IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Gdzie kupić płytki do łazienki ??
Duch
post wto, 03 cze 2014 - 12:34
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 351

Witam,
Zna ktoś jakieś hurtownie w rejonach Dąbrowy, gdzie kupie tanio płytki do łazienki ??
Go to the top of the page

+Quote Post
vacu
post śro, 04 cze 2014 - 17:09
Post #2

Smokin' nigga

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(Duch @ wto, 03 cze 2014 - 12:34) *
Witam,
Zna ktoś jakieś hurtownie w rejonach Dąbrowy, gdzie kupie tanio płytki do łazienki ??

Ja kupowałem w Merze w Tychach, niestety nie jest blisko sad.gif ale nigdzie w okolicy nie znajdziesz takiego wyboru od tanich (no nie tak jak w markecie oczywiście ale i jakość inna) do bardzo drogich. I wszystko jest od ręki dostępne (no większość).

Jest taki salon obok Makro, naprzeciwko przystanku autobusowego, wybór również nie mały ale mnie zawiedli, zamówiłem płytki, czekałem, czekałem na telefon, w końcu się pofatygowałem to mnie poinformowano, że tego modelu mi jednak nie sprowadzą po czym zwrócono mi zaliczkę, nikt mnie jednak nie raczył poinformować więc duży minus.

Jeszcze z bardzo tanich to mogę polecić Cerkolor, kupiłem je do kuchni, te co chciałem bywały w marketach ale akurat jak chciałem kupić to nie było, w marketach kosztowały po zł 30+/m2. Na stronie mieli tę samą cenę ale napisałem maila do salonu fabrycznego w Bytomiu, pojechałem tam i kupiłem je za... 8 zł/m2 smile2.gif A kupiłem ledwie kilka m2 smile2.gif Jak mi pani mówiła przez telefon to myślałem, że się pomyliła ale tyle zapłaciłem, a płytki bardzo fajne. Więc warto obejrzeć, zadzwonić i zapytać o dostępność i aktualną cenę, przy takiej jak ja zapłaciłem to opłaca się i do Bytomia pojechać smile2.gif

Niestety to wszystko dość daleko, sam szukałem w okolicy ale ja muszę zobaczyć i pomacać a o taki salon w okolicy ciężko niestety chyba.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:16
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza