![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: śro, 17 kwi 13 Nr użytkownika: 5,198 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam problem gdyż zepsuł mi się zamek od drzwi antywłamaniowych i potrzebuje sklepu gdzie jest duzy wybor zamkow żeby kupic i wymienić, znacie cos?
WYSTARCZY SAMA WKLADKA DO ZAMKU Drzwi to oczywiście jakies dziadostwo sprzedawane przez oszustow dobrze znanych (polska technika zabezpiecen Gniezno często nazywają się tez tytan drzwi - sprzedają w agacie Katowice i jest to przykład partactwa oszustwa złodziejstwa które już dawno powinno być zamknięte a nie firmy ale to temat na inna dyskusje) Oczywiście ta pseudofirma sprzedaje drzwi montuje ale nie wie jakie ma zamki i nie sprzedaje zamienników wiec jestem zmuszona sama znaleźć taki doradzicie mi gdzie szukac? Ten post edytował ewa24 pon, 12 sie 2013 - 23:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na allegro napisz parametry wkladki i jaki chcesz kluczyk, może chcesz używać obecnego?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najszybciej - w dokumentacji do drzwi powinnaś znaleźć informację jaki rodzaj wkładki został zastosowany. Drugi sposób to wykręcenie i na wkładce też powinien być symbol.
Z tym symbolem udajesz się do pierwszego lepszego marketu i kupujesz. No chyba, że jest to jakiś specjalny klucz i specjalna wkładka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:17 |