![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam serdecznie
Proszę o pomoc w znalezieniu zajęć dodatkowych dla dzieci w Dąbrowie. Interesują mnie zajęcia w roku szkolnym dla chłopca i dziewczynki w wieku wczesnoszkolnym. Gdzie polecacie i ewentualnie jakie ceny. Mysle o piłce nożnej, karate, tańcu albo inne propozycję, ale głównie chodzi mi o ruchowe zajęcia. Ten post edytował Dąbrowiak sob, 27 sie 2011 - 12:34 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polecam Ci zajęcia taneczne w Szkole Tańca "MARENGO". Zmieniła ona teraz siedzibę z PKZ i mieści się teraz na 3 maja w budynku "RESURSA". Nie jest to jakaś nowa szkółka. Szkoła ta funkcjonuje od 10 lat i moja siostra jest wychowanką tej szkoły i obecnie tańczy już sportowo. Naprawdę polecam
![]() Ten post edytował Michael_SA sob, 27 sie 2011 - 18:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli piłka nożna to tylko MMKS
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pią, 29 sty 10 Nr użytkownika: 3,676 Płeć: Kobieta ![]() |
ja sie podłacze do pytania poszukuje jakis fajnych zajec sportowych dla 4 latka typu karate czy nauka pływania ( ale nie oswajanie sie z woda bo to juz przeszlismy ) i dla 6latka? Moga byc jakis inne
co do piłki noznej to polecam MUKP... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
co to jest MUKP? proszę o więcej namiarów
co do twojego pytania, polecam odwiedzić MOPT |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MUKP to Międzyszkolny Uczniowski Klub Piłkarski, szkoli dzieci w podziale na roczniki.
Zajęcia odbywają się na obiektach różnych szkół, możesz zapytać w SP 20 tam w zeszłym roku widziałem ogłoszenie o zapisach w gablocie przed wejściem na basen (można zapytać w pokoju przy basenie, tam jest pan, który zdaje się w tym uczestniczy). Poza tym zajęcia dla najmłodszych były w hali Centrum. Tu masz małą namiastkę jak bawiły się siedmiolatki MUKP >>>link. Jest też kilka stron MUKP, np TA, ale niektóre są nieaktualne. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pią, 29 sty 10 Nr użytkownika: 3,676 Płeć: Kobieta ![]() |
na kazdej stronie MUKP mozna napisac zapytanie o namiar na trenera danego rocznika i podadza...
Ale w MOPT nie ma chyba zajec sprtowych ( no chyba ze sie myle) a ja chce takie aby synowie sie wyzyli |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
A słyszał ktoś może coś o balecie, bo moja młodsza chce na balet? A do szkoły Marengo w jakim wieku dziecko może chodzić i jaka jest cena ktoś się orientuje??
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A słyszał ktoś może coś o balecie, bo moja młodsza chce na balet? A do szkoły Marengo w jakim wieku dziecko może chodzić i jaka jest cena ktoś się orientuje?? Spróbuj zapytać tu - co prawda nie wiem czy mają balet ale dzieci w wieku od 3 lat już chodzą na zajęcia ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Marengo nie ma baletu. Minimalny wiek to 6lat , cena 70zł
Ten post edytował Michael_SA pią, 02 wrz 2011 - 20:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
Dzięki a gdzie jeszcze, może słyszeliście o czymś w Sosnowcu lub okolicy Dąbrowy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem w pierwszej kolejności Dąbrowski klub karate oraz zajęcia z nauki pływanie,tu mamy duże sukcesy oraz dobra bazę.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
w temacie baletu wreszcie takie zajęcia będą w PKZ wklejam link:
PKZ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:16 |