Szukam chętnych do prowadzenia nieoficjalnego, kibicowskiego bloga (głównie) o drużynie (Enion Energia/Tauron*) MKS Dąbrowa Górnicza oraz w nieco mniejszym stopniu o reszcie siatkarskiego światka. Już jakiś czas temu miałem już dość przyjemnie wyglądającą stroniczkę na serwerze wordpress.com (dużo możliwości w edycji wyglądu bloga, ładne szablony, łatwa obsługa i wiele innych zalet) i nosiłem się z zamiarem samodzielnego prowadzenia strony, jednak uznałem, że samemu to nie przyjemność, kiedy ma się wokół wiele różnych punktów widzenia na temat drużyny MKS i siatkówki w ogóle, które niewątpliwie są warte tego, by ujrzały światło dzienne na regularnie prowadzonej stronie. Poza tym, razem łatwiej, raźniej i weselej promować klub w blogowej sferze! Wypełniamy w ten sposób ważną dla nas niszę blogów sportowych o siatkówce, których w porównaniu z innymi rodzajami blogów jest zaskakująco mało i nie sa to w więkśzości dobre i w choć małym stopniu profesjonalne strony. A taką w zamierzeniu ma być blog o roboczej nazwie "Trzy do zera'

Tak, mamy bardzo dobrze prowadzoną stronę klubu i stronę z filmikami, ale dla mnie to wciąż za mało. Dajmy kibicom wyszaleć się na własnej, nieoficjalnej (konspiracyjnej?

Wszystkie pytania, zastrzeżenia i sugestie w tym temacie. W miarę możliwości odpowiem na każde
pytanie dotyczące - lub i nie - tematu

HEJ OPPA!
* skreślić wedle uznania