![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
W czwartek przed południem w telewizji TVN24 był krótki wywiad z posłem Kuchcińskim (PiS). Dowiedziałem sie z niego, że media (wiadomo układ) przedstawiają błędną interpretację wyników wyborów samorządowych. Według posła Kuchcińskiego ludzie, którzy nie wzięli udziału w wyborach mieli zamiar głosowac na PiS tylko zostali zastraszeni przez wraże media.
Tak mi się to cenne spostrzeżenie spodobało, że postanowiłem przerwac tą układową manipulację. Uwzględniając frekwencję wyborczą 38,67%, przygotowałem pierwsze prawdziwie polskie wyniki I tury wyborów prezydenckich w Dąbrowie Górniczej. Oto one: 1 Binduchowska-Lach Agnieszka 0,55 % 3 Kościelniak Jacek 65,81 % 4 Meres Zbigniew 9,56 % 5 Podraza Zbigniew 10,77 % 6 Talkowski Jerzy 8,40 % 7 Zaguła Henryk 4,12 % Prawda, że po odfiltrowaniu kłamstw agentów WSI wynik staje się bardziej wiarygodny ? ![]() Ciekawe co na to pan prezydent Podraza ? Czy abdykuje na rzecz pana Jacka Kościelniaka, który uzyskał 6 większe poparcie od niego ? Ten post edytował bzenek nie, 03 gru 2006 - 09:40 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Swoją drogą ciekawe jakim cudem zwolennicy PiS mogli zostać zastraszeni przez KOGOKOLWIEK
![]() Przecież to nieustraszone jastrzębie, które nikogo się nie boją ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Panowie: „bzenek” i „pulsatilla 1214” proszę o zachowanie powagi i merytoryczne wypowiedzi, którymi z tego, co widzę rzadko grzeszycie.
Zostawicie swoje poczucie humoru i insynuacje na gówniarskie posiedzenia. Forum to nie służy kreowaniu arogancji i niedorzeczności Pozdrawiam i do rzeczy... |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Tak na początek to bym proponował zrezygnować z obraźliwych słów i personalnych zaczepek. Do reszty nie będę się wypowiadać bo szkoda zdrowia.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Napisane przez rouse: Nov 5 2006, 10:45 PM
QUOTE Z wyników, które widzę na stronie http://bezcenzury.tvtom.pl/ w Dąbrowie szykuje się rewolucja!! Niewtajemniczonym przypomnę, że na stronie tej pan Kościelniak miał poparcie sondażowe co najmniej 90% przy ilości oddanych głosów 7500 z hakiem ( w ciągu kilku dni nazbieranych ![]() Oczywiście wymieniona przez Ciebie strona miałaby być mniej niedorzeczna niż to, co napisał @bzenek? Ciekawe! Czyżby? Po co więc reklamowałeś takie niedorzeczności na forum ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 00:51 |