Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam pomocy przy pracy przejściowej
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Sebastian22
Szukam pomocy przy pisaniu pracy przejściowej nt. budowy lub modyfikacji zagęszczarki gruntowej która sama bada zagęszczenie i jednorodnie zageszcza grunt (np.piasek). Mozliwe jest zaprojektowanie maszyny od początku bądź modyfikacja juz dostępnych na rynku rozwiązań.

Dane kontaktowe i dalsze informacje:
tel 500282623
mail: kostelek@poczta.onet.pl
GG: 4013457
Hator
taka mala rada
praca przejsciowa nie koniecznie musi byc tematem pracy mgr - ja swoja napisalem byle jaka bo u mnie na 4 roku malo kto wiedzial co bedzie w jakiej firmie pisal mgr'ke takze wszyscy, w tym ja, olali sprawe :))

..i slusznie biggrin.gif
Sebastian22
no coz ale ja mam tak ze na 99% bede mial tego samego promotora i powiedzial mi juz ze to bedzie temat odrazu na mgr....niestety :/ Masz moze kogos kto zna sie na tym?
Hator
niestey, na bank, nie jestem z tego wydzialu co Ty
jak juz cos moge pomoc to proponuje zajrzec
a) biblioteki w gliwicach
cool.gif biblioteki slaskiej, us, ae (choc tam o ksiazki z tego tematu bedzie trudniej)
c) wizyta w firmie, ktore takie zageszczarki sprzedaja (o ile gdzies jacys przedstawicieli w poblizu sa) albo napisanie maili do firm z prosba o jakiekolwiek info

d) zmiana promotora biggrin.gif - ja zdazylem 2 razy zmienic :)
pozdr

PS Temat pracy mozesz zmienic - to przeciez zalezy od Ciebie a nie od promotora - jak nie znajdziesz zadnych materialow to lepiej wogole zmien temat pracy bo po co sie pozniej meczyc - przemysl to
Sebastian22
mam kilka ksiazek z bibl w gliwcach poza tym producentow tego typu urzadzien w naszym kraju to niema praktycznie wogole - maile wyslalem poczekam troszke i zobacze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.