CYTAT(Duch @ wto, 03 cze 2014 - 12:34)

Witam,
Zna ktoś jakieś hurtownie w rejonach Dąbrowy, gdzie kupie tanio płytki do łazienki ??
Ja kupowałem w Merze w Tychach, niestety nie jest blisko

ale nigdzie w okolicy nie znajdziesz takiego wyboru od tanich (no nie tak jak w markecie oczywiście ale i jakość inna) do bardzo drogich. I wszystko jest od ręki dostępne (no większość).
Jest taki salon obok Makro, naprzeciwko przystanku autobusowego, wybór również nie mały ale mnie zawiedli, zamówiłem płytki, czekałem, czekałem na telefon, w końcu się pofatygowałem to mnie poinformowano, że tego modelu mi jednak nie sprowadzą po czym zwrócono mi zaliczkę, nikt mnie jednak nie raczył poinformować więc duży minus.
Jeszcze z bardzo tanich to mogę polecić Cerkolor, kupiłem je do kuchni, te co chciałem bywały w marketach ale akurat jak chciałem kupić to nie było, w marketach kosztowały po zł 30+/m2. Na stronie mieli tę samą cenę ale napisałem maila do salonu fabrycznego w Bytomiu, pojechałem tam i kupiłem je za... 8 zł/m2

A kupiłem ledwie kilka m2

Jak mi pani mówiła przez telefon to myślałem, że się pomyliła ale tyle zapłaciłem, a płytki bardzo fajne. Więc warto obejrzeć, zadzwonić i zapytać o dostępność i aktualną cenę, przy takiej jak ja zapłaciłem to opłaca się i do Bytomia pojechać

Niestety to wszystko dość daleko, sam szukałem w okolicy ale ja muszę zobaczyć i pomacać a o taki salon w okolicy ciężko niestety chyba.