Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Gdzie kupic zamek do drzwi antywlamaniowych?
> Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
ewa24
Mam problem gdyż zepsuł mi się zamek od drzwi antywłamaniowych i potrzebuje sklepu gdzie jest duzy wybor zamkow żeby kupic i wymienić, znacie cos?

WYSTARCZY SAMA WKLADKA DO ZAMKU

Drzwi to oczywiście jakies dziadostwo sprzedawane przez oszustow dobrze znanych (polska technika zabezpiecen Gniezno często nazywają się tez tytan drzwi - sprzedają w agacie Katowice i jest to przykład partactwa oszustwa złodziejstwa które już dawno powinno być zamknięte a nie firmy ale to temat na inna dyskusje) Oczywiście ta pseudofirma sprzedaje drzwi montuje ale nie wie jakie ma zamki i nie sprzedaje zamienników wiec jestem zmuszona sama znaleźć taki doradzicie mi gdzie szukac?
xMarcinx
Na allegro napisz parametry wkladki i jaki chcesz kluczyk, może chcesz używać obecnego?
Mały77
Najszybciej - w dokumentacji do drzwi powinnaś znaleźć informację jaki rodzaj wkładki został zastosowany. Drugi sposób to wykręcenie i na wkładce też powinien być symbol.
Z tym symbolem udajesz siÄ™ do pierwszego lepszego marketu i kupujesz.
No chyba, że jest to jakiś specjalny klucz i specjalna wkładka.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.