Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podobno Trynkiewicz przebywa w Dąbrowie Górniczej
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Stron: 1, 2
agrest
Padł blady strach na wszystkich, gdzie zamieszka ten okrutny człowiek.
Są pogłoski, że mieszka w Dąbrowie Górniczej, ktoś widział dziwny konwój 12.02,
który przyjechał do Ząbkowic około 3 w nocy.
Czy to może być prawda??

mawwm
Padnie blady strach na tych, którzy rozsiewają takie pogłoski, "dziwnym konwojem" będą odwożeni do Tworek, a może do Lublińca lub do Kobierzyna.
agrest
Wrzuciłem temat, ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że ten człowiek będzie mieszkał, gdzieś w okolicy. To, że różne pojawiać się będą informacje na ten temat, to jest inna sprawa.
Mi nie jest obojętne czy facet będzie mieszkał blisko nas czy daleko. Właściwie to sam nie wiem, czy chciał bym wiedzieć czy tego typu gość mieszka , koło nas czy gdzieś daleko... Wiadomo, że takich degeneratów jest wielu na świecie, tylko że o Trynkiewiczu jest teraz głośno, a o innych po prostu nie wiemy, nie mamy świadomości, że jeden z nich jest np. naszym sąsiadem.
Ale cała ta sprawa powoduje, że każdy z nas się zastanawia co by zrobił, gdyby Trynkiewicz stał się naszym sąsiadem??
Może po prostu lepiej wiedzieć, że realne zagrożenie jest blisko.
kamillll
Dobre smile2.gif a nawet gdyby to co?
Rokko31
Ciekawe na jakiej podstawie stwierdziłeś że jest duże prawdopodobieństwo że On mieszka w Naszej okolicy?, tak to może napisać każdy mieszkaniec Polski, wierzycie w jakieś plotki i potem to rozsyłacie, naprawdę brak słów, jakaś zbiorowa paranoja jest w Polsce z tym Panem
st1111
Nie wiecie gdzie mogę pancerne drzwi i okna ekspresowo załatwić?
Slyzaba
Nie dajmy się ogłupić... sad.gif

Może spróbujemy wyliczyć to matematycznie?
CYTAT
ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że ten człowiek będzie mieszkał, gdzieś w okolicy.

Aha - potrzebna będzie jeszcze definicja 'okolicy'...
Kamil_
Zwykły temat zastępczy, żeby odciągnąć uwagę ludzi od poważnych spraw i problemów.
sandwich
CYTAT(st1111 @ czw, 13 lut 2014 - 13:58) *
Nie wiecie gdzie mogę pancerne drzwi i okna ekspresowo załatwić?

Nie, ale mogę ci powiedzieć, gdzie kupić relanium.
signaal
CYTAT(Kamil_ @ czw, 13 lut 2014 - 13:27) *
Zwykły temat zastępczy, żeby odciągnąć uwagę ludzi od poważnych spraw i problemów.

Miał zamieszkać w Chorzowie ale powiedział, że z patologią nie będzie mieszkał.
KAMAZ
Powiem wam że wczoraj z dwóch różnych źródeł usłyszałem to samo. Informacja każda z osobna była dla mnie raczej plotką ale w jeden dzień dwa razy takie samo info, to jest zastanawiające. Mam nadzieję że jednak plotka.
bobik
Plotki mają to do siebie, że szybko się roznoszą, prawie jak info o złotym medalu Kowalczyk na fb smile2.gif
paw74
CYTAT(KAMAZ @ czw, 13 lut 2014 - 16:18) *
Powiem wam że wczoraj z dwóch różnych źródeł usłyszałem to samo. Informacja każda z osobna była dla mnie raczej plotką ale w jeden dzień dwa razy takie samo info, to jest zastanawiające. Mam nadzieję że jednak plotka.

bo te dwie osoby usłyszały informację od jednej osoby która to z kolei usłyszała od osoby dobrze poinformowanej czyli pani w moherowym berecie będącej na zakupach w pobliskim sklepie pani Jadzi
Bathurst
Mój znajomy z Kielc tydzień temu mówił mi, że słyszał "gdzieś", że właśnie w DG ma zamieszkać Trynkiewicz - poleciłem mu wyłączyć telewizor, odciąć internet a jak to nie pomoże i dalej będzie słyszał głosy - udać się do specjalisty. To może być schizofrenia
marcin.p
jak padnie budowa kanalizacji, przebudowa alei o remont dk94 to podraza powie, że to przez to, iż władza skupiła się na zabezpieczeniu mieszkańców DG przed trynkiewiczem. I będzie i wymówka dla porażki swojego gabinetu i okazja dla premiowania przydupasów. A kto wie może i jakąś kontrole drożyński przeprowadzi, który w swym raporcie napisze, że "w trakcie obserwacji przystanku nie stwierdzono obecności trynkiewicza". I 2 tysie do kieszonki wpadną
Slyzaba
CYTAT
Mój znajomy z Kielc tydzień temu mówił mi, że słyszał "gdzieś", że właśnie w DG ma zamieszkać Trynkiewicz - poleciłem mu wyłączyć telewizor, odciąć internet a jak to nie pomoże i dalej będzie słyszał głosy - udać się do specjalisty. To może być schizofrenia

Mogłeś jemu odpowiedzieć, że ja już dwa tygodnie temu słyszałem, że to właśnie w Kielcach ma mieszkać... ;-)

edit:
CYTAT
Jasnowidz o Trynkiewiczu: jest w małej miejscowości

http://fakt.onet.pl/jackowski-o-trynkiewic...y,444446,1.html
vacu
Kur..., otwieram lodówkę - trynkiewicz, otwieram sedes - trynkiewicz, no ale nie spodziewałem się, że na FMDG też będzie... Ludzie, ileż można?! Albo idźcie go skatować albo dajcie sobie spokój, pewnie w każdym mieście w PL aktualnie ktoś słyszał plotkę, że to właśnie tam on zamieszka, celebrytę kurder zrobili z tej padliny angry2.gif
Mariuszek_
We Wrocławiu mieszka u Panów Policjantów.

Bathurst
Vacu - zagadka dla Ciebie na odstresowanie wink.gif
Nazwa miasta w woj. warmińsko-mazurskim na trzy litery które możemy znaleźć w nazwisku TRYNKIEWICZ laugh.gif
:)
a miał być w okolicach Śląska wink.gif
vacu
CYTAT(Bathurst @ czw, 13 lut 2014 - 20:32) *
Vacu - zagadka dla Ciebie na odstresowanie wink.gif
Nazwa miasta w woj. warmińsko-mazurskim na trzy litery które możemy znaleźć w nazwisku TRYNKIEWICZ laugh.gif

Ja się nie stresuję tylko mnie smuci to, że media sobie robią show a ludzie to łykają jak młode palikany. Rzygać się już chce, nikt nie mówi "dzień dobry" tylko "a słyszałeś o trynkiewiczu", tymczasem być może mają wokół dziesięc bardziej realnych zagrożeń.
Wydawało mi się, że tutaj poziom faktu i super expresu nie sięga ale jak się okazuje czasami niestety tak. Może w takim razie załóżmy jeszcze temat o mamie Madzi, co?
pulsatilla1214
CYTAT
nie spodziewałem się, że na FMDG też będzie

wirus się rozprzestrzenia wink.gif

CYTAT
TRYNKIEWICZ

podpowiedź - z zamkiem krzyżackim wink.gif

oby nie zlinczowano Rymkiewicza na jakimś spotkaniu autorskim, też brzmi podobnie, więc pewnie co najmniej rodzina ohmy.gif
savalas
niewiarygodne, jak szybko w tym kraju można stać się celebrytą, do tego mamy pierwszy przypadek Pedo-celebryty. To, że znany i lubiany Trynkiewicz zamieszka w DG to mały pikuś przy tym ilu zwyroli, morderców i złodzieji codziennie jest wypuszczanych i gdzieś mieszka, tylko że mają małą siłę przebicia. Gdyby ludzie w DG poświęcali tyle uwagi, na przyjście i posłuchanie utalentowanych artystów z okolicy co na szukanie miejsca zamieszkania pedofila, to nasze miasto może nie było by taką zapyziałą dziurą jaką się staje. A Trynkiewiczowi polecam start do europarlamentu, ma spore szanse na awans, razem z Wentą i Żurawskim
pawlacz
Szkoda, że temat Trynkiewicza cieszy się większą popularnością niż fakt, że coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Tusk się cieszy, a społeczeństwo łyka chłam przedstawiany przez Superexpress itp... ŻAŁOSNE!
Sebastian22
CYTAT(pawlacz @ czw, 13 lut 2014 - 23:55) *
Szkoda, że temat Trynkiewicza cieszy się większą popularnością niż fakt, że coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić. Tusk się cieszy, a społeczeństwo łyka chłam przedstawiany przez Superexpress itp... ŻAŁOSNE!

100% popieram.....
sandwich
CYTAT(pawlacz @ pią, 14 lut 2014 - 01:55) *

Ta jasne. Większość nie stać na kawior i szynkę parmeńską i biedni muszą do McDonalda chodzić. Wymyśl jeszcze coś głupiego.
Jak ktoś nie ogarnia rzeczywistości to z biednymi dziećmi wyjeżdża. Klęska głodu normalnie. Jedź do Afryki i opowiadaj jacy my w Polsce biedni jesteśmy.

A co do Trynkiewicza, to żal mi go. Odsiedział swoje, nie ze swojej winy pewnie za mało, ale zaszczuli go totalnie. Podobała mi się prowokacja Wojewódzkiego, który obnażył miałkość brukowych szmatławców i ich czytelników, takich od głodujących dzieci w Polsce.

P.S.
coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić.

Dobrze, że chociaż mają, co do kieliszka wlać.
agrest
Ale niezależnie gdzie TRYNkiewicz mieszka, to fakt jest taki, że ochrona miesięcznie ma kosztować koło 60 000zł czyli za rok wyniesie ponad 700 000zł. To naprawdę jest jakaś paranoja !!!! A naprawdę wielu ludziom jest bardzo ciężko. Proszę wziąć pod uwagę, że można by np przeznaczyć tą kasę dla rodzin najbardziej potrzebujących. I np. 100 rodzin otrzymywało by pomoc 600zł m-c!!! Naprawdę to jest bez sensu. Skoro niebezpieczny, chory psychicznie to leczyć, a nie utrzymywać i chronić !!!
sandwich
CYTAT(agrest @ pią, 14 lut 2014 - 10:20) *
Ale niezależnie gdzie TRYNkiewicz mieszka, to fakt jest taki, że ochrona miesięcznie ma kosztować koło 60 000zł czyli za rok wyniesie ponad 700 000zł. To naprawdę jest jakaś paranoja !!!! A naprawdę wielu ludziom jest bardzo ciężko. Proszę wziąć pod uwagę, że można by np przeznaczyć tą kasę dla rodzin najbardziej potrzebujących. I np. 100 rodzin otrzymywało by pomoc 600zł m-c!!! Naprawdę to jest bez sensu. Skoro niebezpieczny, chory psychicznie to leczyć, a nie utrzymywać i chronić !!!

Na razie do zbadać, bo to, czy jest chory, to tylko rozdmuchany fakt medialny.
Kamil_
CYTAT(sandwich @ pią, 14 lut 2014 - 07:37) *

Ta jasne. Większość nie stać na kawior i szynkę parmeńską i biedni muszą do McDonalda chodzić. Wymyśl jeszcze coś głupiego.
Jak ktoś nie ogarnia rzeczywistości to z biednymi dziećmi wyjeżdża. Klęska głodu normalnie. Jedź do Afryki i opowiadaj jacy my w Polsce biedni jesteśmy.

A co do Trynkiewicza, to żal mi go. Odsiedział swoje, nie ze swojej winy pewnie za mało, ale zaszczuli go totalnie. Podobała mi się prowokacja Wojewódzkiego, który obnażył miałkość brukowych szmatławców i ich czytelników, takich od głodujących dzieci w Polsce.

P.S.
coraz więcej ludzi w Polsce nie ma co do gara wsadzić.

Mamy zwycięzce w kategorii najgłupszy post roku. Gratulacje...
Według ostatniego raportu GUS: 120 000 polskich dzieci przychodzi do szkoły głodnych, a dla ponad 70 000 jedynym posiłkiem w ciągu dnia jest obiad ze szkolnej stołówki. A ty wyskakujesz z jedzeniem w macdonaldzie...

Z tym Wojewódzkim to też błysnąłeś. Ale jak dla ciebie zabawne jest, jak na antenie mówił 'Mariusz kochamy cię' to już nie mam pytań...
Leszek
CYTAT(Kamil_ @ pią, 14 lut 2014 - 10:30) *

Według ostatniego raportu GUS: 120 000 polskich dzieci przychodzi do szkoły głodnych, a dla ponad 70 000 jedynym posiłkiem w ciągu dnia jest obiad ze szkolnej stołówki.

Bardzo często to, o czym piszesz wynika właśnie z tego, o czym pisze Sandwich. I to nie wina Tuska, Kaczyńskiego czy kogokolwiek innego, że ludzie mają tak ustawione priorytety.
Kamil_
CYTAT(Leszek @ pią, 14 lut 2014 - 12:13) *
CYTAT(Kamil_ @ pią, 14 lut 2014 - 10:30) *

Według ostatniego raportu GUS: 120 000 polskich dzieci przychodzi do szkoły głodnych, a dla ponad 70 000 jedynym posiłkiem w ciągu dnia jest obiad ze szkolnej stołówki.

Bardzo często to, o czym piszesz wynika właśnie z tego, o czym pisze Sandwich. I to nie wina Tuska, Kaczyńskiego czy kogokolwiek innego, że ludzie mają tak ustawione priorytety.

Niemniej jednak mój post odnosił się do całokształtu 'radosnej twórczości' Sandwicha, a nie tylko tego, co zacytowałeś.

Twierdzenie, że w Polsce nie ma głodnych dzieci jest fałszywe. Twierdzenie również, że to zjawisko ma miejsce tylko w rodzinach patologicznych jest również błędne i krzywdzące. Inna sprawa to to, że dzieci nie są niczemu winne. I pieniądze, które wydane zostaną na ochronę takiej gnidy i kanalii lepiej byłoby przeznaczyć na pomoc dzieciom.
sandwich
Wygrałeś konkurs na odwracanie kota ogonem.
Temat jest o Trynkiewiczu. Zresztą niepotrzebny. A ty piszesz o głodnych dzieciach, jakby istniał jakiś związek. Widziałeś głodne dziecko? Kupiłeś mu bułkę?

"A w Ameryce biją murzynów."

Argument o głodnych dzieciach występuje, jak ktoś chce zmienić temat, bo nie ma nic do powiedzenia.

Prawda jest taka, że w Polsce jest tyle głodnych dzieci, co w innych rozwiniętych krajach świata i nie jest to wina państwa.
Kamil_
CYTAT(sandwich @ pią, 14 lut 2014 - 13:46) *
Wygrałeś konkurs na odwracanie kota ogonem.
Temat jest o Trynkiewiczu. Zresztą niepotrzebny. A ty piszesz o głodnych dzieciach, jakby istniał jakiś związek. Widziałeś głodne dziecko? Kupiłeś mu bułkę?

"A w Ameryce biją murzynów."

Argument o głodnych dzieciach występuje, jak ktoś chce zmienić temat, bo nie ma nic do powiedzenia.

Prawda jest taka, że w Polsce jest tyle głodnych dzieci, co w innych rozwiniętych krajach świata i nie jest to wina państwa.

To, że temat jest niepotrzebny to się zgadzam, bardziej by się przydał temat choćby o lasach państwowych i skandalicznej ustawie, jaka została uchwalona w uwaga... 24 godziny!!! Gdzie innych ustaw nie potrafią uchwalić latami...

http://wpolityce.pl/wydarzenia/70602-prof-...anu-nasz-wywiad

http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wiadomos...iny,nId,1095641

Czy widziałem głodne dziecko? Tak. Czy kupiłem mu bułkę? Pomagałem mu regularnie przez prawie 2 lata. Twierdzisz, że nie ma związku między wydawaniem pieniędzy na kanalie a brakiem ich na głodne dzieci? Wobec tego nie mamy o czym dalej 'dyskutować'.

Nieprawdą jest to, że w Polsce jest tyle samo głodnych dzieci, co w krajach rozwiniętych. Ilościowo może i owszem, ale nie procentowo... I to nie ja zacząłem temat głodnych dzieci.
bobik
CYTAT(savalas @ czw, 13 lut 2014 - 21:25) *
niewiarygodne, jak szybko w tym kraju można stać się celebrytą, do tego mamy pierwszy przypadek Pedo-celebryty. To, że znany i lubiany Trynkiewicz zamieszka w DG to mały pikuś przy tym ilu zwyroli, morderców i złodzieji codziennie jest wypuszczanych i gdzieś mieszka, tylko że mają małą siłę przebicia. Gdyby ludzie w DG poświęcali tyle uwagi, na przyjście i posłuchanie utalentowanych artystów z okolicy co na szukanie miejsca zamieszkania pedofila, to nasze miasto może nie było by taką zapyziałą dziurą jaką się staje. A Trynkiewiczowi polecam start do europarlamentu, ma spore szanse na awans, razem z Wentą i Żurawskim

Ja jestem ciekaw kiedy Play weźmie Trynkiewicza do swoich reklam. Obecnie na topie jest Radwańska, więc może Trynkiewicz wystąpi już w kolejnej odsłonie smile2.gif
junek
Zacznijmy od zweryfikowania plotki od samego początku...

Kordon policyjny w Ząbkowicach? Zdjęcia albo wideo.
BadMan
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/333...t.html?cookie=1

zobaczcie komentarze pod artykułem - ta Dąbrowa coraz częściej się pojawia..
Mały77
Hehe - dobre wink.gif Może Policja sama rozpuszcza takie plotki, aby "schować" prawdziwe miejsce pobytu wink.gif
Ja słyszałem, że w naszym MOPSie zasiłek będzie pobierał wink.gif
vacu
A ja dzisiaj słyszałem, że nie dość, że Trynkiewicz mieszka w DG to jeszcze ma wspólnika, podobno widziano z nim tego typa: http://www.facebook.com/profile.php?=743264506123123. Ponoć kręcili się koło żłobka a później przedszkola, szkoły podstawowej i domu dziecka!
olo
CYTAT(vacu @ pon, 17 lut 2014 - 21:12) *
A ja dzisiaj słyszałem, że nie dość, że Trynkiewicz mieszka w DG to jeszcze ma wspólnika, podobno widziano z nim tego typa: http://www.facebook.com/profile.php?=743264506123123. Ponoć kręcili się koło żłobka a później przedszkola, szkoły podstawowej i domu dziecka!

To jakiś żart, wygłup ??? Mam na myśli link...
vacu
CYTAT(olo @ pon, 17 lut 2014 - 22:34) *

Jest równie serio jak cały ten temat.
junek
CYTAT(olo @ pon, 17 lut 2014 - 21:34) *

Olo! Ty hultaju! biggrin.gif

Dolewam oliwy do ognia:
http://naszeosiedle.net/viewtopic.php?f=9&t=1305

olo
CYTAT(vacu @ pon, 17 lut 2014 - 21:40) *

Możesz mi powiedzieć co widzisz pod tym linkiem? Mam nadzieję, że nie to co ja.

vacu
CYTAT(olo @ pon, 17 lut 2014 - 22:42) *

Ty się nie stresuj tylko wpisz sobie cokolwiek po znaku równości w tym linku, tak to działa wink.gif
olo
CYTAT(vacu @ pon, 17 lut 2014 - 21:46) *
CYTAT(olo @ pon, 17 lut 2014 - 22:42) *

Ty się nie stresuj tylko wpisz sobie cokolwiek po znaku równości w tym linku, tak to działa wink.gif

Dobre, dobre.

agrest
Niestety, ale informacje się potwierdzają, z wielu źródeł od wielu niezależnych osób.
Trudno, żeby zamieścić tu zdjęcie, czy skan jakiegoś dokumentu potwierdzającego tą informację, skoro cała sprawa jest opatrzona klauzulą "ściśle tajne". Ale myślę, że to tylko kwestia czasu.
Jasne, że ja również nie chcę w to wierzyć, też nie chcę popaść w jakąś paranoję. Ale uważam, że powinniśmy się zastanowić co można zrobić w sytuacji a nie drwić i uważać, że tematu nie ma.
Sprawa jest poważna, jestem ciekaw co powiecie gdy dojdzie do nieszczęścia.
Może lepiej się zastanowić, jak można zweryfikować taką informację przecież tu mieszkamy mamy wielu znajomych, którzy mogli by tą informację zweryfikować. Niestety, ale na forum mimo wszystko zagląda mało ludzi, więc trudno się opierać na opiniach 3-4 "stałych naśmiewaczy", przecież poprzez naśmiewanie się i krytykę to do niczego nie dojdziemy.
ko ko
Nie no racja... ulica sadowa wcale nie jest taka duża i są tam same domki... bierzmy więc widły i pochodnie i chodźmy go poszukać... [irony mode /off]

Ludzie opanujcie się. Daliście się wkręcić w medialną nagonkę i razem z mediami tworzycie nowego celebryta, który niedługo przebije popularnością matkę Madzi....

Nawet jeśli miałby u nas zamieszkać to nie wiem czy czytaliście powszechne informacje, że ten człowiek ma być teraz chroniony 24h na dobę przez dwóch gliniarzy co w praktyce ma oznaczać, że nawet wys...ć się nie będzie mógł bez ich wiedzy...
sandwich
CYTAT(agrest @ wto, 18 lut 2014 - 09:26) *
Niestety, ale informacje się potwierdzają, z wielu źródeł od wielu niezależnych osób.
...

Tak, tak. Plotki rozchodzą się tak szybko, że źródeł przybywa w tempie geometrycznym.

CYTAT(ko ko)
Nie no racja... ulica sadowa wcale nie jest taka duża i są tam same domki... bierzmy więc widły i pochodnie i chodźmy go poszukać...

A ja słyszałem, że na Kasprzaka. Tam też jest socjal. biggrin.gif
ko ko
CYTAT(sandwich @ wto, 18 lut 2014 - 08:51) *
A ja słyszałem, że na Kasprzaka. Tam też jest socjal. biggrin.gif

To ja bym go spalił... zwłaszcza że dużo ludzi tam jeszcze w nim nie mieszka więc przypadkowych ofiar nie będzie dużo (myślę, że poświęcą się dla sprawy oczyszczenia naszego społeczeństwa. Może nawet uznają ich za męczenników) Tylko kurcze trochę szkoda bo to ledwo wybudowane socjale...
sandwich
Sprawa dzięki plotkom jest już tak absurdalnie dojrzała, że wystarczy wejść na jakiś dziecięcy festyn lub na przerwę w szkole, wskazać na faceta ok.50-tki, krzyknąć Trynkiewicz i nieszczęście gotowe.
Bathurst
To jest już prawie psychoza i w sumie nie ma się co dziwić, że ludzie tak reagują. Podkręcani przez media których poziom mentalny sięgnął dna. Balon pęcznieje, memy o Trynkiewiczu zalewają internet a świat kręci się dalej wink.gif
Ciekawe kiedy pojawią się w mediach historyczne nawiązania do Marchwickiego?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.