Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MKS on Tour '09
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
Goły
Nadszedl nowy rok a wraz z nim kolejne podróże za naszą drużyną . I runda zasadnicza wypadła w naszym wykonaniu bardzo dobrze, jak na świeża ekipe jeździmy b. dobrze ! Niektóre osoby z innych ekip są bardzo zdziwione naszą postawą ! To jest jednak powód do tego aby było już tylko lepiej ! Na początku tego roku czekaja nas 4 bardzo wazne i ciekawe wyjazdy i chcemy aby na każdym z nich pojawiła sie liczna grupa sympatyków z Dąbrowy! Ostatnimi czasy nasze gwiazdki nie dają nam powodów do zbierania pieniędzy na podróze za nimi ale my to olewamy i robimy swoje . MKS TO MY !! Kto był w Żukowie ten wie na czym polega atmosfera wyjazdu a kto nie był ten żaluje !!

Planowe terminy spotkań wyjazdowych :

19.01.09 r - Mielec
31.01.09 r - Muszyna
14.02.09 r - Kalisz
28.02.09 r - Wrocław

W każdym z tych miast istnieje zorganizowany doping więc trzeba jechać i sie pokazać ! Znając życie , nasza ukochana telewizja pokrzyżuje nam troche plany ale nie mozemy odpuszczać !!

Zaczynamy od Mielca

Na ten wyjazd planowany jest bus , koszt będzie znany na dniach . Zapisywac się można u wiadomo kogo , wysyłając PW bądź też na meczach u siebie !

MKS on Tour !!!!

Prosimy tez do stsowania się regulaminu wyjazdowe , gdyż stajemy sie coraz bardziej rozpoznawani i możemy w pewnym momencie stać się łakomym kąskiem dla co po niektorych ekip ! i nie jest tu mowa o Gedanii Żukowo czy jakiejś Muszyny ! Piłka tez nie śpi !
Hi-tek
a do Lodzi sie nie wybiermy????
loki1906
ja chetnie tylko ciekawe co na to starsi ...
Prosty
ja tez bardzo chetnie, nie do Mielca to do Łodzi smile2.gif
Goły
a czemu nie do Mielca ? Wyjazd do Łodzi tez planowo wypada w tygodniu...
Hi-tek
do mielca moze byc ciezkawo bo 20 mam egzamin ale czlowiek nie jest taki zeby pierwszego terminu nie opuscic wiec czekam na szczegoly:)
Beica
do Łodzi jest bliżej i co niektórzy mają wtedy ferie smile2.gif
A do Mielca może być ciężko z ekipą :/
ario
19, 20, 21.01 mam testy roczne :/
więc dla mnie Mielec odpada.

Na pozostałe wyjazdy powinienem jechać.
Goły
Pisane już było kiedyś że za przeproszeniem gówno to kogo obchodzi dlaczego wy nie możecie ! nie mozecie jechać - okej ale nie piszcie na forum swoich powodow bo nie chce sie nikomu czytać że ktoś ma dentyste o 17 albo jedziez rodzicami do Pogorii !!
Goły
Przypominamy o tym że Mielec to gorący teren ! Apelujemy o przestrzeganie regulaminu , po wyjściu z hali czy też przed wejściem radzimy trzymać szaliczki mocno przy syji .... Na postrojach tez obowiązuje regulamin !!
Bocian
Jutro podczas meczu koszykarzy w Pubie Sportowym będą prowadzone zapisy na wyjazd do Muszyny. Wszystkich chętnych zapraszamy. Dla osób które nie zdołają się pojawić w pubie z różnorakich względów zapisy prowadzone są również pod numerem 785490452.
bargidg
znamy jakas orientacyjna cene wyjazdu do Muszyny ??
siikor
orientacyjnie pomiędzy 25-30 zł
Bocian
KOSZT WYJAZDU TO 25 ZŁ! Zapraszamy! Po zapisach na hali dosłownie garstka osób zadeklarowała chęć wyjazdu... Co jest z wami??!! w Muszynie ma być nas 1000!!!!
Goły
Liczba jak narazie śmieszna ! Kędzierzyn jedzie do warszawy w liczbie 200 osób a u nas zero mobilizacji i chęci pokazania się na siatkarskiej mapie Polski !! i nie pisac mi że macie ferie czy bóg wie co jeszcze - mecz w sobote , z v-ce liderem za po raz kolejny smeiszne pieniądze !! WSZYSCY DO MUSZYNY !!
w środę prawdopodobnie kolejmy termin zapisów - godzina i miejsce beda podane .
Master
Ja nie moge jechac , bo 16 tej spisuja u mnie wodomierze wink.gif
siikor
CYTAT(Master @ nie, 25 sty 2009 - 22:21) *
Ja nie moge jechac , bo 16 tej spisuja u mnie wodomierze wink.gif

Bardzo się z tego powodu cieszymy.. strasznie nas to interesuje smile2.gif
KARTKA W DRZWI I DO MUSZYNY!!

PS. żarcik zrozumiałem tongue.gif apropo posta niżej biggrin.gif
PS 2. oj wyczyść wyczyść bo syfu dużo jest..
Master
To był zart z mojej strony w zwiazku z kilkoma postami napisanym wyzej , ja nie jade bo to i tamto wink.gif niedlugo wyczyscze troche temat z zbednych wpisów wink.gif
siikor
W środę tj. 28.01.2009 o godz. 17 w pubie sportowym prowadzone będą zapisy na mecz z Muszyną! Wszystkich chętnych gorąco zapraszamy! CENA WYJAZDU: 25 zł!

Co się tyczy klubu kibica - mamy być reprezentantami w Polsce a póki co tylko kilka osób jest zapisanych! Zaczynamy jeździć panowie bo jak już gdzieś pisaliśmy - żarty się skończyły!
Lui
Wpłaty w środe czy przed wyjazdem ?
siikor
lepiej w środę...
Goły
Jutro wszyscy walą drzwiami i oknami żeby załapać się na bilet do Muszyny !! dziewczyny sa w gazie , my też muismy udowodnić że nie darmo mamy miano najlepszego KK ! Jedziemy Wszyscy bez wyjątków ! termin idealny , wszystko idealne ! Jutro godzina 17 Pub Sportowy
Bocian
Kpina... tak jednym słowem można określić liczbę osób zapisanych na wyjazd do Muszyny, tak jak Goły powiedział, kolejny raz za śmieszne pieniądze... W klubie kibica jest ponad 40 osób, a chęć wyjazdu zadeklarowało 15 osób należących do klubu... Każdy za darmo potrafi przyjść na mecz, ale żeby wyruszyć gdzieś dalej i wydać te 20zł to już nie.... Śmiech na sali.
Goły
To nam daje dużo do myślenia i nie martwcie się .. tak dalej być nie będzie ...
GRZEe
A ja jade bo tak...!!!

fnd (7).gif

pozdr!!!
siikor
Powiem krótko.. jak macie tylko przychodzić do nas na mecze to dziękuję! u nas na hali znajdzie się kilka osób które zawsze śpiewać będą ( choćby ci którzy pojadą na wyjazd) ... a jeśli bycie KIBICEM MKSu ma polegać na przyjściu na mecz za darmo to dziękujemy! Od przyszłego sezonu się to zmieni..
Goły
Zbiórka kibiców udających się na wyjazd do Muszyny w sobotę (31.01.) o godzinie 11 45 pod halą Centrum . Koszt przejazdu 25 zł .
krzysiek
Poza szalikiem klubowym celb (14).gif i koszulką w najpiękniejszym niebieskim kolorze każdy zabiera ze sobą :

1) dobry humor laugh.gif
2) wiarę (zdecydowanie większą niż ta, którą się popisaliście w typowaniu wyniku dry.gif )
3) nadzieję w to, że będzie thumbup.gif
4) w pełni sprawne gardło o sile nie mniejszej niż 100 dB celb (8).gif
5) chęć przekrzyczenia w pojedynkę całego KK gospodarzy biggrin.gif

To z czym sobie zrobicie kanapki na drogę jest waszą prywatną sprawą i w nią ingerować nie będziem biggrin.gif
Goły
Macie ostatnią szanse żeby jednak zmienić swoje postepowanie i jutro pojawić się na zbiórce ! Jest jeszcze parę wolnych miejsc więc można smiało przyjść ! Wiem że sa osoby ktore spokojnie moga jechac ale dupy sie nie chce ruszyc bo to dalej niż Bielsko ! Jeście ludzmi jednego wyjazdu czy jak ? Konsekwencją tego wyjazdu będą droższe kolejne wyjazdy i konieczność zapłaty za wejście na mecz na hale Centrum z racji konczacych się funduszy .... Amen .
Goły
W środę siatkarki MKS-u rozgrywają mecz Pucharu Polski w Bielsku . Na ten mecz planowany jest wyjazd samochodowy . Więcej szczegółów napisze mam nadzieje endriu .Zbiórka ok 16 , koszt ok 12-15 zł ,zalezny od ilości chętnych ale troche ich juz jest na dzien dzisiejszy .
GRZEe
tak niedaleko i nie pojade...!!!
PRACA...!!!
conf (9).gif
endriu
Z Dąbrowy niedaleko:)

pozdr...
Szczepan
Cze!
Może endriu uzupełniłby listy wyjazdowe???????
Przypuszczam iż Goły mógłby pomóc. biggrin.gif
sarsolot
Pewnie uzupełni jutro smile2.gif
Beica
Kto wybiera się do Kalisza? smile2.gif
Prosty
ja, Lui pewnie tez
mydlik
Do Kalisza trzeba zebrać ekipę na cały autokar.

endriu
Zapisy zrobimy na zebraniu w środę o 18:00.

Autokar jutro wstępnie rezerwuję i zapodam ile sałaty kosztuje:)

pozdr...

Prosty, zmęczony już jestem, dzięki:)
Prosty
bez takich zartow, bo ktos pomysli, ze autokar bierzemy naprawde biggrin.gif
endriu
Jak z babami pojedziecie, to zbierzemy:)
Zibar
w czasie meczu i po meczu nie robimy?
środa byc może być debiutem spotkania KK na sali (do poniedziałku najprawdopodobniej wszystko będę wiedział) tyle, że o 19.00 to zarezerwujcie więcej czasu smile.gif
Lui

Kamil_
Mecz z Calisią w niedziele jednak.
Hi-tek
Calisia Kalisz vs MKS Dąbrowa Górnicza
15.02.2009
godzina 14:45
Transmisja TV4
Prosty
no to teraz nie bedzie wykretow ze walentynki :> przynajmniej na busa zbierzmy ekipe i kolejna przygoda smile2.gif
Lui
CYTAT(Hi-tek @ nie, 08 lut 2009 - 10:47) *
Calisia Kalisz vs MKS Dąbrowa Górnicza
15.02.2009
godzina 14:45
Transmisja TV4

Na lsk.net.pl pisze, że wtedy jest transmitowany mecz Centrostalu z Muszynianką.. wink.gif

http://tv4.pl/tv4_programWiecej_20183/PlusLiga_Kobiet.html
Hi-tek
jeszcze 10 min temu pisalo ze nasz
sarsolot
A propos fotki to widze ze jeden piknik siedzi lac.gif
krzysiek
Idź do okulisty biggrin.gif Ja tam widzę trzech siedzących biggrin.gif ... tylko że jednego zasłonił ten "pudzian" stojący tyłem cool.gif laugh.gif
Lui
Apropos z Calisią Kalisz gramy 15.02.09 o godzinie 14:45 tylko, że bez kamer tongue.gif
W tym samym czasie będzie transmitowany mecz Centostalu z Muszynianką biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.