Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam DOBREGO dentysty w DG
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Stron: 1, 2
Grzegorz-dg
Ja swego czasu chodziłem czyścić do Elma dentu zęby na nfz ale ostatnio byłem i pani w rejestracji powiedziała że tylko pełnopłatnie, możesz zapytać w przychodni na ulicy skibińskiego wiem że tam usuwali ,ale to co roku się zmienia w zależnosci jaki podpiszą konktrakt z nfzetem.A co do usuwania zębów w elma dencie przyjmuje lekarz chirurg Wahab Adeb wiem że dużo osób go chwaliło.
Kamil_
CYTAT(Grzegorz-dg @ śro, 03 kwi 2013 - 10:13) *
Ja swego czasu chodziłem czyścić do Elma dentu zęby na nfz ale ostatnio byłem i pani w rejestracji powiedziała że tylko pełnopłatnie, możesz zapytać w przychodni na ulicy skibińskiego wiem że tam usuwali ,ale to co roku się zmienia w zależnosci jaki podpiszą konktrakt z nfzetem.A co do usuwania zębów w elma dencie przyjmuje lekarz chirurg Wahab Adeb wiem że dużo osób go chwaliło.

No właśnie do tej pory usuwałem kamień na NFZ w Elma Dencie, stąd to moje pytanie ;-)
Grzegorz-dg
A czy w Dąbrowie jakiś gabinet stomatologiczny pełni dyżur w święta i weekendy .Ostatnio znajomy miał problem i stąd to moje pytanie na nfz lub prywatnie,może ktoś służyć pomocą.
Dąbrowiak
CYTAT(Grzegorz-dg @ nie, 28 kwi 2013 - 12:48) *
A czy w Dąbrowie jakiś gabinet stomatologiczny pełni dyżur w święta i weekendy .Ostatnio znajomy miał problem i stąd to moje pytanie na nfz lub prywatnie,może ktoś służyć pomocą.

Z tego co wiem to w Dąbrowie nie ma, ale ratuje nas Czeladź na NFZ (przyjmują w nocy, soboty, niedziele, święta)
NZOZ PARTNER-DENTAL SC, ul. Pola 6e, 41-253 Czeladź
tel: (32) 265-61-16 lub 503-316-335
Grzegorz-dg
Ostatnio przejeżdżając koło kompleksu Pogoria Rezidence zobaczyłem napis stomatologia dr Rosak czyli mamy nowy gabinet w DG
marek.L
Moim zdaniem najlepszą opiekę stomatologiczną znajdziesz w Rybniku w gabinetach znajdujących się przy ulicy Kotucza. Przyjmują tam tylko sami specjaliści, którzy świadczą usługi naprawdę na wysokim poziomie. Ofertę możesz sprawdzić pod adresem
mawwm
mnie Rybnik kojarzy się z trochę innymi usługami medycznymi celb (15).gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.