![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 173 Dołączył: nie, 10 sie 08 Skąd: Strzemieszyce Wielkie Nr użytkownika: 1,404 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chcę wydrukować pracę dyplomową, oczywiście w kolorze i zbindować, może ktoś mi poleci któryś punkt Xero aby dobrze to zrobili i cena była rozsądna.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: wto, 13 paź 09 Nr użytkownika: 3,494 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chcę wydrukować pracę dyplomową, oczywiście w kolorze i zbindować, może ktoś mi poleci któryś punkt Xero aby dobrze to zrobili i cena była rozsądna sosnowiec ul:kościelna albo niedrogie xero w humanitas sosnowiec Ten post edytował kwintosz sob, 31 paź 2009 - 15:42
Powód Edycji: poprawiona składnia
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ksero przy Wydziale Nauk o Ziemi w Sosnowcu, koło akademików, znają się tam na rzeczy.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ksero przy Wydziale Nauk o Ziemi w Sosnowcu, koło akademików, znają się tam na rzeczy. Masz rację, ten punkt polecam, sam z niego często korzystam ![]() Dokładniejszy adres to Sosnowiec Pogoń, Dom Studenta nr 4 (obok pawilonu Pogoń Market) Jest tam ksero kolor, kolorowa laserowa drukarka (druki się nie rozmazują) i mają tam wszystkie systemy oprawy prac dyplomowych z dużym wyborem kolorów okładek. Jak ktoś ma potrzebę zeskanowania np (jak ja) starych gazet to mają tam także skaner skanujący w formacie A 3 -tego nie ma nawet w bibliotece w Dąbrowie Górniczej. Do tego dochodzi jeszcze bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Polecam ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21 |