tomasz sołtysik
Wed, 15 Nov 2006 - 21:24
Hator, Zibar: zacznijmy od Talkowskiego: wszystko co opublikowałem w PT na jego temat było prawdą, fakt, iż wybrałem najbardziej kąśliwe publikacje ale takie moje prawo, przypomne, że to Talkowski wyrzucił Wydz. Mechaniczny-Technologiczny Politechniki Śląskiej z DG, wydał polecenie "3 minut", chciał sprowadzić wielbłądy do Dąbrowy, szantażował rade nadzorczą SKR, dopuścił do rządzenia swoją żonę, został oskarżony przez prokuraturę o popełnienie przestępstwa, kłamał Radę i Komisję Rewizyjną etc etc - to są fakty, które widziałem na własne oczy, trąbiły o nich media, mam na nie dowody i poinformowałem o nich mieszkańców Dąbrowy przed wyborami, żeby wiedzieli na kogo głosują, wg Zibara postąpiłem niestosownie, bo sam się oburzałem na forum na kłamliwe artykuły na mój temat... w ten sposób przeszliśmy do mojej skromnej osoby... a więc co miałem zrobić gdy ktoś napisał o mnie NIEPRAWDĘ??? podskoczyć z radości??? się oburzyłem i tyle, polemizować mi się z tym stekiem bzdur nie chciało po prostu...
Raz na zawsze chciałbym na tym forum wyjaśnić status mojej osoby! Co chwilę czytam, że jestem członkiem sojuszu lewych dochodów, że uczestniczyłem w jakiejś sitwie, że jestem czyimś człowiekiem etc etc Jeżeli moge prosić, żeby wszyscy, którzy wiedzą o mojej przestępczej działalności zawiadomili o tym odpowiednie organy, jesli zas wiecie o jakichś innych moich "przekrętach" to wyjaśnijmy to sobie może, jestem do dyspozycji. Jest na tym forum temat "tomasz sołtysik do usług", służę, odpowiem na wszystkie posty. Jeśli macie wątpliwości to pytajcie.
Od lat w Dąbrowie działają ludzie, którzy ze wszech sił oczerniają wszystkich, którzy staną na drodze ich interesów. Ci ludzie stworzyli rodzinno-towarzysko-biznesowy układ i żerują na miejskiej kasie... od wielu lat... A, że stanąłem na ich drodze, no to... wytoczono najcięższe działa: plotki, posądzenia o najgorsze, fałszywe oskarżenia, znów plotki i jeszcze raz plotki... I to skutkuje, wielu z Was uważa, bądź uważało, że jestem zamieszany w afery itp. tylko jak przychodzi je wymienić to... co pozostaje??? jedna sprawa w prokuraturze - dziwna co najmniej, przeciągana, naciągana
Za Talkowskiego ten układ kwitł! Z przerażeniem docierają do mnie informacje, że jeden z kandydatów już się z nim porozumiał... a wydawało się, że wreszcie ten wrzód zostanie przecięty...
bzenek
Wed, 15 Nov 2006 - 22:27
QUOTE(tomasz sołtysik @ Nov 15 2006, 11:24 PM)

Talkowski chciał sprowadzić wielbłądy do Dąbrowy
To akurat był bardzo ciekawy pomysł i szkoda, że nikt go nie wziął na poważnie. Łącznie z samym Talkowskim. Co do reszty zgoda.
Swoją droga co to jest to PT Talkowskiego ? Gdzie to można zobaczyć ?
Dajcie to na forum bo Wy się świetnie bawicie a ja nie wiem o co chodzi
kwintosz
Wed, 15 Nov 2006 - 23:12
Panie Tomaszu, myślę że @hator i @zibar mieli na myśli to że pan bardzo się oburzał o to że ktoś pisał, przeczytał, opublikował jakieś informacje, które ukazały się w prasie a pana, że tak się wyraże: zmieszały z błotem. :) Zgadzam się z panem, że w takim wypadku bezczynność, normalnemu człowiekowi nie mieści się w głowie. Każdy ma prawo do obrony i nikt tego panu nie zabiera.
Wracając do sporu.. dokładnie takie samą rzecz, jaką ktoś wyrządził panu, zaprezentował pan w stosunku do p. Talkowskiego. Owszem, różnica jest taka, że panu nic nie udowodniono, natomist to jak działał prezydent Talkowski wszyscy widzą. :) Tyle tylko że im, bynajmniej tak mi się wydaje, chodziło o to, że sam był pan atakowany prasą a sam zaatakował za pomocą tego medium inną osobę.
Tak czy siak, myślę że na forum nie jest panu źle.

Myślę, że napewno część forumowiczów podchodzi do pana z sympatią i napewno nie czeka tylko na to by panu dowalić. Cieszymy się, że osoba, która może nam wiele rzeczy wyjaśnić i rozjaśnić udziela się na forum, mam jednak nadzieję że jeszcze bardziej. Dobrze mieć taką osobę, która jest zorientowana w temacie. Uważam także że osoby, które przeczytały cześć forum, wiedzą jaka jest w chwili obecnej pana sytuacja. Fakty są nie zaprzeczalne, i jako moderator, mogę zapewnić że nikt nikogo nie będzie "sądził" nim to zrobi niezawisły sąd.
Dlatego apeluje o wrzucenie na luz.
Pozdrawiam
tomasz sołtysik
Thu, 16 Nov 2006 - 11:11
QUOTE(kwintosz @ Nov 15 2006, 11:12 PM)

:)
wrzucam luuzik
i po raz setny proszę: jestem tomek a nie Pan Tomek ok !!
Zibar
Thu, 16 Nov 2006 - 13:00
QUOTE(kwintosz @ Nov 15 2006, 11:12 PM)

Tyle tylko że im, bynajmniej tak mi się wydaje, chodziło o to, że sam był pan atakowany prasą a sam zaatakował za pomocą tego medium inną osobę.
O to, i tylko o to mi chodziło, ale przecież chyba nie zrobiło się w tej dyskusji "ciasno" tylko dlatego, że na zadane pytania padają odpowiedzi. Powiem nawet inaczej - to jest imho badzo luźna rozmowa.
Zibar
Thu, 16 Nov 2006 - 13:17
[quote name='tomasz sołtysik' date='Nov 15 2006, 09:24 PM' post='9929']
wg Zibara postąpiłem niestosownie, bo sam się oburzałem na forum na kłamliwe artykuły na mój temat... w ten sposób przeszliśmy do mojej skromnej osoby...
i po raz setny proszę: jestem tomek a nie Pan Tomek ok !![quote]
Nigdy nie maiałem zamiaru krytykować/obrażać Twojej osoby, dziękuje, za odpowiedzi, ale ich ocene pozostawię sobie, a cały czas chodzi mi tylko o forme ataku, a po tej wypowiedzi widzę, że wróciliśmy do punktu wyjścia.