Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Taxi "niebieski jeż"
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
mysia272
Witam!! Chciałam ostrzec wszystkich użytkowników przed taxi NIEBIESKI JEŻ!! blink.gif Tak wiec dzwoniąc do tej hmm... "firmy" po zadaniu pytani "ile?" możecie spodziewać sie rzucania słuchawką z okrzykiem "zadzwoń sobie po Yellow jak Ci za drogo!!". Postanowiłam sie nie poddawać, dzwonie dalej na co słyszę w "słuchawce znów Pani?!" oraz ponowne rzucenie słuchawką dry.gif Kiedy w końcu udało sie zamówić taxi po pół godzinnym oczekiwanie (oczywiście nikt nie raczył zadzwonić) dzwonie sama i dowiaduje sie że taxi jednak nie przyjedzie!! Awaria wozu blink.gif Naszczęście nie wszyscy taksówkarze wykazują sie takim poziomem inteligencji oraz kultury osobistej jak panowie z NIEBIESKIEGO JEŻA i udało mi sie dotrzeć do domu na dodatek w bardzo miłej atmosferze rolleyes.gif
Kamil_
A czemu nie zadzwoniłaś do Yellow po usłyszeniu takiego czegoś? biggrin.gif
Bartek
CYTAT(mysia272 @ pią, 02 sty 2009 - 11:09) *
Witam!! Chciałam ostrzec wszystkich użytkowników przed taxi NIEBIESKI JEŻ!! blink.gif Tak wiec dzwoniąc do tej hmm... "firmy" po zadaniu pytani "ile?" możecie spodziewać sie rzucania słuchawką z okrzykiem "zadzwoń sobie po Yellow jak Ci za drogo!!". Postanowiłam sie nie poddawać, dzwonie dalej na co słyszę w "słuchawce znów Pani?!" oraz ponowne rzucenie słuchawką dry.gif Kiedy w końcu udało sie zamówić taxi po pół godzinnym oczekiwanie (oczywiście nikt nie raczył zadzwonić) dzwonie sama i dowiaduje sie że taxi jednak nie przyjedzie!! Awaria wozu blink.gif Naszczęście nie wszyscy taksówkarze wykazują sie takim poziomem inteligencji oraz kultury osobistej jak panowie z NIEBIESKIEGO JEŻA i udało mi sie dotrzeć do domu na dodatek w bardzo miłej atmosferze rolleyes.gif

Śmierdzi ściemą na odległość.
Leszek
Ściema i to straszna według mnie - kto (bez naprawdę ważnego powodu typu ostatnia taksówka na ziemi albo komórka łącząca się tylko z jednym numerem) dzwoniłby tyle razy do rzekomo tak zachowującej się firmy?
Dave
Może to jednak była ostatnia taksówka, wszak to akurat pewnie w sylwestrową noc było smile2.gif
Sebastian22
lol taksiarze nigdy nie grzeszyli grzecznością zbytnio....tak było za komuny i tak im zostało... laugh.gif
tomi
po jakiego chu... było dzwonić po jakiegoś jeża jak jest tyle korporacji!!!!a skoro słyszała w słuchawce że za drogo to po co znowu dzwoniła.Taksówka to nie bazar wsiadasz i jedziesz nie targujesz się bo ceny usług są naprawdę śmieszne,ale jak ktoś chce z gówna krew wyssać to tak jest ja popieram postawę taksówkarza,w knajpie jak siedzi taki jeden z drugim to nie pyta czy ktoś opuści z piwa z 5 na 4zł tylko płaci.żenada nie stać Cię jeździć taxi idź na autobus lub dzwoń po tatusia.
Master
Wieczorem temat idzie do skasowania ! Jak ktos chce to niech sie wypowie jeszcze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.