![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja tak sobie słuchałem tej konferencji PKW i sluchałem, a tu takie ciekawostki...
![]() pozdrawiam - z ilu procent komisji wyniki w Dąbrowie..? Pytam, bo jeszczemogą się zmienić ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Wyniki nie są oficjalne ale pewne. Mogą być małe różnice ale już nic się nie zmieni na podium.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
W starej wersji forum mielismy takie emotki, co buźki trzymaja się za ręce, świętują i potrząsają butelkami najwyraźniej śpiewając
![]() LALALALALALALALAALALALLAALALA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Do broni! Ludy, powstańmy wraz I bratnią sobie podajmy dłoń. Zetrzeć tyranów, już nadszedł czas, Wieńcem wolności ozdóbmy skroń." lalalalalalalala....:)))) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Wyniki z ZAGŁEBIE.INFO
Zbigniew Podraza 28,4% Zbigniew Meres 24,8% Jerzy Talkowski 21,6% Jacek Kościelniak 12% Henryk Zaguła 9,8% Agnieszka Binduchowska-Lach 2% Maciej Jędrzejewski 1,4% |
|
|
![]()
|
|
O żesz Ty... To się nazywa prezentacja wyników
![]() Dziękujemy, Piotrze! 62 z 67 komisji... Czyli zmian nie będzie ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 pon, 13 lis 2006 - 03:16 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki @Krawiec za informacje. Ciekawe tylko skąd się biorą drobne różnice w danych GW a PKW.
Ten post edytował pozdrawiam pon, 13 lis 2006 - 03:33 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wkoncu!!! :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Dziadek odchodzi! Cóż za piękny początek dnia!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: wto, 07 lis 06 Nr użytkownika: 265 ![]() |
No to panie Talkowski pora szykować manatki i powoli zacząć sie wyprowadzać z ulicy Granicznej
![]() -------------------- .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
No to panowie pijemy dzisiaj!!!!!!!!!!! Co za cudowna wiadomość. Wreszcie dziadziuś wyniesie się tam gdzie jego miejsce, na emeryturke!! Kurde, II tura przed nami a tam.. nie jest do przewidzenia kto wygra.. roztrzygną wyborcy Zaguły i Talkowskiego..
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Super!
W koncu Dabrowa ma szanse na rozwoj. Mysle, ze zarowno Podraza, jak i Meres maja szanse zostac dobrymi prezydentami. Ostatnie wyniki, jakie do mnie dotarly to: Zbigniew Podraza - 27,96% Zbigniew Meres - 23,59% Jerzy Talkowski - 21,59% (wspolczucie dla ludzi, ktorzy na niego glosowali ![]() P.S. Off topic: Dzieki koledzy forumowicze za zaangazowanie w kampanie. Jestem pod wrazeniem. W ogole, to forum od swego powstania przeszlo dluga droge, fajnie, ze w koncu wyplynelo na szersze wody. Szkoda, ze nie moge sie juz udzielac na forum jak kiedys (mam nadzieje, ze to sie wkrotce zmieni), ale (czesto anonimowo) od czasu do czasu staram sie zagladac i poczytywac wiesci z mego miasta (choc postow jest teraz tyle, ze potrzebowalbym chyba miesiaca zeby je wszystkie przeczytac hehe). A tak przy okazji, to imie Zbigniew ma chyba jakas moc :). Druga tura dla Zbigniewa hyhyhyhyh Ten post edytował rafi pon, 13 lis 2006 - 09:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Nie będzie drugiej tury wyborów prezydenckich w Będzinie. Radosław Baran zwyciężył w pierwszej rundzie (56,73 proc., Bożena Respondek 26,62 proc.). W drugiej turze w Dąbrowie Górniczej Zbigniew Podraza (27,47 proc.) zmierzy się ze Zbigniewem Meresem (23,73 proc.), a w Czeladzi Marek Mrozowski (37,55 proc.) z Januszem Gątkiewiczem (23,62 proc.). Prezydent Dąbrowy Jerzy Talkowski zdobył 21,92 proc. głosów. za: sosnowiec.info.pl To dziadek wędruje na oślą łączkę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
To dziadek wędruje na oślą łączkę ![]() A jak wyglądają wyniki wyborów do Rady Miasta? Gdzie można je znaleźć? -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Blok Przyjaciół Dąbrowy 6
Lewica i Demokraci 5 PO 5 Talkowski 5 PiS 4 |
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
co do radnych to Talkowski sie dostał.tyle narazie ode mnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 13 lis 06 Skąd: strzemieszyce Nr użytkownika: 288 ![]() |
słoneczka a gdzie są najaktualniejsze wyniki dla dg bo nigdzie nie mogę wyszukać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 13 lis 06 Nr użytkownika: 286 ![]() |
Panie Tomku
a może jakieś nazwiska nowych radnych ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ja myślę, że możemy pokusić o pierwsze komentarze. Co do wyborów na prezydenta to wygrał Zbigniew Podraza I PO. I specjalnie tak napisałem gdyż poparcie dla Podrazy było większe niż dla Lewicy. Największymi przegranymi są PiS i Henryk Zaguła. Nadal mnie osobiście dziwi wysokie poparcie dla Talkowskiego. Ze strachem stwierdzam, że Talkowski lub Kościelniak miał duże szanse znaleźć się w II turze. Tylko było trzeba zdecydować, który z tych panów nie startuje i przekazuje swoje poparcie. Widać, że w DG jest wysokie poparcie dla szukania układów i innych sitw oscylujące w okolicach 30%, tylko za dużo kandydatów, którzy chcą je wykorzystać. Tak, więc panowie Kościelniak i Talkowski powinni sobie podziękować za przegraną. Co do II tury uważam że chociaż Podraza jest lepszym kandydatem i sprawniej prowadził kampanie to i tak wygra Meres. Niestety poparcie dla SLD znacząco stopniało, a do tego pewnie wszyscy kandydaci z I tury oddadzą poparcie Meresowi.
Co RM, to trudno tu mówić o czyjejkolwiek wygranej. Na pewno bardzo poważną klęskę odniosła Lewica. Ten post edytował pozdrawiam pon, 13 lis 2006 - 13:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:42 |