Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolorowe Xero
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
aston
Chcę wydrukować pracę dyplomową, oczywiście w kolorze i zbindować, może ktoś mi poleci któryś punkt Xero aby dobrze to zrobili i cena była rozsądna.
kamilos
CYTAT(aston @ czw, 29 paź 2009 - 15:34) *
Chcę wydrukować pracę dyplomową, oczywiście w kolorze i zbindować, może ktoś mi poleci któryś punkt Xero aby dobrze to zrobili i cena była rozsądna

sosnowiec ul:kościelna albo niedrogie xero w humanitas sosnowiec
savalas
ksero przy Wydziale Nauk o Ziemi w Sosnowcu, koło akademików, znają się tam na rzeczy.
darco
CYTAT(savalas @ pon, 02 lis 2009 - 00:24) *
ksero przy Wydziale Nauk o Ziemi w Sosnowcu, koło akademików, znają się tam na rzeczy.

Masz rację, ten punkt polecam, sam z niego często korzystam smile.gif
Dokładniejszy adres to Sosnowiec Pogoń, Dom Studenta nr 4 (obok pawilonu Pogoń Market)

Jest tam ksero kolor, kolorowa laserowa drukarka (druki się nie rozmazują) i mają tam wszystkie
systemy oprawy prac dyplomowych z dużym wyborem kolorów okładek.

Jak ktoś ma potrzebę zeskanowania np (jak ja) starych gazet to mają tam także skaner skanujący w formacie A 3 -tego nie ma nawet w bibliotece w Dąbrowie Górniczej. Do tego dochodzi jeszcze bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Polecam !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.