Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Radio Internetowe - ZAGLEBIE FM
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
jacol1973
Oglaszam nabor prezenterow radjowych do nowo powstalego radyjka internetowego dzialajacego na terenie Dabrowy Gorniczej , wszystkich chetnych prosze sie wpisywac w tym temacie .
-prosze napisac na jakim programie gracie
-czy posiadacie mikrofon
-ilosc wolnego czasu
-probke swoich nagran - okolo 5 minutowa mozecie przeslac
WieLguT
CYTAT(jacol1973 @ czw, 06 sie 2009 - 13:40) *
Oglaszam nabor prezenterow radjowych do nowo powstalego radyjka internetowego dzialajacego na terenie Dabrowy Gorniczej , wszystkich chetnych prosze sie wpisywac w tym temacie .

jam chętny smile2.gif
REALny
Jestem chętny ale nie będe się wypowiadał na temat Radia na forum smile2.gif

Grałem w internetowym Radiu FTB

Podaj swoje GG albo pisz na moje 6660077 wink.gif
jacol1973
Radio internetowe zacznie dzialac od 1 09 2009 .
REALny
A coś więcej o tym RadiO ? smile2.gif

Jaka muzyka? Jaki styl grania będzie prezentowany?
jacol1973
bedzie wszystko dla wszystkich - ciekawe audycje , muzyka starsza lata 80 , 90 ,nowosci ktore nie uslyszycie w innych radyjkach oraz cos dla kobiet bedzie napewno a co jeszcze czas pokaze
Dave
A jakieś NIEKOMERCYJNY techno? Dawniej na Rodło Bytom, potem na 95.1 FM był 2-godzinny program w niedziele po 22-ej pt. "Techno terror" a teraz nigdzie takiego stylu sad.gif
jacol1973
Dave wychowalem sie na tym radyjku , jacek pluta zrobil kawal dobrej roboty , badz pewny ze to bedzie w naszym radju na pewno bedzie program DJ TAME - 2 GODZINY SUPER MUZY I KONKURSIKI Z NAGRODAMI OKI wink.gif
camillo
No ja też byłbym chętny.ATOMIX Products a specjalność electro,elrctro house.
Dave
CYTAT(jacol1973 @ czw, 20 sie 2009 - 19:43) *
Dave wychowalem sie na tym radyjku , jacek pluta zrobil kawal dobrej roboty , badz pewny ze to bedzie w naszym radju na pewno bedzie program DJ TAME - 2 GODZINY SUPER MUZY I KONKURSIKI Z NAGRODAMI OKI wink.gif

No to już się nie rozumimy za bardzo, bo zapewne nie o taką "muzykę" mi chodzi ;-)
Raczej wolałem DJa Schlonexa, albo Gogo i Siasię smile2.gif
Christianus
CYTAT(jacol1973 @ sob, 08 sie 2009 - 13:44) *
Radio internetowe zacznie dzialac od 1 09 2009 .

Czy radyjko juz wystartowalo?
yoopiter
CYTAT(Christianus @ czw, 03 wrz 2009 - 16:39) *
Czy radyjko juz wystartowalo?

Zdaje się, że nie wystartowało i nie wystartuje (bo to chyba niekomercyjny projekt), a szkoda sad.gif
jacol1973
http://2.nadajnik.net:7034/ narazie w internecie
jacol1973
http://2.nadajnik.net:7034/ od 18 00 gramy
WieLguT
mam pytanko, czy nie da się podwyższyć jakości nadawania ? smile2.gif
Dave
strona z linku nie działa...
prezes
mnie działa
jacol1973
http://2.nadajnik.net:7034/

i klikamy lisen
Reaper
Fajnie by było posłuchać jakiś informacji przynajmniej raz na tydzień (wiadomości z Zagłębia, jakaś rozrywka, stan dróg xD, itp)
camillo
Nie potrzebujecie kogos kto bedzie "ciupał" live???Zamiast gotowych setów z Energy???
camillo
Widzę że cisza w tym temacie:(

Kliknij, aby zobaczyć załącznik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.