![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szukam pomocy przy pisaniu pracy przejściowej nt. budowy lub modyfikacji zagęszczarki gruntowej która sama bada zagęszczenie i jednorodnie zageszcza grunt (np.piasek). Mozliwe jest zaprojektowanie maszyny od początku bądź modyfikacja juz dostępnych na rynku rozwiązań.
Dane kontaktowe i dalsze informacje: tel 500282623 mail: kostelek@poczta.onet.pl GG: 4013457 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taka mala rada
praca przejsciowa nie koniecznie musi byc tematem pracy mgr - ja swoja napisalem byle jaka bo u mnie na 4 roku malo kto wiedzial co bedzie w jakiej firmie pisal mgr'ke takze wszyscy, w tym ja, olali sprawe :)) ..i slusznie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no coz ale ja mam tak ze na 99% bede mial tego samego promotora i powiedzial mi juz ze to bedzie temat odrazu na mgr....niestety :/ Masz moze kogos kto zna sie na tym?
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
niestey, na bank, nie jestem z tego wydzialu co Ty
jak juz cos moge pomoc to proponuje zajrzec a) biblioteki w gliwicach ![]() c) wizyta w firmie, ktore takie zageszczarki sprzedaja (o ile gdzies jacys przedstawicieli w poblizu sa) albo napisanie maili do firm z prosba o jakiekolwiek info d) zmiana promotora ![]() pozdr PS Temat pracy mozesz zmienic - to przeciez zalezy od Ciebie a nie od promotora - jak nie znajdziesz zadnych materialow to lepiej wogole zmien temat pracy bo po co sie pozniej meczyc - przemysl to Ten post edytował Hator czw, 09 lis 2006 - 21:50 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
mam kilka ksiazek z bibl w gliwcach poza tym producentow tego typu urzadzien w naszym kraju to niema praktycznie wogole - maile wyslalem poczekam troszke i zobacze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:04 |