![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Katowice: Piotr Uszok 49%
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
a w Dąbrowie Górniczej ??
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie rewelacja. Będzie II tura w Katowicach. Początek końca hegemonii Uszoka ? Widzisz innego sensowego kandydata na prezydenta tego miasta? Moze Szpyrka, mlody nic nie wiedzacy o tym miescie czlowiek? Uszok jest dobrym prezydentem i mysle ze trzecia kadencje ma w kieszeni ![]() Jesli u nas w Dąbrowie wygra Talkowski to chyba bede demonstrowal przeciw glupocie mieszkancow tego miasta. |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Ja również uważam Uszoka za dobrego kandydata. Ale nie o to mi chodzi. Jeśli Talkowski nie wejdzie do II tury to na 100% mocno to będe świętował.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frekwencja w województwie sląskim wyniosła według ostatnich danych 28,69% i była najniższa w Polsce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Czy ktoś może się orientuje kiedy i o której mogą do nas dotrzeć oficjalne wyniki wyborów w naszym mieście lub chociaż cząstkowe ale w miare pewne??? I nie chodzi mi tu o frekwencje, najbardziej jestem zainteresowany wynikiem wyborów prezydenckich.
Ten post edytował kwintosz nie, 12 lis 2006 - 22:28 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Jak policzą głosy to na drzwiach kazdego lokalu wyborczego powinny się pojawić wyniki z okręgu.
Ten post edytował pozdrawiam pon, 13 lis 2006 - 01:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tyle to ja wiem, ale ja mówie o wynikach zbiorczych. Jeśli nie będzie żadnych nieoficjalnych to chodzi mi o oficjalne, ostateczne wyniki. Czy powiedzmy możemy ich się spodziewać w dniu jutrzejszym np. w godzinach przedpołudniowych?
Ten post edytował kwintosz nie, 12 lis 2006 - 22:39 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Ostateczne i oficjalne wyniki powinny pojawić się jutro do godziny 24.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki, o to mi chodziło. Ciekaw jestem jakie będą te wyniki, mam nadzieję że nie zmartwią nas zbytnio
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Panowie - po prostu musimy wszyscy trzymać kciuki i być dobrej myśli :)
pozdro Muzzy |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ludzie idzcie spac - z fusow tych wynikow i tak nie wywrozycie a nikt przeciekow nie ma
![]() pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Gdzies kiedyś wyczytałem że powinny być podawane wyniki cząstkowe po 30, 50 i chyba 80% wszystkich głosów. Ale nie jestem pewny. Jeśli tak, to ciekaw jestem kiedy powinny się pojawić te pierwsze..
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Rano wstaniemy i zobaczymy info Podraza&Zagula w II turze ;-) Zobaczycie
![]() Dobranoc! ![]() |
|
|
![]()
|
|
O 2 godzinie ma być konferencja prasowa PKW - może podadzą jakies wstępne wyniki
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 13 lis 06 Nr użytkownika: 286 ![]() |
A ja mam nadzieję że druga tura w DG to Podraza - Meres.
Oby tak było - koniec rządów 'dziadka' |
|
|
![]()
|
|
Super, dziekujemy talkowi
W drugiej turze o rządy w mieście powalczy poseł SLD Zbigniew Podraza (28,9 proc.) i kandydat PO Zbigniew Meres, w minionej kadencji wiceprezydent Piekar Śląskich (26,3 proc.). Dopiero czwarte miejsce w wyścigu do ratusza zajął poseł PiS-u Jacek Kościelniak. Ide to nocnego. Takie coś trzeba opić Ten post edytował pozdrawiam pon, 13 lis 2006 - 02:08 |
|
|
![]()
|
|
Katowice: Uszok - 60% poparcia
Sosnowiec: Górski - ponad 50% poparcia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:54 |