiem tylko tyle każdy jest czlowiekiem i pic musi jak chce niech idzie a ty podejdz na sektor i w tedy porozmawiamy bo sadze ze polowa tych osob co tu pisze na nas ze jestesmy zli i huliganami to z mamusia przychodzi na mecze i ma 10 lat. bo wiekszosc jest podra przed monitorem a kolo ciebie ci tego nie powie czemu wszyscy co pisza ze jestesmi zli nie podeszli po meczu na sektor i nie powiedzieli ze jestesmy banda idiotow tylko zaklada nowe konta na forum i pisze

To Wy krzyczycie na forum a przed kamerą mówicie co innego wink.gif "trener nie musi odejść" wink.gif
ja mam głęboko co sobie o mnie myślicie...krzyczcie co chcecie, zdejmujcie koszulki, uwalajcie sie...Wasz temat - sobie wystawiacie świadectwo. Ciesze sie jedynie z tego ze mozecie sobie tylko pokrzyciec i g**wno Wam to da. Nikt nie liczy sie z Waszym zdaniem i mam nadzieje ze decyzyjni ludzie pojda po rozum do głowy i stracicie wszystkie przywileje jakie mieliscie...

Ten post edytował kamillll czw, 11 mar 2010 - 22:19
Go to the top of the page

+Quote Post
AngeloMike
post czw, 11 mar 2010 - 22:18
Post #162

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,516

Gadacie tylko sektor i sektor, zakładacie temat na forum o kibicowaniu w + lidze człowiek próbuje wam doradzić i zaprasza do rozmowy a wy tylko swoej sektor i sektor. Obserwuje to forum od paru miesicy i nie macie nic konkretnego do powiedzenia jako KK poza zapraszam na sektor. Skończcie juz z tym.

+Quote Post
AngeloMike
post czw, 11 mar 2010 - 22:20
Post #163

UZYTKOWNIK
*

Ok najlepiej zamknij temat i po sprawie! Bo co wam w ogóle to forum? Najlepie sie na nim nie udzielajcie...

+Quote Post
kamillll
post czw, 11 mar 2010 - 22:21
Post #164

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 22:18) *
Gadacie tylko sektor i sektor, zakładacie temat na forum o kibicowaniu w + lidze człowiek próbuje wam doradzić i zaprasza do rozmowy a wy tylko swoej sektor i sektor. Obserwuje to forum od paru miesicy i nie macie nic konkretnego do powiedzenia jako KK poza zapraszam na sektor. Skończcie juz z tym.

NIe mają tylko tego do powiedzenia wink.gif
Jeszcze to że są prawdziwymi kibicami bo jeżdża na wyjazdowe mecze wink.gif

+Quote Post
sarsolot
post czw, 11 mar 2010 - 23:27
Post #165

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,063
GG: 4757707 status gadu-gadu

Pozwole sobie napisac pomimo choroby i goraczki posta tyczacego Twojej wypowiedzi. I przy okazji niech to bedzie informacja dla wszystkich.

Zacznijmy od tego, ze nie chcemy brac przykladu z KK BKS czy tez zadnego innego. Mozemy podpatrywac dzialanie innych KK (i robimy to, utrzymujac z nimi kontakty i obserwujac dzialania), przenosic dobre elementy na nasza hale, ale nic na sile.

CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 22:17) *
w klubie kibica nie może być każdy, członków klubu kibica wybierają ludzie już w nim obecni po akceptacji większości, jeżeli ostatnio na sektor przyszedł gość pod wpływem alkoholu został zawieszony w prawach członka kk
(...)
Podsumowując KK dla wybranych a w późniejszym czasie dla sprawdzonych, grupa ludzi decyzyjnych, osoba odpowiedzialna za doping, pilnowanie porządku na sektorze i dobre imię KK.

Wiemy jak najbardziej o wydarzeniach o ktorych piszesz w Bielsku. I wiele innych z rzeczy napisach w tym poscie przez Ciebie jest prawda i jest planowane do wprowadzenia (m .in. selekcja na przyszly sezon). Co do sklepiku masz racje, bylo to powiedziane, osob juz jest mniej, a czy ma byc jeszcze mniej to juz sie zastanowimy. Tylko trzeba zwazyc na to, ze Bielsko, Piła, kilka innych KK dziala znacznie dluzej od nas. My dzialamy preznie w zasadzie trzeci rok, na dodatek w tym sezonie odeszly osoby, ktore caloscia zarzadzaly. I pomimo checi selekcji na zebraniu zostalo postanowione, ze te osoby ktore sa w KK w nim beda. I potwierdzaja to szefowie w/w klbow kibica, ze zaczynamy i u nich na poczatku sytuacja na roznych plaszczyznach wygladala podobnie. Co do samej sytuacji z usunieciem pijanego mieli latwiej, bo maja inne zasada wchodzenia na karnety.

Na nowy sezon planowane sa zmiany, na pewno w skladzie KK, co do innych spraw zapewne tez, ale za wczesnie i nie miejsce o tym pisac.

Oczywiscie pomimo zmian w KK juz teraz, jak i od nowego sezonu zachecamy do dopingu na naszym sektorze, jak i poza nim, uczestniczenia w meczach wyjazdowych i wspierania na nich naszej druzyny.

PS. W KK sa ludzie decyzyjni, nawet jesli to z zewnatrz tak nie wyglada. Co do pilnowania porzadku na sektorze, mozna to wzmocnic, tylko pewnie na forum wtedy pojawia sie glos krytyki z tym zwiazane (chuliganstwo itp).

Ten post edytował sarsolot czw, 11 mar 2010 - 23:38

+Quote Post
borys
post pią, 12 mar 2010 - 07:54
Post #166

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,760

CYTAT(Master @ czw, 11 mar 2010 - 21:13) *
CYTAT(borys @ czw, 11 mar 2010 - 20:20) *
CYTAT(Master @ wto, 09 mar 2010 - 20:21) *
MKS- nierówna forma ........

Jaskie zmiany kadrowe powinny według Was zajśc w dąbrowskim MKS-ie, aby obyło sie bez tego co widzimy ostatnio .............

zmienić to trzba kibiców, co ja mówie tych wiernych kibiców co są z drużną na dobre i na złe ( co nie ) jesteście beznadziejni to co było na ostatnim meczu jest żenujące i wstyd na całą Polskę, nawet nie jedźcie do Łodzi bo wstyd przyniesiecie. Wierni kibice na dodre i na złe ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha , a co myślisz ze mają wszyscy robić ACHY I OCHY i sie zachwycać porażkami po 0-3 w beznadziejnym wykonaniu ze słabymi drużynami ?? Lepiej zareagować teraz (gdy zaczyna dziać sie żle ), niż po kazdej żenującej porażce , głaskać i chwalić nasze siatkarki i trenera. Aż nagle znajdziemy sie z ręką w nocniku .........

A czym kibice przyczynili się do porażek np. z Bydgoszczą czy Piłą ze chcesz ich zmieniać "borysie" ??

oczywiste jest ,że nikt nie zachwyca się porażkami ale to nie znaczy ,że trzeba odwracać się i wbijać nóż w plecy zawodniczkom i trenerowi gdy mają kryzys to napewno im nie pomaga, pamiętaj że prawadziwy kibić nie odwraca się od dróżyny gdy gorzej jej idzie . przemyśl to.

+Quote Post
AngeloMike
post pią, 12 mar 2010 - 08:29
Post #167

UZYTKOWNIK
*

Dobrze napisałes prawdziwy kibic. Ta banda niema nic wspólnego z prawdziwymi kibicami. Oni nawet nigdy nie siedzieli koło prawdziwych kibiców. Jeżdzę od 10 lat po całej Polsce i stwierdzam że w Dąbrowie i nie mówię tu tylko o KK są jedni z najmniej kulturalnych kibiców siatkarskich. Przykre ale prawdziwe. Zaraz pewnie odezwą się głosy że no to dobrze bo my tacy hooligans jesteśmy i w ogóle ale musiscie to zrozumieć że dlatego taki urok w siatkówce że jest to inny rodzaj dopingu niż na piłce nożnej. Od 20 lat jestem kibicem piłki nożnej byłem nawet w bojówce jednego z klubów i wiem co mówię. Oglądnąłem około tysiąca jeszcze raz powtórzę tysiąca meczów piłki nożnej i doping na tych meczach jest wspaniały ael dostrzegłem też inna formę dopingu która jest dla mnie odskocznią od piłki i alternatywą, dlatego to piekno dopingu a wy próbujecie przenieść doping z boiska na halę. Do tego jeszcze wasza słynna przyśpiewka rodem przeniesiona z trybun piłkarski konkretniej piosenka którą wprowadził do spiewnika kibiców w Polsce KK Widzewa Łódź a ostatnio ich zgoda Ruch Chorzów. Nie jest to niestey piosenka siatkarska i nie robi takiego wrażenia. Odsyłam do historii KK w całej polsce i tych piłkarskich i tych siatkarskich.

+Quote Post
AngeloMike
post pią, 12 mar 2010 - 09:12
Post #168

UZYTKOWNIK
*

I to jest własnie rzeczowa rozmowa niech inni sie uczą od kolegi. Wiem że dopiero zaczynacie i wiem bardzo dobrze że jest to bardzo trudne ale jakaś organizacja musi być. Wiem też że klub mało wam pomaga ale takimi i innymi zachowaniami nie przekonacie klubu czy sponsora do pomocy dla KK. Bardzo ważna jest dobra współpraca z klubem. Pozatym tak jak mówiłem inne będzie postrzeganie was jako kibiców jak odetniecie się zachowaniem i śpiewnikiem od kibiców typowo piłkraskich. Napisałem o tym w innym temacie. Pozdrawiam

+Quote Post
endriu
post pią, 12 mar 2010 - 13:18
Post #169

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

CYTAT(szer @ czw, 11 mar 2010 - 21:16) *
Spotkania z zawodniczkami żadnego nie było...
A to co było na spotkaniu jest do wiadomości własnej Klubu Kibica, gdyż jest to wewnętrzna sprawa. Prosimy nie mieszać się do czegoś z czym nie jesteś związany. Jest to nasz problem, nasza sprawa i tylko w naszym gronie będzie się to rozstrzygać.

Jakiej wiadomości własnej, kogo? Klubu Kibica, chyba Klubu Kyretyna. smile.gif

Skoro potrafisz publicznie drzeć ryj zwalniając trenera, to może również publicznie opowiedz
o "merytorycznej" z Waszej strony wymianie zdań podczas spotkania z trenerem. biggrin.gif

Tak jak pisał Angelo, tych trzech "baranów", wysłanników pojęcia na poziomie podstawowym
o siatkówce nie ma.

Jeden z trybun będąc w grupie zmienia trenera, a przed kamerą w okropnie cieknącym pampersie na zadane pytanie o zmianie trenera powiada cyt. "odejść to nie". laugh.gif

Co to ma być?

Może powinniście się zastanowić, czy Wasza obecność w Łodzi pomoże zespołowi.
Moim zdaniem nie, gdyż z moich obserwacji chyba nie jesteście traktowani poważnie... smile2.gif
A obecność kogoś, kto szczyci się tym, że jest chwalony przez totalne buractwo z trybun, które w sposób chamski, wulgarny i obraźliwy odnosi się do siatkarek i trenerów, to wybaczcie, ale bardziej zaszkodzi. Uwierzcie, przy takich okrzykach ciężko jest się pozbierać jak nie idzie.

Wierzę, że zespół poradzi sobie bez Klubu Kyretyna i coś w tym sezonie osiągnie.

Bez odbioru

pozdr...

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.

+Quote Post
Master
post pią, 12 mar 2010 - 14:42
Post #170

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

A ja chwale Klub Kibica za to co robią i szkoda ze nie ma ich więcej, ciekawe co by to było bez nich , mecze wygladałaby jak mecze curlingu wink.gif

Zycze Powodzenia Siatkarkom i Kibicom !!! A trenera odsyłam do innego zajęcia. (wystarczy posłuchac co on mówi podczas przerw w trakcie meczy). huh.gif

+Quote Post
Kamil_
post pią, 12 mar 2010 - 15:23
Post #171

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

Andrzej to już nie jesteś członkiem Klubu Kretyna?

+Quote Post
Mały77
post pią, 12 mar 2010 - 15:33
Post #172

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 21:51) *
Ok rozmawialiście z trenerem. Tylko jest jeden problem to nie była rozmowa tylko paplanina z waszej strony. Czemu nie przekazaliście sensownych wskazówek i sensownych faktów bądź podpowiedzi. A wiesz czemu bo chodzisz na siatke od 4 lat i o siatkówce nie masz pojęcia.

Ty kpisz czy o drogę pytasz? To kibice mają trenerowi radzić co ma poprawić lub co zmienić? Chyba przebywanie w bojówkach coś Ci trochę poprzestawiało!! Trener jest odpowiedzialny za wynik i TYLE!!!
Nie ma wyników - trener do zmiany. Już pisałem w innym poście i jeden z kolegów to potwierdził - Popik z beniaminkiem i składem bardzo słaby osiągnął tyle co Kawka ze wzmocnioną drużyną sezon później. Moim zdaniem drużynę teraz mamy przynajmniej na 3 miejsce i nie zdobycie medalu będzie dla mnie porażką.
Wystarczy, że w piłce skopanej mamy ok. 30 milionów selekcjonerów.

Co do dopingu też mi się nie podoba - a to dlatego, że właśnie próbują przenosić doping ze stadionów piłkarskich na mecze siatkówki. Kolega występujący w czapeczce też stoi tyłem i nawet nie wie co się dzieje na parkiecie tylko prowadzi doping. Czasami tylko fajnie wyjdzie 1,2,3 - ale to tylko w przypadku jak drużyna ma serię i jej idzie. Zauważyłem, że KK nie potrzebuje ogólnie meczu - przychodzą się tylko wykrzyczeć i pośpiewać - a że bez sensu to już inna sprawa. Myślę, że doping lepiej prowadzi kolega spiker z kolegą obsługującym sprzęt nagłaśniający.

+Quote Post
sahar
post sob, 13 mar 2010 - 05:39
Post #173

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,582

"Dziewczeta" koniec drapania !!! Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem smile2.gif
Trzeba isc do przodu, Tylko prosba do KK Chcemy melodyjnego dopingu dla calej hali tak jak mowiliscie od lat 4 do 104 !!! Da sie to zrobic ???

+Quote Post
Kamil_
post nie, 14 mar 2010 - 00:21
Post #174

UZYTKOWNIK

Byliśmy w Łodzi. Cały mecz były wyzwiska na nas i śpiewanie 'Ruch, Ruch HKS' dodatkowo fuckery w naszą stronę i pociąg przed nami zatańczony przez Budowlanych podczas gdy część miała wyciągnięte fuckery. Na koniec dostaliśmy propozycję ustawki po 3...

Nadal uważacie, że to my robimy wiochę?

Ten post edytował Kamil_ nie, 14 mar 2010 - 00:38

+Quote Post
Szczepan
post nie, 14 mar 2010 - 00:40
Post #175

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 989

CYTAT(Kamil_ @ nie, 14 mar 2010 - 00:21) *
Byliśmy w Łodzi. Cały mecz były wyzwiska na nas i śpiewanie 'Ruch, Ruch HKS' dodatkowo fuckery w naszą stronę i pociąg przed nami zatańczony przez Budowlanych podczas gdy połowa miała wyciągnięte fuckery. Na koniec dostaliśmy propozycję ustawki po 3...

Nadal uważacie, że to my robimy wiochę?

Nie ma znaczenia co inni robią popatrz na swoje gniazdo.
Żadne zwierze nie sra tam gdzie śpi lub je.
A co to jest i czy mnie obchodzi HKS skoro jestem kibicem MKS'u drużyny siatkarskiej?
Bo barwy - podobne - parodia - tylko dla debili przez duże D.

--------------------
"Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz

+Quote Post
bargidg
post nie, 14 mar 2010 - 00:41
Post #176

KK #7

Nr użytkownika: 1,974

Co druga przyśpiewka Łodzian była skierowana na nas. Cały czas ogromna napinka z ich strony. Ciągle tylko, "gównofani, gównofani" tak, tak to o nas!. My na to swoim dopingiem nic nie odpowiadamy i jedziemy swoje. z foliami i baloniada wyszło zajebiście ale podsumowanie napisze ktoś z chłopaków. Ponawiam pytanie Kamila. Dalej uważacie, że jesteśmy tacy źli?

Dodam że:
1) Siatkarki razem z nami klaskały i kibicowały, a gdy śpiewaliśmy "1,2,3 Dąbrowianie to MY" to ewidentnie im usta chodziły w rytm tego co my spiewamy.
2) Po drugie na naszych oczach II trener Leszek Rus, zaczął po meczu nam klaskać brawo
3) Po trzecie primo po meczu wiele siatkarek mówiło nam, że w dzisiejszym meczu bardzo im pomoglismy, o czym będziecie mogli przeczytać jutro w wywiadzie z Krysią Strasz
4) Po czwarte w Łodzi też najeżdżają na Popika i na konferencji prasowej skaczą mu do oczu pytając dlaczego na boisku trzymał Karolinę Kosek. Co również jutro przeczytacie w konferecji.

Więc pytam dalej jesteśmy tacy źli ?

P.S
Dzięki chłopaki za fanatyczny/fantastyczny/niesamowity doping! Tak trzymać, bo siatkarki chcą tego! Chcą naszego pierdolnięcia!

Ten post edytował bargidg nie, 14 mar 2010 - 00:57

--------------------
MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<---

+Quote Post
Michael
post nie, 14 mar 2010 - 00:44
Post #177

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Nie wspomniałeś jeszcze Kamil, że chyba z 15 razy przechodzili przed Naszym sektorem prezentując dumnie swoje koszulki z napisem Klub Kibica Organika Budowlani Łódź i tylko szukali zaczepki swoimi głupimi uśmiechami... Jednak nie doczekali się, bo z Naszej strony byli traktowani jak powietrze.

Ten post edytował Michael nie, 14 mar 2010 - 00:52

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
Szczepan
post nie, 14 mar 2010 - 00:51
Post #178

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 989

To należało Coelho wysłać dopierdolił by wszystkim łącznie z ochroną i wtedy pełna satysfakcja!!!!!!!
Bo dziadostwo zrobione, ale nasze dąbrowskie.

Olać można było??????????
Sami sobie odpowiedzcie.

Ten post edytował Szczepan nie, 14 mar 2010 - 00:52

--------------------
"Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz

+Quote Post
Kamil_
post nie, 14 mar 2010 - 00:53
Post #179

UZYTKOWNIK

Szczepan mam Ci znaleźć posty jak kolejnym osobom grozisz? Bo już paru osobom napisałeś takie rzeczy więc odbij już od Damiana z tym, że on taki fighter.

Szczepan napiszę Ci drukowanymi: MY ICH OLALIŚMY I TO ONI ŚPIEWALI ' RUCH, RUCH HKS'

Ten post edytował Kamil_ nie, 14 mar 2010 - 00:54

+Quote Post
bargidg
post nie, 14 mar 2010 - 00:55
Post #180

KK #7

Nr użytkownika: 1,974

CYTAT
To należało Coelho wysłać dopierdolił by wszystkim łącznie z ochroną i wtedy pełna satysfakcja!!!!!!!
Bo dziadostwo zrobione, ale nasze dąbrowskie.

Możesz jaśniej bo nie kumam? Może zbyt dużo kieliszków już ?

--------------------
MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<---

+Quote Post

16 Stron V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:25
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza