![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oglaszam nabor prezenterow radjowych do nowo powstalego radyjka internetowego dzialajacego na terenie Dabrowy Gorniczej , wszystkich chetnych prosze sie wpisywac w tym temacie .
-prosze napisac na jakim programie gracie -czy posiadacie mikrofon -ilosc wolnego czasu -probke swoich nagran - okolo 5 minutowa mozecie przeslac Ten post edytował jacol1973 czw, 06 sie 2009 - 16:30 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: zza światów Nr użytkownika: 266 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem chętny ale nie będe się wypowiadał na temat Radia na forum
![]() Grałem w internetowym Radiu FTB Podaj swoje GG albo pisz na moje 6660077 ![]() Ten post edytował REALny czw, 06 sie 2009 - 20:05 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Radio internetowe zacznie dzialac od 1 09 2009 .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A coś więcej o tym RadiO ?
![]() Jaka muzyka? Jaki styl grania będzie prezentowany? |
|
|
![]()
|
|
bedzie wszystko dla wszystkich - ciekawe audycje , muzyka starsza lata 80 , 90 ,nowosci ktore nie uslyszycie w innych radyjkach oraz cos dla kobiet bedzie napewno a co jeszcze czas pokaze
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jakieś NIEKOMERCYJNY techno? Dawniej na Rodło Bytom, potem na 95.1 FM był 2-godzinny program w niedziele po 22-ej pt. "Techno terror" a teraz nigdzie takiego stylu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dave wychowalem sie na tym radyjku , jacek pluta zrobil kawal dobrej roboty , badz pewny ze to bedzie w naszym radju na pewno bedzie program DJ TAME - 2 GODZINY SUPER MUZY I KONKURSIKI Z NAGRODAMI OKI
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
No ja też byłbym chętny.ATOMIX Products a specjalność electro,elrctro house.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dave wychowalem sie na tym radyjku , jacek pluta zrobil kawal dobrej roboty , badz pewny ze to bedzie w naszym radju na pewno bedzie program DJ TAME - 2 GODZINY SUPER MUZY I KONKURSIKI Z NAGRODAMI OKI ![]() No to już się nie rozumimy za bardzo, bo zapewne nie o taką "muzykę" mi chodzi ;-) Raczej wolałem DJa Schlonexa, albo Gogo i Siasię ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: wto, 20 lut 07 Nr użytkownika: 485 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 12 maj 07 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 682 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
http://2.nadajnik.net:7034/ narazie w internecie
|
|
|
![]()
|
|
http://2.nadajnik.net:7034/ od 18 00 gramy
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: zza światów Nr użytkownika: 266 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam pytanko, czy nie da się podwyższyć jakości nadawania ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
strona z linku nie działa...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mnie działa
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Fajnie by było posłuchać jakiś informacji przynajmniej raz na tydzień (wiadomości z Zagłębia, jakaś rozrywka, stan dróg xD, itp)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Nie potrzebujecie kogos kto bedzie "ciupał" live???Zamiast gotowych setów z Energy???
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:20 |