![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na pierwszy rzut oka: BPD, LiD i PO to będzie koalicja, a Talkowski i PiS - opozycja. Co sądzicie o takim układzie? Jest on możliwy w radzie DG? Na pierwszy rzut oka - faktycznie tak to może wyglądać. Ale poczekajmy, aż będziemy znali nazwiska radnych. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
QUOTE Na pierwszy rzut oka: BPD, LiD i PO to będzie koalicja, a Talkowski i PiS - opozycja. Co sądzicie o takim układzie? Jest on możliwy w radzie DG? Dla mnie to nic nie jest oczywieste. W DG z taką RM to każda kombinacja jest możliwa. Uważam że wiele zależy od tego kto zostanie prezydentem i niewykluczone że nie będzie żadnej koalicji. Ten post edytował pozdrawiam pon, 13 lis 2006 - 14:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja słyszałem że pan Meres był vice prezydentem Rudy Sląskiej i ludzie byli z niego zadowoleni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Mieszkaniec Dąbrowy Górniczej ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 66 Dołączył: nie, 08 sie 04 Skąd: Ząbkowice / Wrocław Nr użytkownika: 104 Płeć: Mężczyzna GG: 11884 ![]() |
Ja słyszałem że pan Meres był vice prezydentem Rudy Sląskiej i ludzie byli z niego zadowoleni Śląskiej tak, chociaż... Śląskich... Piekar Śląskich... ![]() -------------------- MD
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieje ze Pan Meres wkoncu zgodzi sie na chata na naszym forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Proszę bardzo - Nowa Rada Miasta: KWW „Nasza Dąbrowa” – Jerzy Talkowski (5 mandatów) Bober Krypciak Talkowski Majewski Wroniszewski KW Lewica i Demokraci (5 mandatów) Orpych Pasternak Jurof Zugaj Szaniawska KW PiS (4 mandaty) Cygroń Sikora Jaszczura Głowacka KW PO (5 mandatów) Ciaś Kalaga Kowalski Wróblewski Pasek KW PDG (6 mandatów) Wiekiera Tamborek Charańczyk Wożniczka Trzewiczek ? Taką listę radnych zamieścił ktoś na Gazeta.pl forum DG. Cytuję jak leci (z błędami w nazwiskach) i nie biorę żadnej odpowiedzialności za zgodność ze stanem faktycznym! Ten post edytował Dami7 pon, 13 lis 2006 - 14:53 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Mieszkaniec Dąbrowy Górniczej ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 66 Dołączył: nie, 08 sie 04 Skąd: Ząbkowice / Wrocław Nr użytkownika: 104 Płeć: Mężczyzna GG: 11884 ![]() |
Czyli odejście Talkowskiego takie sobie nie do końca...
![]() -------------------- MD
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
O pani Halina się dostała do RM. Bez komentarza
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 13 lis 06 Skąd: strzemieszyce Nr użytkownika: 288 ![]() |
a czy ktoś wie coś o sosnowieckich radnych ??
bo tego też nigdzie nie można znaleźć ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: wto, 07 lis 06 Nr użytkownika: 265 ![]() |
a czy ktoś wie coś o sosnowieckich radnych ?? bo tego też nigdzie nie można znaleźć ![]() http://sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php?id=6795 -------------------- .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Witam
ten ? przy KW PDG to pan Zbigniew Łukasik Pozdrawiam Bartosz Wasilewski |
|
|
![]()
|
|
Witam ten ? przy KW PDG to pan Zbigniew Łukasik Pozdrawiam Bartosz Wasilewski Pogratuluj wujkowi. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Dzięki przekażę
Bartosz Wasilewski |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widze ze Pan Charańczyk sie dostal, bedzie ostro
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1 gratuluje mieszkancom ktorzy nie glosowali na Tala, ze udalo nam sie pozbyc na 4 lata definitywnie Jerzyka
2 nie gratuluje wyboru do rady miasta niektorych osob - kilka nazwisk chetnie bym wykreslil (niekompetencje)- w tym naszego Jerzyka T. mam nadzieje ze lista do rady miejskiej troche ulegnie zmianie. 3 Jestem ciekaw kto bedzie nowym preziem - pan Podraza ma rzeczywiscie nie lada orzech do zgryzienia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
2 tura wyborow moze sie okazac cieższa niz sie wydaje.kandydaci maja podobna ilosc procentowa glosow.wszystko rozegra sie w "kuluarach"-w zaleznosci jak przegrani przekaza swoje glosy.
pozdrawiam napisal do tego pewnie wszyscy kandydaci z I tury oddadzą poparcie Meresowi. 4 lata temu tez wszyscy oddali glosy Talkowskiemu i jak to sie skonczylo.nie dzielmy skory na niedzwiedziu-dajmy p.Podrazie i p.Meresowi kilka dni na ogarniecie sytuacji i podjecie odpowiednich dzialan/rozmow/itp Ten post edytował mary cha pon, 13 lis 2006 - 16:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
1 gratuluje mieszkancom ktorzy nie glosowali na Tala, ze udalo nam sie pozbyc na 4 lata definitywnie Jerzyka 2 nie gratuluje wyboru do rady miasta niektorych osob - kilka nazwisk chetnie bym wykreslil (niekompetencje)- w tym naszego Jerzyka T. mam nadzieje ze lista do rady miejskiej troche ulegnie zmianie. 3 Jestem ciekaw kto bedzie nowym preziem - pan Podraza ma rzeczywiscie nie lada orzech do zgryzienia. Ja również gratluję Dąbrowiakom i myśle, że jaki by nie był wynik 2 tury to powinno być zdecydowanie lepiej niż przez ostatnie 4 lata. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Krawiec, a jakie jest podejscie mieszkancow Sosnowca ze ich obecny prezydent wygral wybory? Orientujesz sie moze?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() No a teraz znów 2 tygodnie męczącej kmpani i co z tego będzie? hmmm się zobaczy, ale co do pana Z.Meresa to kurna chyba się chłopka nie przeprowadzi do DG i nie zostawi rodziny, pewnie ją przywiezie do Urzędu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:42 |