Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY 2013/2014
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
Padziu
Ja obstawiam 4 w kolejności alfabetycznej: Dąbrowa, Legionowo, Police, Wrocław. Kto przed kim to ciężko spekulować. czekam też na ruchy władz klubów z gór i znad morza smile2.gif
fanatyk_1993
kolejność alfabetyczna według mnie: Legionowo, Police, Sopot, Wrocław. mam nadzieję że się mylę i że Dąbrowa będzie w miejsce któregoś z wymienionych zespołów.
Mały77
Oj tam, oj tam - przesadzacie wink.gif Ale ruchy transferowe w tym roku w OL olbrzymie - większość drużyn wymieniło większość zawodniczek i trudno moim zdaniem na dzień dzisiejszy przewidywać końcowy układ tabeli.
Coś bardzo wierzycie w beniaminka wink.gif Moim zdaniem Police - pomimo takich wzmocnień - nie załapią się do 4 wink.gif
Mariuszek_
W Policach miały być takie hity transferowe, a wyszły kity ! To jest oczywiście moje i wyłącznie moje zdanie. Bo Bednarek i Werblińska więcej są kontuzjowane niż zdrowe, a poza tym to już nie są te zawodniczki co kiedyś. Gajgał kolejny "śmiechowy transfer". Według mnie najlepsze transfery Chemika to Ognjenovic i Sawicka.

Sopot stracił "rure" więc nie wiem czy będzie taki mocny. Najlepsze transfery zrobił bez wątpienia Impel Wrocław.
Prosty
CYTAT(Mariuszek_ @ śro, 12 cze 2013 - 11:23) *
W Policach miały być takie hity transferowe, a wyszły kity !

laugh.gif
Prosty
moze jeszcze nie wszyscy wiedza, moze nie do konca pewne, w Policach kolejny 'kit' transferowy ;-) - Glinka

cieszy taka zawodniczka w lidze
szer
Akurat Glinka jeszcze nic nie podpisała. Nawet p.prezes Chemika o tym mówiła.
Master
oprócz wyminionych w artykule odeszła jeszcze Tokarska. 8 z 13 zawodniczek opuscio klub, według mnie polityka transferowa jest żenująca
Mały77
Hmmm - to chyba nie polityka transferowa tylko chęć do zmian samych dziewczyn. Przecież odejście Frauke, Mai, Charlotte to ich decyzje. Dziwi mnie tylko rezygnacja z Ivany ale pewnie tu nie było pewności jeżeli chodzi o jej zdrowie.
Mały77
No w końcu jakiś pozytyw wink.gif Bo na rozegraniu na razie nie było za dobrze ...
Zibar
Turczynka już potwierdzona. Co z pozostałymi? Na razie prezes rozpatruje różne warianty. Debiut najprawdopodobniej w BB.
LukB
Jakie warianty rozpatruje prezes co do pozostałych ?
szer
CYTAT
W Dąbrowie Górniczej starcie drużyn po przejściach

...

Trener Kawka w piątek przed popołudniowym treningiem poinformował zawodniczki o podpisaniu kontraktu z Özge Kirdar Cemberci i jednocześnie podkreślił, że nie będzie żadnych roszad. Tauron będzie miał zatem trzy rozgrywające.

...

Więcej: Przegląd Sportowy

Nie wiem czy mogą Turczynkę zgłosić do europejskich pucharów - w przypadku gdy nie to logicznym jest, że muszą zostawić Katić (nie oszukujmy się, przy tylu zagranicznych nie pozbyliby się Polki). Tym bardziej, że teraz Brussa kontuzjowana i nie mogą sobie pozwolić na kary za braki w 12.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.