Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zajęcia dodatkowe dla dzieci
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Dąbrowiak
Witam serdecznie
Proszę o pomoc w znalezieniu zajęć dodatkowych dla dzieci w Dąbrowie. Interesują mnie zajęcia w roku szkolnym dla chłopca i dziewczynki w wieku wczesnoszkolnym. Gdzie polecacie i ewentualnie jakie ceny. Mysle o piłce nożnej, karate, tańcu albo inne propozycję, ale głównie chodzi mi o ruchowe zajęcia.
Michael_SA
Polecam Ci zajęcia taneczne w Szkole Tańca "MARENGO". Zmieniła ona teraz siedzibę z PKZ i mieści się teraz na 3 maja w budynku "RESURSA". Nie jest to jakaś nowa szkółka. Szkoła ta funkcjonuje od 10 lat i moja siostra jest wychowanką tej szkoły i obecnie tańczy już sportowo. Naprawdę polecam smile2.gif
Mały77
Jeżeli piłka nożna to tylko MMKS wink.gif
Dąbrowiak
CYTAT(Mały77 @ nie, 28 sie 2011 - 08:32) *
Jeżeli piłka nożna to tylko MMKS wink.gif

A jakieś bliższe namiary.
77kasia
ja sie podłacze do pytania poszukuje jakis fajnych zajec sportowych dla 4 latka typu karate czy nauka pływania ( ale nie oswajanie sie z woda bo to juz przeszlismy ) i dla 6latka? Moga byc jakis inne

co do piłki noznej to polecam MUKP...
dżoplin
co to jest MUKP? proszę o więcej namiarów

co do twojego pytania, polecam odwiedzić MOPT
Zibar
MUKP to Międzyszkolny Uczniowski Klub Piłkarski, szkoli dzieci w podziale na roczniki.
Zajęcia odbywają się na obiektach różnych szkół, możesz zapytać w SP 20 tam w zeszłym roku widziałem ogłoszenie o zapisach w gablocie przed wejściem na basen (można zapytać w pokoju przy basenie, tam jest pan, który zdaje się w tym uczestniczy). Poza tym zajęcia dla najmłodszych były w hali Centrum. Tu masz małą namiastkę jak bawiły się siedmiolatki MUKP >>>link. Jest też kilka stron MUKP, np TA, ale niektóre są nieaktualne.
77kasia
na kazdej stronie MUKP mozna napisac zapytanie o namiar na trenera danego rocznika i podadza...

Ale w MOPT nie ma chyba zajec sprtowych ( no chyba ze sie myle) a ja chce takie aby synowie sie wyzyli
storczyk
A słyszał ktoś może coś o balecie, bo moja młodsza chce na balet? A do szkoły Marengo w jakim wieku dziecko może chodzić i jaka jest cena ktoś się orientuje??
Mały77
CYTAT(storczyk @ pią, 02 wrz 2011 - 13:39) *
A słyszał ktoś może coś o balecie, bo moja młodsza chce na balet? A do szkoły Marengo w jakim wieku dziecko może chodzić i jaka jest cena ktoś się orientuje??

Spróbuj zapytać tu - co prawda nie wiem czy mają balet ale dzieci w wieku od 3 lat już chodzą na zajęcia smile2.gif
Michael_SA
W Marengo nie ma baletu. Minimalny wiek to 6lat , cena 70zł
storczyk
Dzięki a gdzie jeszcze, może słyszeliście o czymś w Sosnowcu lub okolicy Dąbrowy.
BARES
Moim zdaniem w pierwszej kolejności Dąbrowski klub karate oraz zajęcia z nauki pływanie,tu mamy duże sukcesy oraz dobra bazę.
storczyk
w temacie baletu wreszcie takie zajęcia będą w PKZ wklejam link:
PKZ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.